2009 Mayıs Anneleri

TUTKUNCUM BEBİŞ ALIR DOKTOR NORMAL DEDİYSE ÜZÜLME CANIM...
SEN BİR BOĞAYSAN BEN NEYİM ACABA?
BEN 71-72 FİLANIM ABOOOOOOOWWWWWWW:1shok::1shok::1shok:

KIZLAR GÜNAYDINa.s.

yeni kalktık sayılır kahvaltı yapmadım daha yaparız birazdan midem kötü
tutkuncum bebişe maş büyümüş sen kaç kilo aldınki şimdiye kadar bende 68 falanım
51le kalmıstım dün tartılınca şoka girdim nerdeyse her ay 4 kilo bireden alıorum bu defada öle alırsam
dr bana kızıcak
yediklerime dikkat edicem 28de randevum var ozamana kadar kilo almayım bari offff ya offf
tombalak bişi oldum ben

kızlar ben çıkmalıyım okula gidicem eğer elektreikler kesilmezse girerim malum gürpınar mahrumiyet bölgesi habire elektrik gidiyorr:))

Güle güle canım a.s.

Hoşgeldin canım. Ohh maşşallah kızımıza kocaman olmuş. 67 ve boğamı? O zaman ben neyim acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eşinde kazağını güle güle giysinnnhihoyyyt

Ben neyim ya ben neyim 83 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. En azından 51'le hamile kalmışsın. Ya benim gibi 72'yle kalsaydın ne olurdu düşün kaydirigubbakcemile3

Türkiz'imize maşşallah doktor normal dediyse süperrrrrr.Sen kendine boğa diyosun ben napayım senağlama

Ben 81 oldum 74'le hamile kaldım ooooo siz mankensiniz bizim yanımızda :roflol::roflol::roflol:

kilolu hamile kalanlar fazla kilo almıolarmıs şanslısın oyüzden ben bideri bi kemiktim

görenler şaşırıo valla millet 14 kiloyla doguma gidio ya hayret ediorum

nisanda dogum yapıcak ark. var 9 kilo aldııı...

utanıoruuum

geldim kızlar net koptu ancak yazabildim

anladım canım geçmiş olsun ya bir şey sorayım bu arada hemoroid problemi normal doğuma engel olurmu acaba
ya ne güzel tülaycım kilonu kormuşsun ben çok aldım çok

marlyncim şimdi açtım tekrar denermisin..

mesaj yazdım canım ok

marylin ne oldu geliyormu msn ler cepler varmı gelişme canım?

valla geliyor ceren şu an benle birlikte 9 olduk diğer arkadaşlarıda bekliyoruz hadi mayıs anneleri msn ler buraya gel gel::))

Evet sabırsızlıkla bekliyoruz delikafadulden

evet aynen sabırsıklıkla bekliyrıuz marylin canım:))

yazıyorum kızlar büyük bir titizlikle biraz daha toplansın belki akşam girecek kızlar vardır onlarada bir bakalım son kontrolleride yapıp yarın akşam üzeri göndereyim herkese

tutkuncum maşallah türkize uzun boylu olcak bu kız kesin

ben 75 im acaba neyim filmi ama diyet işe yaradı 10 gündür 75 im önceki gibi yeseydim kesin 2 kilo falan almıştım 10 günde

hoşgeldin canım iyi seninde az kalmış randevuya

Ben neyim ya ben neyim 83 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. En azından 51'le hamile kalmışsın. Ya benim gibi 72'yle kalsaydın ne olurdu düşün kaydirigubbakcemile3

valla bende 60 la kaldım kızlar şimdi 75 im biraz önce yemek yedim geldim dağıtan bayan kızmı dedi evet dedim nerden anladın kalçaların çıkmış bide kız çok kilo aldırır dedi tabi biraz bozuldum resmen şişko dedi bana ya

Tamam canım ellerine sağlık. Bekliyoruz... Sende o kadına halt etmişsin deli karu deseydin kaydirigubbakcemile3

Benimde heralde iç karnım geniş. 11 kilo aldığımı duyan herkes hadi ordan diyo. Eskisinden daha fit görünüyosun diyolar. Ya dalga geçiyo birileri benimle yada ben öyle anlıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada doktor sabah çatlaklar için bişey kullanıp kullanmadığımı sordu. bende mustela dedim.pınarcım onu göğüslerdede çocuk oluncaya kadar kullanabilirmişiz.ben gerçi her bir yerime sürüyorum.sonrada bepanthen krem kullan çok iyi gelir dedi göğüslere tabi bol su şart dedi..

slm hatunlarrr...nasılsınız bakalım..keyifler yerinde görünüyo maşşallah

Bebişler de büyümüş maaşallah tosuncuk olmuş hepsi...

hava da mis gibi...akşama doğru bi yürüyüşe çıkacağız inş oğluşla biz de...

napım bacım kilo alıncada yusyuvarlak oldum

kıslar ben çıkayım kızımda acıkmış tepiklio eşimde evde kahvaltı yapıp acık bakırköye gidicez

havada güzel insan yüzü göreyim dimi hepinizi öphihoyyyt

[k] {n} [k];5379528 .!.:
kilasikmiş ben 1.50 metreyim yere bırakıp yuvarsasan top zannederler:roflol:

Alemsin bacım ya kaydirigubbakcemile3

Aaaa ayrıca almaya gerek yok o zaman Mustela'dan. Tamam bitanem sağolasın a.s.

Hoşgeldin canım. Maşşallah diyelim herkesin keyifler yerinde çok şükür.

Ohhh gezin bakalım hava mis valla :)

Afiyet olsun canım. Hadi iyi gezmeler sanada a.s.

Bu arada Birsen nerde sesi çıkmıyo?

rica ederim pınarcım.hatırladığım kadarıyla birsenin bugün şeker yüklemesi vardı.belki gelmemiştir daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…