rica ederim pınarcım.hatırladığım kadarıyla birsenin bugün şeker yüklemesi vardı.belki gelmemiştir daha..
msnleri nereye kaydedıyorus kaçırmışım muhabbetii
Tamam canım ellerine sağlık. Bekliyoruz... Sende o kadına halt etmişsin deli karu deseydin kaydirigubbakcemile3
Benimde heralde iç karnım geniş. 11 kilo aldığımı duyan herkes hadi ordan diyo. Eskisinden daha fit görünüyosun diyolar. Ya dalga geçiyo birileri benimle yada ben öyle anlıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
knk güldürdün beni valla bende 1.58 immarlyn canım ekledim seni msn me
kızlar bu arada doktor sabah çatlaklar için bişey kullanıp kullanmadığımı sordu. bende mustela dedim.pınarcım onu göğüslerdede çocuk oluncaya kadar kullanabilirmişiz.ben gerçi her bir yerime sürüyorum.sonrada bepanthen krem kullan çok iyi gelir dedi göğüslere tabi bol su şart dedi..
msnleri nereye kaydedıyorus kaçırmışım muhabbetii
valla ya tam deli ne patavatsız insnalar var geçende sevk yazdırıyorum demezmi oradaki memur ben 6 aylık doğurdum kızımı belki sende erken doğrurusun yuh dedim artık içimden
sağol tülaycım bende ekliycem ama işyerinde yasaklı msn eve de 15-20 güne ancak bağlanır net eşim dün başvurmuş telekoma bakalım ne zaman olcak
bepanthen onamı iyi geliyormuş valla ne iyiymiş
canım bana yolluyorsun liste yapıcam herkesin özeline atıcam
tamam mrylin canım o zaman eklersinn.. aman bide boşver insanlar genelde boş konuşmayı seviyorlar
banada bir sürü şey diyorlar ben takmıyorum bile...
canımya bu işler allaha kalmış böyle şeylere kafa takmıyalım.ablamın kızıda 20+25 gün önce doğdu hatta doktora muayeneye gitmişlerdi rutin kontrol için.doktor hemen hastaneye gidin bebek geliyor demiş üstelik ters doğdu ayaklarından... hepimiz için hayırlısı olsun..erken doğumda stres çok önemli...
öyle tülaycım maalesef hele hamile olunca başlıyorlar bilmişler ama bende takmıyorum burdaki arkadaşım ben senin yerinde olsam sinir olurdum diyor
bigudi ve melin ekledim kızlar sizide melincim === bu işaretler de mi var msn nin başında yoksa yanlış mı çıkmış
sağol pınarcım valla ben anlamıyorum bu insanları biraz ince düşünce olur ya bend e sadece şey dedim allah korusun vakitlice gelir inş dedim kızının sağlığını sordum ne yapayım gerçi büyümüş şimdi 9 yaşında falanmış ha bide o bayan şey dedi enginar çok yemiş enginar ciğer gelişimini hızlandırırmış meğer ve o nedenle kızı yaşamış belki işimize yarar bu bilgi
ok marylin
kızlar ne sorcam sıze cnrdakı onumuzdekı hafta baslayacak olan bebek fuarında satış varmı yoksa toptancılar yonelık bı fuarmı olacak bileniniz varmı??
evet canım çok haklısın hakkımızda hayırlısı
bigudi bu fuar tam olarak nerde olcakmış azcuk bilmiyorumda
öyle tülaycım maalesef hele hamile olunca başlıyorlar bilmişler ama bende takmıyorum burdaki arkadaşım ben senin yerinde olsam sinir olurdum diyor
bigudi ve melin ekledim kızlar sizide melincim === bu işaretler de mi var msn nin başında yoksa yanlış mı çıkmış
sağol pınarcım valla ben anlamıyorum bu insanları biraz ince düşünce olur ya bend e sadece şey dedim allah korusun vakitlice gelir inş dedim kızının sağlığını sordum ne yapayım gerçi büyümüş şimdi 9 yaşında falanmış ha bide o bayan şey dedi enginar çok yemiş enginar ciğer gelişimini hızlandırırmış meğer ve o nedenle kızı yaşamış belki işimize yarar bu bilgi
evet canım çok haklısın hakkımızda hayırlısı
bigudi bu fuar tam olarak nerde olcakmış azcuk bilmiyorumda
pınarcım tavuklu enginarı denedinmi o güzel oluyor ama sert kılçıkları iyice çıkarsa..
kıslaar yaa bende fuara gitmek istiyorum ama bursadayım eşim de o tarihlerde orda olacak aslında otomasyon fuarı var onunda beklediği.....
gitsem mi acaba?? son aylar tehlikeli olabilir dime???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?