2009 Mayıs Anneleri

pınarcım baktım resimlerine allah nazardan saklasın ikinizide....

Sibikocum sanada bakcam şimdiiiiiiiiiiiiii

Kızlar isimleri tek tek yazmıyorum. Hepiniz yemin ediyorum fıstık gibisiniz. Allah bu güzellikleri kuzularımızla daim etsin etsin inşallah a.s.

hayırlısı olsun canımm fuara 2 gün kala tekrar haberleşiriz tabii

siz fuara gidin bakalıımmmm bizim burda yok ki fuar ( keşke yakın olsaydık bende gelmeye çalışırdım sizinle ozaman bizim yerimizede gezin ama kendinizi ve bebişleri yormayın olur mu fıstıklarrrr

sibikocum senin albüm yokmuş tek avatardamı var resim şu an?

kızlar şimdi bende albüm yapıyorum az sonra haber vercem size.

yok civcivim oturmaktan ağrıdı heryerim:lepi: mesai bitiyor diye ondan seviniyorummmmmmmm ohh yarında gider patronum free takılırım artık

kız pınar nerde yahu bu albüm?gırıom profılıne ama album yok ortada....
civciv maşşalhh bu ne gusellık kız...sarı pek yakısmiş hani...

yok civcivim oturmaktan ağrıdı heryerim:lepi: mesai bitiyor diye ondan seviniyorummmmmmmm ohh yarında gider patronum free takılırım artık

ohh ohh ne güsell desene yarında bütün günn bizimlesinnn hihoyyythihoyyyt

kızlar size bir öneri patronlarınız bütün gün ofisten çıkmıyacaksaa sabahtan çayına uyku hapın atın btün gün uyusunnn :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5
evet ilgin canım masai bitse iyi olacak yağmurda var eve gidip yemek yapmak var:):)

kaydirigubbakcemile5 aynen canım masada kalıbım çıkacak kalkamayacağım yerimden akşama kadar otur :bbo: dışarda yağmur var evdede yağmurum var :sm_cool: bak nasıl özledim kızımı zor oluyıor kızlar yaaa eve gidince hemen gelir sarılır yanımdan ayrılmaz prensesim Allah çalışan annelerin çocuklarına sabır versin özlemle büyüyorlarrrrra.s

kız pınar nerde yahu bu albüm?gırıom profılıne ama album yok ortada....
civciv maşşalhh bu ne gusellık kız...sarı pek yakısmiş hani...

saoll canımmm ama bende sarıı saçlarımı çokk özledimm yaa hamişlikten sonra hiç boyayamadım ve kestim o yüzden sarı kalmadı ama allah kısmet ederse doğumdan sonra ilk işim yine sarıya dönmek olacakk :sm_cool::sm_cool:

hımmmmmmmm sengözlerimebaksanab iyi plan aslında kaydirigubbakcemile5 denemek lazım sonrada işinden olmaksırnaşık şey bebişte doğacak otururuz evimizde ne olacak:1hug:kaydirigubbakcemile5

ayy kıyamamm ben onaaa yaa Allah sabır versinnn canımm gerçekten zorr yaa :1no2:

hımmmmmmmm sengözlerimebaksanab iyi plan aslında kaydirigubbakcemile5 denemek lazım sonrada işinden olmaksırnaşık şey bebişte doğacak otururuz evimizde ne olacak:1hug:kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol: zaten o yüzden diyomm bacımm nasıl olsa cıkacaksınızz son günleri iyi değerlendirin barii :roflol::roflol:yaşasınnn PATRONSUZ günlerrrr :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…