2009 Mayıs Anneleri

Eğer seyahat için bi engelin yoksa, doktorun git derse niye gitmeyesin bacım. Son aylarda tatile bile gidiyo insanlar. Ama herhangi bir sorunun yoksa. Hamileliğin normal seyrinde ilerliyorsa...

dime 3 satlik yol aslında...ama ben şimdi orda yorarmıyım kendimi felan diye düşünüyorum..bakalım o gün gelsinde...

Melin buna en ıyı doktorun karar verır sor seyehat sakıncalı olurmu dıye
ama taa bursadan gelıp almana deymez daha masraflı olur ama eşin nasılsa gelıcekmıs gelırken yanına takılırsan sanada degısıklık olur hem

kıslaar ebaydan küpe ısmarlamıştık bi süre önce ..az önce geldi..çok tatlı yaa mutlu oldum bi anda...kadın milleti iştesırnaşık şeysırnaşık şey

Güle güle kullan canım...

dime 3 satlik yol aslında...ama ben şimdi orda yorarmıyım kendimi felan diye düşünüyorum..bakalım o gün gelsinde...

Yol bişey değil de burda dikkat etmen lazım. Fazla yormazsan kendini sana da değişiklik olur bence...

kızlar neler yapıyorsunuz ben yoğunum yine birsürü kişi var yanımda görüşme için geldiler işletmeler

Napalım canım ya öyle sohbet işte havadan sudan :) Kolay gelsin sana. Gönder hepsini. gidin başımdan de kaydirigubbakcemile3

evet canım bende öle düşündüm...eşim giderse beraber gideriz belki..annemlerde orda zaten orda kalırım biraz olmazsa...ama bi yanımda boşver diyo..ne olur ne olmaz...arabalı vapur var mesela 45 dk ya orda bişey olursa...rahat olamam..herşey geliyo aklıma...bakalım bakalım ...

tülaycım pınarcım teşekkür ederim...

ilgincim kolay gelsin cnm sana ..aman dikkat et kendini çok yorma...

canım o eşittir anlamında bişeydi...msn adresim====== okiş:)

kız niye kafamı karıştırıyon ok ekledim

sağol canım

tülaycım pınarcım teşekkür ederim...

ilgincim kolay gelsin cnm sana ..aman dikkat et kendini çok yorma...

a.s.

kız niye kafamı karıştırıyon ok ekledim

sağol canım

Sende sağol canım a.s.

kızlar ben 37 haftaya kadar çalışırım diyorum ama işler hergeçen gün dahada yoğunlaşıyor

Aman bacım 37 çok geç ya :uhm:

Hoşgeldin canım. Keyifler yerinde çok şükür... Aaa ne güzel dur yorum yazayım hemen a.s

pınarcım doğru diyorsun valla olmazsa ben 32 haftamdan sonra izne ayrılayım

civcivim iyiyim bitanesi defnem bugün kıpır kıpır ama benim halim yok sen nasılsın bebişin nasıl

civcivim Allah mutluluğunuzu yuvanızdan eksik etmesin maşallah size

saol tatlımm Allah razı olsunn kimsenin yuvasından mutlulu eksik etmesin inş:Saruboceq:Şeniz

a.s.

Sende sağol canım a.s.

Aman bacım 37 çok geç ya :uhm:

Hoşgeldin canım. Keyifler yerinde çok şükür... Aaa ne güzel dur yorum yazayım hemen a.s

hoşbuldumm canımm Allahımm keyiflerimizi bozmasınn inş ŞenizŞeniz

pınarcım doğru diyorsun valla olmazsa ben 32 haftamdan sonra izne ayrılayım

civcivim iyiyim bitanesi defnem bugün kıpır kıpır ama benim halim yok sen nasılsın bebişin nasıl

oyy maşşallahhh güsel defneye bebişş iyi olsunda canımm sende yorgunluğunu unutursunnn yerimsenibenyerimseniben ama yinede fazla yormayın kızlar kendinizi artık yavaş yavaş izinlere çıkın hem kendinizi hem bişileri biraz dinlenmeye almamın zamanı geldi bence kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bizde iyiyiz canımm Gazelimle ama canımm hiç kahvaltı etmek istemiyor bugunlerde kızımda hep tatlı şeyler yemek istiyorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm: valla zar zor kahvaltı ediyorum sabahlarıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…