2009 Mayıs Anneleri

selam herkese.bugun dok gittim her sy normal oglumuz 1.400gr olmus buyuk ihtimalle mayis 8 den once alicaklar nisan yarisi gibi.bende varis problemi cikti genital bolgede ayni problemi yasiyan arkadaslar varmi.28. haftada kilom 89.bebis 1.400gr listeye eklersen sevinirim canim.herkese sabir ve saglikli dogum hayirlisiylan .

Merhabalar fıstıklar,
100lük şeker yapıldı bugün bana kabus gibiydi yaa,3 saatte 4 tüp şeker için kan alındı,bide diğer testlerim için 2 tüp daha kan aldılar,kansız bırakcak bunlar beni ,bide kocaman kocaman tüplerde şu kırmızı olanlardan,idrar tahlilide verdim,hepsi saat 3 te hazır olacakmış sonuçlar yine dönücez hastaneye,
Kızlar okudum ama isimleri şaşırıpta eksik yazarım diye isim vermeden tüm hasta arkadaslara çok geçmiş olsun diyorumi,inş kısa zamanda atlatırız hepimiz,bence nazar deyiyo dönem dönem bu topiğe,gerçi bol bol nazar boncuğuda koyuyorum ama:roflol::roflol::roflol:
Sizler nasılsınız bakalım?oğlum öpüomuş göbüşlerinizdeeeeena.s.a.s.

italyacım bebişimiz büyümüş maşallah ... canım bende dediğin sorundan olmadı ama mutlaka olmuştur birilerindede.geçmiş olsun canım.allah sağ salim bebeğini kucaklamayı nasip etsin.

burcucum saol iyiyiz. ben 50 grlık yaptırdığım için pek zorluk yaşamadım. inşallah sonuçların iyi çıkar canım..

canım cok geçmiş olsun inş. ciddi sonuçları olmaz sen
doktorundan diet bilgini al bakalım o ne isteyecek
tutkuncum inan bende öle makaraya alamaya calışıorum kulaklarımı tıkıorum ama
bi yerde patlıorum işte!!

TUTKUN diyet listemi eklerim ama yanımda yok evde bırakmıştım. Yarın ilgili yere yazarım inşallah...

Geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bugünlerde geçecek inşallah ama benim tek korkum meleğimin yeterince beslenememesi. Onun için çok endişeliyim.

canım benımde vajına bolgesınde agrı gıbı oluyor ozellıkle gecelrı doktora sordum telefonda buyuk ıhtımalle varıs vardır hamılelıkde olur korkma dedı sana alttanmı baktı
bu arada bebışın kılosu cok ıyı maşallah kuzucuga

burcucum saol iyiyiz. ben 50 grlık yaptırdığım için pek zorluk yaşamadım. inşallah sonuçların iyi çıkar canım..

inş. ya,hiç dayanamam ben tatlıya çikolataya falan,50 gr lık tam sınırda benim 141 çıktı inş bu iyi çıkara.s.

merhaba canım inşallah tüm testlerin hayırlısıyla iyi çıkar
biz iyiyiz bebişimle sen yorulmuşsun bugün tatlım:1hug:

Kızlar sonuçları almaya gidicez şimdi ayy heyecan yaptımmm

merhaba canım inşallah tüm testlerin hayırlısıyla iyi çıkar
biz iyiyiz bebişimle sen yorulmuşsun bugün tatlım:1hug:

inş tatlım ya görces bakalım ne olcak şeker falan,birazdan çıkıcam ben hastane için yine tahlil sonuçlarını almaya,şükürki hastane lojmanların içinde uzun yola gitmek tehlikeli olur zaten

kızlar benim böbrek büyümem var biliyosunuz üre falan varmı diye tahlil vermişdim temiz çıktı sonuçlar iyi yani ama büyüme ile ilgili soluma yatıcam sürekli işe giemiycem istirahat ve bol su her ay da kontrol dedi

bitanem biliyoruz tatlım dikkat et kendine bol bol dinlen hayırlısıyla az kaldı bebişlerimize kavuşmayaa.s.

Gözün aydın cnm üre çıkmamış ne güzel,bende yatıyom anlaşılan yata yata büyütces bu sıpaları,onlar iyi olsunda yatcass artık napalm

sağolun kızlar yatcaz bakalım da biz yata yata nasıl normal doğum yapcaz merak ediyorum yürüyüş ve egzersiz yapmak lazım doktoruma unutmazsam sorcam en azından evde hareket yapsak bende bi kitap var doğum hareketlerini gösteriyo 4 aydan sonra yapmak baya etkili oluyomuş baaklım tamam derse yaparım artık sizede öğretiim:)

Kızlar merhaba;

Şu iki gündür yaşadıklarıma inanamazsınız denetim vardı inanın yorgunluktan bayılacak haldeyim hele bugün senağlama

Geçmişi bile okuyamadım.Kendimden kortum valla saat 09:00 dan bu yana sadece 1 saat oturdum.Şuan başım dönüyo acayip masaya kafamı koydum kimseyede bişey sölemek istemiyorum ama çok kötüyüm :a015:

canım doktoruna danış seni en iyi o yönlendirir yürüyüş ve egzersiz önemli ama senin içn önemli olan şuanda bol bol dinlenmek tatlım
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…