2009 Mayıs Anneleri

kızlarrr gülmeyin ama ben otururken çok sıkışıyorum bebekler göğüsümün altında yani kaburgamın içine girmişler gibi oturunca rahatsız oluyorum benim bebekler çokmu yukarıda yaa

tutkun canım çok güzel bi bebek. Belki Türkiz'de bu bebişe benzer. belli mi olur :)

MARYLİN afiyet olsun canım. Valla hava çok güzel. Bende ofise tıkılıp kalıyorum. Sabahın köründe gir akşam karanlıkta çık senağlama

aslimmm anladım canım. Evet az kaldı neyseki. Rahat rahat uzatırız evimizde ayaklarımızı. Kısmetse ay başında çıkıyorum canım. Eleman arıyolar bakalım o bi gelsin. Ben en geç mart ortası diyorum ama eşim 1 gün fazladan göndermem ay başı çıkıp dinleniyorsun diyor... Sen ne zaman çıkıcaksın?

dırımkızı tünaydın bacım. Hoşgeldin... Güle güle kullansın kuzuların hastane çıkışlarını. Annende alıştı tabi. Zor gelir şimdi. Bu arada kayınvalidenden ne haber???

O sıkışma bende de oluyor canım.Bazen resmen midemi ittiğini hissediyorum. Hemen yatar hale geçmem lazım. Ofisteki koltuğa uzanıyorum...

bozon_06 hoşgeldin canım. Hepimizin işler fena bu dönemde heralde. Bizde öpüyoruz seni kocaman...

sağolun kızlar sizin desteğiniz olmasa çok kötü olurdum zaten dualarınız çok önemli benim için tutkuncum ilaç falan vermedi doktor istirahat çalışmak yasak sadece bol su iç sağ tarafına sakın yatma her ay da kontrol edilcek böbregin dedi bu kadar dua et dedi ya magnezyum içiyorum ben günde 2 kez acaba o mu yaptı yan etkisinde yazıyo ama doktor yapmamışdır dedi bilmiyorum ben 1e düşürdüm kendim normalde 1 içiliyo bende miyom oldugundan 2 iç demişdi ama

benisec canım pozitif olmaya çalış zaten az zamanımız kaldı bir şekilde hayırlısıyla atlatıcaz. sadece dinlenmene bak sen.

kızlarrr gülmeyin ama ben otururken çok sıkışıyorum bebekler göğüsümün altında yani kaburgamın içine girmişler gibi oturunca rahatsız oluyorum benim bebekler çokmu yukarıda yaa

hoşgeldin birsencim. canım niye gülelim aşkolsun olabilir.
benim oğluşta kaburgamın altında biliyormusun. illa tam dik oturmam gerekiyor bazen. yoksa kemiğime batıyorsırnaşık şey

pınarcığım çok sağol cnm
evet annem çok alıştı 1 ayı geçtik yılbaşında geldik buraya
kalacaz diyor tek...........
kayınvalidem geçen c.tesi geldi eksik listesi çıkardık yanında ben bişey almam dedi
az çok oğluma para veririm dedi bide bana diyoki iyiki bende kalmıyorsun doğalgazı yakmıyorum çok para geliyor diye..........dedim içimden sen iyice bunadın kaynanam işte yaaaaa

kustum bu arada rahatladımmmmm demekki neymiş çok yemeyeceksinnnnn yersen böle kustururlarr

biz yemek yedik geldik oglumla. ama bugün tavuk dürüm yedim valla.dışardan söyledik yani. iş yerinde pırasa varmış canım istemedi hiç birazdan da yemekhaneye gidip yoğurdumuzu yiyeceğiz teyzeleri.
yiyenlere ve yiyeceklerede afiyet olsun yarasın bebişlerimize...tombiş tombiş olsunlar inşallah...

benim oğluşta kaburgamın altında biliyormusun. illa tam dik oturmam gerekiyor bazen. yoksa kemiğime batıyorsırnaşık şey

aynı durum cnm yaaaaaa bak şimdi kustum oğluşum nasıl tekme atıyor soldaki tabiiiiiiii sağıma yatıyorum genelde........
soldaki bebeğim çok edepsizz sola yatınca yattığım yere geliyo yatırmıyorrrrrrlülülülülülü

Sen hiç stres yapma bacım. Ne kaldı ki şurda? Yat güzelce dinlen. Herşey yoluna girecek. Sen asıl doğdukları zaman bize uyku yüzü göstermeyecekler onu düşün kaydirigubbakcemile3

Demek ki hepsi aynı bunların. Asi bebişler. İlla sıkıştıracaklar sırnaşık şey

Hay Allah'ım ya. Allah ıslah etsin senin o kaynananı ne diyeyim bacım klava:

Afiyet olsun canım. Arada kaçar öyle dışarıdan

ya kızlar size birşey soracağım. şu isimlerinizin altına yazı yazıyorsunuzya mesela birsende yazmış kuzulara 78 gün diye.pınarda defnem güzel kızım yazmış. ben aradım bulamadım nerden yazıyoruz?
bende yazmak istiyorum...

senin bebişlerin cinsiyeti ne canım:CüvCüv:

Canım kullanıcı panelinden profili düzenle bölümüne giriyosun. Alt tarafta Kişisel Rütbe bölümü var. Oraya istediğini yazıyosun yerimseniben

Son düzenleme:

güselim kullanıcı panaline gir profil ayarlarına gir kişisel rütbe kısmına istediğini yaz uzun olmasın tabi

senin bebişlerin cinsiyeti ne canım:CüvCüv:
kızzzzzzzzzzzzzzzz okumuyormusun ömer & ali deyyozzzzz
ikisde erkek cnmmmm

pınarcığım kendi çapında bir kadın işte aman oğluna versin para
annemde kızına alıyor eksik listesi yaparken eltimin biri 5 li hastane çıkışı almış diyoki aaa başka bişeye gerek yok bunlara battanıye alın yeter diyor........birtane peluş battaniye var ikincisine gerek yokmuş......eeeeeeeee dedi annem öetki çocuğa ne örtecezz dedi...hiç sesi çıkmıyor kendi zamanında yokmuşya bizimkilerinde olmasa olur .........borcumuz varya öle herşeyleri olmasada olur diyor.........

ayy saol pınar bende öğrenmiş oldum:))pınar bende lcw den dediğin gbi pantolon aldım aynısı olmasın sakın ama benimkinin askıları var kırmızı içindede badys var.bide askısız aldım pambe her yeri cepli:))

ay birsencim takmaya herkesin borcu var.valla biz yeni evliyiz mobilya taksitlerimiz ev aldık onun az bir borcu var ama bir şekilde yinede bişeyler yapmaya çalışıyoruz. önemli olan bebişlerimizin sağlıkları..

ay birsencim takmaya herkesin borcu var.valla biz yeni evliyiz mobilya taksitlerimiz ev aldık onun az bir borcu var ama bir şekilde yinede bişeyler yapmaya çalışıyoruz. önemli olan bebişlerimizin sağlıkları..

aman bacım konuşsun o yaaaa alıcaz iyisinden kötüsünden
iki donla çocuk çıkarmayacaz ortaya
kayanana pintiya hiçbişey özenmiyor para para para paraaaonun derdi sallıyorum onuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

sağol birsencim iyisin inş ne yapalım bizde yaptırırız biraz eziyetliymiş ama herşey bebişler için ben bugünden başladım diyete açım ben :((((((((

canımm 100 lük için erken git çünkü baya bir aç kalıcaz ve dört defa kan vericez bakalım bende yarın 50 lik sonucunu göstercem ona göre 100 lük yapılaack sanıırm

hoşgeldin canım benimzde bazen öle oluyor sadece okuyabiliyorum kızıına iyi bak annesi bizde seni öpüyoruz

canım senin iki tane çok normal

sağol pınarcım senin için sıkıcıdır ama olsun sende haftasonu dolaş canım yürüyüşünü ihmal etme

çok geçmiş olsun stres yapma canım bak birçaresi var mutlaka herşeyin

afiyet olsun annesi yarasın oğluşuna

Aman halt etmiş o. Tabi fazlasına kaçmazsınız ama gerekli olanlarda illaki alınacak yani. Sen merak etme yakında dövcem ben onu klava:

İyi yaptın bacım. Yok canım benimkinin askıları yok... Netten bulursam eklerim şimdi resmini yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…