2009 Mayıs Anneleri

tutkun maşallah canım gece kuşu oldun:sm_cool: bende dün saat 9,30 da uyudum valla ama gecede uyuyamadım alıştıralım şimdiden kendimizi uykusuz geceler bizi bekliyor
Kız gelseydin gece biz mutahara civciv falan takıldık hatta onlar msn dede yazışıyorlar ben yine bilgisayar kullanımındaki acemiliğim yüzünden msn e girmeyid bilmiyorum tıkıldım kaldım.

oy oy oy iyi yapıyorsun al ne tatlıdır onlar bende dün gece kızımın çekmecelerini yerleştirdim hastaneye gidecekleri bir çekmeceye topladım sonra rahat olsun.Eşine de deki sen ne alıyon birazda sen al da sonra seni kızıma şikayet etmeyim de.

Yarasın canım bu arada benim iş yerimde ki sanat kitaplarının birinde Mitolojideki defnenin resmi var onu çekip bi ara göstereyim çok severim o resmi kızıl belinden aşağıya doğru uzanıyor bu arada rüzgar perisi incinin içindeki defneye üfürüyor falan o kızın yüzü bana çok duru, güzel, sade gelmiştir.

Canım normal şerker olmayabilir. Gebelik şekeridir. Dikkat edersin doğuma kadar. Genelde doğumdan sonra geöiyormuş merak etme. Doktorun yarın daha detaylı bilgi verir sana. Sıkma canını a.s.

bence de sıkma canını
biraz perhiz vericek san o kadar..
özellikle meyveleri falan sayarak yiyceksin ve tatlıdan, çikolatan uzak durucaksın..zaten onların da bebişlere bi faydası yok

unutma en zararlı şey stresss
o yüzden üzme :CüvCüv:kendini

kızlar hazırlıklar ne alemde bu arada :)))

Hızla devam canım ya bu haftasonu odasıda geliyo çok heyecanlıyım :dance:

Amin

Canım bu kadar üstüne düşme olabilir gebelik şekeri bile çıksa doğum sonrasında geçecektir.Benim bikaç arkadaşımda çıkmıştı hiç soun değil inan sen kendine dikkat et yeter :teselli:

Valla çok güzel şeyler var canım ya. İnsan kendini kaybediyor. Ohhh hastanelikler toplanmış ne güzel :) Bizde herkes şimdi odası gelsede bi yıkayıp yerleştirsek diye bekliyorlar. Annemler, kayınvalidem-görümcem, arkadaşlarım. Hepsi bu işe talip. Bana hiç iş kalmayacak heralde kaydirigubbakcemile3

Aaaa valla çok sevinirim canım. Hem Defne yaz kış yeşil kalan bi bitki olduğundan ölümsüzlüğün simgesi olarak da kabul ediliyormuş. ben karar verdikten sonra araştırdım da öğrendim çoğu anlamını hihoyyyt

kızlar günaydın bu ara pek takılamıyorum.hazırlıklar herkesin son gaz devam galiba.bizimde öyle...marylin canım üzülme şeker yüksek çıksada dikkat et yediklerine benim arkadaşımda çok yüksek çıktı.ama dikkat edince düzeldi şimdide maviş maviş çok güzel bir oğlu var.ilgincim pınarcım cerencim tutkuncum sizler iyisiniz demi?

Canım sıkma canını bu hamilelik şekeri sadece perhiz yapacaksın moralini bozma şimdi bende gidip sonucumu alıcam.

şekercim ben sana yapıp gönderiyorum özelden a.s.
Sağol canım

Canım yaptım bitane. Bak bakalım. Beğenirsen koy tatlım: Değişiklik istersen söyle a.s.

http://b1.lilypie.com/PcKKp2.png
Pınarcım çok sağol seninkinide kopyalıyorum ikisinide kullanıcam ay hergün birini yapsam ççççççoook teşekkürler

tutkuncum gelirim artık :)))) nasılsa uyku tutmuyor bizi
Bekleriz biz burdayız.

Günaydın canım hoşgeldin. İyiyiz çok şükür sen nasılsın?

Canım hangisini istersen onu kullan bitanem a.s.

sağolun kızlar valla içeme su serptiniz yarın gidicem tekrara baklım 100 lük ister belki belkide direk diyete başlatır hayırlısı artık

tutkuncum çok iyi yapmışsın bende yavaş yavaş başlıycam

ojeli pınar bebişlerin odasını dört gözle bekliyoruz bitince resimlerini yollayın mutlaka

sibikocum günler çabuk geçsin bir an önce gör oğluşunu inş

pınarcım iyiyiz bizde kızımda iyi teyzesi.:)))

Maşallah kızıma benim iyi olsun tabi :lepi:

Yollarım bacım merak etme dayanamam zaten. Sizin fikirlerinizi almadan içim rahat etmez hihoyyyt

günaydın tülaycım hoşgeldin.
iyiyiz çok şükür aynı iş güç bebişler uğraşıyoruz.sende iyisin umarım?

tülay canım sağol artık öyle diyet yapıcaz artık bebişler iyi olsun yeter sağol tatlım

kızlar bugün istanbulda hava çok güzel, yemekten sonra yürüyüşe çıkarız artık biz yemeğe gidiyoruz herkese afiyet olsun ben şimdiden başladım diyete :((((((((((((

afiyet olsun canım.antalyada da hava çok güzel bugün bende sabah yaptım biraz yürüyüş. cerencim saol bizde iyiyiz benim hala misafirlerim var ama en zından ben gidinceye kadar görümcemle kızı yemek yapıyor evi topluyor çok güzelya:))))

Benise cnm çok geçmiş olsun inş en kısa sürede düzelirsin
pınarcım benim masam tam girişte etrafı cam ben koyamıyorum neyse izine az kaldı sabredicem bu arada sen uzatacakmısın izin zamanını geçmi alacaksın

maşşallah kızınaa cnm maşşallahhhhh bende bi görebilsemmm ikitaneye zaten doktor
genel kontrollerini yapınca zaman doluyorrrrrrrrr

ahhhhhhhhhhhh o kusmalarrrrrrrrrrrr ahhhhhhhhhhhhhh hala bulanıyorrrrr benim midemm
ama kusma durdu birazzzz çok şükürrr

arkadaşlar herkese günaydın nasılsınız kızlar bugün???????
günaydın cnm sen nasılsın

kesin bende yapacam ilki yüksek çıktı ikincide çıkacak kesinnnnnnnnnn
ne yapalımmmm bebeler için mecburuzz...

günaydın kızlar gerçi ben okuyana kadar geçmişi tünaydın oldu bizde iyiyiz biraz bulantım var kusmamak için dokuz takla atıyorum .....yatmak geliyor içmdenden ama yatınca midem ağzımda
haftaya perşmebe 100 lük şeker yüklemem var bebeklerimi görecem kaç gr olmuşlar onu görecez

dün babamız bebeklerimize hastane çıkışı almışş çok güsellllllll annem bakıp bakıp seviyor
çocuklarınız doğunca bizi bırakıp gideceksiniz diyorrr ...............efkar basmış kadına şimdiden

MERHABA ARKADAŞLAR!
işlerin yoğunluğu nedeniyle bir haftadır ancak yazdıklarınızı okuyabiliyorum . sayfayı açıyorum bi iş çıkıyor öylece kalıyor.
şimdilik bizde bi sıkıntı yok. yazamasam da takipte olacağım. kendinize dikkat edin.
sizleri ve kuzucuklarınızı kocaman öpüyoruz kızımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…