Eğer seyahat için bi engelin yoksa, doktorun git derse niye gitmeyesin bacım. Son aylarda tatile bile gidiyo insanlar. Ama herhangi bir sorunun yoksa. Hamileliğin normal seyrinde ilerliyorsa...
kıslaar ebaydan küpe ısmarlamıştık bi süre önce ..az önce geldi..çok tatlı yaa mutlu oldum bi anda...kadın milleti iştesırnaşık şeysırnaşık şey
dime 3 satlik yol aslında...ama ben şimdi orda yorarmıyım kendimi felan diye düşünüyorum..bakalım o gün gelsinde...
kızlar neler yapıyorsunuz ben yoğunum yine birsürü kişi var yanımda görüşme için geldiler işletmeler
Melin buna en ıyı doktorun karar verır sor seyehat sakıncalı olurmu dıye
ama taa bursadan gelıp almana deymez daha masraflı olur ama eşin nasılsa gelıcekmıs gelırken yanına takılırsan sanada degısıklık olur hem
canım o eşittir anlamında bişeydi...msn adresim====== okiş:)
Evet canım enginar her yaş için ciğer açısından çok iyiymiş ama Allah'ın gücüne gitmesin hiç sevmem :bbo:
Valla satış var diye biliyorum canım. Çünkü bazı arkadaşlar çoğu şeyi ordan alıcaz diyodu :uhm:
Canım CNR Fuar merkezinde. 26 Şubat-1 Mart arası...
tülaycım pınarcım teşekkür ederim...
ilgincim kolay gelsin cnm sana ..aman dikkat et kendini çok yorma...
kız niye kafamı karıştırıyon ok ekledim
sağol canım
kızlar ben 37 haftaya kadar çalışırım diyorum ama işler hergeçen gün dahada yoğunlaşıyor
SELAMLARR GÜZELL HATUNLARRR MAŞŞALALH HERKEZİN KEYFİ YERİNDE YİNE OKU OKU BİTMEDİİ YAW ....BEBİŞLER KOCAMAN OLMUŞŞ ALLAHIM NAZARLARLAR KORUSUN HEPSİNİBU ARADA MSN OLAYINI ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ KIZLAR BENDE VERDİM MARLYN E hihoyyythihoyyyt
BİRDE BAKIN BURAYA NE KOYDUMMM :roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/album...-8-yillik-evliyim-ama-paylasmak-istedimm.html
civcivim hoşgeldin canım nasılsın :)))))))))
civciv çok hoş. allah mutlluğunuzu bozmasın.bir ara bizlerde koyalım...
civcivim Allah mutluluğunuzu yuvanızdan eksik etmesin maşallah size
a.s.
Sende sağol canım a.s.
Aman bacım 37 çok geç ya :uhm:
Hoşgeldin canım. Keyifler yerinde çok şükür... Aaa ne güzel dur yorum yazayım hemen a.s
pınarcım doğru diyorsun valla olmazsa ben 32 haftamdan sonra izne ayrılayım
civcivim iyiyim bitanesi defnem bugün kıpır kıpır ama benim halim yok sen nasılsın bebişin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?