2009 Mayıs Anneleri

cnm gec saatte cvp yazıorum ulaşamam şu an ama onunda kalbinin sıkışıp nefes alamadıgını yani senin gibi nöbetler geçiriyomuş ii hatırlıorum sanada onun için yazdım lütfen bu kadar evham yapma basit bi gaz şurubuyla geçmiş bütün bunlar sende dr iyice anlat sorununu. o ark. şuan bebegi 2 yaşında kendiside bebegide cok saglıklı cok tatlı cok aklıllı cok uslu inş. seninkide öle olacak!! yediklerine dikkat et istersen biraz gaz yapan şeylerden kaç bakalım o zaman ne olacak:CüvCüv: bunlara katlanıcaz artık dimi acil şifalar

günaydın herkese güzel anneler nasılsınız işe geldik bebişimle birazdan kahvaltımızı yapacağız bu arada şeker testim iyi çıktı kızlar:))) çok şükür

fıstıklar günaydın
dün hastaneye gidebildik sonunda şeker testi olucam diye aç gittim 11 gibi ancak girebildik muayeneye kızım büyümüş 1 kilo 153 gram ve boyuda 35.9 cm olmuş, benim biliyosunuz akıntım çok oluyordu ıslaklık oluyordu birde aniden bacaklarımın arasından akıntı geliyordu

bunları anlattım doktora idrardır büyük ihtimalle dedi ve bebeğin suyuna baktı ve çok iyi dedi hatta oldukça iyi dedi büyük ihtimalle idrar kaçırıyorsun dedi akıntılar için idrar testi istedi daha sonra şeker testini yaptırdık ama çok fazla aç kaldığım için bayıldım acilde 20 dakika uzandım neyse sonunda tamamladık şeker testini cuma sonuçları alıp doktora götürcem

kızım ellerini açıp kapıyor babasına el sallıyordu doktor teyszesi hep defne hanım dedi kızıma çok güzel anlattı yüzü çok şirin dedi bize gösterdi köfte gibi burnu var dedi kafası biraz oval dedi, sonra birde ne görelim bizim kız gözlerini açmış bakıyor çipil çipil bakıyor bize babası dalga geçti kızımın gözleri zeytin gibi diye hepimiz güldük tabi ::)))

işte böyle kızlar 1 ay sonra yeniden kontrolümüz var o zaman 3 haftaya kadar çalışabilir raporunuda alıcam sonrada zaten doğuma 5 hafta kalıyor herkes güzel bir gün diliyorum ben artık bu gazla bu haftayı bitiririm öpüyorum hepinizi

canım maşallah bebişine herşeyin yolunda olmasına çok sevindima.s.

günaydın kızlar umarımherkez iyidir pınarcım maşallah canım bende dün son aşımı vuruldum cumt gelsede bende oğluşumu görsem

herkeslere günaydınnn
akşam çok geç saatlere kadar kızlar buralardaymış, şimdi ooohh ne güzel uyuyolardır uykucu teyzeler

günaydın herkese güzel anneler nasılsınız işe geldik bebişimle birazdan kahvaltımızı yapacağız bu arada şeker testim iyi çıktı kızlar:))) çok şükür

günaydın tatlımkaydirigubbakcemile2 oooohhh sevindim canım şeker testi sonucuna..

maşallah..abla olmuş defne hanım...yerim ben onun zeytin gözlerini..
bizim kilomuz da aynı teyzesiii..yani güreş yapsa minikler aynı sikletteler:teytey:

iyiyiz ilgincim sanada günaydın. oh iyi çıkmış sonucun gözünaydın diyelimhihoyyyt

marylincim gözünaydın maşallah bebişine
ay ne güzel ya bende özledimsenağlamaoğluşumu artık görmek istiyorum. 28 şubatta görecem inşallah:sm_cool:

Canım günaydın testinin iyi çıkmasına sevidim hadi atlattın.

Canım ya sende benim gibi olmuşsun geçmiş olsun.Bu arada canım okula son 3 haftaya kadar gitmen zor olmazmı?Birde zaten yaz tatili geliyor temmuz 1 e kadar tam oluyor normalde.Son haftalar çok ağırlaşıcaz ve çocuklar seni üzer çarpar Allah korusun.
Bu arada günaydın arkadaşlar sabah 4 te yattım bu sefer yemek yedim sabah kusmayım dedim.6 da benim kız uyandırdı depik depik alışkanlık etti valla.Sonra 8 de gittim tahlile bu sefer 50 gr lık içtim saat 9 da kanımı verdim idrarla hemşire hadi bu sefer kusmadın dedi eve geldim kapıdan çıkarttım 11 de sonucu alıcam.Allahtan tam evimin karşısında hastane var yoksa yollarda rezil olcam.şimdi yattım biraz uzanıyorum kahvaltı yapıcam.Hala kusmalar devam ya.

Çok şükür canım şeker testinide atlatmışsın kendine çok dikkat et.Eklem ağrılarında yatmaktan değil inan bizdede aynısı var yatamadığımız halde kaydirigubbakcemile3

Dualarımız hep seninle canım dediğin gibi bu kadar hamile kadının duası var üzerinde rabbim tez zamanda şifasını verecek inşallah :Saruboceq:

ben kaciyorum hatun kizlar a.s. şaşi oldum artik :))) öptüm sizide bebişlerinizideeee Şeniz

sabahkilerede şimdiden günaydinlar a.s. calişanlara hayirli işler .a.s. görüşürüzzzz inşaAllahhhh

Günaydın mutahharacım maşşallah dün gece hiç uyumamışsınız muhabbet güzelmiş valla

Günaydın ilgincim testinde iyi çıkmış çok şükür

Maşşallah kızına hayatım kocaman olmuş yerim ben onu Şeniz bende oğluşumu çok merak ediyorum kızlar 18 şubatta gidicem kaç kilo oldu acaba boyu ne kadar? şeker testleride bitti sanırım hepimizin ondanda kurtulduk.Bende 4 martta gidip 37.haftaya kadar çalışabilir raporumu alıcam hakkımızda hayırlısı bakalım :CüvCüv:

Bende bugün bir tuhafımya karnımağırıyorbütüngün oturmaktan evdeyken sorun yokta işe gelince ağırıyor ayaklarımı uzatamadığım için herhalde

merhaba arkadaslar yeni geldim doktordan böbregimde bebek ve miyomun baskısıyla 2. düzey büyüme var her ay kontrole gidicem böbrek ultrasonunda bakacaklar ilerleme olursa tel takılacakmış böbreğe idrar yollarından jinekolojik bir operasyonmuş çok korkuyorum daha önce miyomdan dolayı kanamam olmuşdu dua ettiniz durdu walla şimdide bebeğim ve ben dualarınıza ihtiyacım var dua edinki sağ böbreğim büyüme yapmasın bebeğimi sağlıklı doğurabileyim başıma öyle şeyler gelmesin yarın gene test sonuçlarım çıkacak yazarım doğum iznime kadar hep raporlu olcam işde böyle

Canım iyi olduğuna çok sevindim. Aman habersiz bırakma biiz. Bende şeker testini 100'lük yaptırdım. Perhiz falan istemediler. Sadece 1 gece önce en geç 10'dan sonra bişey yemeyin dediler. Bende sabah 9,30'da gittim teste. Ne kadar erken gitsen o kadar iyi. Önce parmaktan makinayla şekere baktılar. Sonra 3 su bardağı şekerli,limonlu su içirdiler. Sonra 3 saatte toplam 4 kere kan aldılar. 2 kerede idrar aldılar. Tabi çok acıktım biraz zor oldu. Ama olsun onlar iyi olsun da dayanıcaz dimi Canım a.s.

Arkadaşlar merhaba.Forumu arasıra takip ediyorum yazmak bu güne nasipmiş. 24 haftalık hamileyim. İnşaallah 2009 Mayıs'ta bende anne olacağım.

Aramıza hoşgeldin... Hayırlı olsun kuzucuğun :CüvCüv:

Ay canım hadi inşallah hayırlısıyla olacak ve sapasağlam yanınızda olacak. Çok dua ediyorum vallahi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın canım. Hadi gözün aydın a.s.

Günaydın canım. Oh maşşallah kızımın adaşı büyümüş yahu :)

aslimmm , cherry06 , ojelifıstık , sibiko ve tüm arkadaşlarım kocaman günaydınlar... Defne kuzumda şu anda tekmeliyor size günaydınlar diyor teyzeleri hihoyyyt

Bende bugün bir tuhafımya karnımağırıyorbütüngün oturmaktan evdeyken sorun yokta işe gelince ağırıyor ayaklarımı uzatamadığım için herhalde

Evet canım bende uzun süre ayaklarımı uzatamadan oturursam karnım sıkışıyor valla...
masanın altına tabure koydum. Uzatıyorum ayaklarımı...

Canım hoşgeldin... Allah beterinden saklasın de her zaman. İnşallah büyümüez merak etme sen. Biz burda senin için dua ederiz. Sıkma canını. Stres yapma. Stres herşeyi tetikliyor biliyorsun. Kuzunu sağ salim alıcaksın hayırlısıyla kucağına... Söyle o böbreğine de yerinde , ölçüsünü bozmadan dursun sinirlendirmesin beni a.s

arkadaşlar herkese günaydın nasılsınız kızlar bugün???????

Uykulu bir üne başladık neredeyse masanın üstünde uyuyacam :1closedeyes:

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle aslında herkesle bu aralar hepimizin dualara ihtiyacı var.:Saruboceq: Canını hiç sıkma rabbim dualarımızı geri çevirmeyecektir.

aslimmm , cherry06 , ojelifıstık , sibiko ve tüm arkadaşlarım kocaman günaydınlar... Defne kuzumda şu anda tekmeliyor size günaydınlar diyor teyzeleri hihoyyyt

Günaydın pınarcım yerim ben onu demek bizede günaydın dermiş Şeniz

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle. allah yardımcın olsun. allahın izniyle sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah...

Sğaolasın teyzesii evet kızım hepinize günaydın dedi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…