Ay bugün kimse yok dün iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Dün öğleden sonra gittim tahlil sonucumu aldım.Ben de de hamilelik şekeri çıktı 165 yazıyor olması gereken değer 120-140 arası hemen diyete başladım şekersiz çayla dr nediyecek bakalım hemen bir diyet listesi çıkardım 2000 ve 2500 kalorilik sonra arkadaşımı aradım geçen bahsetmiştim dr sezeryn önerdi kabul etmemiş diye biraz bilgi verdi.oda bu cuma dr gidecekmiş dr çantanla gel demiş bebişi 4 kiloyu geçmiş hamilelik şekeri olan annelerde bebişlerin solunum ve ciğerleri daha geç gelişiyormuş doğunca anlaşılıyormuş bu sebeple küvez olan hastanede doğum daha mantıklı oluyor.Arkadaşlar diyetisyene giden varmı ve nediyeti yazdı dr larınız paylaşalım lütfen durum ciddi yani.Sadece perhiz şansımız var.
Claries dönmene sevindim canım
Pınar bende rüyamda kızımı gördüm koyu kumral saçlıydı ama gözleri babasının gibi gri maviydi kardeşimde saışın mavi gözlü görmüş bakalım doğunca nasıl olacak
Dırmkızıkız göbek möbek ne önemli önemli olan sağlıklı öyle de geç
Ankacımartık seni az görüyoruz
Kız Ceren naber bu arada öğretmenlik nöbet izni ile ilgili şunu yapabilirsin sevkine dr un nöbet ve ağır işlerden uzak durması uygundur yazarsa 3 haftalık hamile olsan bile muafsın
İLGİN beni yazmamışsın çok kırıldım valla
[k] {n} [k] kime neki ismi ne gıcıklar bende öyle diyenlere Gaffure yada Şukufe düşünüyorum derdim istediğimi koyarım bebek benim Allah allah
Civciv yine mi uyuyorsun
Fulyacım nasılsın
EEEEEEE hadi kimse gelmedimi uykucular
selam herkese.bugun dok gittim her sy normal oglumuz 1.400gr olmus buyuk ihtimalle mayis 8 den once alicaklar nisan yarisi gibi.bende varis problemi cikti genital bolgede ayni problemi yasiyan arkadaslar varmi.28. haftada kilom 89.bebis 1.400gr listeye eklersen sevinirim canim.herkese sabir ve saglikli dogum hayirlisiylan .
burcucum saol iyiyiz. ben 50 grlık yaptırdığım için pek zorluk yaşamadım. inşallah sonuçların iyi çıkar canım..
Merhabalar fıstıklar,
100lük şeker yapıldı bugün bana kabus gibiydi yaa,3 saatte 4 tüp şeker için kan alındı,bide diğer testlerim için 2 tüp daha kan aldılar,kansız bırakcak bunlar beni ,bide kocaman kocaman tüplerde şu kırmızı olanlardan,idrar tahlilide verdim,hepsi saat 3 te hazır olacakmış sonuçlar yine dönücez hastaneye,
Kızlar okudum ama isimleri şaşırıpta eksik yazarım diye isim vermeden tüm hasta arkadaslara çok geçmiş olsun diyorumi,inş kısa zamanda atlatırız hepimiz,bence nazar deyiyo dönem dönem bu topiğe,gerçi bol bol nazar boncuğuda koyuyorum ama:roflol::roflol::roflol:
Sizler nasılsınız bakalım?oğlum öpüomuş göbüşlerinizdeeeeena.s.a.s.
merhaba canım inşallah tüm testlerin hayırlısıyla iyi çıkar
biz iyiyiz bebişimlesen yorulmuşsun bugün tatlım:1hug:
kızlar benim böbrek büyümem var biliyosunuz üre falan varmı diye tahlil vermişdim temiz çıktı sonuçlar iyi yani ama büyüme ile ilgili soluma yatıcam sürekli işe giemiycem istirahat ve bol su her ay da kontrol dedi
kızlar benim böbrek büyümem var biliyosunuz üre falan varmı diye tahlil vermişdim temiz çıktı sonuçlar iyi yani ama büyüme ile ilgili soluma yatıcam sürekli işe giemiycem istirahat ve bol su her ay da kontrol dedi
sağolun kızlar yatcaz bakalım da biz yata yata nasıl normal doğum yapcaz merak ediyorum yürüyüş ve egzersiz yapmak lazım doktoruma unutmazsam sorcam en azından evde hareket yapsak bende bi kitap var doğum hareketlerini gösteriyo 4 aydan sonra yapmak baya etkili oluyomuş baaklım tamam derse yaparım artık sizede öğretiim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?