Kız gelseydin gece biz mutahara civciv falan takıldık hatta onlar msn dede yazışıyorlar ben yine bilgisayar kullanımındaki acemiliğim yüzünden msn e girmeyid bilmiyorum tıkıldım kaldım.tutkun maşallah canım gece kuşu oldun:sm_cool: bende dün saat 9,30 da uyudum valla ama gecede uyuyamadım alıştıralım şimdiden kendimizi uykusuz geceler bizi bekliyor
oy oy oy iyi yapıyorsun al ne tatlıdır onlar bende dün gece kızımın çekmecelerini yerleştirdim hastaneye gidecekleri bir çekmeceye topladım sonra rahat olsun.Eşine de deki sen ne alıyon birazda sen al da sonra seni kızıma şikayet etmeyim de.Valla sorma canım ya. Dün iş çıkışı arkadaşımı bekliyodum. Kendimi LCW'de buldum hihoyyyt Bi atkı,eldiven,bere takımıyla hiphopçı kaprisi aldım. Böyle kıçı aşağıda sarkık duranlardan. Ay çıldırıyorum bişeyler görünce. Ama bu sefer büyük aldım. 1,5 yaş için. Bu yaz giyemez çünkü. Ziyan olmasın. İri bi bebek olursa kışa yada en kötü seneye yaza giyer dedim. Eşimde dalga geçiyo. Hayatım bizim kızın mezuniyet elbisesini şimdiden diktirelim istersen diye kaydirigubbakcemile3
Odasıda bi gelse hayırlısıyla yerleştirsek. Oyyyy geçmiyo bu zaman valla ya... Hayırlısıyla sağlıkla alalım inşallah kucağımıza. O günleride görelim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Yarasın canım bu arada benim iş yerimde ki sanat kitaplarının birinde Mitolojideki defnenin resmi var onu çekip bi ara göstereyim çok severim o resmi kızıl belinden aşağıya doğru uzanıyor bu arada rüzgar perisi incinin içindeki defneye üfürüyor falan o kızın yüzü bana çok duru, güzel, sade gelmiştir.Valla zor dayandım bacım. Hiç kıpırdamadım. Çünkü midem bulanıyodu açlıktan. Sonra endimi eve attım. Bir kahvaltı ettim ki. Dünyaları yedim kaydirigubbakcemile3
Evet şu anda iki Defne'miz var kısmetse. Biri MARYLİN'in biri benim kuzum :)
Canım normal şerker olmayabilir. Gebelik şekeridir. Dikkat edersin doğuma kadar. Genelde doğumdan sonra geöiyormuş merak etme. Doktorun yarın daha detaylı bilgi verir sana. Sıkma canını a.s.
kızlar hazırlıklar ne alemde bu arada :)))
pınarcım çok zevkli valla bebişlere birşeyler bakmak almak:))) onları yıkamak ütülemek odasını hazırlamak Allah hepimize hayırlısıyla yaşatsın bu mutlu anları bebişlerimiz sağlıcakla doğsun inşallah
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama şu an da moralim çok bozuldu az önce eşim aradı dün bana 50 lik şeker yüklemesi yapıldı sonucum çok yüksek çıkmış açlı 75 şekerli sudan sonra 175 çıkmış şimdi bende şeker var dimi bide bne 50 lik te aç yaptırdım sizler tok mu yaptırdınız off of yarın tekrar gidicem sonucu götürcem kesin 100 lükte isteyecek doktor yandım ben kızlar
Kız gelseydin gece biz mutahara civciv falan takıldık hatta onlar msn dede yazışıyorlar ben yine bilgisayar kullanımındaki acemiliğim yüzünden msn e girmeyid bilmiyorum tıkıldım kaldım.
oy oy oy iyi yapıyorsun al ne tatlıdır onlar bende dün gece kızımın çekmecelerini yerleştirdim hastaneye gidecekleri bir çekmeceye topladım sonra rahat olsun.Eşine de deki sen ne alıyon birazda sen al da sonra seni kızıma şikayet etmeyim de.
Yarasın canım bu arada benim iş yerimde ki sanat kitaplarının birinde Mitolojideki defnenin resmi var onu çekip bi ara göstereyim çok severim o resmi kızıl belinden aşağıya doğru uzanıyor bu arada rüzgar perisi incinin içindeki defneye üfürüyor falan o kızın yüzü bana çok duru, güzel, sade gelmiştir.
Canım sıkma canını bu hamilelik şekeri sadece perhiz yapacaksın moralini bozma şimdi bende gidip sonucumu alıcam.kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama şu an da moralim çok bozuldu az önce eşim aradı dün bana 50 lik şeker yüklemesi yapıldı sonucum çok yüksek çıkmış açlı 75 şekerli sudan sonra 175 çıkmış şimdi bende şeker var dimi bide bne 50 lik te aç yaptırdım sizler tok mu yaptırdınız off of yarın tekrar gidicem sonucu götürcem kesin 100 lükte isteyecek doktor yandım ben kızlar
Sağol canımşekercim ben sana yapıp gönderiyorum özelden a.s.
Pınarcım çok sağol seninkinide kopyalıyorum ikisinide kullanıcam ay hergün birini yapsam ççççççoook teşekkürlerCanım yaptım bitane. Bak bakalım. Beğenirsen koy tatlım: Değişiklik istersen söyle a.s.
http://b1.lilypie.com/PcKKp2.png
Bekleriz biz burdayız.tutkuncum gelirim artık :)))) nasılsa uyku tutmuyor bizi
kızlar günaydın bu ara pek takılamıyorum.hazırlıklar herkesin son gaz devam galiba.bizimde öyle...marylin canım üzülme şeker yüksek çıksada dikkat et yediklerine benim arkadaşımda çok yüksek çıktı.ama dikkat edince düzeldi şimdide maviş maviş çok güzel bir oğlu var.ilgincim pınarcım cerencim tutkuncum sizler iyisiniz demi?
Canım sıkma canını bu hamilelik şekeri sadece perhiz yapacaksın moralini bozma şimdi bende gidip sonucumu alıcam.
Sağol canım
Pınarcım çok sağol seninkinide kopyalıyorum ikisinide kullanıcam ay hergün birini yapsam ççççççoook teşekkürler
Bekleriz biz burdayız.
Alıntı:
MARYLİN kullanıcısından alıntı
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama şu an da moralim çok bozuldu az önce eşim aradı dün bana 50 lik şeker yüklemesi yapıldı sonucum çok yüksek çıkmış açlı 75 şekerli sudan sonra 175 çıkmış şimdi bende şeker var dimi bide bne 50 lik te aç yaptırdım sizler tok mu yaptırdınız off of yarın tekrar gidicem sonucu götürcem kesin 100 lükte isteyecek doktor yandım ben kızlar
tatlım büyük ihtimalle gebelik şekeridir doktorun diyet verir dikkat edersen hiç bir problem olmaz yarın sana gereken bilgileri söyler sende bizi bilgilendir tatlım stres yapma bitanem
canım banada 50 lik yaptırdı doktorum. tok karna yapıldı benimki. 102 çıkmıştı.
ama canını sıkma biraz dikkat edersen yemene içmene düşer. benim arkadaşımınkide çok yüksek çıkmıştı hamileyken. 100 lük yapılmıştı onada. doktor diyet verdi. diyete uydu düştü.uymasaydı insülin olacaktı düşün yani. şimdi de tosun gibi bebişi var korkacak birşey yok canım.sakin ol stres yapma tamam mı?
Hızla devam canım ya bu haftasonu odasıda geliyo çok heyecanlıyım :dance:
Amin
Canım bu kadar üstüne düşme olabilir gebelik şekeri bile çıksa doğum sonrasında geçecektir.Benim bikaç arkadaşımda çıkmıştı hiç soun değil inan sen kendine dikkat et yeter :teselli:
pınarcım iyiyiz bizde kızımda iyi teyzesi.:)))
sağolun kızlar valla içeme su serptiniz yarın gidicem tekrara baklım 100 lük ister belki belkide direk diyete başlatır hayırlısı artık
tutkuncum çok iyi yapmışsın bende yavaş yavaş başlıycam
ojeli pınar bebişlerin odasını dört gözle bekliyoruz bitince resimlerini yollayın mutlaka
sibikocum günler çabuk geçsin bir an önce gör oğluşunu inş
kızlar günaydın bu ara pek takılamıyorum.hazırlıklar herkesin son gaz devam galiba.bizimde öyle...marylin canım üzülme şeker yüksek çıksada dikkat et yediklerine benim arkadaşımda çok yüksek çıktı.ama dikkat edince düzeldi şimdide maviş maviş çok güzel bir oğlu var.ilgincim pınarcım cerencim tutkuncum sizler iyisiniz demi?
maşşallah kızınaa cnm maşşallahhhhh bende bi görebilsemmm ikitaneye zaten doktorfıstıklar günaydın
dün hastaneye gidebildik sonunda şeker testi olucam diye aç gittim 11 gibi ancak girebildik muayeneye kızım büyümüş 1 kilo 153 gram ve boyuda 35.9 cm olmuş, benim biliyosunuz akıntım çok oluyordu ıslaklık oluyordu birde aniden bacaklarımın arasından akıntı geliyordu
bunları anlattım doktora idrardır büyük ihtimalle dedi ve bebeğin suyuna baktı ve çok iyi dedi hatta oldukça iyi dedi büyük ihtimalle idrar kaçırıyorsun dedi akıntılar için idrar testi istedi daha sonra şeker testini yaptırdık ama çok fazla aç kaldığım için bayıldım acilde 20 dakika uzandım neyse sonunda tamamladık şeker testini cuma sonuçları alıp doktora götürcem
kızım ellerini açıp kapıyor babasına el sallıyordu doktor teyszesi hep defne hanım dedi kızıma çok güzel anlattı yüzü çok şirin dedi bize gösterdi köfte gibi burnu var dedi kafası biraz oval dedi, sonra birde ne görelim bizim kız gözlerini açmış bakıyor çipil çipil bakıyor bize babası dalga geçti kızımın gözleri zeytin gibi diye hepimiz güldük tabi ::)))
işte böyle kızlar 1 ay sonra yeniden kontrolümüz var o zaman 3 haftaya kadar çalışabilir raporunuda alıcam sonrada zaten doğuma 5 hafta kalıyor herkes güzel bir gün diliyorum ben artık bu gazla bu haftayı bitiririm öpüyorum hepinizi
ahhhhhhhhhhhh o kusmalarrrrrrrrrrrr ahhhhhhhhhhhhhh hala bulanıyorrrrr benim midemmCanım günaydın testinin iyi çıkmasına sevidim hadi atlattın.
Canım ya sende benim gibi olmuşsun geçmiş olsun.Bu arada canım okula son 3 haftaya kadar gitmen zor olmazmı?Birde zaten yaz tatili geliyor temmuz 1 e kadar tam oluyor normalde.Son haftalar çok ağırlaşıcaz ve çocuklar seni üzer çarpar Allah korusun.
Bu arada günaydın arkadaşlar sabah 4 te yattım bu sefer yemek yedim sabah kusmayım dedim.6 da benim kız uyandırdı depik depik alışkanlık etti valla.Sonra 8 de gittim tahlile bu sefer 50 gr lık içtim saat 9 da kanımı verdim idrarla hemşire hadi bu sefer kusmadın dedi eve geldim kapıdan çıkarttım 11 de sonucu alıcam.Allahtan tam evimin karşısında hastane var yoksa yollarda rezil olcam.şimdi yattım biraz uzanıyorum kahvaltı yapıcam.Hala kusmalar devam ya.
günaydın cnm sen nasılsınarkadaşlar herkese günaydın nasılsınız kızlar bugün???????
tülay canım sağol artık öyle diyet yapıcaz artık bebişler iyi olsun yeter sağol tatlım
kızlar bugün istanbulda hava çok güzel, yemekten sonra yürüyüşe çıkarız artık biz yemeğe gidiyoruz herkese afiyet olsun ben şimdiden başladım diyete :((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?