kızlarrr gülmeyin ama ben otururken çok sıkışıyorum bebekler göğüsümün altında yani kaburgamın içine girmişler gibi oturunca rahatsız oluyorum benim bebekler çokmu yukarıda yaa
hoşgeldin birsencim. canım niye gülelim aşkolsun olabilir.
benim oğluşta kaburgamın altında biliyormusun. illa tam dik oturmam gerekiyor bazen. yoksa kemiğime batıyorsırnaşık şey
sağolun kızlar sizin desteğiniz olmasa çok kötü olurdum zaten dualarınız çok önemli benim için tutkuncum ilaç falan vermedi doktor istirahat çalışmak yasak sadece bol su iç sağ tarafına sakın yatma her ay da kontrol edilcek böbregin dedi bu kadar dua et dedi ya magnezyum içiyorum ben günde 2 kez acaba o mu yaptı yan etkisinde yazıyo ama doktor yapmamışdır dedi bilmiyorum ben 1e düşürdüm kendim normalde 1 içiliyo bende miyom oldugundan 2 iç demişdi ama
hoşgeldin birsencim. canım niye gülelim aşkolsun olabilir.
benim oğluşta kaburgamın altında biliyormusun. illa tam dik oturmam gerekiyor bazen. yoksa kemiğime batıyorsırnaşık şey
pınarcığım çok sağol cnm
evet annem çok alıştı 1 ayı geçtik yılbaşında geldik buraya
kalacaz diyor tek...........
kayınvalidem geçen c.tesi geldi eksik listesi çıkardık yanında ben bişey almam dedi
az çok oğluma para veririm dedi bide bana diyoki iyiki bende kalmıyorsun doğalgazı yakmıyorum çok para geliyor diye..........dedim içimden sen iyice bunadın kaynanam işte yaaaaa
kustum bu arada rahatladımmmmm demekki neymiş çok yemeyeceksinnnnn yersen böle kustururlarr
biz yemek yedik geldik oglumla. ama bugün tavuk dürüm yedim valla.dışardan söyledik yani. iş yerinde pırasa varmış canım istemedi hiç birazdan da yemekhaneye gidip yoğurdumuzu yiyeceğiz teyzeleri.
yiyenlere ve yiyeceklerede afiyet olsun yarasın bebişlerimize...tombiş tombiş olsunlar inşallah...
aynı durum cnm yaaaaaa bak şimdi kustum oğluşum nasıl tekme atıyor soldaki tabiiiiiiii sağıma yatıyorum genelde........
soldaki bebeğim çok edepsizz sola yatınca yattığım yere geliyo yatırmıyorrrrrrlülülülülülü
ya kızlar size birşey soracağım. şu isimlerinizin altına yazı yazıyorsunuzya mesela birsende yazmış kuzulara 78 gün diye.pınarda defnem güzel kızım yazmış. ben aradım bulamadım nerden yazıyoruz?
bende yazmak istiyorum...
ya kızlar size birşey soracağım. şu isimlerinizin altına yazı yazıyorsunuzya mesela birsende yazmış kuzulara 78 gün diye.pınarda defnem güzel kızım yazmış. ben aradım bulamadım nerden yazıyoruz?
bende yazmak istiyorum...
kızzzzzzzzzzzzzzzz okumuyormusun ömer & ali deyyozzzzzsenin bebişlerin cinsiyeti ne canım:CüvCüv:
ay birsencim takmaya herkesin borcu var.valla biz yeni evliyiz mobilya taksitlerimiz ev aldık onun az bir borcu var ama bir şekilde yinede bişeyler yapmaya çalışıyoruz. önemli olan bebişlerimizin sağlıkları..
maşşallah kızınaa cnm maşşallahhhhh bende bi görebilsemmm ikitaneye zaten doktor
genel kontrollerini yapınca zaman doluyorrrrrrrrr
ahhhhhhhhhhhh o kusmalarrrrrrrrrrrr ahhhhhhhhhhhhhh hala bulanıyorrrrr benim midemm
ama kusma durdu birazzzz çok şükürrr
günaydın cnm sen nasılsın
kesin bende yapacam ilki yüksek çıktı ikincide çıkacak kesinnnnnnnnnn
ne yapalımmmm bebeler için mecburuzz...
günaydın kızlar gerçi ben okuyana kadar geçmişi tünaydın oldu bizde iyiyiz biraz bulantım var kusmamak için dokuz takla atıyorum .....yatmak geliyor içmdenden ama yatınca midem ağzımda
haftaya perşmebe 100 lük şeker yüklemem var bebeklerimi görecem kaç gr olmuşlar onu görecez
dün babamız bebeklerimize hastane çıkışı almışş çok güsellllllll annem bakıp bakıp seviyor
çocuklarınız doğunca bizi bırakıp gideceksiniz diyorrr ...............efkar basmış kadına şimdiden
MERHABA ARKADAŞLAR!
işlerin yoğunluğu nedeniyle bir haftadır ancak yazdıklarınızı okuyabiliyorum . sayfayı açıyorum bi iş çıkıyor öylece kalıyor.
şimdilik bizde bi sıkıntı yok. yazamasam da takipte olacağım. kendinize dikkat edin.
sizleri ve kuzucuklarınızı kocaman öpüyoruz kızımla.
kızlarrr gülmeyin ama ben otururken çok sıkışıyorum bebekler göğüsümün altında yani kaburgamın içine girmişler gibi oturunca rahatsız oluyorum benim bebekler çokmu yukarıda yaa
tutkun canım çok güzel bi bebek. Belki Türkiz'de bu bebişe benzer. belli mi olur :)
MARYLİN afiyet olsun canım. Valla hava çok güzel. Bende ofise tıkılıp kalıyorum. Sabahın köründe gir akşam karanlıkta çık senağlama
aslimmm anladım canım. Evet az kaldı neyseki. Rahat rahat uzatırız evimizde ayaklarımızı. Kısmetse ay başında çıkıyorum canım. Eleman arıyolar bakalım o bi gelsin. Ben en geç mart ortası diyorum ama eşim 1 gün fazladan göndermem ay başı çıkıp dinleniyorsun diyor... Sen ne zaman çıkıcaksın?
dırımkızı tünaydın bacım. Hoşgeldin... Güle güle kullansın kuzuların hastane çıkışlarını. Annende alıştı tabi. Zor gelir şimdi. Bu arada kayınvalidenden ne haber???
O sıkışma bende de oluyor canım.Bazen resmen midemi ittiğini hissediyorum. Hemen yatar hale geçmem lazım. Ofisteki koltuğa uzanıyorum...
bozon_06 hoşgeldin canım. Hepimizin işler fena bu dönemde heralde. Bizde öpüyoruz seni kocaman...
sağolun kızlar sizin desteğiniz olmasa çok kötü olurdum zaten dualarınız çok önemli benim için tutkuncum ilaç falan vermedi doktor istirahat çalışmak yasak sadece bol su iç sağ tarafına sakın yatma her ay da kontrol edilcek böbregin dedi bu kadar dua et dedi ya magnezyum içiyorum ben günde 2 kez acaba o mu yaptı yan etkisinde yazıyo ama doktor yapmamışdır dedi bilmiyorum ben 1e düşürdüm kendim normalde 1 içiliyo bende miyom oldugundan 2 iç demişdi ama
biz yemek yedik geldik oglumla. ama bugün tavuk dürüm yedim valla.dışardan söyledik yani. iş yerinde pırasa varmış canım istemedi hiç birazdan da yemekhaneye gidip yoğurdumuzu yiyeceğiz teyzeleri.
yiyenlere ve yiyeceklerede afiyet olsun yarasın bebişlerimize...tombiş tombiş olsunlar inşallah...
pınarcığım kendi çapında bir kadın işte aman oğluna versin para
annemde kızına alıyor eksik listesi yaparken eltimin biri 5 li hastane çıkışı almış diyoki aaa başka bişeye gerek yok bunlara battanıye alın yeter diyor........birtane peluş battaniye var ikincisine gerek yokmuş......eeeeeeeee dedi annem öetki çocuğa ne örtecezz dedi...hiç sesi çıkmıyor kendi zamanında yokmuşya bizimkilerinde olmasa olur .........borcumuz varya öle herşeyleri olmasada olur diyor.........
ayy saol pınar bende öğrenmiş oldum:))pınar bende lcw den dediğin gbi pantolon aldım aynısı olmasın sakın ama benimkinin askıları var kırmızı içindede badys var.bide askısız aldım pambe her yeri cepli:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?