merhaba arkadaslar yeni geldim doktordan böbregimde bebek ve miyomun baskısıyla 2. düzey büyüme var her ay kontrole gidicem böbrek ultrasonunda bakacaklar ilerleme olursa tel takılacakmış böbreğe idrar yollarından jinekolojik bir operasyonmuş çok korkuyorum daha önce miyomdan dolayı kanamam olmuşdu dua ettiniz durdu walla şimdide bebeğim ve ben dualarınıza ihtiyacım var dua edinki sağ böbreğim büyüme yapmasın bebeğimi sağlıklı doğurabileyim başıma öyle şeyler gelmesin yarın gene test sonuçlarım çıkacak yazarım doğum iznime kadar hep raporlu olcam işde böyle
kızlar hazırlıklar ne alemde bu arada :)))
Aman canım dikkat et dr perhiz verdiyse ve ilaç verdiyse sakın ihmal etme bebeğin ve sen çok önemlisiniz.Dualarımız seninle şimdi anneme söyledim bizim komşumuza takılmış 5-6 sene olmuş bütün problemi bitmiş ve çok ince bişeymiş ama hamile iken nasıl olur tabi oda var.Sana şöyle diyim cesaret ve inanç herşeyin üstesinden gelir.Cesaretini hiç elden bırakma.Moralini bozma.merhaba arkadaslar yeni geldim doktordan böbregimde bebek ve miyomun baskısıyla 2. düzey büyüme var her ay kontrole gidicem böbrek ultrasonunda bakacaklar ilerleme olursa tel takılacakmış böbreğe idrar yollarından jinekolojik bir operasyonmuş çok korkuyorum daha önce miyomdan dolayı kanamam olmuşdu dua ettiniz durdu walla şimdide bebeğim ve ben dualarınıza ihtiyacım var dua edinki sağ böbreğim büyüme yapmasın bebeğimi sağlıklı doğurabileyim başıma öyle şeyler gelmesin yarın gene test sonuçlarım çıkacak yazarım doğum iznime kadar hep raporlu olcam işde böyle
Canım iyi olduğuna çok sevindim. Aman habersiz bırakma biiz. Bende şeker testini 100'lük yaptırdım. Perhiz falan istemediler. Sadece 1 gece önce en geç 10'dan sonra bişey yemeyin dediler. Bende sabah 9,30'da gittim teste. Ne kadar erken gitsen o kadar iyi. Önce parmaktan makinayla şekere baktılar. Sonra 3 su bardağı şekerli,limonlu su içirdiler. Sonra 3 saatte toplam 4 kere kan aldılar. 2 kerede idrar aldılar. Tabi çok acıktım biraz zor oldu. Ama olsun onlar iyi olsun da dayanıcaz dimi Canım a.s
Günaydın canım. Oh maşşallah kızımın adaşı büyümüş yahu :)
aslimmm , cherry06 , ojelifıstık , sibiko ve tüm arkadaşlarım kocaman günaydınlar... Defne kuzumda şu anda tekmeliyor size günaydınlar diyor teyzeleri hihoyyyt
pınarcım çok zevkli valla bebişlere birşeyler bakmak almak:))) onları yıkamak ütülemek odasını hazırlamak Allah hepimize hayırlısıyla yaşatsın bu mutlu anları bebişlerimiz sağlıcakla doğsun inşallah
Aman canım dikkat et dr perhiz verdiyse ve ilaç verdiyse sakın ihmal etme bebeğin ve sen çok önemlisiniz.Dualarımız seninle şimdi anneme söyledim bizim komşumuza takılmış 5-6 sene olmuş bütün problemi bitmiş ve çok ince bişeymiş ama hamile iken nasıl olur tabi oda var.Sana şöyle diyim cesaret ve inanç herşeyin üstesinden gelir.Cesaretini hiç elden bırakma.Moralini bozma.
Canımdayanmış sen ben habire kustum valla şimdi 50 likte bile kustum.Kız Defneler çoğaldı bu senenin hit ismi bu sanırım.Öperim valla ben onları.Bide yumuk yumuktur onlar şimdi biraz ısırsam mı yoksa
Hey uykucular gece 4 te yattık sizinle kalktık valla biz dğum sonrasına hazırlık yapıyoruz
merhaba arkadaslar yeni geldim doktordan böbregimde bebek ve miyomun baskısıyla 2. düzey büyüme var her ay kontrole gidicem böbrek ultrasonunda bakacaklar ilerleme olursa tel takılacakmış böbreğe idrar yollarından jinekolojik bir operasyonmuş çok korkuyorum daha önce miyomdan dolayı kanamam olmuşdu dua ettiniz durdu walla şimdide bebeğim ve ben dualarınıza ihtiyacım var dua edinki sağ böbreğim büyüme yapmasın bebeğimi sağlıklı doğurabileyim başıma öyle şeyler gelmesin yarın gene test sonuçlarım çıkacak yazarım doğum iznime kadar hep raporlu olcam işde böyle
kızlar hazırlıklar ne alemde bu arada :)))
Valla sorma canım ya. Dün iş çıkışı arkadaşımı bekliyodum. Kendimi LCW'de buldum hihoyyyt Bi atkı,eldiven,bere takımıyla hiphopçı kaprisi aldım. Böyle kıçı aşağıda sarkık duranlardan. Ay çıldırıyorum bişeyler görünce. Ama bu sefer büyük aldım. 1,5 yaş için. Bu yaz giyemez çünkü. Ziyan olmasın. İri bi bebek olursa kışa yada en kötü seneye yaza giyer dedim. Eşimde dalga geçiyo. Hayatım bizim kızın mezuniyet elbisesini şimdiden diktirelim istersen diye kaydirigubbakcemile3
Odasıda bi gelse hayırlısıyla yerleştirsek. Oyyyy geçmiyo bu zaman valla ya... Hayırlısıyla sağlıkla alalım inşallah kucağımıza. O günleride görelim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
KIZLAR yne bişey istiycem sizden benim şu alttaki yine silindi gece uğraştım yine olmadı.Rica etsem bana yaparmısınız.
13 ağustos 2008 son adet tarihim ve tabiki TÜRKİZ'İM SENİ ÖZLEMLE BEKLİYORUZ yazım.LÜÜÜÜTTTTTFFEEENNNNNNNNN
herkeslere günaydınnn
akşam çok geç saatlere kadar kızlar buralardaymış, şimdi ooohh ne güzel uyuyolardır uykucu teyzeler
günaydın tatlımkaydirigubbakcemile2 oooohhh sevindim canım şeker testi sonucuna..
maşallah..abla olmuş defne hanım...yerim ben onun zeytin gözlerini..
bizim kilomuz da aynı teyzesiii..yani güreş yapsa minikler aynı sikletteler:teytey:
iyiyiz ilgincim sanada günaydın. oh iyi çıkmış sonucun gözünaydın diyelimhihoyyyt
marylincim gözünaydın maşallah bebişine
ay ne güzel ya bende özledimsenağlamaoğluşumu artık görmek istiyorum. 28 şubatta görecem inşallah:sm_cool:
Canım günaydın testinin iyi çıkmasına sevidim hadi atlattın.
Canım ya sende benim gibi olmuşsun geçmiş olsun.Bu arada canım okula son 3 haftaya kadar gitmen zor olmazmı?Birde zaten yaz tatili geliyor temmuz 1 e kadar tam oluyor normalde.Son haftalar çok ağırlaşıcaz ve çocuklar seni üzer çarpar Allah korusun.
Bu arada günaydın arkadaşlar sabah 4 te yattım bu sefer yemek yedim sabah kusmayım dedim.6 da benim kız uyandırdı depik depik alışkanlık etti valla.Sonra 8 de gittim tahlile bu sefer 50 gr lık içtim saat 9 da kanımı verdim idrarla hemşire hadi bu sefer kusmadın dedi eve geldim kapıdan çıkarttım 11 de sonucu alıcam.Allahtan tam evimin karşısında hastane var yoksa yollarda rezil olcam.şimdi yattım biraz uzanıyorum kahvaltı yapıcam.Hala kusmalar devam ya.
Çok şükür canım şeker testinide atlatmışsın kendine çok dikkat et.Eklem ağrılarında yatmaktan değil inan bizdede aynısı var yatamadığımız halde kaydirigubbakcemile3
Dualarımız hep seninle canım dediğin gibi bu kadar hamile kadının duası var üzerinde rabbim tez zamanda şifasını verecek inşallah :Saruboceq:
Günaydın mutahharacım maşşallah dün gece hiç uyumamışsınız muhabbet güzelmiş valla
Günaydın ilgincim testinde iyi çıkmış çok şükür
Maşşallah kızına hayatım kocaman olmuş yerim ben onu Şeniz bende oğluşumu çok merak ediyorum kızlar 18 şubatta gidicem kaç kilo oldu acaba boyu ne kadar? şeker testleride bitti sanırım hepimizin ondanda kurtulduk.Bende 4 martta gidip 37.haftaya kadar çalışabilir raporumu alıcam hakkımızda hayırlısı bakalım :CüvCüv:
KIZLAR yne bişey istiycem sizden benim şu alttaki yine silindi gece uğraştım yine olmadı.Rica etsem bana yaparmısınız.
13 ağustos 2008 son adet tarihim ve tabiki TÜRKİZ'İM SENİ ÖZLEMLE BEKLİYORUZ yazım.LÜÜÜÜTTTTTFFEEENNNNNNNNN
bizde haftasonu yine bebek odası baktık ama daha karar veremedik. hayırlısıyla bir alırsak bebişin odasını düzenleyeceğim...sabırsızlıkla aldıklarımı odaya yerleştirmeyi bekliyorum.delikafadulden
canım benim yine ciciler alınmış taze taze sıcak sıcak:1hug: yiyenim hayırlısıyla giysin eşin haklı valla mezuniyet elbisesi modellerinede mi baksankaydirigubbakcemile5 benim eşimde öyle valla bizim heyecanımızı bizim kadar yaşayamazlar ki
odanız da gelir misler gibi yerleştirirsiniz defnemizde hayırlısıyla prensesler gibi uyur içinde:1hug:
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama şu an da moralim çok bozuldu az önce eşim aradı dün bana 50 lik şeker yüklemesi yapıldı sonucum çok yüksek çıkmış açlı 75 şekerli sudan sonra 175 çıkmış şimdi bende şeker var dimi bide bne 50 lik te aç yaptırdım sizler tok mu yaptırdınız off of yarın tekrar gidicem sonucu götürcem kesin 100 lükte isteyecek doktor yandım ben kızlar
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama şu an da moralim çok bozuldu az önce eşim aradı dün bana 50 lik şeker yüklemesi yapıldı sonucum çok yüksek çıkmış açlı 75 şekerli sudan sonra 175 çıkmış şimdi bende şeker var dimi bide bne 50 lik te aç yaptırdım sizler tok mu yaptırdınız off of yarın tekrar gidicem sonucu götürcem kesin 100 lükte isteyecek doktor yandım ben kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?