2009 Mayıs Anneleri

canım günaydın tatlım geçmiş olsun canım benim diyetini ihmal etme fıstık olur mu :1hug:a.s.

Sağol canım insanlarıda boşver.

Merak etme canım o beslenir yoksa doğunca biz onu oburiks yaparız.listeni bekliyorumm

Canım sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim.Derdimiz bol su içmek olsun yeter ki

Canım aman dikkat ayakta kalma diycem okulda çok zor çocukların derdide sorusu da bitmez

Canım hoşgeldin iyi haberlerle gelmene sevindim

Dinlen canım bol bol süt yoğurt tüket

arkadaslar araniza yeni katildim bende oglumu 8-5-2009 DA BEKLIYORUM INSALLAH allah herkeze bebislerini saglikli kucagina almayi nasip etsin
Hayırlı olsun hoş geldin.
AAAAAAAAAA bugün tatilmi kimse yok havadan heralde herkes uyukluyor kızzzzzzzlarrrrr günaydın

Aman canım dikkat et diyet listeni sende ekle takip edelim ki kısa zamanda kurtulalım.Dün bi arkadaşım dedi onun 6 aylık oğlu var 600 müş sonucu dr insülin verecem demiş o istememiş dikkat etmiş şimdi bebekte o da iyiymiş sadece tatlıyı kestim dedi.Ben diyete başladım tatlı istemiyor canım ama şekersiz çay berbat.Bugün 2 drada gidicem pazartesi de diyetisyen işini hallederim bakalım.

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar.a.s.

kızlar cerenin cicleri ne kadar güzel değilmi annesi herşeyi düşünmüş çok beğendim bizimkilerden hiç ses soluk yok kendi çabalarımla birşeyler yapmaya çalışıyorum:)))))) bebilşlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah gerisi önemli değil

arkadaslar araniza yeni katildim bende oglumu 8-5-2009 DA BEKLIYORUM INSALLAH allah herkeze bebislerini saglikli kucagina almayi nasip etsin

Aramıza hoşgeldin... Hayırlı olsun bebişin. Ohhh bi oğluş daha geldi hihoyyyt

Canım diyetine dikkat edersen hiçbişeycik olmaz Allah'ın izniyle a.s.

mayıs anneleri herkese günaydın.hayırlı cumalar diliyorum......

herkeslere günaydınnn:dance:

bu gün cumaaa ve yarın yatıp uyuyo olucaz bu saatlerdehihoyyyt

Herkeslere günaydınlar canlarımmmm. Kuzularım napıyo? Nasılsınız bakalım?

ay canım ya 600 mü of of valla o zaman bizimki çok çok iyi ediyorum canım bugün başladım benim diyet listem 2400 kalorilik ağırlığa göre veriliyormuş et ile bakliyat ile olan diye ayrı ayrı yazılmış doktor istediğimi tercih edebileceğimi sadece prosiyonlarına v e besibn değişimleirne dikkat etmemi söyledi tüm besinlerin değişim değerleri verilmiş hangisini hangisinin yerine ne kadarına eşit olduğu bakalım liste elimde dolaşıyorum artık çok sıkıcı amam ne yaaplım herşye hem bizim hemde bebeğimizin sağlığı için öpüyorum tatlım

ah ah valalhi ya bugün son gün yaşasın :teytey:

mayıs anneleri herkese günaydın.hayırlı cumalar diliyorum......
ojeli gördüm göbişini kız maşallah

uykucular sizi galiba minikler sizi sabah uyandırmıyor.

cherryim evet yarın dinleneceğizhihoyyyt tutkuncum ojefıstığım sizede günaydın:))))

Kız boşver onlardan ne gelcek getirdiği mendili bile över onlar.Görümcende bişey almıyordur heralde.
Bugün gerçekten kimse yok.Hayırdır

Günaydın kızlar!
biz oğluşla yine işteyiz,
ojelifıstıkım maşallah göbüşüne, benimki de aynen senin gibi hihoyyyt
burcucum canım çok sevindim inan a.s.
dün ben çıkmışım sen gelmişsin yeni okudum yazını
bak görüyorsun herşey geçiyor yavaş ta olsa, canım benim!
öpüyorum kızlar hepinizi :CüvCüv:

Herkeslere günaydınlar canlarımmmm. Kuzularım napıyo? Nasılsınız bakalım?
İyiler valla.Benim bu gün yine karnım ağrıyor sizdede oluyormu?

Herkeslere günaydınlar canlarımmmm. Kuzularım napıyo? Nasılsınız bakalım?[/QUOTE]

kızlarrrrr

SEFGÜLÜLER GÜNÜ Şeniz için bi planı olan var mı?

ufaklıklarla uğraşmaktan babişleri ihmal etmiyelim:uhm:
zaten bi çok konuda ihmal ediyoruz:jeyyar:

kızlar bizim prenseste maşallah çok hareketli bir orda bir burda valla maşallah kuzularımıza:)))))

tutkuncum boşverdim zaten kimin kime ne faydası var ki

pınarcım nasılsın güzelim yiyenim nasıl bakalım

canlarım yaa benim bulantım kusmam son gaz devam valla((( akşamları özellikle yemek yediğim anda offff( neden geçmedi ki hala

sağol canım sen nasılsın kızımın adaşı nasıl bakalım defne hanımlar ::))

Günaydın canım hoşgeldin...

İyiler valla.Benim bu gün yine karnım ağrıyor sizdede oluyormu?

Evet canım dikkat edersek 1 ay sonra belki düşer peki senin tüm şekeri kestimi

Allah iyilik versin canım. Benidme bazen sabahları karnımda ağrı oluyor...

kızlarrrrr

SEFGÜLÜLER GÜNÜ Şeniz için bi planı olan var mı?

ufaklıklarla uğraşmaktan babişleri ihmal etmiyelim:uhm:
zaten bi çok konuda ihmal ediyoruz:jeyyar:

Günaydın canım. Valla bi planımız yok şimdilik. Sabah işe gelirken konuştuk hatta. Yarın önce bi alışverişe çıkarız dedik. Kocacım ne almak istediyse bi türlü olur mu olmaz mı diye karar verememiş vazgeçmiş. Gideriz ne beğenirsen onu alırız dedi. Böylede biraz abuk oluyor ama neyse :roflol:

Sonra da yemek yeriz akşam dışarıda heralde...

Oh maşşallah prensesime. Bende iyiyim canım. Kahvaltımızı yaptık. Sizleri takip ediyoruz biraz. İşlere gömüleceğim sonra. Hava da sıkıcı. Uykusu geliyor insanın iyice :jeyyar:

canlarım yaa benim bulantım kusmam son gaz devam valla((( akşamları özellikle yemek yediğim anda offff( neden geçmedi ki hala

Kötü ya. Offf. İlk hamişliğinde de böylemiydi tatlım?

Herkese günaydın kızlar.

İlgincim geçmiş olsun hala geçmedi demek bulantıların inş geçeer ...

Tutkuncum sanada geçmiş olsun.Benim karın ağrım yokta gögüs altıma sanki bişiyler batıyo ufaklık ne karıştırıyosa orda artık kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…