kızlar herkese selamlar umarım herkes iyidir geçmişi tam okuyamadım ilerleyen saatlerde bakıcam iyice dün doktora gittim şeker 175 çıkmıştı dahiliyeye sevk etti oda diyetle hallederiz dedi eğer uyarsam tabiki insüline başlama tehlikeside var uymazsam100 lük yapmadı çünkü ben 50 likte baygınlık geçirdim doktor 100 lüğü yapamazsın dedi neyse bundan sonra diyet yapıcam kontrol 1 ay sonra hem dahiliye hem kadın doğum hayırlısı ile bir bebişleri sağ slaim doğursaydık hepi,zi öpüyorum tutkuncum haberleşelim canım
Sağol canım insanlarıda boşver.[k] {n} [k];5285557 .!.:canım cok geçmiş olsun inş. ciddi sonuçları olmaz sen
doktorundan diet bilgini al bakalım o ne isteyecek
tutkuncum inan bende öle makaraya alamaya calışıorum kulaklarımı tıkıorum ama
bi yerde patlıorum işte!!
Merak etme canım o beslenir yoksa doğunca biz onu oburiks yaparız.listeni bekliyorummTUTKUN diyet listemi eklerim ama yanımda yok evde bırakmıştım. Yarın ilgili yere yazarım inşallah...
Geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bugünlerde geçecek inşallah ama benim tek korkum meleğimin yeterince beslenememesi. Onun için çok endişeliyim.
Canım sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim.Derdimiz bol su içmek olsun yeter kikızlar benim böbrek büyümem var biliyosunuz üre falan varmı diye tahlil vermişdim temiz çıktı sonuçlar iyi yani ama büyüme ile ilgili soluma yatıcam sürekli işe giemiycem istirahat ve bol su her ay da kontrol dedi
Canım aman dikkat ayakta kalma diycem okulda çok zor çocukların derdide sorusu da bitmezKızlar merhaba;
Şu iki gündür yaşadıklarıma inanamazsınız denetim vardı inanın yorgunluktan bayılacak haldeyim hele bugün senağlama
Geçmişi bile okuyamadım.Kendimden kortum valla saat 09:00 dan bu yana sadece 1 saat oturdum.Şuan başım dönüyo acayip masaya kafamı koydum kimseyede bişey sölemek istemiyorum ama çok kötüyüm :a015:
Canım hoşgeldin iyi haberlerle gelmene sevindimkızlar nasılsınız uzun süreden beri giremedim siteye geçmişede bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir.
Canlarım ben bir haftadan beri gribim o kadar zor geçtiki anlatamam kızlar hala yataktayım devam yani.
Çok kötü bir salgın var heryerde sıtma ve ateşle geliyor valla dikkat edin arkadaşlar kendinize.
Bu arada geçen hafta oğlumun odasını aldık biz daha doğrusu ist kayınvalideme gittik görümcemle ikisi hediye aldılar süper oldu yani benim annemde bir miktar para vermişti ihtiyaçları alalım diye onunlada bebeğin odasına sallanan sandalye aldım kendime emzirmek için bir de sallanan yanları pileksi ilave bir beşik aldım cok güzeller kızlar bir ay sonra gelicek inşallah.resimlerini gönderirim size allah daha güzellerini sizlere versin.
Şekerim normal cıktı kızlar ama kan oranlarım düşmüş o yüzden ilave sadece bir demir hapı daha verdi dr.inşallah düzelir.ayy ne kadar cok şey birikmiş ya
Dinlen canım bol bol süt yoğurt tüketkızlar merhaba kaç gündür işler okadar yoğunkı bı selam veremedım sıze arada gırip okumaya çalısıyorum ama
benım bel agrım feci şekilde devam edıyordoktor benden ıdrar kulturu yaptır demıstı yaptıran arkadasları okudumda nasıl oluyor o bilen bırı bana anlatabılırmı?
Hayırlı olsun hoş geldin.arkadaslar araniza yeni katildim bende oglumu 8-5-2009 DA BEKLIYORUM INSALLAH allah herkeze bebislerini saglikli kucagina almayi nasip etsin
Aman canım dikkat et diyet listeni sende ekle takip edelim ki kısa zamanda kurtulalım.Dün bi arkadaşım dedi onun 6 aylık oğlu var 600 müş sonucu dr insülin verecem demiş o istememiş dikkat etmiş şimdi bebekte o da iyiymiş sadece tatlıyı kestim dedi.Ben diyete başladım tatlı istemiyor canım ama şekersiz çay berbat.Bugün 2 drada gidicem pazartesi de diyetisyen işini hallederim bakalım.kızlar herkese selamlar umarım herkes iyidir geçmişi tam okuyamadım ilerleyen saatlerde bakıcam iyice dün doktora gittim şeker 175 çıkmıştı dahiliyeye sevk etti oda diyetle hallederiz dedi eğer uyarsam tabiki insüline başlama tehlikeside var uymazsam100 lük yapmadı çünkü ben 50 likte baygınlık geçirdim doktor 100 lüğü yapamazsın dedi neyse bundan sonra diyet yapıcam kontrol 1 ay sonra hem dahiliye hem kadın doğum hayırlısı ile bir bebişleri sağ slaim doğursaydık hepi,zi öpüyorum tutkuncum haberleşelim canım
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar.a.s.kızlar günaydın civcivim sanada bitanem:)))))))))))))))))))))))
herkes iyidir inşallah hayırlı cumalar herkese ohh hafta sonu geldi yine
tek gerçeğimsin hoşgeldin canım Allahın izniyle bebişini kucağına alırsın inşallah
ee kızlar burada olan var mıa.s.
arkadaslar araniza yeni katildim bende oglumu 8-5-2009 DA BEKLIYORUM INSALLAH allah herkeze bebislerini saglikli kucagina almayi nasip etsin
kızlar herkese selamlar umarım herkes iyidir geçmişi tam okuyamadım ilerleyen saatlerde bakıcam iyice dün doktora gittim şeker 175 çıkmıştı dahiliyeye sevk etti oda diyetle hallederiz dedi eğer uyarsam tabiki insüline başlama tehlikeside var uymazsam100 lük yapmadı çünkü ben 50 likte baygınlık geçirdim doktor 100 lüğü yapamazsın dedi neyse bundan sonra diyet yapıcam kontrol 1 ay sonra hem dahiliye hem kadın doğum hayırlısı ile bir bebişleri sağ slaim doğursaydık hepi,zi öpüyorum tutkuncum haberleşelim canım
kızlar günaydın civcivim sanada bitanem:)))))))))))))))))))))))
herkes iyidir inşallah hayırlı cumalar herkese ohh hafta sonu geldi yine
tek gerçeğimsin hoşgeldin canım Allahın izniyle bebişini kucağına alırsın inşallah
ee kızlar burada olan var mıa.s.
Sağol canım insanlarıda boşver.
Merak etme canım o beslenir yoksa doğunca biz onu oburiks yaparız.listeni bekliyorumm
Canım sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim.Derdimiz bol su içmek olsun yeter ki
Canım aman dikkat ayakta kalma diycem okulda çok zor çocukların derdide sorusu da bitmez
Canım hoşgeldin iyi haberlerle gelmene sevindim
Dinlen canım bol bol süt yoğurt tüket
Hayırlı olsun hoş geldin.
AAAAAAAAAA bugün tatilmi kimse yok havadan heralde herkes uyukluyor kızzzzzzzlarrrrr günaydın
mayıs anneleri herkese günaydın.hayırlı cumalar diliyorum......
herkeslere günaydınnn:dance:
bu gün cumaaa ve yarın yatıp uyuyo olucaz bu saatlerdehihoyyyt
Aman canım dikkat et diyet listeni sende ekle takip edelim ki kısa zamanda kurtulalım.Dün bi arkadaşım dedi onun 6 aylık oğlu var 600 müş sonucu dr insülin verecem demiş o istememiş dikkat etmiş şimdi bebekte o da iyiymiş sadece tatlıyı kestim dedi.Ben diyete başladım tatlı istemiyor canım ama şekersiz çay berbat.Bugün 2 drada gidicem pazartesi de diyetisyen işini hallederim bakalım.
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar.a.s.
herkeslere günaydınnn:dance:
ojeli gördüm göbişini kız maşallahmayıs anneleri herkese günaydın.hayırlı cumalar diliyorum......
uykucular sizi galiba minikler sizi sabah uyandırmıyor.herkeslere günaydınnn:dance:
cherryim evet yarın dinleneceğizhihoyyyt tutkuncum ojefıstığım sizede günaydın:))))
Kız boşver onlardan ne gelcek getirdiği mendili bile över onlar.Görümcende bişey almıyordur heralde.kızlar cerenin cicleri ne kadar güzel değilmi annesi herşeyi düşünmüş çok beğendim bizimkilerden hiç ses soluk yok kendi çabalarımla birşeyler yapmaya çalışıyorum:)))))) bebilşlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah gerisi önemli değil
İyiler valla.Benim bu gün yine karnım ağrıyor sizdede oluyormu?
Herkeslere günaydınlar canlarımmmm. Kuzularım napıyo? Nasılsınız bakalım?
ay canım ya 600 mü of of valla o zaman bizimki çok çok iyi ediyorum canım bugün başladım benim diyet listem 2400 kalorilik ağırlığa göre veriliyormuş et ile bakliyat ile olan diye ayrı ayrı yazılmış doktor istediğimi tercih edebileceğimi sadece prosiyonlarına v e besibn değişimleirne dikkat etmemi söyledi tüm besinlerin değişim değerleri verilmiş hangisini hangisinin yerine ne kadarına eşit olduğu bakalım liste elimde dolaşıyorum artık çok sıkıcı amam ne yaaplım herşye hem bizim hemde bebeğimizin sağlığı için öpüyorum tatlım
QUOTE]Evet canım dikkat edersek 1 ay sonra belki düşer peki senin tüm şekeri kestimi
ojeli gördüm göbişini kız maşallah
uykucular sizi galiba minikler sizi sabah uyandırmıyor.
valla benim kızım pek uyuşuk dünden beri..hiç tototsunu kaldırıp hareket edesi gelmiyo:1no2:
o yüzden sabahları uyuabiliyoruz bugünlerdesüprizzzzz
Aramıza hoşgeldin... Hayırlı olsun bebişin. Ohhh bi oğluş daha geldi hihoyyyt
Canım diyetine dikkat edersen hiçbişeycik olmaz Allah'ın izniyle a.s.
Herkeslere günaydınlar canlarımmmm. Kuzularım napıyo? Nasılsınız bakalım?
Günaydın kızlar!
biz oğluşla yine işteyiz,
ojelifıstıkım maşallah göbüşüne, benimki de aynen senin gibi hihoyyyt
burcucum canım çok sevindim inan a.s.
dün ben çıkmışım sen gelmişsin yeni okudum yazını
bak görüyorsun herşey geçiyor yavaş ta olsa, canım benim!
öpüyorum kızlar hepinizi :CüvCüv:
İyiler valla.Benim bu gün yine karnım ağrıyor sizdede oluyormu?
Evet canım dikkat edersek 1 ay sonra belki düşer peki senin tüm şekeri kestimi
kızlarrrrr
SEFGÜLÜLER GÜNÜ Şeniz için bi planı olan var mı?
ufaklıklarla uğraşmaktan babişleri ihmal etmiyelim:uhm:
zaten bi çok konuda ihmal ediyoruz:jeyyar:
kızlar bizim prenseste maşallah çok hareketli bir orda bir burda valla maşallah kuzularımıza:)))))
tutkuncum boşverdim zaten kimin kime ne faydası var ki
pınarcım nasılsın güzelim yiyenim nasıl bakalım
canlarım yaa benim bulantım kusmam son gaz devam valla((( akşamları özellikle yemek yediğim anda offff ( neden geçmedi ki hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?