2009 Mayıs Anneleri

evet civciv sarı çok güzel.bende en son düğünümde yaptırdım arkasından hemen hamile kalınca sarılar sadece uçlarda kaldı.gerçi benimki röfle ama kaç yıldır aynı renk çok seviyorum banada en iyi giden renk..doğumdan sonra hemen kuaföre:):)::

aynennn canımm benimde röfle ama bende çokk seviyordumm yani kendime çokk yakıştırıyordumm umarım sevgili kuaförüm yine aynı rengi tutturur fisfisfisfisfisfis

:roflol::roflol: zaten o yüzden diyomm bacımm nasıl olsa cıkacaksınızz son günleri iyi değerlendirin barii :roflol::roflol:yaşasınnn PATRONSUZ günlerrrr :lepi::lepi:

aynen canım yaaaaaa:jeyyar:

kızlar sohbetinize boyum olmuyor ben birazdan çıkacağım hepinizi öpüyorummmŞeniz kendinize iyi bakın yiyenlerimede tabiki güzel annişlerrrrrr:teytey:

benimde saçımda röfle vardı takiiiii eşim kıskanıp sarı yasak diyene kadar kızlar ( banada gidiyordu neymiş çok dikkat çekiyormuşum bakalım doğumdan sonra eşimi kandırabilirsem tekrar röfle yaptıracağımkaydirigubbakcemile3

civcivimmm bende seni kocaman öptüm yiğenimide:))))))))) kendinize iyi bakın valla sizi bırakasım gelmiyorrrrrkaydirigubbakcemile

kızlar şimdilik 4 tane resim ekleyebildim.nedense daha fazla eklemedi anlamadım...hata veriyor.
Haydi bakın bakalım yorum bekliyorum

ilgincim güle güle canım öptüm çok..

sibiko cnım sarı saç çok yakışmış sana. maşallahhh:)

Saolasın canım ya boyam baya gitti artık kahve gibi boyatmaya boyatmaya ama doğumdan sonra ilk iş yeniden sarıya dönüş röfle çok hoşuma gidiyor bide bakımlı fönlü olunca çok havalı oluyo valla

valla bacımm sizde benimm o resimdeki hallerime pek aldanmayınn şimdi görseninnn obezzz ustaya benziyorummm :roflol::roflol::roflol:

Biz sanki farklıyız inan aynı durumdayız kaydirigubbakcemile3

sibikocum senin albüm yokmuş tek avatardamı var resim şu an?

kızlar şimdi bende albüm yapıyorum az sonra haber vercem size.

Canım sadece avatar var albüm yapıcam ama nasıl dur onuda keşfedicem kurcalaya kurcalaya hihoyyyt

piştt durun bakem mayıs ayının güzel anneleri! doğumdan sonra nasıl kuaföreymiş??? daha bebişlerimize süt vericez. emzirme döneminde de önermiyorlar boyayı benim beyaz saçımda çok. kötü oldular 6 aydır. ama Çınar'ımın hatrına katlanıyorum
(mevzuya ortadan daldım herzamanki gibikaydirigubbakcemile3)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…