Kızlaaaaaarrr,yaşasın güzel haberlerle döndüm sizeeehihoyyyt
Benim ve oğluşum için dua eden arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun,Hamilelerin duası kabul olur derler:CüvCüv::CüvCüv:
Öncelikle ilthap bitmiş artık çok şükür,ama antibiyotiği tamamlıcaz zaten pazar günü bitiyo, rahim yumuşaması düzelirmi dedim dr düzelmez ama dahada ilerlemesi engellenebilir dedi,nidilat ve yatak istirahati onun içinmiş,nidilat(düşük önleyici) 32. haftaya kadar kullanacakmışım,yatmaya aynen devam,
Şeker 100 lükte normal çıktı onada şükür,genelde 50de yüksek olanların 100de normal çıkabiliomuş,Ayy şükürler olsun yaa öyle sevindim anlatamam
bu pınarın deyimiyle buz dağının görünmeyen kısmı...
yeni anne gözün aydın canım cok sevindim sonuçlarını iyi olmasına burada ne güzel birbirimize destek olarak herşeyi atlatırız inşallah varmı bizden büyük ya
fıstığım ne güzel göbek o ya valla fıstık gibisin gerçekten maşallah 41 kere
fıstıklar bizde birazdan çıkacağız hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın bitanelerim:))))
burcu canım olmaz inş.dikkat ettikten sonra canım hayırlısyla bişeycik olmaz.
Güzel isim Yagiz. Ismine yarasir bir bebek olsun insallah annesi..
sibikom bizimde prensimiz olsaydı ismi yağızdı:)) ben çok beğeniyorum adıyla büyür inşallah bebişin tatlım
Kızlaaaaaarrr,yaşasın güzel haberlerle döndüm sizeeehihoyyyt
Benim ve oğluşum için dua eden arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun,Hamilelerin duası kabul olur derler:CüvCüv::CüvCüv:
Öncelikle ilthap bitmiş artık çok şükür,ama antibiyotiği tamamlıcaz zaten pazar günü bitiyo, rahim yumuşaması düzelirmi dedim dr düzelmez ama dahada ilerlemesi engellenebilir dedi,nidilat ve yatak istirahati onun içinmiş,nidilat(düşük önleyici) 32. haftaya kadar kullanacakmışım,yatmaya aynen devam,
Şeker 100 lükte normal çıktı onada şükür,genelde 50de yüksek olanların 100de normal çıkabiliomuş,Ayy şükürler olsun yaa öyle sevindim anlatamam
bu pınarın deyimiyle buz dağının görünmeyen kısmı...
bu da buz dağının görünen kısmı............
Sibikocum yorma kendini tatlım yaa gerekirse söyle etrafındakilerede dinlen biraz:1hug:
kızlar merhaba kaç gündür işler okadar yoğunkı bı selam veremedım sıze arada gırip okumaya çalısıyorum ama
benım bel agrım feci şekilde devam edıyordoktor benden ıdrar kulturu yaptır demıstı yaptıran arkadasları okudumda nasıl oluyor o bilen bırı bana anlatabılırmı?
kızlar hepinize iyi akşamalr.benim evde misafirlerim var. erken çıkmam lazım.hepinizi ve beişleri öpüyorum..
Maşallah ayy yerim ben o buz dağını ne şeker göbüşün canım benim
[k] {n} [k];5288028 .!.:maş.. Ojeli allah nazardan saklasın senin karnın küçükmüş
benimkini görseniz tam buzdagı!!
Eşim komyoncuların göbekleri gibi diyip diyip eglenio
bazen bakıorumda hakkaten öle!!
cerencim maşallah.. çok hoş olmuşssun... Burcu canım gözünaydın.çok sevindim. Bol bol dinlen canım şunun şurası ne kaldı hayırlısıyla geçicek inşallah.
yeni anne gözün aydın canım cok sevindim sonuçlarını iyi olmasına burada ne güzel birbirimize destek olarak herşeyi atlatırız inşallah varmı bizden büyük ya
fıstığım ne güzel göbek o ya valla fıstık gibisin gerçekten maşallah 41 kere
Alsucuuuum naber?bugün sonunda güzel haberlerle döndümdarısı diğer hasta ark.ların basına inş:saruboceq:
Ojeliiiiii masallah kııııız, benimki küçük senden:cüvcüv:
ılgıncım,tülaycım,cherrycim,ojeliim, çok çok teşekkürler kızlar,inş olmaz bi daha:saruboceq:
fıstıklar bizde birazdan çıkacağız hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın bitanelerim:))))
amin kızlar saolasınız :saruboceq:
Ay canım çok sevindim çok şükür yatmaya devammış ama unutma..
Maşşallah canım ya benimkiside senin kadar var belki birazdaha fazlası sırnaşık şey
ah canım ahhh keşke herkes sizin gibi hassas olsa iznimin gelmesini dört gözle bekliyorum 37.haftaya kadar çalışcam nisanın ilk haftasına daha çokkkkk var :bbo:
kızlar hepinize iyi akşamalr.benim evde misafirlerim var. Erken çıkmam lazım.hepinizi ve beişleri öpüyorum..
burcu cnm çook sevindim tatlım..herşey dahada güzel olacak inşallah bitanem..
ya cok okuyamadım gecmişi ama bende fitil kullandım gecen günlerde yeni bitti.sanki iki gündür benimde bebişin hareketleri çoook azaldı..
Ay kızlar vallahi öğlenden beri canım çıktı. Yemeğimi bile şimdi yedim düşünün yani. Geçmişe şöyle bir göz attım...
Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun. Pimpirikli olmayın , stres yapmayın a.s.
Güzel haberler gelmişşşş. Gözümüz aydın olsun Burcu'cum ve diğer arkadaşlarım a.s.
Ojelim maşşallah göbişine. Kurban olurum ben onun içindeki pşaya. Allah nazarlardan saklasınBuzdağı süper kaydirigubbakcemile3
Giden arkadaşlarıma güle güleeeeee...
Benim çıkışa canım çıkacak heralde yaaaaa delikafadulden kafamçokkarıştı laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?