2009 Mayıs Anneleri

Sağol bitanemhihoyyyt

Bigudicim, bişi diil cnm

kızlarrrr

bizde birazdan çıkıyoruz kızımla...
ve yarın cuma:lepi:

hadi kızım iyi akşamlar de bakıyım teyzelernaniknanik aaaa çok ayıp

pınarcım çok sağol teşekkür ediyorum. aman işe dalıpta yemeğini ihmal etme canım. dikkat et beslemene..

Valla sorma bacım. Bugün iyice fenaydı. Allah'tan kayınvalidem aradı bu akşamda gelin kızım yemeğe. Sonra gidersiniz evinize dedi. Yoksa eve gidip yemek falan yapacak hal kalmadı bende :1no2:

Sağol bitanemhihoyyyt

Bigudicim, bişi diil cnm

Sende sağol canım :1hug:

kızlarrrr

bizde birazdan çıkıyoruz kızımla...
ve yarın cuma:lepi:

hadi kızım iyi akşamlar de bakıyım teyzelernaniknanik aaaa çok ayıp

İyi akşamlar canım sanada. Öptüm seni ve nanikçi kuzunu a.s.

Sagol canim, sana da gecmis olsun, cok sevindim senin adina. Insallah, doguma kadar böyle mutlu gecirirsin günlerini.

Bende çıkıyorum artık. Öptüm hepinizi kocaman a.s. Çok şükür bu günde bitti hihoyyyt

canım benım..cok sevındım burcucum...olsun yata yata buyutursun oğluşuu annsiii:CüvCüv:

bu pınarın deyimiyle buz dağının görünmeyen kısmı...

oh oh masallahhh ojeliii ne gusel olmuyş ole annesiiii

Bizde oğlumun ismini yağız koymaya karar verdik teyzeleri

benim tosunuma adaş geldi desene:1hug:

cnm benım coook geçmiş olsun...ii gelicekse kullanmalısın tabiki antibiyotık zararlı olcak olsa dr wermezdı demi, ama ii dusun ii olsun...

masallah kızlar ya ne bu cene...
mısafır geldı cat kapı cıkmak zorunda kaldım..anca bıttı işim babamız geldı şimödide yemek faslı...cıkanlara ıı aksamlarr optu hepınızı....:1hug:a.s.

kızlar uzun süredir giremedim geçmişi de okumadım inşallah herkes iyidir yeni annenin iyi olduğunu öğrendim çok şükür... hepinizi ve yeğenlerimi öpüyorum hihoyyyt

kızlar baya konuşmuşsunuz ben uyudum hemde 3-4 saat kadar bi kalktım kociş eve geliyor annem yemek hazırlıyorr............
burcu cnm çok çok çokkk sevindim demek 100 lük iyi çıktı inş. benimde iyi çıkar bayram ederimmm

:dilcikar::dilcikar:

kızlar herkese selamlar umarım herkes iyidir geçmişi tam okuyamadım ilerleyen saatlerde bakıcam iyice dün doktora gittim şeker 175 çıkmıştı dahiliyeye sevk etti oda diyetle hallederiz dedi eğer uyarsam tabiki insüline başlama tehlikeside var uymazsam100 lük yapmadı çünkü ben 50 likte baygınlık geçirdim doktor 100 lüğü yapamazsın dedi neyse bundan sonra diyet yapıcam kontrol 1 ay sonra hem dahiliye hem kadın doğum hayırlısı ile bir bebişleri sağ slaim doğursaydık hepi,zi öpüyorum tutkuncum haberleşelim canım

kızlar günaydın civcivim sanada bitanem:)))))))))))))))))))))))
herkes iyidir inşallah hayırlı cumalar herkese ohh hafta sonu geldi yine

tek gerçeğimsin hoşgeldin canım Allahın izniyle bebişini kucağına alırsın inşallah

ee kızlar burada olan var mıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…