pınarcım iyiyim canım saol. sen nasılsın?
slm kızlarrr...nasılsınız?bızım mınıkler nasıl bakalım?:ecrin_bebek:
işten geldık bızde oglusla bıraz dınlendık bılgısayar basına gectık...gecmişi okuduum kadarıyla herkes iiihihoyyytdun gece benım ufaklık hiç uyutmadı teyzeleri ,tepik tepik ustune...buyudukce kemıklerıde gelışıo sanırım artık ara ara canımı yakmaya bıle başladı hani...kaydirigubbakcemile3bacaklar ii çalışıo,bırde ters duruo ya benım ogluş ayaklar aşagıda,ordan cıkıwercek gını gelıo yahukaydirigubbakcemile3
İLGİNCİM CNM bende omonun bebek için olan detarjanından aldım.belkı yumusatıcıda alırım ama yumusatıcı kullanmayın dıolar kararsızım...sabun tozuyla zor olur yahu elde yıkamak gerekır heralde:bbo:
iyiyiz canım sende iyisindir inşallah
Değil canım şimdi baktım sen sorunca annem alıp gelmişti yumoşu görünce ikiside aynı zannettim dalin baby deterjan yumoşun baby yumuşatıcısı ikiside sıvı şimdi hastane çıkışları ykanır diye ikisini de sıvı almış güzel sonuç aldık.tavsiye edrim
Canım dikkat et sonra benim gibi kusmalı olur tahlilin sana 100 gr için perhiz verdilermi?Bana 3 gün bol tatlı ye dediler makarna falan ben hayatımda yemediğim tatlıyı yedim bide kusunca 2 gün daha devam sonuç bu korktum dikkat edeyim bakalım belki düşer.Sende dikkat et aman.
Sağolasın canım bende iyiyim çok şükür. İş güç uğraşıyoruz işte a.s.
Selammmm hoşgeldin canım. Seninkiyle benimki aynı valla :) Oturur vaziyette olduğundan ayaklar sanki aşağıdan çıkacak gibi :) Bide tuvaletim falan varsa yandım. Tekme üstüne tekme. Eşime dün akşam dedim. Söyle şu kızına canımı yakmaya başladı dedim. Baktım bizimki hemen durdu. Korktu benden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyiyiz canım sende iyisindir inşallah
Değil canım şimdi baktım sen sorunca annem alıp gelmişti yumoşu görünce ikiside aynı zannettim dalin baby deterjan yumoşun baby yumuşatıcısı ikiside sıvı şimdi hastane çıkışları ykanır diye ikisini de sıvı almış güzel sonuç aldık.tavsiye edrim
Canım dikkat et sonra benim gibi kusmalı olur tahlilin sana 100 gr için perhiz verdilermi?Bana 3 gün bol tatlı ye dediler makarna falan ben hayatımda yemediğim tatlıyı yedim bide kusunca 2 gün daha devam sonuç bu korktum dikkat edeyim bakalım belki düşer.Sende dikkat et aman.
Yerinde canım bende de şeker çıktı diyetteyim
bende de oluyor bazen normaldir canım evham yapma.
Ben çay içerim açık ve bol şekerliydi şimdi şeker çıkınca dünden beri açık şekersiz ve az limonlu içtim hiç hoş değildi.
kimse şeker diyeti yapmıyormu yaaa
Bu arada ben yumoş bebek deterjanı aldım sıvı örgü battaniyeyi yıkadık yumuşacık ve mis gibi oldu
ayyy efet pınar ya sorma valla..benımkı 9 ay oturcak galıba içerdekaydirigubbakcemile3defneye derken oynak dıye, arkadan yağızda yetıstı defneye:ecrin_bebek:ama cok ısterdım sole karnımda goriim hareketlerını yok nerde varsa yoksa aşağıda benimki:roflol:
TUTKUNCUM cnm geçmiş olsun aman dıkkat et gebelık sekerıne...cayı falan sekersız acık içmeye bi alışınca hep ole içersin artık,ama tabı zamanla alışırsın...
kızlar açlıktan midem kazındı resmen şu yemek saati bir gelseydi hayırlısıyla.....
hepsini yiyecemmmmmm
evet pınarcım sıvı de terjan al mennun kalırsın. bende artık yavaş yavaş yıkamaya başlıcam.
tutkucuğum bana öle bişeyler ye demediler sadece saat 9 kadar yemek 9 dan sonra 12 ye kadar sadece su sonra bişey yok dendi.....
şimdi benim ailemde şeker hastalığı zaten var bende pkolu olduğumdan hep şekerimi takip ederdim ....eve geldim patates kızartmaları yedim ekmeğimi felan yedim
tokluk şekerime bakem dedim normalde yemekten 2 saat sonra bakılır ben 1,5 saat sonra baktım 140 çıktı yani şekerli suyu dayadılar sonrada şekeriniz var dediler
aman yaa inş.perşembe günü başarı ile tamamlarım şeker işini
TUTKUN selam bendede şeker çıktı bir aydır diyet yapıyorum diyetisyenede gittim ben un ve içinde un olan hiç bişey yemiyorum şeker ve içinde şeker olan herşey de yasak en masum sütlü tatlılar bile yasak ayrıca patates havuç gibi içeriğinde şeker olan sebzelerde kan şekerini çıkartıyor birde muz veya incir gibi şekerli meyveleride yiyemiyorum. zaten diyet yapmaya başladıktan sonra 3 haftada 2 kilo vermişim. ekmek olarak sadece çavdar öneriyorlar bende çok az olmak kaydıyla çavdar ekmeği yiyorum sabahları . süt yogurt ve peyniride yarım yağlı olanından tüketiyorum. meyve olarak ekşi elma greyfurt ve ayva yiyorum. kurubaklagilleride rahatlıkla tüketebilirsin. umarım bu günler bir an önce geçer ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarız. Allah yardımcımız olsun...
TUTKUN selam bendede şeker çıktı bir aydır diyet yapıyorum diyetisyenede gittim ben un ve içinde un olan hiç bişey yemiyorum şeker ve içinde şeker olan herşey de yasak en masum sütlü tatlılar bile yasak ayrıca patates havuç gibi içeriğinde şeker olan sebzelerde kan şekerini çıkartıyor birde muz veya incir gibi şekerli meyveleride yiyemiyorum. zaten diyet yapmaya başladıktan sonra 3 haftada 2 kilo vermişim. ekmek olarak sadece çavdar öneriyorlar bende çok az olmak kaydıyla çavdar ekmeği yiyorum sabahları . süt yogurt ve peyniride yarım yağlı olanından tüketiyorum. meyve olarak ekşi elma greyfurt ve ayva yiyorum. kurubaklagilleride rahatlıkla tüketebilirsin. umarım bu günler bir an önce geçer ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarız. Allah yardımcımız olsun...
Canım sağol bendede çıktı ya artık ne diyim.ayyy efet pınar ya sorma valla..benımkı 9 ay oturcak galıba içerdekaydirigubbakcemile3defneye derken oynak dıye, arkadan yağızda yetıstı defneye:ecrin_bebek:ama cok ısterdım sole karnımda goriim hareketlerını yok nerde varsa yoksa aşağıda benimki:roflol:
TUTKUNCUM cnm geçmiş olsun aman dıkkat et gebelık sekerıne...cayı falan sekersız acık içmeye bi alışınca hep ole içersin artık,ama tabı zamanla alışırsın...
Benimde canım akşam 8 den sonra yemek yeme sadace su dediler sabah 8 de gittim kan şekerine bakıp başladılar ama sonu gelmedi kustum ama 3 gün şeker tüketimi istediler.Aman canım dikkat et perşembe bişey çokmaz inşallah.tutkucuğum bana öle bişeyler ye demediler sadece saat 9 kadar yemek 9 dan sonra 12 ye kadar sadece su sonra bişey yok dendi.....
şimdi benim ailemde şeker hastalığı zaten var bende pkolu olduğumdan hep şekerimi takip ederdim ....eve geldim patates kızartmaları yedim ekmeğimi felan yedim
tokluk şekerime bakem dedim normalde yemekten 2 saat sonra bakılır ben 1,5 saat sonra baktım 140 çıktı yani şekerli suyu dayadılar sonrada şekeriniz var dediler
aman yaa inş.perşembe günü başarı ile tamamlarım şeker işini
Diyetisyenin sana verdiği listeyi ben topik açtım hamilelik şekeri ve diyet diye oraya yazarmısın?Ben 2 liste ekledim.TUTKUN selam bendede şeker çıktı bir aydır diyet yapıyorum diyetisyenede gittim ben un ve içinde un olan hiç bişey yemiyorum şeker ve içinde şeker olan herşey de yasak en masum sütlü tatlılar bile yasak ayrıca patates havuç gibi içeriğinde şeker olan sebzelerde kan şekerini çıkartıyor birde muz veya incir gibi şekerli meyveleride yiyemiyorum. zaten diyet yapmaya başladıktan sonra 3 haftada 2 kilo vermişim. ekmek olarak sadece çavdar öneriyorlar bende çok az olmak kaydıyla çavdar ekmeği yiyorum sabahları . süt yogurt ve peyniride yarım yağlı olanından tüketiyorum. meyve olarak ekşi elma greyfurt ve ayva yiyorum. kurubaklagilleride rahatlıkla tüketebilirsin. umarım bu günler bir an önce geçer ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarız. Allah yardımcımız olsun...
kızlar merhaba dün öğleden sonra bilgisayarıms ervise gittiği için bişey yazamadım.okuduğum kadarıyla herkes iyi.ilgincim birsencim ğpınarcım tutkuncum semracım.cerencim nasılsınız)ilgin canım bende dalin sıvıd eterjan ve dalin yumuşatıcı kullanıcam.ama arakadşaım sabun tozu ve dalin yumuşatıcı kullandı çok memnundu.deterjanı az kullanmak lazım fazlası normaldede kalıntı yapıyor canım.
slm kızlarrr...nasılsınız?bızım mınıkler nasıl bakalım?:ecrin_bebek:
işten geldık bızde oglusla bıraz dınlendık bılgısayar basına gectık...gecmişi okuduum kadarıyla herkes iiihihoyyytdun gece benım ufaklık hiç uyutmadı teyzeleri ,tepik tepik ustune...buyudukce kemıklerıde gelışıo sanırım artık ara ara canımı yakmaya bıle başladı hani...kaydirigubbakcemile3bacaklar ii çalışıo,bırde ters duruo ya benım ogluş ayaklar aşagıda,ordan cıkıwercek gını gelıo yahukaydirigubbakcemile3
İLGİNCİM CNM bende omonun bebek için olan detarjanından aldım.belkı yumusatıcıda alırım ama yumusatıcı kullanmayın dıolar kararsızım...sabun tozuyla zor olur yahu elde yıkamak gerekır heralde:bbo:
kızlar bebişin kıyafetlerini ne ile yıkayacaksınız hemşire arkaaşım bana sabun tozu ile yıkayınca makinada kalıntı bırakıyor dedi oda normal deterjanla yıkamış bebişinin kıyafetlerini siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
selam bacılar nasılsınız bana kan vermışlerdı kımın kanını vermışlerse keısn uykucuydu devamlı uykum var sabahları 12 olmadan uyanamıyorum :roflol: benım kuzucuklarda kıpır kıpır canıma okuyorlar
ılgıncım benim bi arkadaşım hacı şakir toz granül sabun, diğeri de dalin in bebek deterjanını kullanıyoo
ikiside çok memnun ama ektra durulama diye bi programı varsa makinalarınızın mutlaka ektra durulama yaptırın diyolar
ama hacı şakir toz granül sabun çok nadir olareak bebişlerde alerji yapıyomuş , diğer deterjanlar alerjik bünyeli bebişlerde kızarıklı yapabiliyomuş:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?