pınarcım doğru diyorsun valla olmazsa ben 32 haftamdan sonra izne ayrılayım
civcivim iyiyim bitanesi defnem bugün kıpır kıpır ama benim halim yok sen nasılsın bebişin nasıl
saol tatlımm Allah razı olsunn kimsenin yuvasından mutlulu eksik etmesin inş:Saruboceq:Şeniz
hoşbuldumm canımm Allahımm keyiflerimizi bozmasınn inş ŞenizŞeniz
oyy maşşallahhh güsel defneyebebişş iyi olsunda canımm sende yorgunluğunu unutursunnn yerimsenibenyerimseniben ama yinede fazla yormayın kızlar kendinizi artık yavaş yavaş izinlere çıkın hem kendinizi hem bişileri biraz dinlenmeye almamın zamanı geldi bence kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bizde iyiyiz canımm Gazelimle ama canımm hiç kahvaltı etmek istemiyor bugunlerde kızımda hep tatlı şeyler yemek istiyorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm: valla zar zor kahvaltı ediyorum sabahlarıkafamçokkarıştı
canım benim gazelimizede maşallah annesi benimde canım tatlı şeyler istiyor sürekli
pınarcım benim işimde çok stresli birsürü işletme var onların sözleşmeleri sorunları görüşmeleri derken başım şişiyor( patronum görüşse bile önce ben yapıyorum tüm ayarlamaları :bbo:
Evet evet inşallah 3 tane Defne'miz olacak delikafadulden
kız civciv seni görünce şok oldum gözümde nedense seni çok farklı canlandırmışım...
ok marylin
kızlar ne sorcam sıze cnrdakı onumuzdekı hafta baslayacak olan bebek fuarında satış varmı yoksa toptancılar yonelık bı fuarmı olacak bileniniz varmı??
evet canım çok haklısın hakkımızda hayırlısı
bigudi bu fuar tam olarak nerde olcakmış azcuk bilmiyorumda
kızlar ben 37 haftaya kadar çalışırım diyorum ama işler hergeçen gün dahada yoğunlaşıyor
nasıll canlandırmıştınn anlatt bakayımmm :jeyyar::jeyyar:
bu arada kızlar benim sayfamdad resimler var onlarda hamiş kalmadan önceki halimmm ama arkadaş listemdekiler görebiliyor sadece görmek isteyenleri eklerim hemen Şeniz
beni ekle civcivim bakayım
Bende bende merak ettim..
civciv canım çok farklı çıkmışssın çoğu resimde son resmin çok güzel valla..
canım benim yiyenimede maşallah annesi benimde canım tatlı şeyler istiyor sürekli
pınarcım benim işimde çok stresli birsürü işletme var onların sözleşmeleri sorunları görüşmeleri derken başım şişiyor( patronum görüşse bile önce ben yapıyorum tüm ayarlamaları :bbo:
evet pınarcım defnelerimiz prenseslerimiz olacak Allahın izniyle yağmurum kardeşini dün akşam bir seviyor konuşuyor öpüyor seni yerim ben tontişim diyor inşallah doğuncada kıskanmaz kızlar
nasıll canlandırmıştınn anlatt bakayımmm :jeyyar::jeyyar:
bu arada kızlar benim sayfamdad resimler var onlarda hamiş kalmadan önceki halimmm ama arkadaş listemdekiler görebiliyor sadece görmek isteyenleri eklerim hemen Şeniz
Yok canım toptancılar için değil satış olacak ben 1 martta orda olucam nasipse
Cnr Expo'da kızlar Yeşilköyde
Ay sorma canım ya bende 37 bekliycem ama nolcak bilmiyorum şubat annelerine baktım dün akşam 36-37 de doğurmuşlar korktum biraz ama yinede sonrasına bırakmak daha mantıklı geliyo :bbo:
kızlar işler bastırdı yazamıyorum ama takipteyim
civciv benide ekle
maşallah civcivim bu ne güzellik öyle ya çıtır güzellik Allah nazarlardan saklasın:)))))))))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?