Ay kızlar vallahi öğlenden beri canım çıktı. Yemeğimi bile şimdi yedim düşünün yani. Geçmişe şöyle bir göz attım...
Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun. Pimpirikli olmayın , stres yapmayın a.s.
Güzel haberler gelmişşşş. Gözümüz aydın olsun Burcu'cum ve diğer arkadaşlarım a.s.
Ojelim maşşallah göbişine. Kurban olurum ben onun içindeki pşaya. Allah nazarlardan saklasınBuzdağı süper kaydirigubbakcemile3
Giden arkadaşlarıma güle güleeeeee...
Benim çıkışa canım çıkacak heralde yaaaaa delikafadulden kafamçokkarıştı laelaelaelaelae
kızlarrrr
bizde birazdan çıkıyoruz kızımla...
ve yarın cuma:lepi:
hadi kızım iyi akşamlar de bakıyım teyzelernaniknanik aaaa çok ayıp
kızlarrrr
pınarcım çok sağol teşekkür ediyorum. aman işe dalıpta yemeğini ihmal etme canım. dikkat et beslemene..
Sağol bitanemhihoyyyt
Bigudicim, bişi diil cnm
kızlarrrr
Bitanem çok geçmiş olsun,üzülme lütfen bende çok üzülmüştüm antibiyotik kullanmak zorunda kaldığım için ama kullanmamak daha tehlikeli canım,sen mutsuz olunca bebeğin hareketleri azalır merak etme kıpırtı varsa iyidir bebek,inş. atlatıcaz canıma.s.a.s.
Kızlaaaaaarrr,yaşasın güzel haberlerle döndüm sizeeehihoyyyt
Benim ve oğluşum için dua eden arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun,Hamilelerin duası kabul olur derler:CüvCüv::CüvCüv:
Öncelikle ilthap bitmiş artık çok şükür,ama antibiyotiği tamamlıcaz zaten pazar günü bitiyo, rahim yumuşaması düzelirmi dedim dr düzelmez ama dahada ilerlemesi engellenebilir dedi,nidilat ve yatak istirahati onun içinmiş,nidilat(düşük önleyici) 32. haftaya kadar kullanacakmışım,yatmaya aynen devam,
Şeker 100 lükte normal çıktı onada şükür,genelde 50de yüksek olanların 100de normal çıkabiliomuş,Ayy şükürler olsun yaa öyle sevindim anlatamam
bu pınarın deyimiyle buz dağının görünmeyen kısmı...
Bizde oğlumun ismini yağız koymaya karar verdik teyzeleri
Merhaba Kizlar,
Günler gectikte, tedirginlik artiyor bende. Gecen hafta doktora gittim, tahlil sonuclarim maalesef iyi degil. Akinti vardi, kültür testi istemistim son hastane kontrolümde. Vajinal iltihap varmis. Hic istememe ragmen, antibiyotik kullaniyorum 3 gündür. Ve birde fitilBas agrisi ve halsizlik had safhada bende. Moralimde bozuk...Fitilden nefret ediyorum, antibiyotik tedirgin ediyor. Pazar'a kadar mecburen kullanmaliyim ama. Akinti bir türlü bitmiyor cünkü...Bebegiminde hareketleri sanki azaldi, yoksa bana mi öyle geliyor bilmiyorum. Sürekli kasiklarima baski yapiyor, sık sık idrara cikmak zorunda kaliyorum. Benzer sorunlar yasayanlariniz vardir heralde. Anlatip biraz rahatlamak istedim. Bir dahaki randevum haftaya persembe ve günler sanki gecmek bilmiyor
arkadaslar araniza yeni katildim bende oglumu 8-5-2009 DA BEKLIYORUM INSALLAH allah herkeze bebislerini saglikli kucagina almayi nasip etsin
inşallah senin de iyi çıkar .
benim de şeker yüklemem haftaya
:dilcikar::dilcikar:tutkuncum, minjum , cerenim, mutahharam ,tülaycım , pınarcım ,fulyacım, yeni anne, dırımkızı, ugurnuriye, alsu, seherim, belgique, benisec, marylin claries cherrycim,ojefıstığım , semracım tüm güzel mayıs anneleri günaydın nasılsınız bugün :))))):1hug:
kırılganlık ve duygusallık konusuna gelince bende dün babamla biraz tartıştım neredeyse ağlayacaktım karşımızdakilerin bizi anlaması zor valla
umarım günümüz iyi geçer kızlar
Ay bugün kimse yok dün iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Civciv yine mi uyuyorsun
sendemi yaaaaaaaaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya kızlar bişiy sorucam:
bu benim kız karnımın çok aşağısında gibi geliyo:uhm:
hareketleri hep alttan hissediyorum, sanki her an dışarı çıkıcak gibi
her gören zaten ne kadar aşağıda taşıyorsun diyor...hiç mideme baskı falan hissetmiyorum zaten
sürekli böyle alt tarafta bi baskı hissediyorum..
haftaya doktora gidicez ama ben yine de huzursuz oluyorum..
canım gecen hafta benimde öyleydi yüze içe dönük bağdaş kurup oturmuş durumdaydı ve çok zor hissediyordumm hareketleri sırf bu yüzden 2 defa dr agittim ama şükürler olsunki bu hafta normale döndü seninkide döner cnm mrk etme içini ferah tut
kızlar nescafe çayla aranız nasıl günde çok açık bir bardak çay içiyorum uzun zamandır kahve içmemiştim bugün bol sütlü kahve canım istedi içiyorum
canım bende kabızlık olduğu için dr günde 2 defa sütlü nescafe içebirsin dedi hem kabızlığa iyi geliyormuş hemde bu aylarda bi zararı yokmuş ilk 3 ayda önermiyorlar
Merhabalar fıstıklar,
100lük şeker yapıldı bugün bana kabus gibiydi yaa,3 saatte 4 tüp şeker için kan alındı,bide diğer testlerim için 2 tüp daha kan aldılar,kansız bırakcak bunlar beni ,bide kocaman kocaman tüplerde şu kırmızı olanlardan,idrar tahlilide verdim,hepsi saat 3 te hazır olacakmış sonuçlar yine dönücez hastaneye,
Kızlar okudum ama isimleri şaşırıpta eksik yazarım diye isim vermeden tüm hasta arkadaslara çok geçmiş olsun diyorumi,inş kısa zamanda atlatırız hepimiz,bence nazar deyiyo dönem dönem bu topiğe,gerçi bol bol nazar boncuğuda koyuyorum ama:roflol::roflol::roflol:
Sizler nasılsınız bakalım?oğlum öpüomuş göbüşlerinizdeeeeena.s.a.s.
canım benim iyi olduğuna çokk sevindimm hadi bakalım az kaldı herşey çok daha güzel olucak Allahın izniyle
cıvcıvvvvvvvv nerdesın kesın uyuyordur yıne bu ya
acayıp uykucu kızlar bu
lennn şişkoo karuuu sen kendine bakk bana söylüyorsun gündüz 3 saat uyuyorsunnn aaaa insanın adı çıkmasın yahuuu hem büğtün gece uyanık olan benimmm kötükedihüso hem bırak yegenleriiiimiii istedikleri gibi tepinsinler içerde uğraşma kuzucuklarımlaaa
canım Allah şifanı versin sende kısa zamanda bu kötü günleri geri bırakırsın inş bütün hastalıklarından kurtulursunn hadi kızlarr azcık daha dişinizi sıkın bakalımm meleklere kavuşmaya az kaldı allahın iizniylekızlar benim böbrek büyümem var biliyosunuz üre falan varmı diye tahlil vermişdim temiz çıktı sonuçlar iyi yani ama büyüme ile ilgili soluma yatıcam sürekli işe giemiycem istirahat ve bol su her ay da kontrol dedi
kızlar bebişimin cicilerinin bir kısmını ekledim ilgili sayfaya. 57.sayfadan başlıyor.hihoyyytarkası yarınkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?