2009 Mayıs Anneleri

canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle ve yiyenimizle Allahın izniyle inşallah sorunsuz bir şekilde bebişini kucağına alırsın

aslım sen nasılsın cnm bende bütün gün masa başında oturmaktan heryerim ağrıyor

sılacım hoşgeldin aramıza bebişin hayırlı olsun

pınarcım çok zevkli valla bebişlere birşeyler bakmak almak:))) onları yıkamak ütülemek odasını hazırlamak Allah hepimize hayırlısıyla yaşatsın bu mutlu anları bebişlerimiz sağlıcakla doğsun inşallah

Aman canım dikkat et dr perhiz verdiyse ve ilaç verdiyse sakın ihmal etme bebeğin ve sen çok önemlisiniz.Dualarımız seninle şimdi anneme söyledim bizim komşumuza takılmış 5-6 sene olmuş bütün problemi bitmiş ve çok ince bişeymiş ama hamile iken nasıl olur tabi oda var.Sana şöyle diyim cesaret ve inanç herşeyin üstesinden gelir.Cesaretini hiç elden bırakma.Moralini bozma.

Canımdayanmış sen ben habire kustum valla şimdi 50 likte bile kustum.Kız Defneler çoğaldı bu senenin hit ismi bu sanırım.Öperim valla ben onları.Bide yumuk yumuktur onlar şimdi biraz ısırsam mı yoksa
Hey uykucular gece 4 te yattık sizinle kalktık valla biz dğum sonrasına hazırlık yapıyoruz

tutkun maşallah canım gece kuşu oldun:sm_cool: bende dün saat 9,30 da uyudum valla ama gecede uyuyamadım alıştıralım şimdiden kendimizi uykusuz geceler bizi bekliyor

Valla sorma canım ya. Dün iş çıkışı arkadaşımı bekliyodum. Kendimi LCW'de buldum hihoyyyt Bi atkı,eldiven,bere takımıyla hiphopçı kaprisi aldım. Böyle kıçı aşağıda sarkık duranlardan. Ay çıldırıyorum bişeyler görünce. Ama bu sefer büyük aldım. 1,5 yaş için. Bu yaz giyemez çünkü. Ziyan olmasın. İri bi bebek olursa kışa yada en kötü seneye yaza giyer dedim. Eşimde dalga geçiyo. Hayatım bizim kızın mezuniyet elbisesini şimdiden diktirelim istersen diye kaydirigubbakcemile3

Odasıda bi gelse hayırlısıyla yerleştirsek. Oyyyy geçmiyo bu zaman valla ya... Hayırlısıyla sağlıkla alalım inşallah kucağımıza. O günleride görelim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

KIZLAR yne bişey istiycem sizden benim şu alttaki yine silindi gece uğraştım yine olmadı.Rica etsem bana yaparmısınız.
13 ağustos 2008 son adet tarihim ve tabiki TÜRKİZ'İM SENİ ÖZLEMLE BEKLİYORUZ yazım.LÜÜÜÜTTTTTFFEEENNNNNNNNN

Valla zor dayandım bacım. Hiç kıpırdamadım. Çünkü midem bulanıyodu açlıktan. Sonra endimi eve attım. Bir kahvaltı ettim ki. Dünyaları yedim kaydirigubbakcemile3

Evet şu anda iki Defne'miz var kısmetse. Biri MARYLİN'in biri benim kuzum :)

canım çok geçmiş olsun
allah bebişine de sanada sağlık versin..
dualarım seninle, inşallah sorun çıkmaz da hayırlısıyla atlatırsın kalan 3 ayı..

kendine dikkat et

canım benim yine ciciler alınmış taze taze sıcak sıcak:1hug: yiyenim hayırlısıyla giysin eşin haklı valla mezuniyet elbisesi modellerinede mi baksankaydirigubbakcemile5 benim eşimde öyle valla bizim heyecanımızı bizim kadar yaşayamazlar ki

odanız da gelir misler gibi yerleştirirsiniz defnemizde hayırlısıyla prensesler gibi uyur içinde:1hug:

Canım yaptım bitane. Bak bakalım. Beğenirsen koy tatlım: Değişiklik istersen söyle a.s.

http://b1.lilypie.com/PcKKp2.png

kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama şu an da moralim çok bozuldu az önce eşim aradı dün bana 50 lik şeker yüklemesi yapıldı sonucum çok yüksek çıkmış açlı 75 şekerli sudan sonra 175 çıkmış şimdi bende şeker var dimi bide bne 50 lik te aç yaptırdım sizler tok mu yaptırdınız off of yarın tekrar gidicem sonucu götürcem kesin 100 lükte isteyecek doktor yandım ben kızlar

şekercim ben sana yapıp gönderiyorum özelden a.s.

bizde haftasonu yine bebek odası baktık ama daha karar veremedik. hayırlısıyla bir alırsak bebişin odasını düzenleyeceğim...sabırsızlıkla aldıklarımı odaya yerleştirmeyi bekliyorum.delikafadulden

Ayyy hadi sizde inşallah gönlünüze göre bulursunuz güzel bi oda canım benim a.s.

Valla onlarda heyecanlılar ama bizim gibi anlayamıyorlar. Hepimizin kuzularına rabbim herşeyin en güzellerini versin inşallah canım :Saruboceq: Huzurla, sağlıkla büyüsünler inşallah :Saruboceq:

Canım normal şerker olmayabilir. Gebelik şekeridir. Dikkat edersin doğuma kadar. Genelde doğumdan sonra geöiyormuş merak etme. Doktorun yarın daha detaylı bilgi verir sana. Sıkma canını a.s.

Alıntı:
MARYLİN kullanıcısından alıntı
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama şu an da moralim çok bozuldu az önce eşim aradı dün bana 50 lik şeker yüklemesi yapıldı sonucum çok yüksek çıkmış açlı 75 şekerli sudan sonra 175 çıkmış şimdi bende şeker var dimi bide bne 50 lik te aç yaptırdım sizler tok mu yaptırdınız off of yarın tekrar gidicem sonucu götürcem kesin 100 lükte isteyecek doktor yandım ben kızlar

tatlım büyük ihtimalle gebelik şekeridir doktorun diyet verir dikkat edersen hiç bir problem olmaz yarın sana gereken bilgileri söyler sende bizi bilgilendir tatlım stres yapma bitanem

canım banada 50 lik yaptırdı doktorum. tok karna yapıldı benimki. 102 çıkmıştı.
ama canını sıkma biraz dikkat edersen yemene içmene düşer. benim arkadaşımınkide çok yüksek çıkmıştı hamileyken. 100 lük yapılmıştı onada. doktor diyet verdi. diyete uydu düştü.uymasaydı insülin olacaktı düşün yani. şimdi de tosun gibi bebişi var korkacak birşey yok canım.sakin ol stres yapma tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…