2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba a.s.
nasılsınız bakalım? bzi iyiyiz oğlumla, iştetiz ama işlerden birtürlü giremiyorum
evde de lep topu eşim götürmüş iş yerine
kızlar hepinizi özledim yaaaaaaaa :CüvCüv:
inşallah herkes iyidir, hastalanan arkadaşlardan haber varmo, burcu yazıyormu?
namaz kılan arkadaşlara bir şey soracağım, artık zorlanıyormusunuz, oturarak kılıyormusunuz diye
öpüyorum herkesi kaydirigubbakcemile2

Bizde oğlumun ismini yağız koymaya karar verdik teyzeleri

Güzel isim Yagiz. Ismine yarasir bir bebek olsun insallah annesi.

Bu arada, bende birkac hafta önce griptim arkadaslar. Ben, bir cay kasigi kuru nane, biraz tarcin, bir bütün ve ya yarim limon suyunu, bir cezve suda kaynatip süzerek ictim, 2 günde gecti gribim. Arzuya göre, karabiber ve balda eklenebilir. Tavsiye ederim.

Sagol canim ya, mecburen ihmal etmiyorum. Ama iste insan yine de o kadar ilac icince tedirgin oluyor. Zamaninda anneannelerimiz nasil atlatmis, doktorsuz ilacsiz hayret ediyorum.

canım eskiler valla problemsiz doktor bilmeden bebeklerini doğuruyorlarmış şimdiki nesil yani biz yediklerimizden mi stresten mi hep doktor kontrolünde olmamıza rağmen yinede problem çıkıyor Allah daha beterinden korusun canım doktorlar zararlı olsa vermez iltihap erken doğuma ve normal doğumda bebeğe enfeksiyon geçmesine neden oluyor

sibikom bizimde prensimiz olsaydı ismi yağızdı:)) ben çok beğeniyorum adıyla büyür inşallah bebişin tatlım

hoşgeldin alsum sen nasılsın canım:)

Evet, köylerdelermis ve hareketli bir yasamlari varmis. Beslenmeleride dogal yollardan olunca, sorunsuz geciyormus hamilelikleri. Ne magnezyum, ne demir'e ne de egzersize ihtiyaclari kaliyormus.

Bende erken dogumdan korkuyorum en cok. Sag salim bir dogum olsa, baska hicbirsey istemiyorum vallahi. Hepimiz icin tabiki.

sibikom bizimde prensimiz olsaydı ismi yağızdı:)) ben çok beğeniyorum adıyla büyür inşallah bebişin tatlım

hoşgeldin alsum sen nasılsın canım:)

sağol ilgincim iyi olmaya çalışıyoruz :CüvCüv:
oğlum sabahtan beri kıpır kıpır canım benim
öpüyorum tatlı kızlarını Şeniz

Kızlaaaaaarrr,yaşasın güzel haberlerle döndüm sizeeehihoyyyt
Benim ve oğluşum için dua eden arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun,Hamilelerin duası kabul olur derler:CüvCüv::CüvCüv:
Öncelikle ilthap bitmiş artık çok şükür,ama antibiyotiği tamamlıcaz zaten pazar günü bitiyo, rahim yumuşaması düzelirmi dedim dr düzelmez ama dahada ilerlemesi engellenebilir dedi,nidilat ve yatak istirahati onun içinmiş,nidilat(düşük önleyici) 32. haftaya kadar kullanacakmışım,yatmaya aynen devam,
Şeker 100 lükte normal çıktı onada şükür,genelde 50de yüksek olanların 100de normal çıkabiliomuş,Ayy şükürler olsun yaa öyle sevindim anlatamam

canım gözün aydın herşey yolundaymış bak şimdi bol bol istirahat et tatlım maşallah sanada bebişinede

maş.. ojeli allah nazardan saklasın senin karnın küçükmüş
benimkini görseniz tam buzdagı!!
eşim komyoncuların göbekleri gibi diyip diyip eglenio
bazen bakıorumda hakkaten öle!!

kızlar biraz üzerimdeki giysilerin izleri çıkmış işyerinde akşama kadar onlar sıktığı için maleseffffff.

cerencim maşallah.. çok hoş olmuşssun... burcu canım gözünaydın.çok sevindim. bol bol dinlen canım şunun şurası ne kaldı hayırlısıyla geçicek inşallah.

Bitanem çok geçmiş olsun,üzülme lütfen bende çok üzülmüştüm antibiyotik kullanmak zorunda kaldığım için ama kullanmamak daha tehlikeli canım,sen mutsuz olunca bebeğin hareketleri azalır merak etme kıpırtı varsa iyidir bebek,inş. atlatıcaz canıma.s.a.s.

gözün aydın canım...
ama ihmal etme kullan ilacını..zaten ne kaldı ki 32. haftaya..

Sibikocum yorma kendini tatlım yaa gerekirse söyle etrafındakilerede dinlen biraz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…