2009 Mayıs Anneleri

ojeli canım teşekkür ederim.sende öyle ama resim çok uzakk ya.. pınarcım düğün resimleriniz çok hoş. bende bir yolunu bulup albümden çekip koyayaım

ozaman nasıl yapalımm kızlar cmt mi pazar günümü ayarlıyalımm ben ikisinede uyarımmm

pınarcım resimleri nereye ekledin??

slm guzeller...
kız herklesler fotosunu koymus yahu..bu ne gusellık annişler..tulay bayıldım fotono cok cici cıkmışsın arkadasım..ojeli ılgın sizde ole ...mayıs annişlerinin kendılerı pek gusel maşşallah..bebişleri dusunemıorum bile...maşallah maşşallah hepınıze...

Valla siribron lafı ağzımdan aldın. Bende tam diyodum anneler böyleyse bebeklerini düşünemiyorum diye. Allah hepimizi nazarlardan saklasın bacılar yerimseniben

Civciv canım albüme ekledim...

ojeli sende gell bacımm fuara kayseriden atla uçağaaa :))

pınarcımm baktım bitanemm süpersiniz pozitif enerji veriyosunuz valla :))

sibikoo kokoş lafını ojelifıstıktan aldımm sana verdimm süslü ve güsell hatınn seni Allah sahibine bağışlasın bacımm :))

Kız öle deme hamilelik öncesi hallerimiz şimdi bebişlere bakmaktan kendimize bakamaz hale geldik :roflol: :roflol: :roflol:

pınarcım nerden bakıyoruz canım bende merak ettim

Canım ismimin üstüne tıklayıp profil bilgilerini gör de. Açılan sayfada sağ alt tarafta albüm göüküyor...

Sağolasın canım a.s.

kızlar hepiniz çok güzelsiniz böyle güzel annelerin güzel yakışıklı bebişleri olur eminim maşallah mayıs annelerine

pınarcım albümüne baktım çok doğal samimi içten bir güzelliğin var maşallah sana eşinle bebişinle mutluluğunuz daim olsun tatlım

maşallah size mayıs anaları pek güzelsiniz valla bebişlerde analarına benzerse super valla:)
sibiko ve didem 1981 ben pazar gelemem cmt anca mısafırlerım gelıcek pazar gunu cunku neyse kızlar gönüller bir hangı gün olursa belkı bı degısıklık falan olur daha cok var nasılsa yınede haberleselım gıdecek arkadaslarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…