Yerinde canım bende de şeker çıktı diyetteyimHerkese günaydınlar bacılar. Dün akşam işyerinde 17:15'de elektrikler gitti. Sonra da kayınvalideme gittim. Bi iyi akşamlar diyemedim size. İçimde kaldı valla kaydirigubbakcemile3
Geçmişi okuyamadım henüz. Nasılsınız bakim keyifler yerinde mi?
bende de oluyor bazen normaldir canım evham yapma.ya kızlar bişiy sorucam:
bu benim kız karnımın çok aşağısında gibi geliyo:uhm:
hareketleri hep alttan hissediyorum, sanki her an dışarı çıkıcak gibi
her gören zaten ne kadar aşağıda taşıyorsun diyor...hiç mideme baskı falan hissetmiyorum zaten
sürekli böyle alt tarafta bi baskı hissediyorum..
haftaya doktora gidicez ama ben yine de huzursuz oluyorum..
Ben çay içerim açık ve bol şekerliydi şimdi şeker çıkınca dünden beri açık şekersiz ve az limonlu içtim hiç hoş değildi.kızlar nescafe çayla aranız nasıl günde çok açık bir bardak çay içiyorum uzun zamandır kahve içmemiştim bugün bol sütlü kahve canım istedi içiyorum
ay niye taşımışlar..
teşekkür ediyorum sağol pınarcıma.s.
kendimi suçlu hisssettim de kahveyi içinde ama pınarcım ojefıstığım rahatladım sizinde içtiğinizi duyunca bende bol sütlü içtim:))
çayı şekersiz ve çok açı içiyorum bende
kızlar bebişin kıyafetlerini ne ile yıkayacaksınız hemşire arkaaşım bana sabun tozu ile yıkayınca makinada kalıntı bırakıyor dedi oda normal deterjanla yıkamış bebişinin kıyafetlerini siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Yerinde canım bende de şeker çıktı diyetteyim
bende de oluyor bazen normaldir canım evham yapma.
Ben çay içerim açık ve bol şekerliydi şimdi şeker çıkınca dünden beri açık şekersiz ve az limonlu içtim hiç hoş değildi.
kimse şeker diyeti yapmıyormu yaaa
Bu arada ben yumoş bebek deterjanı aldım sıvı örgü battaniyeyi yıkadık yumuşacık ve mis gibi oldu
kızlar bebişin kıyafetlerini ne ile yıkayacaksınız hemşire arkaaşım bana sabun tozu ile yıkayınca makinada kalıntı bırakıyor dedi oda normal deterjanla yıkamış bebişinin kıyafetlerini siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
semracım tam 32. haftanın dolduğu gün raporunu işyerine vermen gerekiyor...
mesela benim bugün 28 haftam doldu, 32. haftam 12 Mart'ta biticek ve benim 13 martta "37. haftaya kadar çalışabilir" raporumu teslim etmem gerekiyor. sen devlet memurusun galiba, devlette raporu erken veririsen erken başlatabiliyolarmış iznini o yüzden tam gününde vermeye çalış tatlım
sağol canım öğrendiğim iyi oldu,yok ben özel sektörde çalışıyorum canım izne falan çok kızıyorlar oyüzden herşeyi zmanında yapmam gerekiyor
oh oh gıcık kadın yok bugünhihoyyythihoyyyt canım rapor benim bildiğim 32. haftanın sonundan bitiminden itibaren ama sen dr sor.
evet canım gıcık yok hihoyyyt bu saltatım öğleden sonra biticek amasenağlama neyse ozamana kadar bende sizleyimkaydirigubbakcemile3
SSK'lı, Bağ-kur'lu ve Emekli Sandığı mensubu anne adaylarının gerekli izni alması için izlemesi gereken prosedür nedir?
Firmanızın muhasebe bölümünden çalıştığınız firmanın hangi sigorta müdürlüğüne bağlı olduğunu öğrenmelisiniz. Firmanın adresine göre doğru kuruma gidilmesi gerekir. Aksi takdirde size işlem yapmazlar.
Doktorunuzdan beklenen doğum tarihini öğrenin. Bu tarihten en fazla 8 hafta öncesini hesaplayın ve randevu almanız gereken günü hesaplayın. Kadın doğum bölümünden herhangi bir doktordan randevu alın.
İşyerinizden aldığınız vizite kağıdı ve sağlık karnesiyle sigorta hastanesine gidin. Doktor doğum tarihi konusunda sizinle aynı fikirde olursa size doğum izin belgesini verecektir. Doktor raporu almadığınız takdirde doğum öncesi izin hakkınızı hukuki olarak kaybedersiniz.
Bu belgeyi saklamanız gerekir. Doğum ücretinizi almak için bu belgeye ihtiyacınız olacak. Ve doğum izniniz bu belgenin verildiği tarihte başlar.
canım çok sağol ayy hiç sevmem böle rapordu ,belgeydi falan uğraşmayı ordan oraya yollayıp dururlar yok eksik evrak çıkar sil baştan yap falan ama mecbur uğraşıcazkafamçokkarıştı
kızlar nescafe çayla aranız nasıl günde çok açık bir bardak çay içiyorum uzun zamandır kahve içmemiştim bugün bol sütlü kahve canım istedi içiyorum
canım ne zmandır bende içmiyordum dün 1 bardak içtim çayda açık günde 1-2 defa içiyorum ama akşam biryer gidersek veya gelen falan olursa ozaman daha çok içiyorum,sen içini rahat tut 1 bardak kahveden bişey olmaz canım
cnm o alınganlıklar herkesde var cnm aman yaa ben kimselerle görüşmez oldumsevgili ankakuşu desteğin için çok teşekkür ederim canım hassasiyet konusunda çok haklısın acayip duygusalım son günlerde vede kırılgan offf ilgiye ihtyicam var işte kızlar kusura bakmayın bu annelik hormonları mahfetti beni yaaa
sanada günaydınnn cicimmmmm öperim senin kızınııtutkuncum, minjum , cerenim, mutahharam ,tülaycım , pınarcım ,fulyacım, yeni anne, dırımkızı, ugurnuriye, alsu, seherim, belgique, benisec, marylin claries cherrycim,ojefıstığım , semracım tüm güzel mayıs anneleri günaydın nasılsınız bugün :))))):1hug:
kırılganlık ve duygusallık konusuna gelince bende dün babamla biraz tartıştım neredeyse ağlayacaktım karşımızdakilerin bizi anlaması zor valla
umarım günümüz iyi geçer kızlar
sanada günaydınnnn cnm evet göbek möbek farketmezAy bugün kimse yok dün iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Dün öğleden sonra gittim tahlil sonucumu aldım.Ben de de hamilelik şekeri çıktı 165 yazıyor olması gereken değer 120-140 arası hemen diyete başladım şekersiz çayla dr nediyecek bakalım hemen bir diyet listesi çıkardım 2000 ve 2500 kalorilik sonra arkadaşımı aradım geçen bahsetmiştim dr sezeryn önerdi kabul etmemiş diye biraz bilgi verdi.oda bu cuma dr gidecekmiş dr çantanla gel demiş bebişi 4 kiloyu geçmiş hamilelik şekeri olan annelerde bebişlerin solunum ve ciğerleri daha geç gelişiyormuş doğunca anlaşılıyormuş bu sebeple küvez olan hastanede doğum daha mantıklı oluyor.Arkadaşlar diyetisyene giden varmı ve nediyeti yazdı dr larınız paylaşalım lütfen durum ciddi yani.Sadece perhiz şansımız var.
Claries dönmene sevindim canım
Pınar bende rüyamda kızımı gördüm koyu kumral saçlıydı ama gözleri babasının gibi gri maviydi kardeşimde saışın mavi gözlü görmüş bakalım doğunca nasıl olacak
Dırmkızıkız göbek möbek ne önemli önemli olan sağlıklı öyle de geç
Ankacımartık seni az görüyoruz
Kız Ceren naber bu arada öğretmenlik nöbet izni ile ilgili şunu yapabilirsin sevkine dr un nöbet ve ağır işlerden uzak durması uygundur yazarsa 3 haftalık hamile olsan bile muafsın
İLGİN beni yazmamışsın çok kırıldım valla
[k] {n} [k] kime neki ismi ne gıcıklar bende öyle diyenlere Gaffure yada Şukufe düşünüyorum derdim istediğimi koyarım bebek benim Allah allah
Civciv yine mi uyuyorsun
Fulyacım nasılsın
EEEEEEE hadi kimse gelmedimi uykucular
ohhhhhhhhhhhh ne güsellllllherkeslere günaydınnnn....
bugün bizim en sevdiğimiz günsüprizzzzz
çünkü her perşembe hafta dönümümüzhihoyyyt
28 haftayı bitirdik teyzeleri....
benim ikiside erkek ama soldaki daha oynakkk ama hiç pipi resmi görmedik utandım söleyemeye yawwEveet kızlar geçen gün bir soru sormuştum sabah sabah üşenmedim liste yaptım.Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ediyorum a.s.
1.min-ju sağ taraf erkek.
2.ojelifıstık sağ taraf erkek
3.cherry06 sağ taraf kız
4.dırımkızı sol erkek
5.sibiko sol erkek
6.ankakuşu sol erkek.
7.ilgin0707 sağ taraf kız
8.tutkun09 sol kız
Bu durumda sol taraftan oynayan erkekler çoğunlukta .Ojelifıstıkcım biz gidip tekrar cinsiyete baktırsak iyi olur bizim oğlanlar niye sağdan oynuyor :jeyyar::jeyyar:
benimkide sivriiiiiiiii armut gibi karnımmm çok büyük kızlar 9 aylık gibiminjum benimde sağ tarafta kızım olacak:)) Allahın izniyle birde sivri göbek erkek derler inan tüm vücudum aynı öne doğru sivrilen bir göbüşüm var hatta iş arkadaşlarım eğer bu şekilde kızın olursa bu görüşü bir daha önemsemeyiz diyorlar onlar bile inanmıyor ama benim berreağım olacak Allahın izniyle:)))))))
ben görmedimmmmmmmmmmmmmmmcanım günaydınkaydirigubbakcemile2yok ben eminim oğluşumdan teyzesi3-4 defa pipisini gördüm ben. siz gördünüzmü peki pipisini oğluşunun?
bizde senüüüüüüüüüüü öptükk iyiyizzzzzzzzzzzzkıslar herkese günaydın öpüyorum hepinizi...nasılsınız bakiiiimm?
keyifler iyi cnm sen nasılsınnnHerkese günaydınlar bacılar. Dün akşam işyerinde 17:15'de elektrikler gitti. Sonra da kayınvalideme gittim. Bi iyi akşamlar diyemedim size. İçimde kaldı valla kaydirigubbakcemile3
Geçmişi okuyamadım henüz. Nasılsınız bakim keyifler yerinde mi?
benim bebekelrde çok yukarıda biraz fazla yesem hemen kusuyorummya kızlar bişiy sorucam:
bu benim kız karnımın çok aşağısında gibi geliyo:uhm:
hareketleri hep alttan hissediyorum, sanki her an dışarı çıkıcak gibi
her gören zaten ne kadar aşağıda taşıyorsun diyor...hiç mideme baskı falan hissetmiyorum zaten
sürekli böyle alt tarafta bi baskı hissediyorum..
haftaya doktora gidicez ama ben yine de huzursuz oluyorum..
kızlar nescafe çayla aranız nasıl günde çok açık bir bardak çay içiyorum uzun zamandır kahve içmemiştim bugün bol sütlü kahve canım istedi içiyorum
cnm o alınganlıklar herkesde var cnm aman yaa ben kimselerle görüşmez oldum
o yüzden alınmıyorum kimseye ....takılma cnm geldiğin için çok sevindikk
sanada günaydınnn cicimmmmm öperim senin kızınıı
sanada günaydınnnn cnm evet göbek möbek farketmez
bu arada bende perhiz yapacam ama çayı şekersiz içemem aslaaaaaa
su içerim yinede şekersiz çay içmem bakalım 100lük ne olacak
offffffff yaaaaa
ohhhhhhhhhhhh ne güsellllll
benim ikiside erkek ama soldaki daha oynakkk ama hiç pipi resmi görmedik utandım söleyemeye yaww
benimkide sivriiiiiiiii armut gibi karnımmm çok büyük kızlar 9 aylık gibi
ben görmedimmmmmmmmmmmmmmm
bizde senüüüüüüüüüüü öptükk iyiyizzzzzzzzzzzz
keyifler iyi cnm sen nasılsınnn
benim bebekelrde çok yukarıda biraz fazla yesem hemen kusuyorumm
bende yukarda diyemi huzursuz olsam kızlar kiminin karnı aşağıda olabiliyorr
ben heç kahve içmeme ama çayı içerim açık olarak
bende sabun tozu biliyordum neymiş kızlarr bu konuya açıklık getirelimm neyle yıkayacaz
Hoşgeldin canım. Aman iyi ol a.s.
Sabun tozunu bende Ilgın'da makinada kalıntıyapıyo diye duyduk canım. Omo'nun falan özel bebek deterjanı var. Yumoşunda baby yumuşatıcısı var... Ben onları kullanıcam canım...
Ben yıkadım güzel valla annem bebek battaniyesi örmüş beyaz onu bebek deterjanı ve yumoşun bebek yumuştıcısıyla yıkadık sonra anlatayım bari sarkmasn diye beyaz havluya sıkmadan sardık bi tabureye koyduk sonra sabah suyu süzülmüş ve havlu çekmiş suyunu aldık yatay serdik kurudu hiç sarkma yoktu ve bembeyazdı.Tavsiye ederim.Hoşgeldin canım. Aman iyi ol a.s.
Sabun tozunu bende Ilgın'da makinada kalıntıyapıyo diye duyduk canım. Omo'nun falan özel bebek deterjanı var. Yumoşunda baby yumuşatıcısı var... Ben onları kullanıcam canım...
hımmm öle yaparız o zaman zamnı gelsinde
yawwww sabah kahvaltısından sonra midem çok tuaf oluyorr aman yaaaaaaaaa
Ben yıkadım güzel valla annem bebek battaniyesi örmüş beyaz onu bebek deterjanı ve yumoşun bebek yumuştıcısıyla yıkadık sonra anlatayım bari sarkmasn diye beyaz havluya sıkmadan sardık bi tabureye koyduk sonra sabah suyu süzülmüş ve havlu çekmiş suyunu aldık yatay serdik kurudu hiç sarkma yoktu ve bembeyazdı.Tavsiye ederim.
tutkuncum sağol canım tavsiyen için:)))
dırımkızım hoşgeldiniz prensler nasıl sen nasılsın annesi
benimde ne yersem midem kalkıyor valla( baskıdan sanırım
kızlar merhaba dün öğleden sonra bilgisayarıms ervise gittiği için bişey yazamadım.okuduğum kadarıyla herkes iyi.ilgincim birsencim ğpınarcım tutkuncum semracım.cerencim nasılsınız)ilgin canım bende dalin sıvıd eterjan ve dalin yumuşatıcı kullanıcam.ama arakadşaım sabun tozu ve dalin yumuşatıcı kullandı çok memnundu.deterjanı az kullanmak lazım fazlası normaldede kalıntı yapıyor canım.
iyiyiz canım sende iyisindir inşallahkızlar merhaba dün öğleden sonra bilgisayarıms ervise gittiği için bişey yazamadım.okuduğum kadarıyla herkes iyi.ilgincim birsencim ğpınarcım tutkuncum semracım.cerencim nasılsınız)ilgin canım bende dalin sıvıd eterjan ve dalin yumuşatıcı kullanıcam.ama arakadşaım sabun tozu ve dalin yumuşatıcı kullandı çok memnundu.deterjanı az kullanmak lazım fazlası normaldede kalıntı yapıyor canım.
Değil canım şimdi baktım sen sorunca annem alıp gelmişti yumoşu görünce ikiside aynı zannettim dalin baby deterjan yumoşun baby yumuşatıcısı ikiside sıvı şimdi hastane çıkışları ykanır diye ikisini de sıvı almış güzel sonuç aldık.tavsiye edrimSende iki tane var kuzum. Baskı yapıyorlardır...
Ohhh ne güzel canım. Bebek deterjanı derken sabun tozu değil dimi?
Canım dikkat et sonra benim gibi kusmalı olur tahlilin sana 100 gr için perhiz verdilermi?Bana 3 gün bol tatlı ye dediler makarna falan ben hayatımda yemediğim tatlıyı yedim bide kusunca 2 gün daha devam sonuç bu korktum dikkat edeyim bakalım belki düşer.Sende dikkat et aman.hoşbulduk cnmaman prenslerde iyi cnm
valla ne yersem değilde sabahları oluyor bu olay yaaa aksam çok az yemek yedim
sölemesi ayıp 3 köfte yarım dilim ekmek yedim gece hiç rahatsız olmadımm
ama aç yattımmmmmmmmm oğluşlar fazla yemekten hoşlanmıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?