2009 Mayıs Anneleri

Yerinde canım bende de şeker çıktı diyetteyim

bende de oluyor bazen normaldir canım evham yapma.

kızlar nescafe çayla aranız nasıl günde çok açık bir bardak çay içiyorum uzun zamandır kahve içmemiştim bugün bol sütlü kahve canım istedi içiyorum
Ben çay içerim açık ve bol şekerliydi şimdi şeker çıkınca dünden beri açık şekersiz ve az limonlu içtim hiç hoş değildi.
kimse şeker diyeti yapmıyormu yaaa
Bu arada ben yumoş bebek deterjanı aldım sıvı örgü battaniyeyi yıkadık yumuşacık ve mis gibi oldu

Son düzenleme:
ay niye taşımışlar..
teşekkür ediyorum sağol pınarcıma.s.

Riciderim şekerüm. Tüm topiklerdeki göbişleri oraya toplamışlar...

kendimi suçlu hisssettim de kahveyi içinde ama pınarcım ojefıstığım rahatladım sizinde içtiğinizi duyunca bende bol sütlü içtim:))
çayı şekersiz ve çok açı içiyorum bende

İç canım. Abartıya kaçmadığın zaman bişey olmaz.

Sabuz tozuyla makinada yıkayınca kalıntı bıraktığını bende duydum canım. Elde de yıkanmaz. Yeterince temizlenmez gibi geliyo bana. Özel bebek deterjanı ve yumoşun bebek baby yumuşatıcısı var onları kullanmyı düşünüyorum canım...

Olsun canım dikkat ettğin sürece geçer inşallah en kısa zamanda sıkma canını a.s.

ilgincim o arkadaşın ben sadece tahmin ediyorum belki deterjanı fazla koymuş olabilir. çünkü normal deterjanı bile biraz fazla koyduğum zaman benimkinde de kalıntılar oluyor arada.

benim eltimde küçük bebeği var 6 aylık. omo nun bebekler için olanı varmış. onunla yıkamış hep doğduğundan beri. çokta memnun. belki bende ondan alıcam.

o deterjandan hariç te bebekler için olan yumuşatıcı kullanıyor. yani bebeğinin yumuşatıcısıyla deterjanı ayrı canım..

cnm o alınganlıklar herkesde var cnm aman yaa ben kimselerle görüşmez oldum
o yüzden alınmıyorum kimseye ....takılma cnm geldiğin için çok sevindikk
sanada günaydınnn cicimmmmm öperim senin kızınıı

sanada günaydınnnn cnm evet göbek möbek farketmez
bu arada bende perhiz yapacam ama çayı şekersiz içemem aslaaaaaa
su içerim yinede şekersiz çay içmem bakalım 100lük ne olacak
offffffff yaaaaa
herkeslere günaydınnnn....

bugün bizim en sevdiğimiz günsüprizzzzz
çünkü her perşembe hafta dönümümüzhihoyyyt
28 haftayı bitirdik teyzeleri....
ohhhhhhhhhhhh ne güsellllll

benim ikiside erkek ama soldaki daha oynakkk ama hiç pipi resmi görmedik utandım söleyemeye yaww

benimkide sivriiiiiiiii armut gibi karnımmm çok büyük kızlar 9 aylık gibi

canım günaydınkaydirigubbakcemile2yok ben eminim oğluşumdan teyzesi3-4 defa pipisini gördüm ben. siz gördünüzmü peki pipisini oğluşunun?
ben görmedimmmmmmmmmmmmmmm

kıslar herkese günaydın öpüyorum hepinizi...nasılsınız bakiiiimm?
bizde senüüüüüüüüüüü öptükk iyiyizzzzzzzzzzzz

keyifler iyi cnm sen nasılsınnn

benim bebekelrde çok yukarıda biraz fazla yesem hemen kusuyorumm
bende yukarda diyemi huzursuz olsam kızlar kiminin karnı aşağıda olabiliyorr

kızlar nescafe çayla aranız nasıl günde çok açık bir bardak çay içiyorum uzun zamandır kahve içmemiştim bugün bol sütlü kahve canım istedi içiyorum

ben heç kahve içmeme ama çayı içerim açık olarak

bende sabun tozu biliyordum neymiş kızlarr bu konuya açıklık getirelimm neyle yıkayacaz

Hoşgeldin canım. Aman iyi ol a.s.

Sabun tozunu bende Ilgın'da makinada kalıntıyapıyo diye duyduk canım. Omo'nun falan özel bebek deterjanı var. Yumoşunda baby yumuşatıcısı var... Ben onları kullanıcam canım...

hımmm öle yaparız o zaman zamnı gelsinde

yawwww sabah kahvaltısından sonra midem çok tuaf oluyorr aman yaaaaaaaaa

Ben yıkadım güzel valla annem bebek battaniyesi örmüş beyaz onu bebek deterjanı ve yumoşun bebek yumuştıcısıyla yıkadık sonra anlatayım bari sarkmasn diye beyaz havluya sıkmadan sardık bi tabureye koyduk sonra sabah suyu süzülmüş ve havlu çekmiş suyunu aldık yatay serdik kurudu hiç sarkma yoktu ve bembeyazdı.Tavsiye ederim.

kızlar merhaba dün öğleden sonra bilgisayarıms ervise gittiği için bişey yazamadım.okuduğum kadarıyla herkes iyi.ilgincim birsencim ğpınarcım tutkuncum semracım.cerencim nasılsınız)ilgin canım bende dalin sıvıd eterjan ve dalin yumuşatıcı kullanıcam.ama arakadşaım sabun tozu ve dalin yumuşatıcı kullandı çok memnundu.deterjanı az kullanmak lazım fazlası normaldede kalıntı yapıyor canım.

hımmm öle yaparız o zaman zamnı gelsinde

yawwww sabah kahvaltısından sonra midem çok tuaf oluyorr aman yaaaaaaaaa

Sende iki tane var kuzum. Baskı yapıyorlardır...

Ohhh ne güzel canım. Bebek deterjanı derken sabun tozu değil dimi?

tutkuncum sağol canım tavsiyen için:)))

dırımkızım hoşgeldiniz prensler nasıl sen nasılsın annesi

hoşbulduk cnm aman prenslerde iyi cnm

benimde ne yersem midem kalkıyor valla( baskıdan sanırım

valla ne yersem değilde sabahları oluyor bu olay yaaa aksam çok az yemek yedim
sölemesi ayıp 3 köfte yarım dilim ekmek yedim gece hiç rahatsız olmadımm
ama aç yattımmmmmmmmm oğluşlar fazla yemekten hoşlanmıyorr

saol birsencim bebişim iyi...teyzesi seninkilerde iyidir inşallah benim kızda hep sol tarafta oynuyor.bazen toparlanıp bir eyrde duruyor

Hoşgeldin Tülay'ım nabersin bakim?

slm kızlarrr...nasılsınız?bızım mınıkler nasıl bakalım?:ecrin_bebek:
işten geldık bızde oglusla bıraz dınlendık bılgısayar basına gectık...gecmişi okuduum kadarıyla herkes iiihihoyyytdun gece benım ufaklık hiç uyutmadı teyzeleri ,tepik tepik ustune...buyudukce kemıklerıde gelışıo sanırım artık ara ara canımı yakmaya bıle başladı hani...kaydirigubbakcemile3bacaklar ii çalışıo,bırde ters duruo ya benım ogluş ayaklar aşagıda,ordan cıkıwercek gını gelıo yahukaydirigubbakcemile3
İLGİNCİM CNM bende omonun bebek için olan detarjanından aldım.belkı yumusatıcıda alırım ama yumusatıcı kullanmayın dıolar kararsızım...sabun tozuyla zor olur yahu elde yıkamak gerekır heralde:bbo:

iyiyiz canım sende iyisindir inşallah

Sende iki tane var kuzum. Baskı yapıyorlardır...

Ohhh ne güzel canım. Bebek deterjanı derken sabun tozu değil dimi?
Değil canım şimdi baktım sen sorunca annem alıp gelmişti yumoşu görünce ikiside aynı zannettim dalin baby deterjan yumoşun baby yumuşatıcısı ikiside sıvı şimdi hastane çıkışları ykanır diye ikisini de sıvı almış güzel sonuç aldık.tavsiye edrim

Canım dikkat et sonra benim gibi kusmalı olur tahlilin sana 100 gr için perhiz verdilermi?Bana 3 gün bol tatlı ye dediler makarna falan ben hayatımda yemediğim tatlıyı yedim bide kusunca 2 gün daha devam sonuç bu korktum dikkat edeyim bakalım belki düşer.Sende dikkat et aman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…