2009 Mayıs Anneleri

valla ya tam deli ne patavatsız insnalar var geçende sevk yazdırıyorum demezmi oradaki memur ben 6 aylık doğurdum kızımı belki sende erken doğrurusun yuh dedim artık içimden

knk güldürdün beni valla bende 1.58 im marlyn canım ekledim seni msn me

sağol tülaycım bende ekliycem ama işyerinde yasaklı msn eve de 15-20 güne ancak bağlanır net eşim dün başvurmuş telekoma bakalım ne zaman olcak

bepanthen onamı iyi geliyormuş valla ne iyiymiş

msnleri nereye kaydedıyorus kaçırmışım muhabbetii

canım bana yolluyorsun liste yapıcam herkesin özeline atıcam

tamam mrylin canım o zaman eklersinn.. aman bide boşver insanlar genelde boş konuşmayı seviyorlar
banada bir sürü şey diyorlar ben takmıyorum bile...

Hay gerizekalı kadın ya. Kendi 6 aylık doğurdu ya herkes öyle doğursun tövbe tövbe klava:

Canım en geç 3 gün içinde bağlıyolar neti merak etme yerimseniben

kızlar nasılsınız bizim bilgisayarlar kapatıldı bir saat problem vardı ayrı kaldım sizden ( yemek yedik geldik msn ve telefon işi iyi oldu valla:)) bu sayede daha fazla görüşebiliriz

tamam mrylin canım o zaman eklersinn.. aman bide boşver insanlar genelde boş konuşmayı seviyorlar
banada bir sürü şey diyorlar ben takmıyorum bile...

öyle tülaycım maalesef hele hamile olunca başlıyorlar bilmişler ama bende takmıyorum burdaki arkadaşım ben senin yerinde olsam sinir olurdum diyor

bigudi ve melin ekledim kızlar sizide melincim === bu işaretler de mi var msn nin başında yoksa yanlış mı çıkmış

sağol pınarcım valla ben anlamıyorum bu insanları biraz ince düşünce olur ya bend e sadece şey dedim allah korusun vakitlice gelir inş dedim kızının sağlığını sordum ne yapayım gerçi büyümüş şimdi 9 yaşında falanmış ha bide o bayan şey dedi enginar çok yemiş enginar ciğer gelişimini hızlandırırmış meğer ve o nedenle kızı yaşamış belki işimize yarar bu bilgi

ok marylin

kızlar ne sorcam sıze cnrdakı onumuzdekı hafta baslayacak olan bebek fuarında satış varmı yoksa toptancılar yonelık bı fuarmı olacak bileniniz varmı??

canımya bu işler allaha kalmış böyle şeylere kafa takmıyalım.ablamın kızıda 20+25 gün önce doğdu hatta doktora muayeneye gitmişlerdi rutin kontrol için.doktor hemen hastaneye gidin bebek geliyor demiş üstelik ters doğdu ayaklarından... hepimiz için hayırlısı olsun..erken doğumda stres çok önemli...

evet canım çok haklısın hakkımızda hayırlısı

bigudi bu fuar tam olarak nerde olcakmış azcuk bilmiyorumda

Evet canım enginar her yaş için ciğer açısından çok iyiymiş ama Allah'ın gücüne gitmesin hiç sevmem :bbo:

ok marylin

kızlar ne sorcam sıze cnrdakı onumuzdekı hafta baslayacak olan bebek fuarında satış varmı yoksa toptancılar yonelık bı fuarmı olacak bileniniz varmı??

Valla satış var diye biliyorum canım. Çünkü bazı arkadaşlar çoğu şeyi ordan alıcaz diyodu :uhm:

Canım CNR Fuar merkezinde. 26 Şubat-1 Mart arası...

canım o eşittir anlamında bişeydi...msn adresim====== okiş:)

canım cnr da olacak 26şubatta baslıyo 3marta kadar atatürk hava limanının ordakı cnr da olacakmış bebek malzemelerı satan fırmalar katılıyo bende gıdıcem haftaya cmt eksıklerımı ordan tamamlıcam satıs yapacaklarmıs ayrıca az once arayıp sordum uygun şeyler bulurum gıbı gelıyo yakınlardaysan sende gıt bak derım a.s.

kıslaar yaa bende fuara gitmek istiyorum ama bursadayım eşim de o tarihlerde orda olacak aslında otomasyon fuarı var onunda beklediği.....

gitsem mi acaba?? son aylar tehlikeli olabilir dime???

kıslaar yaa bende fuara gitmek istiyorum ama bursadayım eşim de o tarihlerde orda olacak aslında otomasyon fuarı var onunda beklediği.....

gitsem mi acaba?? son aylar tehlikeli olabilir dime???

Eğer seyahat için bi engelin yoksa, doktorun git derse niye gitmeyesin bacım. Son aylarda tatile bile gidiyo insanlar. Ama herhangi bir sorunun yoksa. Hamileliğin normal seyrinde ilerliyorsa...

kıslaar ebaydan küpe ısmarlamıştık bi süre önce ..az önce geldi..çok tatlı yaa mutlu oldum bi anda...kadın milleti iştesırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…