2009 Mayıs Anneleri

tamam canım bakıyorum şimdi.

geçmiş olsun güzelim ya senin kanın niye böyle düşüyorki acaba?

ya bence böyle husursuz çalışmaktansa sen bilirsin ama bence git konuş derim. sonra izne çıkınca hadi arkandan iş çevirise ne biliyim. çünkü aranızda olanlardan müdürünün haberi yokmuş. sen gittikten sonra arkandan filan konuşursa bu sefer aklın işte kalır hep husursuz olursun. git konuş ne olacaksa olsun aklında duracağına...:uhm:

anacim gündüz girdim sansima kimseler yok ortada he

ojelifistikcim,pinarcim,tülaycim,marliyncim,tutkuncum,bengicim ve herkesss nerdeee yemekmi yiyorsunuz hala yoksa :)

ojelifistikcim,pinarcim,tülaycim,marliyncim,tutkuncum,bengicim ve herkesss nerdeee yemekmi yiyorsunuz hala yoksa :)

yok canım yemeğimizi yedik çok oldu.ama bu ara işlerimiz yoğun nedense. bende sık sık girmez oldum. bugün biraz daha boşum düne göre.
sen ne yaptın nasılsın? nasıl gidiyor yatmalar?

selam canım hoşgeldin geçmiş olsun tatlım umarım iyisindir şimdi benimde idrar yollarımda iltihap vardı bugün test sonuçlarım çıkacak inşallah hepimizin iyidir tatlıma.s.

kızlar biz yenmekten geleli bi saat oldu ama
işler o kadar yoğun ki kafamı kaldıramadım..

işyerinde olanlara ben de çok sinirlenmeye başladım..
kimseden bizlere ayrıcalık falan yapmasını beklemiyoruz ama insan hamile olunca etrafındakilerin biraz daha özeli davranması gerekiyoo..

biraz önce arkadaşlardan biri pofur pofur sigara içti yaa dibimde..
neymiş dışarıda yağmur yağıyomuş

banane içme o zaman yaa....

kızlar aranızda sigara içen yok dimi???
ben hamile olmadan önce günde bi paket içerken, şimdi içilen yerde bile durmuyorum...

ojefıstığım nasılsın şekercim valla bende öğlen gelince işleri yeni toparladım bebişin nasıl:)))) biz sütümüzü içtik şimdi

afiyet olsun yarasın yiyenime canım:))))))))))
iş yerinde malesef ayrıcalığımız olmuyor kızlar düşüncesiz insanlar var hamilenin yanında sigara mı içilirmiş ayy ne sinir oldumklava:

CANIM SAGOL SIBIKODA BANA OLUYO DEDI BEN EVHAMLIYIM BIRAZDA ONDAN O ARKADASININ DA AYNI BENIM GIBIMI OLUYOMUSKI O SEY GELINCE KALBINI SIKISTIRIYO OAN NABIZ ATMIYO BI SANIYE SONRA TEKRAR GUCLENIYO ATIYO SENDEN RICA ETSEM O ARKADASINA IYICE SORARMISIN TATMIN OLAMIYORUM BI TURLU KURDAKI KIZLAR BANA LAF ANLATMAKTAN BIKTILAR AMA HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHTA SIZIN DERTLERINIZI GIDERSIN :Saruboceq:

ay ya gerçekten ne sinir bozucu. anlayışsız insanlar işteklava:allahtan bizim iş yerinde bürolarda sigara içmek yasaktır. ne olursa olsun kesinlikle içerilerde sigara içilmez. zaten her yerde sigara içilmez levhası asılıdır.
bende nefret ederim:jeyyar:hayatımda ağzıma sürmüş değilimdir canım.ne mutlu bana:teytey:

ojefıstığım nasılsın şekercim valla bende öğlen gelince işleri yeni toparladım bebişin nasıl:)))) biz sütümüzü içtik şimdi

iyiyim ilgincim ne olsun çalılıyoruz işte.izin günümü sayıyorum valla hergün.oh afiyet olsun yarasın bebişimize...

bence gidip konuş..enazindan fikir danir..derdi nedir benmi yanlş algiliyorum felan gibisine

canim ya..merak etme bebekler kismetiyle gelirler..gecicek bugunlerde..Allah saglik afiyet versin..eşinede hayirli işler versin canim..

şeker tahlili niye okadar pahali tuttuki yahu..ben özelde yaptirdim ssk bile gecmeyen bi labaratuarda yaptirdim 20tl ye..

geçmiş olsun canim ya..arada bir kalk pc basindan..inşaAllah biran önce gecer..

yok canım yemeğimizi yedik çok oldu.ama bu ara işlerimiz yoğun nedense. bende sık sık girmez oldum. bugün biraz daha boşum düne göre.
sen ne yaptın nasılsın? nasıl gidiyor yatmalar?

Allah kolaylik versin canim ya..az kaldi izne az daha sabir

valla aliştik artik yatma işine :) bukadar tembellikten sonra bebiş dogunca nasil hareketli olcam onu düşünmeye basladim :)))

Geçmiş olsun ılgıncım.Bende kum döküyodum dr 10 gün bol bol su iç dedi sonra tekrar tahlil istemedi ondan sanada sordum neden tahlil yaptın diye.

Hoşgeldiin mutahharacım.Arasıra böle kaçamak yap gündüz hiç görünmüyosun.Bende fazla yazamıyorum siteye ama takipteyim sürekli.Ama annen yakalamasın seni sakın

geçmiş olsun canim ya..arada bir kalk pc basindan..inşaAllah biran önce gecer..

Çok teşekkür ederim mutahharacım.Zaten istesemde oturamıyorum fazla.Sürekli şekil değiştiriyorum rahatsızlık veriyor bisüre sonra sabit durmak.Eşim bile halimi görünce gülüyor niye yerinde duramıyorsun diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldiin mutahharacım.Arasıra böle kaçamak yap gündüz hiç görünmüyosun.Bende fazla yazamıyorum siteye ama takipteyim sürekli.Ama annen yakalamasın seni sakın

:)))) annem gelene kadar buralardayim :) kaybolunca anlayinki annem geldi :))))

beline yastik felan koy bari ya..Allah kolaylik versin vallahi zor..

Ayyyy yemeğimi bile zor yedim vallahi. Ne telefon susuyor ne milletin derdi bitiyor. Havada sıkıcı zaten. Offff şu gün bitsede evimize gitsek kızlar ya...

Canım benim hiç korkmaaaaaaa :teselli: ama içini rahatlatmak istiyosan bence en kısa zamanda doktorunla konuş derim.

Seherim çok geçmiş olsun inşallah tahlillerinde temiz çıkar :Saruboceq:

Canım saol yorumun için

Sorma canım yaaa neden anlayışlı olamıyorlar.Biz dediğin gibi ayrıcalık istemiyoruz sadece daha hassas olmalarını bekliyoruz. Allahtan bizim ofis içinde içilmiyo bende içmediğim için çok çabuk etkileniyorum

yok canım k.k de geziniyordum bebeği olanların yazılarını falan okudum hala o eklediğim yazının etkisindeyim. babamıza yolladım o da çok duygulanmış gözleri dolmuş beni aradı :)

off çok kötü yaa sağolsun benim arkadaşlarım her şeye çok dikkat ediyorlar resmen ayrıcalığım oluştu... ben de içiyordum epey öğrenince hamile kaldığımı bıraktım çok zorlanmadım ama bazen istemiyo da değilim ama oğluşum için dayanıyorum

Allah kolaylik versin canim ya..az kaldi izne az daha sabir

valla aliştik artik yatma işine :) bukadar tembellikten sonra bebiş dogunca nasil hareketli olcam onu düşünmeye basladim :)))

öyle bir hareketli olucaz ki sanırım kendimiz bile şaşacağız :) annem öyle diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…