2009 Mayıs Anneleri

Tutkuncum bu ismi beyendiğim için koydum .Evet canım bende biraz koreli hayranı sayılırım.Gülmeyin ama hatta bebeğim çekik göz olsun diye habire kore filmi izliyordum biara

Son düzenleyen: Moderatör:
ilgincim benimde sivri hatta herkes erkek mi diyor yok diyorum kız inanmıyorlar direk sivri göbek yani.

kıslar herkese günaydın öpüyorum hepinizi...nasılsınız bakiiiimm?
İİİYYYYİİİİYYİİİZZZZZZZZZ
SEN NASILSIN:uhm:

bende severim özellikle kızımın CHAE-YAENG e benzemesini isterdim filmi biliyorum şimdi zoraki ..... var bi kanalda onu pek beğenmedim ama takip ediyorum özellikle kore kraliyet elbiselerine bayılıyorum ve resim sanatları hoşuma gidiyor.

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar bacılar. Dün akşam işyerinde 17:15'de elektrikler gitti. Sonra da kayınvalideme gittim. Bi iyi akşamlar diyemedim size. İçimde kaldı valla kaydirigubbakcemile3

Geçmişi okuyamadım henüz. Nasılsınız bakim keyifler yerinde mi?

semracım tam 32. haftanın dolduğu gün raporunu işyerine vermen gerekiyor...
mesela benim bugün 28 haftam doldu, 32. haftam 12 Mart'ta biticek ve benim 13 martta "37. haftaya kadar çalışabilir" raporumu teslim etmem gerekiyor. sen devlet memurusun galiba, devlette raporu erken veririsen erken başlatabiliyolarmış iznini o yüzden tam gününde vermeye çalış tatlım

niye öyle şüpheli yaklaşıyosununz ki benim yeğenlerime:1ninca: koç gibiler maşallah:içelim:
bi tepik atarlar görürsünüzsüprizzzzz
s

Aynen beni tarif ediyosun sanki.gerçekten bende sivri göbeği hep erkek sanırdım.İlginç yani niye hiç bi tez doğru çıkmıyokiii.Ekledim listeye senide.

Bunu kaçırmışım dr benim kızın sağda olduğunu söyledi ama benimki en fazla soldan depikliyor arada da tırnak atıyor mink cadım yumruklar cabası

Senide ekledim listeye canım.

canım günaydınkaydirigubbakcemile2yok ben eminim oğluşumdan teyzesi3-4 defa pipisini gördüm ben. siz gördünüzmü peki pipisini oğluşunun?

Hoşgeldin.Ben görmedim ama babasına gösterdi doktor gerekli yerlerini kaydirigubbakcemile3 erkekmiş ekranı bana çevirmedi çok sinir oldum.Fakat en son başka bi dr gitmiştim bu kıza benziyor demezmiii şaşırdım yani emin olamıyorum şimdikafamçokkarıştı

minjum Allah gönlüne göre versin bitanem bebişin çekik gözlü ve sağlıklı olur inşallah:)))))))

Tşk ederim tatlım.Gözleri babasına benzese yeter çokta abartılı istemiyorum sonra büyüyünce istemez felan bana sitem etmesin çocuk.Nasıl mutlu olcaksa öle olsun inş.

ya kızlar bişiy sorucam:

bu benim kız karnımın çok aşağısında gibi geliyo:uhm:
hareketleri hep alttan hissediyorum, sanki her an dışarı çıkıcak gibi
her gören zaten ne kadar aşağıda taşıyorsun diyor...hiç mideme baskı falan hissetmiyorum zaten
sürekli böyle alt tarafta bi baskı hissediyorum..
haftaya doktora gidicez ama ben yine de huzursuz oluyorum..

ojefıstığım günaydın canım sen nasılsın yiyenimiz nasıl annesi biz kahvaltı yaptı bebişimle şimdi :))))

SAĞOL CANIM BENDE İYİYİM.AFİYET OLSUN. BİZDE BİRAZ ÖNCE BİR MUZ YEDİK VE BİR BARDAK SÜT İÇTİK OĞLUMLA.

SAĞOL TUTKUNCUM BENDE İYİYİM NE OLSUN AYNI VALLA ÇALIŞIYORUZ...

GÜNAYDIN PINARCIM HOŞGELDİN. İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR AYNI. KEYFİM YERİNDE BUGÜN AMAN ALLAH BOZMASIN

İLAHİ YA SENİN YATTIĞIN YERİN ÜZERİNDE EKRAN YOKMU CANIM. BENİM TAM TEPEMDE DE EKRAN VAR DOKTORUNKİNİN HARİCİNDE BENDE ORDAN İZLERİM HEP.ANNELER GÖRSÜN DİYE YAPMIŞLAR.

canım benimde öyle valla kasıklarımda sürekli hareket ediyor bazende göğsümün altından baskı yapıyor

pınarcım hoşgeldin tatlım:))))))) nasılsın a.s.

İLAHİ YA SENİN YATTIĞIN YERİN ÜZERİNDE EKRAN YOKMU CANIM. BENİM TAM TEPEMDE DE EKRAN VAR DOKTORUNKİNİN HARİCİNDE BENDE ORDAN İZLERİM HEP.ANNELER GÖRSÜN DİYE YAPMIŞLAR.

Olsa Dükkan senin şekerim yok iştee.Zaten nerde sinir bozucu biyer var gider ben orayı bulurum.Yani kocişte gelmese bebeğe bitek kendi bakcaktı heralde hiiç gösterme gibi bi niyeti yoktu.klava:

Canım bazen aşağıda oluyo bebekler. Telaş yapma. Benimkide ilk zamanlar hep aşağıya vuruyodu. Doktora sordum. Oturur vaziyette olduğu için ayaklarıyla aşağıya vuruyor korkma demişti..

Ohhhh afiyet olsun yarasın oğluşuma :) Bende iyiiym canım çok şükür. Hava fena burda. Uykum geldi valla :)

canım benimde öyle valla kasıklarımda sürekli hareket ediyor bazende göğsümün altından baskı yapıyor

pınarcım hoşgeldin tatlım:))))))) nasılsın a.s.

Hoşbuldum canım iyiyim sağolasın sen nasılsın? Fıstık nasıl :)

kızlar nescafe çayla aranız nasıl günde çok açık bir bardak çay içiyorum uzun zamandır kahve içmemiştim bugün bol sütlü kahve canım istedi içiyorum

kızlar nescafe çayla aranız nasıl günde çok açık bir bardak çay içiyorum uzun zamandır kahve içmemiştim bugün bol sütlü kahve canım istedi içiyorum

Valla canım nescafeyle normalde de aram yoktur. Kırkyılda bir canım çeker. Ama çayı içerim. 4 senedir tatlandırıcıyla içerdim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri günde 2-3 fincan çok açık normal şekerle içiyorum...

canım bende kahveyi 40 yılda bir içerim zaten şimdi de arada bir canım isterse bol süt tozu atıyorum azıcık nescafe atıyorum öyle içiyorum.
çayıda günde 1 kupa. oda bazen. çok açık içiyorum.

kendimi suçlu hisssettim de kahveyi içinde ama pınarcım ojefıstığım rahatladım sizinde içtiğinizi duyunca bende bol sütlü içtim:))
çayı şekersiz ve çok açı içiyorum bende

kızlar bebişin kıyafetlerini ne ile yıkayacaksınız hemşire arkaaşım bana sabun tozu ile yıkayınca makinada kalıntı bırakıyor dedi oda normal deterjanla yıkamış bebişinin kıyafetlerini siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…