Minju cum iyiyim valla sen nasılsın
Bişey sorcam bu Min ju ismi sevdiğin içinmi yoksa bir ünlü falan ismimi neden sordum ben Kore lileri ve Kore kültürünü çok severim hatta hergün bu kore dizilerini takip ederim seni yurt dışında bir ülkeye göndrecez neresi deseler önce Kore sonra diğrlerini söylerim bu kadar fanatiğim yani
ilgincim benimde sivri hatta herkes erkek mi diyor yok diyorum kız inanmıyorlar direk sivri göbek yani.minjum benimde sağ tarafta kızım olacak:)) Allahın izniyle birde sivri göbek erkek derler inan tüm vücudum aynı öne doğru sivrilen bir göbüşüm var hatta iş arkadaşlarım eğer bu şekilde kızın olursa bu görüşü bir daha önemsemeyiz diyorlar onlar bile inanmıyor ama benim berreağım olacak Allahın izniyle:)))))))
İİİYYYYİİİİYYİİİZZZZZZZZZkıslar herkese günaydın öpüyorum hepinizi...nasılsınız bakiiiimm?
bende severim özellikle kızımın CHAE-YAENG e benzemesini isterdim filmi biliyorum şimdi zoraki ..... var bi kanalda onu pek beğenmedim ama takip ediyorum özellikle kore kraliyet elbiselerine bayılıyorum ve resim sanatları hoşuma gidiyor.Bu ismi beyendiğim için koydum aslında orjinali min-joo ama ben okunuşunu yazdım.Evet canım bende biraz koreli hayranı sayılırım.Gülmeyin ama hatta bebeğim çekik göz olsun diye habire kore filmi izliyorumBenim kore hayranlığım bi filimle başladı bilirsin belki ''I am sorry I love you'' hala etkisindeyim diyebilirim..
Herkese günaydın bayanlarhihoyyytbiz kızmla geldik işe bugün şefim geç gelicek bende hemen açtım siteyisengözlerimebaksanab kızlar size birşey sorucam hani dr. çalışabilir siye rapora laınıyor ya onu 32,haftadamı alıcaz bilginiz varmı?
Eveet kızlar geçen gün bir soru sormuştum sabah sabah üşenmedim liste yaptım.Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ediyorum a.s.
1.min-ju sağ taraf erkek.
2.ojelifıstık sağ taraf erkek
3.cherry06 sağ taraf kız
4.dırımkızı sol erkek
5.sibiko sol erkek
6.ankakuşu sol erkek.
7.ilgin0707 sağ taraf kız
8.tutkun09 sol kız
Bu durumda sol taraftan oynayan erkekler çoğunlukta .Ojelifıstıkcım biz gidip tekrar cinsiyete baktırsak iyi olur bizim oğlanlar niye sağdan oynuyor :jeyyar::jeyyar:
minjum benimde sağ tarafta kızım olacak:)) Allahın izniyle birde sivri göbek erkek derler inan tüm vücudum aynı öne doğru sivrilen bir göbüşüm var hatta iş arkadaşlarım eğer bu şekilde kızın olursa bu görüşü bir daha önemsemeyiz diyorlar onlar bile inanmıyor ama benim berreağım olacak Allahın izniyle:)))))))
Bunu kaçırmışım dr benim kızın sağda olduğunu söyledi ama benimki en fazla soldan depikliyor arada da tırnak atıyor mink cadım yumruklar cabası
canım günaydınkaydirigubbakcemile2yok ben eminim oğluşumdan teyzesi3-4 defa pipisini gördüm ben. siz gördünüzmü peki pipisini oğluşunun?
minjum Allah gönlüne göre versin bitanem bebişin çekik gözlü ve sağlıklı olur inşallah:)))))))
ojefıstığım günaydın canım sen nasılsın yiyenimiz nasıl annesi biz kahvaltı yaptı bebişimle şimdi :))))
ilgincim benimde sivri hatta herkes erkek mi diyor yok diyorum kız inanmıyorlar direk sivri göbek yani.
İİİYYYYİİİİYYİİİZZZZZZZZZ
SEN NASILSIN:uhm:
bende severim özellikle kızımın CHAE-YAENG e benzemesini isterdim filmi biliyorum şimdi zoraki prens var bi kanalda onu pek beğenmedim ama takip ediyorum özellikle kore kraliyet elbiselerine bayılıyorum ve resim sanatları hoşuma gidiyor.
Herkese günaydınlar bacılar. Dün akşam işyerinde 17:15'de elektrikler gitti. Sonra da kayınvalideme gittim. Bi iyi akşamlar diyemedim size. İçimde kaldı valla kaydirigubbakcemile3
Geçmişi okuyamadım henüz. Nasılsınız bakim keyifler yerinde mi?
Aynen beni tarif ediyosun sanki.gerçekten bende sivri göbeği hep erkek sanırdım.İlginç yani niye hiç bi tez doğru çıkmıyokiii.Ekledim listeye senide.
Senide ekledim listeye canım.
Hoşgeldin.Ben görmedim ama babasına gösterdi doktor gerekli yerlerini kaydirigubbakcemile3 erkekmiş ekranı bana çevirmedi çok sinir oldum.Fakat en son başka bi dr gitmiştim bu kıza benziyor demezmiii şaşırdım yani emin olamıyorum şimdikafamçokkarıştı
Tşk ederim tatlım.Gözleri babasına benzese yeter çokta abartılı istemiyorum sonra büyüyünce istemez felan bana sitem etmesin çocuk.Nasıl mutlu olcaksa öle olsun inş.
ya kızlar bişiy sorucam:
bu benim kız karnımın çok aşağısında gibi geliyo:uhm:
hareketleri hep alttan hissediyorum, sanki her an dışarı çıkıcak gibi
her gören zaten ne kadar aşağıda taşıyorsun diyor...hiç mideme baskı falan hissetmiyorum zaten
sürekli böyle alt tarafta bi baskı hissediyorum..
haftaya doktora gidicez ama ben yine de huzursuz oluyorum..
İLAHİ YA SENİN YATTIĞIN YERİN ÜZERİNDE EKRAN YOKMU CANIM. BENİM TAM TEPEMDE DE EKRAN VAR DOKTORUNKİNİN HARİCİNDE BENDE ORDAN İZLERİM HEP.ANNELER GÖRSÜN DİYE YAPMIŞLAR.
ya kızlar bişiy sorucam:
bu benim kız karnımın çok aşağısında gibi geliyo:uhm:
hareketleri hep alttan hissediyorum, sanki her an dışarı çıkıcak gibi
her gören zaten ne kadar aşağıda taşıyorsun diyor...hiç mideme baskı falan hissetmiyorum zaten
sürekli böyle alt tarafta bi baskı hissediyorum..
haftaya doktora gidicez ama ben yine de huzursuz oluyorum..
SAĞOL CANIM BENDE İYİYİM.AFİYET OLSUN. BİZDE BİRAZ ÖNCE BİR MUZ YEDİK VE BİR BARDAK SÜT İÇTİK OĞLUMLA.
SAĞOL TUTKUNCUM BENDE İYİYİM NE OLSUN AYNI VALLA ÇALIŞIYORUZ...
GÜNAYDIN PINARCIM HOŞGELDİN. İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR AYNI. KEYFİM YERİNDE BUGÜN AMAN ALLAH BOZMASIN
İLAHİ YA SENİN YATTIĞIN YERİN ÜZERİNDE EKRAN YOKMU CANIM. BENİM TAM TEPEMDE DE EKRAN VAR DOKTORUNKİNİN HARİCİNDE BENDE ORDAN İZLERİM HEP.ANNELER GÖRSÜN DİYE YAPMIŞLAR.
canım benimde öyle valla kasıklarımda sürekli hareket ediyor bazende göğsümün altından baskı yapıyor
pınarcım hoşgeldin tatlım:))))))) nasılsın a.s.
kızlar yaw 2009 mayıs annesi göbişlerini benmi görmedim yoksa kaldırıldımı?
kızlar nescafe çayla aranız nasıl günde çok açık bir bardak çay içiyorum uzun zamandır kahve içmemiştim bugün bol sütlü kahve canım istedi içiyorum
kızlar nescafe çayla aranız nasıl günde çok açık bir bardak çay içiyorum uzun zamandır kahve içmemiştim bugün bol sütlü kahve canım istedi içiyorum
Bebeğim Büyüyor - Kadınlar Kulübü Bu adrese taşınmış canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?