2009 Mayıs Anneleri

oh valla sevindim iltihabın bitmesine. şekerinde iyi çıkmış gözünaydın bitanem.inan çok sevindim.hep böyle haberler getir bize inşallah...

yeni anne gözün aydın canım cok sevindim sonuçlarını iyi olmasına burada ne güzel birbirimize destek olarak herşeyi atlatırız inşallah varmı bizden büyük ya

fıstığım ne güzel göbek o ya valla fıstık gibisin gerçekten maşallah 41 kere

Alsucuuuum naber?bugün sonunda güzel haberlerle döndümdarısı diğer hasta ark.ların basına inş:Saruboceq:

bu pınarın deyimiyle buz dağının görünmeyen kısmı...

Ojeliiiiii masallah kııııız, benimki küçük senden:CüvCüv:

Ilgıncım,Tülaycım,Cherrycim,Ojeliim, çok çok teşekkürler kızlar,inş olmaz bi daha:Saruboceq:

Son düzenleme:

Tesk. tatlım,inşallah hayırlısıyla bebişleri kucağımıza aldığımız günüde görürüza.s.

kızlar merhaba kaç gündür işler okadar yoğunkı bı selam veremedım sıze arada gırip okumaya çalısıyorum ama

benım bel agrım feci şekilde devam edıyordoktor benden ıdrar kulturu yaptır demıstı yaptıran arkadasları okudumda nasıl oluyor o bilen bırı bana anlatabılırmı?

Güzel isim Yagiz. Ismine yarasir bir bebek olsun insallah annesi..

sibikom bizimde prensimiz olsaydı ismi yağızdı:)) ben çok beğeniyorum adıyla büyür inşallah bebişin tatlım

Amin kızlar saolasınız :Saruboceq:

Ay canım çok sevindim çok şükür yatmaya devammış ama unutma..

bu pınarın deyimiyle buz dağının görünmeyen kısmı...

bu da buz dağının görünen kısmı............

Maşşallah canım ya benimkiside senin kadar var belki birazdaha fazlası sırnaşık şey

Sibikocum yorma kendini tatlım yaa gerekirse söyle etrafındakilerede dinlen biraz:1hug:

Ah canım ahhh keşke herkes sizin gibi hassas olsa iznimin gelmesini dört gözle bekliyorum 37.haftaya kadar çalışcam nisanın ilk haftasına daha çokkkkk var :bbo:

kızlar hepinize iyi akşamalr.benim evde misafirlerim var. erken çıkmam lazım.hepinizi ve beişleri öpüyorum..

Kadınlarda idrar kültürü almak için yapılması gereken işlemler: Ellerinizi sabunla dikkatle yıkadıktan sonra durulayın. Kalan birkaç damlayı da akıtmak için ellerinizi sallayın.

Öteki elinizle dölyolunun ağzındaki dudakları aralayarak bu bölgeyi gazlı bezle yukarıdan aşağıya doğru dikkatle silin; silme işlemini hiçbir zaman ters yönde yapmayın.

Temizlik işlemini gazlı bezi sürekli değiştirerek en az 4-5 kez tekrarlayın.

Dölyolunun ağzını aralık tutarak az miktarda idrarı steril bir plastik kaba alın. İdrar kabı vücuda ya da giysilere değmeyecek biçimde tutulmalıdır.

Bu yolla iki ayrı kaba daha idrar örneği alın.

Üç kabı da hava geçirmeyecek biçimde kapatın.

Neden üç kap?

Birinci kaptaki idrarın siyeğin (üretra) alt bölümünden ve erkeklerde prostat gibi idrar yollarının vücut yüzeyine açıldığı noktaya yakın organlardan geldiği kabul edilir. İdrar kesesinden gelen idrar ikinci kapta bulunur ve idrar kültürü için uygundur. Üçüncü kaptaki idrar ise böbrek havuzu ve idrar boruları gibi üst idrar yollarında oluşabilecek hastalıklara ilişkin bilgi verir ve idrarın içeriğinin belirlenmesi için kullanılır.

sibikocum teşk. cnma.s.

burcu cnm çook sevindim tatlım..herşey dahada güzel olacak inşallah bitanem..
ya cok okuyamadım gecmişi ama bende fitil kullandım gecen günlerde yeni bitti.sanki iki gündür benimde bebişin hareketleri çoook azaldı..

Maşallah ayy yerim ben o buz dağını ne şeker göbüşün canım benim

[k] {n} [k];5288028 .!.:
maş.. Ojeli allah nazardan saklasın senin karnın küçükmüş
benimkini görseniz tam buzdagı!!
Eşim komyoncuların göbekleri gibi diyip diyip eglenio
bazen bakıorumda hakkaten öle!!

cerencim maşallah.. çok hoş olmuşssun... Burcu canım gözünaydın.çok sevindim. Bol bol dinlen canım şunun şurası ne kaldı hayırlısıyla geçicek inşallah.

kızlar hepinizede çok teşekkür ediyorum. Bende en kısa zamanda sizin göbişlerinizi bekliyorum bakın haberiniz olsun

fıstıklar bizde birazdan çıkacağız hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın bitanelerim:))))

iyi akşamlar canım bizde sini öptük.görüşmek üzere

sibikocum teşekkür ediyorum. Bende sizinkileri bekliyorum bakın...

kızlar hepinize iyi akşamalr.benim evde misafirlerim var. Erken çıkmam lazım.hepinizi ve beişleri öpüyorum..

güle güle tülaycım. Fazla yorma kendini yarın görüşürüz...

Çok sağol bitanemhihoyyyt bana şırıngalı bi krem vermişti doktor ama kullanması zor,fitil daha rahat kullanılıyo,yine enfeksiyona baktımı doktor bitmişmi?mutlaka test iste cnm kontrol amaçlı,çok geçmiş olsun:1hug: sen yorgunsan bebek az hareket eder tatlım bende öyle oluyo,yinede sor doktora ama kıpırtı varsa sorun yoktur bence

Ay kızlar vallahi öğlenden beri canım çıktı. Yemeğimi bile şimdi yedim düşünün yani. Geçmişe şöyle bir göz attım...

Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun. Pimpirikli olmayın , stres yapmayın a.s.

Güzel haberler gelmişşşş. Gözümüz aydın olsun Burcu'cum ve diğer arkadaşlarım a.s.

Ojelim maşşallah göbişine. Kurban olurum ben onun içindeki pşaya. Allah nazarlardan saklasın Buzdağı süper kaydirigubbakcemile3

Giden arkadaşlarıma güle güleeeeee...

Benim çıkışa canım çıkacak heralde yaaaaa delikafadulden kafamçokkarıştı laelaelaelaelae

pınarcım çok sağol teşekkür ediyorum. aman işe dalıpta yemeğini ihmal etme canım. dikkat et beslemene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…