2009 Mayıs Anneleri

pınarcım doğru diyorsun valla olmazsa ben 32 haftamdan sonra izne ayrılayım

civcivim iyiyim bitanesi defnem bugün kıpır kıpır ama benim halim yok sen nasılsın bebişin nasıl

Yani yine de sen bilirsin bacım ama 37.hafta çok geç geliyo bana. Biliyosun yeni doğum yapan arkadaşım 37.haftaya kadar çalıştı. Doktor bebeğin kalp atışları yavaşladı bırak artık işi demişti. Hem sinir stres. Gerek yok bence a.s.

saol tatlımm Allah razı olsunn kimsenin yuvasından mutlulu eksik etmesin inş:Saruboceq:Şeniz

hoşbuldumm canımm Allahımm keyiflerimizi bozmasınn inş ŞenizŞeniz

Amin canım :Saruboceq:

canım benim yiyenimede maşallah annesi benimde canım tatlı şeyler istiyor sürekli

pınarcım benim işimde çok stresli birsürü işletme var onların sözleşmeleri sorunları görüşmeleri derken başım şişiyor( patronum görüşse bile önce ben yapıyorum tüm ayarlamaları :bbo:

saol teyzesiii ŞenizŞeniz

ya demekki bu tatlı ekşi olayı pek doğru çıkmıyorrr bebişler neyi sevecekse bizimde canımız onu çekiyor galibaa :çok üzgünüm:

Evet evet inşallah 3 tane Defne'miz olacak delikafadulden

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

evet pınarcım defnelerimiz prenseslerimiz olacak Allahın izniyle yağmurum kardeşini dün akşam bir seviyor konuşuyor öpüyor seni yerim ben tontişim diyor inşallah doğuncada kıskanmaz kızlar

kız civciv seni görünce şok oldum gözümde nedense seni çok farklı canlandırmışım...

nasıll canlandırmıştınn anlatt bakayımmm :jeyyar::jeyyar:

bu arada kızlar benim sayfamdad resimler var onlarda hamiş kalmadan önceki halimmm ama arkadaş listemdekiler görebiliyor sadece görmek isteyenleri eklerim hemen Şeniz

ok marylin

kızlar ne sorcam sıze cnrdakı onumuzdekı hafta baslayacak olan bebek fuarında satış varmı yoksa toptancılar yonelık bı fuarmı olacak bileniniz varmı??

Yok canım toptancılar için değil satış olacak ben 1 martta orda olucam nasipse

evet canım çok haklısın hakkımızda hayırlısı

bigudi bu fuar tam olarak nerde olcakmış azcuk bilmiyorumda

Cnr Expo'da kızlar Yeşilköyde

kızlar ben 37 haftaya kadar çalışırım diyorum ama işler hergeçen gün dahada yoğunlaşıyor

Ay sorma canım ya bende 37 bekliycem ama nolcak bilmiyorum şubat annelerine baktım dün akşam 36-37 de doğurmuşlar korktum biraz ama yinede sonrasına bırakmak daha mantıklı geliyo :bbo:

Aman canım stres en kötüsü biliyosun. Çıkana kadar takmana kafana bişeyleri yerimseniben

evet pınarcım defnelerimiz prenseslerimiz olacak Allahın izniyle yağmurum kardeşini dün akşam bir seviyor konuşuyor öpüyor seni yerim ben tontişim diyor inşallah doğuncada kıskanmaz kızlar

Oh maşşallah. Eee kıskansada hakkı bacım. Oda küçük neticede kaydirigubbakcemile3 Ama bişeycik olmaz. Sever kardeşini kuzucuğum :dance:

Ekle benide leynnnnn :teytey:

Anam çalışmayın be bacılarım o tarihe kadar ya. Valla ben kendimi düşünemiyorum. Yığılır kalırım heralde bi yerde kaydirigubbakcemile3

kızlar işler bastırdı yazamıyorum ama takipteyim

Gonca takipte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

civcivim ne biliyim mesela ben senin 8 yıllık evli olduğunu bilmiyordum
belki yaşın gençtirde daha böyle küçüksün sanıyordum
yaw ne biliyim kıss işte sorma allah bilir sen beni nasıl sanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…