Bizde oğlumun ismini yağız koymaya karar verdik teyzeleri
Sagol canim ya, mecburen ihmal etmiyorum. Ama iste insan yine de o kadar ilac icince tedirgin oluyor. Zamaninda anneannelerimiz nasil atlatmis, doktorsuz ilacsiz hayret ediyorum.
kıslar birazdan size kocaman göbişimin resmini koyacağım....
canım eskiler valla problemsiz doktor bilmeden bebeklerini doğuruyorlarmış şimdiki nesil yani biz yediklerimizden mi stresten mi hep doktor kontrolünde olmamıza rağmen yinede problem çıkıyor Allah daha beterinden korusun canım doktorlar zararlı olsa vermez iltihap erken doğuma ve normal doğumda bebeğe enfeksiyon geçmesine neden oluyor
sibikom bizimde prensimiz olsaydı ismi yağızdı:)) ben çok beğeniyorum adıyla büyür inşallah bebişin tatlım
hoşgeldin alsum sen nasılsın canım:)
Kızlaaaaaarrr,yaşasın güzel haberlerle döndüm sizeeehihoyyyt
Benim ve oğluşum için dua eden arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun,Hamilelerin duası kabul olur derler:CüvCüv::CüvCüv:
Öncelikle ilthap bitmiş artık çok şükür,ama antibiyotiği tamamlıcaz zaten pazar günü bitiyo, rahim yumuşaması düzelirmi dedim dr düzelmez ama dahada ilerlemesi engellenebilir dedi,nidilat ve yatak istirahati onun içinmiş,nidilat(düşük önleyici) 32. haftaya kadar kullanacakmışım,yatmaya aynen devam,
Şeker 100 lükte normal çıktı onada şükür,genelde 50de yüksek olanların 100de normal çıkabiliomuş,Ayy şükürler olsun yaa öyle sevindim anlatamam
bu pınarın deyimiyle buz dağının görünmeyen kısmı...
Merhaba Kizlar,
Günler gectikte, tedirginlik artiyor bende. Gecen hafta doktora gittim, tahlil sonuclarim maalesef iyi degil. Akinti vardi, kültür testi istemistim son hastane kontrolümde. Vajinal iltihap varmis. Hic istememe ragmen, antibiyotik kullaniyorum 3 gündür. Ve birde fitilBas agrisi ve halsizlik had safhada bende. Moralimde bozuk...Fitilden nefret ediyorum, antibiyotik tedirgin ediyor. Pazar'a kadar mecburen kullanmaliyim ama. Akinti bir türlü bitmiyor cünkü...Bebegiminde hareketleri sanki azaldi, yoksa bana mi öyle geliyor bilmiyorum. Sürekli kasiklarima baski yapiyor, sık sık idrara cikmak zorunda kaliyorum. Benzer sorunlar yasayanlariniz vardir heralde. Anlatip biraz rahatlamak istedim. Bir dahaki randevum haftaya persembe ve günler sanki gecmek bilmiyor
Kızlaaaaaarrr,yaşasın güzel haberlerle döndüm sizeeehihoyyyt
Benim ve oğluşum için dua eden arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun,Hamilelerin duası kabul olur derler:CüvCüv::CüvCüv:
Öncelikle ilthap bitmiş artık çok şükür,ama antibiyotiği tamamlıcaz zaten pazar günü bitiyo, rahim yumuşaması düzelirmi dedim dr düzelmez ama dahada ilerlemesi engellenebilir dedi,nidilat ve yatak istirahati onun içinmiş,nidilat(düşük önleyici) 32. haftaya kadar kullanacakmışım,yatmaya aynen devam,
Şeker 100 lükte normal çıktı onada şükür,genelde 50de yüksek olanların 100de normal çıkabiliomuş,Ayy şükürler olsun yaa öyle sevindim anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?