Canım allah yardımcınız olsun kolay değil ne demişler bebek bereketiyle gelir diye rabbim muhakkak bi kapı açar kafanı takmamaya çalış canım :Saruboceq:
Aynı şeyleri yaşıyoruz hiç telaş yapma doktorumun anlattığı kadarıyla mide ve diyaframı çocuk sıkıştırdığı için böle oluyo bende çok korkmuştum senin nerdeyse hergün oluyo benimde :a015:
Bence gayet uygun alsucum benimde hastanenin fiyatı aynı normal 900 sezeryan 1500 paket fiyatları yanlız
Sorma cerencim herkes çok yoğun birbirimize vakit ayıramıyoruz bazı arkadaşlar hatta alındılar bu duruma aslında çok doğal kaçırabiliyoruz.Ben işle ilgili bişeyler yazmıştım aslında fırsatınız olursa ona bi bakabilirmisiniz? yorumlarınız benim için önemli fisfisfis
selam herkese ben geldım bacuılar dun akşam hastanede yattım kan verdılr kanım 7 ye duşmuştu 2 unıte kan verıldı sımdı 10 olmuş cok sukur suanlık ıyı
bıde ıdrar kulturu yaptılar bakalım onda ne cıkıcak sanırım ıltıhap var ıdrar yollarında haber beklıyorum bakalım
Kızlar sizden bi akıl istiycem nolur yardımcı olun işin içinden çıkamadım.
Ben hamile kalmadan öncesinde yeni poizsyona geçtim hemen sonrasında hamile olduğumu öğrendim önce nasıl söyliycem diye kara kara düşündüm inanın.Daha sonrasında devam ettim işime ama birlikte çalıştığım aslında müdürüm falan olmayan bi kadınla çalışıyorum.Geçiş yaptığımdan beridir işimi gayet iyi yapıyorum ve aylık aldığım performanslar çok yüksek.Beni eleştirecek bişey bulamayınca tavır ve tarzıyla beni bezdirmeye çalışıyor.Konuşmalarında,hareketlerinde istiyorki bende ona tepki vereyim ve olay çıksın oda problem yaşayalım.Bende sessiz kalarak sadece işimi yapıyor ve kulak asmıyorum laflarına.Artık çekemez hale geldim inanın biranönce iznimi bekliyorum.Ama böyle olmıycak işim çok iyi seviyorum ama bu kadın yüzünden hiçbirşeyden keyif almamaya başladım.Müdürümüzle konuşayım desem çok eski bir çalışan ve projemizin kurucusu olduğu için ona hak verir diye düşünüyorum.Gerçi adaletli bir müdür ama konuşup gidip durumu anlatsammı diye arada kalıyorum.Söylersem sanki tepki alırım konu kadına gidince o daha çok sorun çıkartır gibi geliyo sizce? Ne dersiniz müdürümle konuşmalımıyım?
anacim gündüz girdim sansima kimseler yok ortada he
ojelifistikcim,pinarcim,tülaycim,marliyncim,tutkuncum,bengicim ve herkesss nerdeeeyemekmi yiyorsunuz hala yoksa :)
selam herkese ben geldım bacuılar dun akşam hastanede yattım kan verdılr kanım 7 ye duşmuştu 2 unıte kan verıldı sımdı 10 olmuş cok sukur suanlık ıyı
bıde ıdrar kulturu yaptılar bakalım onda ne cıkıcak sanırım ıltıhap var ıdrar yollarında haber beklıyorum bakalım
kızlar biz yenmekten geleli bi saat oldu ama
işler o kadar yoğun ki kafamı kaldıramadım..
işyerinde olanlara ben de çok sinirlenmeye başladım..
kimseden bizlere ayrıcalık falan yapmasını beklemiyoruz ama insan hamile olunca etrafındakilerin biraz daha özeli davranması gerekiyoo..
biraz önce arkadaşlardan biri pofur pofur sigara içti yaa dibimde..
neymiş dışarıda yağmur yağıyomuş
banane içme o zaman yaa....
kızlar aranızda sigara içen yok dimi???
ben hamile olmadan önce günde bi paket içerken, şimdi içilen yerde bile durmuyorum...
[k] {n} [k];5253805 .!.:herkese merhaba belgiquecim bu rahatsızlıgı bi ark.hamileyken yaşamıstı aynı belirtilerdi oda cok korkmustu ve apar topar has. gitti ama bişi cıkmadı dr sadece midendeki gaz sıkışmasından dolayı oluyodur demiş oda bi süre sonra gecmiş endişelenme cnm gecer inş. bende 26 haftalıgım ama böle bişi daha hissetmedim bünye farkı healde hepinizi öpüorum
kimseden bizlere ayrıcalık falan yapmasını beklemiyoruz ama insan hamile olunca etrafındakilerin biraz daha özeli davranması gerekiyoo..
ben hamile olmadan önce günde bi paket içerken, şimdi içilen yerde bile durmuyorum...
ojefıstığım nasılsın şekercim valla bende öğlen gelince işleri yeni toparladım bebişin nasıl:)))) biz sütümüzü içtik şimdi
Kızlar sizden bi akıl istiycem nolur yardımcı olun işin içinden çıkamadım.
Ben hamile kalmadan öncesinde yeni poizsyona geçtim hemen sonrasında hamile olduğumu öğrendim önce nasıl söyliycem diye kara kara düşündüm inanın.Daha sonrasında devam ettim işime ama birlikte çalıştığım aslında müdürüm falan olmayan bi kadınla çalışıyorum.Geçiş yaptığımdan beridir işimi gayet iyi yapıyorum ve aylık aldığım performanslar çok yüksek.Beni eleştirecek bişey bulamayınca tavır ve tarzıyla beni bezdirmeye çalışıyor.Konuşmalarında,hareketlerinde istiyorki bende ona tepki vereyim ve olay çıksın oda problem yaşayalım.Bende sessiz kalarak sadece işimi yapıyor ve kulak asmıyorum laflarına.Artık çekemez hale geldim inanın biranönce iznimi bekliyorum.Ama böyle olmıycak işim çok iyi seviyorum ama bu kadın yüzünden hiçbirşeyden keyif almamaya başladım.Müdürümüzle konuşayım desem çok eski bir çalışan ve projemizin kurucusu olduğu için ona hak verir diye düşünüyorum.Gerçi adaletli bir müdür ama konuşup gidip durumu anlatsammı diye arada kalıyorum.Söylersem sanki tepki alırım konu kadına gidince o daha çok sorun çıkartır gibi geliyo sizce? Ne dersiniz müdürümle konuşmalımıyım?
valla kimin sağlık kimin iş sıkıntısı var
benimde sıkıntım var bu ay hastaneye yatmam bizi yine sarstı kızlar ssk da yatmama rağmen
500 ytl para gitti bu para bebeklerin ve benim hazırlığım içindi ama malesef hastane masrafı oldu bu ay imkansız bebeklerime ve kendime bişeyler almam ...eşim birde içeriden para çekmişti onuda içeri koyamadı ...mart ayında o parayı koyduğunda yine bişey alamayacaz ....sadece kredi kartı ile odası alıncak bebeklerin.....hep sabrediyorum vardır bir hayır diyorum ....rabbim açar diyorum kapısını ama önümüz belli ...çok sıkılıyorum eşimede belli etmemeye çalışıyroum...oda bana herşey iyi bi bu ay sıkılırz diyor ama görünen köyde kılavuz istemiyor.....:a015::çok üzgünüm:
Canım üzülme Allah rızkını verir onları unutma bunları bulana kadar çok çektik yeterki sağ salim kucağımıza alalım.Herşey birden değil bazen ağır ağır da olur.Önemli olan hayırlı olması.Bu arada gerçekten devlete de gitsen artık malesef devlet ne ilaçları ne tahlilleri nede tedaviyi doğru dürüst ödüyor.Ben geçen gün rapor alıcam 170 TL istediler sonra burdaki hastaneye geldim bebeğin kalbe kan akışı için ultrason+şeker tahlili 90 Tl tuttu hani ben devlet memuruydum devlet birsürü kesinti yapıyor maaşımdan hani şanslıydım ne bu böyle önceden bu kadar tutmazdı şimdi birkaç yıldır hapşursan para alıyorlar.Hastaysan yandın yani.Sözde devlet korumasındaymışız palavra.
Kızlar bu arada bel ağrılarınız bugun ne durumda_? Benim bugun baya hafif gibi.Dün naptım sizede söyliyimde sizde yapın.Bitane havluyu aldım ufoda ısıtıym derken fazla tutmuşum güzelim havluyu yaktımNeyse ısıttığım havluyu ağrıyan yerlerime koydum soğudukça tekrar ısıtıp belime koydum çok rahatlattı kızlar.Birde pc başında otururken bel boşluğuna bi kırlent koyun onunda faydası oluyor.bel daha rahat oluyor.
yok canım yemeğimizi yedik çok oldu.ama bu ara işlerimiz yoğun nedense. bende sık sık girmez oldum. bugün biraz daha boşum düne göre.
sen ne yaptın nasılsın? nasıl gidiyor yatmalar?
kızlar teşekkür ederim inşallah iyi çıkar benim ilk dozum yaptırdığım tetanoz aşısında birde şubat 2010 da yaptıracağım ömür boyu koruluyucuğu varmış ilk hamileliğimde beş yıl önce vurulduğum için şimdi iki doz yetiyormuş
idrar testini doktorum istedi her ay istiyor kızlar biraz ilhitap vardı onun kontrolü için
merhaba kizlarrr a.s.
uzun süreden sonra günsüz girebildim :) annem evde yok kacamak yaptim :))) gündüz izin vermiyor nete girmeme yatmiyorum diye :))
belqiquecim canim takma kafana..normal onlar..banada oluyor bazen..sanki biri nefes borumu kapatip aciyor gibi oluyorum..bu aylarda bunlar cok normal hic sıkma canini
bengicim yazi cok güzelmişşşş :) eline saglik..
geçmiş olsun canim ya..arada bir kalk pc basindan..inşaAllah biran önce gecer..
Hoşgeldiin mutahharacım.Arasıra böle kaçamak yap gündüz hiç görünmüyosun.Bende fazla yazamıyorum siteye ama takipteyim sürekli.Ama annen yakalamasın seni sakın
Çok teşekkür ederim mutahharacım.Zaten istesemde oturamıyorum fazla.Sürekli şekil değiştiriyorum rahatsızlık veriyor bisüre sonra sabit durmak.Eşim bile halimi görünce gülüyor niye yerinde duramıyorsun diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar cok sagolun bana destek oluyosunuz ama neden bu korkumun onune gecemıyom bılmıyorum ınsallah gecer cok az bısey yıyorum huzursuzum rabbıme sıgınıyorum sızdende allah razı olsun bunu yazarken bıle gelıyo o mıdemde bı balon sısıyo kalbımı sıkıstırıyo gerı duzelıyo sızınde canınızı sıktım neyse kızlar opuyorum hepınızı
tamam canım bakıyorum şimdi.
ya bence böyle husursuz çalışmaktansa sen bilirsin ama bence git konuş derim. sonra izne çıkınca hadi arkandan iş çevirise ne biliyim. çünkü aranızda olanlardan müdürünün haberi yokmuş. sen gittikten sonra arkandan filan konuşursa bu sefer aklın işte kalır hep husursuz olursun. git konuş ne olacaksa olsun aklında duracağına...:uhm:
yok canım k.k de geziniyordum bebeği olanların yazılarını falan okudum hala o eklediğim yazının etkisindeyim. babamıza yolladım o da çok duygulanmış gözleri dolmuş beni aradı :)anacim gündüz girdim sansima kimseler yok ortada he
ojelifistikcim,pinarcim,tülaycim,marliyncim,tutkuncum,bengicim ve herkesss nerdeeeyemekmi yiyorsunuz hala yoksa :)
Allah kolaylik versin canim ya..az kaldi izne az daha sabir
valla aliştik artik yatma işine :) bukadar tembellikten sonra bebiş dogunca nasil hareketli olcam onu düşünmeye basladim :)))
Ayyyy yemeğimi bile zor yedim vallahi. Ne telefon susuyor ne milletin derdi bitiyor. Havada sıkıcı zaten. Offff şu gün bitsede evimize gitsek kızlar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?