2009 Mayıs Anneleri

pınarcım iyiyim canım saol. sen nasılsın?

Sağolasın canım bende iyiyim çok şükür. İş güç uğraşıyoruz işte a.s.

Selammmm hoşgeldin canım. Seninkiyle benimki aynı valla :) Oturur vaziyette olduğundan ayaklar sanki aşağıdan çıkacak gibi :) Bide tuvaletim falan varsa yandım. Tekme üstüne tekme. Eşime dün akşam dedim. Söyle şu kızına canımı yakmaya başladı dedim. Baktım bizimki hemen durdu. Korktu benden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Anladım canım. Bende onları alıp deneyeyim ilk çamaşırlarında bakayım :)

ayyy efet pınar ya sorma valla..benımkı 9 ay oturcak galıba içerdekaydirigubbakcemile3defneye derken oynak dıye, arkadan yağızda yetıstı defneye:ecrin_bebek:ama cok ısterdım sole karnımda goriim hareketlerını yok nerde varsa yoksa aşağıda benimki:roflol:

TUTKUNCUM cnm geçmiş olsun aman dıkkat et gebelık sekerıne...cayı falan sekersız acık içmeye bi alışınca hep ole içersin artık,ama tabı zamanla alışırsın...

kızlar açlıktan midem kazındı resmen şu yemek saati bir gelseydi hayırlısıyla.....
hepsini yiyecemmmmmm

tutkucuğum bana öle bişeyler ye demediler sadece saat 9 kadar yemek 9 dan sonra 12 ye kadar sadece su sonra bişey yok dendi.....
şimdi benim ailemde şeker hastalığı zaten var bende pkolu olduğumdan hep şekerimi takip ederdim ....eve geldim patates kızartmaları yedim ekmeğimi felan yedim
tokluk şekerime bakem dedim normalde yemekten 2 saat sonra bakılır ben 1,5 saat sonra baktım 140 çıktı yani şekerli suyu dayadılar sonrada şekeriniz var dediler
aman yaa inş.perşembe günü başarı ile tamamlarım şeker işini

TUTKUN selam bendede şeker çıktı bir aydır diyet yapıyorum diyetisyenede gittim ben un ve içinde un olan hiç bişey yemiyorum şeker ve içinde şeker olan herşey de yasak en masum sütlü tatlılar bile yasak ayrıca patates havuç gibi içeriğinde şeker olan sebzelerde kan şekerini çıkartıyor birde muz veya incir gibi şekerli meyveleride yiyemiyorum. zaten diyet yapmaya başladıktan sonra 3 haftada 2 kilo vermişim. ekmek olarak sadece çavdar öneriyorlar bende çok az olmak kaydıyla çavdar ekmeği yiyorum sabahları . süt yogurt ve peyniride yarım yağlı olanından tüketiyorum. meyve olarak ekşi elma greyfurt ve ayva yiyorum. kurubaklagilleride rahatlıkla tüketebilirsin. umarım bu günler bir an önce geçer ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarız. Allah yardımcımız olsun...

Ben diyorum zamane çocukları bunlar diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar açlıktan midem kazındı resmen şu yemek saati bir gelseydi hayırlısıyla.....
hepsini yiyecemmmmmm

Afiyet şeker olsun canım a.s. Ben sağlam bi kahvaltı yaptım acıkmadım o yüzden henüz... Yanında bisküvi falan bulundur bari. Aç kalınca at ağzına bi tane yerimseniben

evet pınarcım sıvı de terjan al mennun kalırsın. bende artık yavaş yavaş yıkamaya başlıcam.

Odası bi gelsin bende hemen ertesi gün yıkıcam delikafadulden

İnşallah sorunsuz atlatırsın bacımmm :Saruboceq:

Geçmiş olsun sana da Zehra...

tülaycım iyiyim tatlım sağol yemekten geldik bebişimle:))) patronumun hızına yetişmeye çalışıyorum bugünde yoğunuz
sen nasılsın yiyenim nasıl bitanemmmmm

zehracım geçmiş olsun tatlım:))))

Canım sağol bendede çıktı ya artık ne diyim.

Benimde canım akşam 8 den sonra yemek yeme sadace su dediler sabah 8 de gittim kan şekerine bakıp başladılar ama sonu gelmedi kustum ama 3 gün şeker tüketimi istediler.Aman canım dikkat et perşembe bişey çokmaz inşallah.

Diyetisyenin sana verdiği listeyi ben topik açtım hamilelik şekeri ve diyet diye oraya yazarmısın?Ben 2 liste ekledim.
Ben dün akşamdan beri başladım yarın dr gidince ne der bilemiyorum ama ben önlemimi alayımda.Bu gün sabah 2 dilim ekmek yumurta az peyni 5 zeytin yarım domates yedim şekersiz açık limonlu çayla 10 gibi biraz ceviz sonra bi salatalık ve süt şimdide yoğurtla zeytinyağlı fasulye yicem.Öğleden sonra portakal yicem.Akşam köfte-az makarna yağsız salata gecede süt ve 1 meyva yerim artık.Bu iyidir heralde onlar daha fazla yediriyorlar ama.

iyiyim ilgincim saolasın.bebişimde iyi bugün ara ara kıpır kıpır.sanırım sabahtan bilgisayrcılarla epey tartıştım korktu benim bağırmalarımdan galiba:) sen nasılsın canım bebişimiz nasıl?

canım çok şükür biz iyiyiz sende iyisindir inşallah 2gündür çok hareketli benim kızda hiç bukadar çok hissetmemiştim kıpır kıprhihoyyyt

canım hoşgeldin a.s.evet büyüdükçe daha çok hissediliyor 8.ayda falan düşünemiyorum kafası poposu ayırt ediliyrmş ozman ben şuan sadece tekmelerini hissediyorum valla neresiyle vuruyor anlamıyorum kaydirigubbakcemile3 sen ayırt edebiliyormusun :uhm:

hosbulduk SEMRACIM...nasılsınız bakalım?:CüvCüv:
şimdiden bouyle bunlar 8. 9. ayda nolcak bakalım.uyutmıcaklar bızı falla...neresıyle vuruyu tam kestıremıyorum ama ayakları olduunu tahmın edıyorum...aşağıda ayakları benım oglanın,tepıklerde paso aşağıdan teyzesii.bazen hem aşıgıdan hemde yandan sallıo tepık ozaman asagısı ayak yanlarda eller dıyorum kendımcekaydirigubbakcemile3
poposunu falan daha hiç hissetmedim yahu..ama yer deiştirdiğini anlayabılıyorum içerde kayıp duruyo ozamandakaydirigubbakcemile3baya geniş heralde dıyorum ozaman içersi orası senın burası benım yayılıo valla teyzesii:roflol::roflol:
haklısın PINAR cm zamane cocukları bunlar....:sm_cool:gurul gurul gelıoz dıolar bıze heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ılgıncım benim bi arkadaşım hacı şakir toz granül sabun, diğeri de dalin in bebek deterjanını kullanıyoo
ikiside çok memnun ama ektra durulama diye bi programı varsa makinalarınızın mutlaka ektra durulama yaptırın diyolar

ama hacı şakir toz granül sabun çok nadir olareak bebişlerde alerji yapıyomuş , diğer deterjanlar alerjik bünyeli bebişlerde kızarıklı yapabiliyomuş:uhm:

selam bacılar nasılsınız bana kan vermışlerdı kımın kanını vermışlerse keısn uykucuydu devamlı uykum var sabahları 12 olmadan uyanamıyorum :roflol: benım kuzucuklarda kıpır kıpır canıma okuyorlar

hosgeldın cnm....
bosweeerr uyu annesi...ohoh kıpır kıpır olsunlar masallah.mayıs bebişlerı kıpır kıpır gelıooooooooohihoyyyt

canım dalinin deterjanı cok guzel ben onu aldım hemde yumuşatıcısı var sıvı oldugu ıcın kalıntı bırakmıyor alerjı derdı yok ayrıca hem makıne hemde elde kullanabılıuyorsun aynı deterjanı 2 lt sısede satılıyor deterjan 17 cıvarı fıyatı yumusatıcısıda 5 olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…