2009 Mayıs Anneleri

kızlar bende araştırma hastanesinde yapacaktım ama doktorumun yüzünden şimdi andeva hastanesinde yapmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa fiyatlar ne kadar kızlar

Hayırlısı canım. İnşallah güzel bir hastanedir memnun kalırsın a.s.

Benim hastane normal doğum 2.350.-TL, sezaryen 2.550.-TL. Doktorum dışarıdan anlaşmalı geleceği için ona da 2.000.-TL. Yani 4.500.-TL civarı olacak canım a.s

anammmm çok para kısss :1shok::1shok:

benim hastanede özel ama ssk lı sezeryan olacağım için 700 civarı

Anne, Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı

CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 0-12 yaş Ürünleri Fuarı her yaştan çocukların ihtiyaç duyabileceği ürünleri içeriyor.
Ayrıca hamilelik ürünlerin de bulanacağı fuarda çocuklar için aranılan her şey bulunabilir. Fuara 26 Şubat - 01 Mart 2009 tarihleri arasında katılabilirsiniz.

EFEM Uluslararası Fuar Organizasyon Hizmetleri tarafından Cnr Expo Center Merkezinde düzenlenen fuara, 150 bin metrekarelik kapalı alanda ürünlerini sergileyen 200`den fazla firma katılacak.

Yurt içi ve yurt dışı ticari bağlantıların yapıldığı, değişen ürün gruplarının ve sektördeki gelişmelerin tüketiciye sunulduğu bir ticaret platformu olma özelliği taşıyan fuarda, tekstilden mobilyaya, oyuncaktan gıdaya, hizmet kuruluşlarından sağlık kuruluşlarına, bebek araç gereçlerinden kozmetiğe kadar çok sayıda ürün sergileniyor.

2008 yılında yaklaşık 60 bin ziyaretçinin gezdiği fuarı, bu yıl daha fazla tüketicinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Bebek ve çocuk sağlığı konusunda panellerin düzenlendiği fuar, 1 Mart 2009 Pazar gününe kadar açık olacak.

ÜRÜN GRUPLARI
Aşı ve İlaç, Beslenme ürün ve araçları,
Dergi ve yayınlar, Diyabetik gıdalar,
Giyim ve aksesuar, Güvenlik,
Kozmetik ürünler, Mobilya ve tekstil ürünleri,
Oyuncak, Puset, Araba, Bisiklet, Sağlık,
Temizlik ürünleri, Tıbbi ürün ve cihazlar

FUAR ALANI BİLGİLERİ
°150.000 m2 Kapalı, 120.000 m2 Açık Alan
°8 Fuar Salonu
°5 Fast-Food Noktası
°2 Restaurant
°5 Bar
°3 Cafe
°Basın Odası
°3 VIP lounge
°Otopark (5000 Araç kapasiteli)

FUAR TARİHİ ve SAATLERİ
Tarih 26 Şubat - 01 Mart 2009
Perşembe 10:00 - 19:30
Cuma 10:00 - 19:30
Cumartesi 10:00 - 19:30
Pazar 10:00 - 18:00

ilgincimm tülaycımm ikinizde çok güzel çokkk şirin görünüyorsunuz...

ya kızlar bu arada fuara gidecek arkadaşlar eğer isterseniz orda bi buluşma yapsakk aynı günee ne dersiniz kocişler gelse bile en azından yarın saat bizleri yanlız bırakılar herhalde dimi??

tülaycım maşallah sende fıstık gibisin

ilgincim senide gördüm sonunda ama uzak yawww. sende maşallah iki çocuk annesine hiç benzemiyorsun

GÜZEL OLUR TABİ BEN AYIN 28.DE CMT GUNU SAAT 2 GIBI ORDAYIM MESELA hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…