ilginimm kızın ve sende çokk güzelsinizz bebişte çokk güsel olacaktırrr mutlakaaa
ılgın kızının adı yağmur mu?bende yağmur koymayı düşünüyorum bebişe ama hala kararsızım
maşallah size mayıs anaları pek güzelsiniz valla bebişlerde analarına benzerse super valla:)
sibiko ve didem 1981 ben pazar gelemem cmt anca mısafırlerım gelıcek pazar gunu cunkuneyse kızlar gönüller bir hangı gün olursa belkı bı degısıklık falan olur daha cok var nasılsa yınede haberleselım gıdecek arkadaslarr
mesai bitime az kaldı kızlar ohhhhhhhhhhhhh ne güzel:))))))) bugün çok yoruldum eve gitmek istiyorum
siz fuara gidin bakalıımmmm bizim burda yok ki fuar( keşke yakın olsaydık bende gelmeye çalışırdım sizinle ozaman bizim yerimizede gezin ama kendinizi ve bebişleri yormayın olur mu fıstıklarrrr
yok civcivim oturmaktan ağrıdı heryerim:lepi: mesai bitiyor diye ondan seviniyorummmmmmmm ohh yarında gider patronum free takılırım artık
evet ilgin canım masai bitse iyi olacak yağmurda var eve gidip yemek yapmak var:):)
kız pınar nerde yahu bu albüm?gırıom profılıne ama album yok ortada....
civciv maşşalhh bu ne gusellık kız...sarı pek yakısmiş hani...
ohh ohh ne güsell desene yarında bütün günn bizimlesinnn hihoyyythihoyyyt
kızlar size bir öneri patronlarınız bütün gün ofisten çıkmıyacaksaa sabahtan çayına uyku hapın atın btün gün uyusunnn :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5 aynen canım masada kalıbım çıkacak kalkamayacağım yerimden akşama kadar otur :bbo: dışarda yağmur var evdede yağmurum var :sm_cool: bak nasıl özledim kızımı zor oluyıor kızlar yaaa eve gidince hemen gelir sarılır yanımdan ayrılmaz prensesim Allah çalışan annelerin çocuklarına sabır versin özlemle büyüyorlarrrrra.s
hımmmmmmmm sengözlerimebaksanab iyi plan aslında kaydirigubbakcemile5 denemek lazım sonrada işinden olmaksırnaşık şey bebişte doğacak otururuz evimizde ne olacak:1hug:kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?