ben bu hafta işini kavrayamadım 26+6 27 haftayı doldurduğumuzumu gösteriyor
27 hafta 28 haftamı oluyor
bugün 26hafta 6 günlüğüz,yarın gece 27 bitmiş olacak,yani ikimizin haftaları pazartesiden pazartesiye doluyor,mesela bu salı 27+1 olunca 28. haftanın içinde olucaz ama 28 dolmamış olacak:1hug:
anladım cnm o zaman hafta hafta gebeliğe bakarken 28 haftaya bakacaz
Kızlar ben geldimmmmm. Bugün 1'de kontrolümüz vardı biliyosunuz. Öncelikle ben bu ay 2 kilo almışım. Çok da sorun değil ama bu şekilde dikkatli git dedi doktorumuz... Toplamda 13 kilo oldu delikafadulden
Kızıma gelince. Tam bir tosun olmuş tosun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 1 kilo 672 gr ve 43 cm olmuş benim tombul prensesimmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende 59 cm doğmuşum. Sanırım bana çekecek bu kız delikafadulden 15 gün önde gidiyor dedi doktor. Bende diyorum bu kız benim içime sığmıyor, sıkıştırıyor diye. Demek ki kocaman olmuş ta sığmıyormuş mercimeğim :dance: Bu sefer bir nazlı oldu ki sormayın. Elleriyle ayaklarını tutmuş, hepsini yüzünün hizasına getirmiş. Bi türlü açmadı bize yüzünü. Yandan minik burnuyla, kulağını gördük ancak kaydirigubbakcemile3 Doktorumuz 19 Mart'ta yurtdışına bi eğitim seminerine gideceği için randevumuzu 3 hafta sonraya verdi hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: Bakalım o zaman yüzünü gösterecek mi benim prensesim CADIARZU Ayrıca saçlı bir bebek olacak dedi doktor. Saçlarını bile gösterdi bize. Böyle giderse sanırım bi tosun doğuracağım delikafadulden
:bizde gittik doktora biraz tereddütlüydüm doktorumla ilk görüşmemize rğmen çok sıcak bilgili bir kadındı bebişim 800 gram olmuş gelimi iyi dedi kan testimi yaptırdı düşük çıktı demir ilacımı ikiye çıkartmamı istedi nasipse 20 mayısta bebişi alırız dedi kızlar:)))))))
zaman azalıyor heyecanlar çoğalıyor Allah hepimize bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin herkese iyi pazarlar kızlarrrrrrr öptümmmmm biz gezmeye gidiyoruza.s.
merhaba kızlar... iyi pazarlar herkese çok sık giremiyorum nete bu aralar dün şeker yüklemem vardı 100lük iyi çıkmadı... ilk ikisi çok yüksek sonuncu saatte yapılan da aşırı düşük... doktorum burada değil ben de kardeşime gösterdim diyetisyen o zaten dr diyetisyene yönlendirebiliriz demişti şimdi diyet hazırlıyor bebeğim gelişecek ben de kilo verecek ve şekerimi dengeleyeceğim. bigudi sanırım sendin diyetisyene gitmek istemeyen çok faydalı oluyor ben kendimi çok rahat hissediyorum çünkü bebeğime yararlı şeyler yediğimi biliyorum...
bu arada pınarcım maşallah kızına yerim onu ben:) birsencim hepimizden önce mi alacaksın oğluşlarını kucağına ona mı niyetlendin:) günler geçtikçe heyecan artıyor :)
merhaba arkadaşlar!
bebişler çok iyi maşallah. benim kızda tam bir tosun olmuş.
cuma günü başlayan kuyruk sokumu ağrım dün son sınıra dayandı. akşam sol ayağımı kıpırdatamaz oldum ve acısından ağladım. drda yapabilecek bişey yok, bol bol dinleneceksin dedi. sanırım sonlara doğru taşımakta zorlanacağım. dışarda hava çok güzel ama ben yatıyorumofff umarım geçer bugün.
Canlarım merhaba,
Dün evde temizlikçi annem,kayınvalidem bir elden giriştiler temizlenmedik yer kalmadı acayip yoruldum çok bişey yapmama rağmen ayakta kalmak bile yaramıyo artık.
Belim hala çok fena senağlama
Bugün sabahta kahvaltıya misafirimiz vardı.Eşimin arkadaşı askere gidicek 3 güne kadar nişanlısıyla göremezler diye şimdiden oğluşumun hediyesini altın getirdiler şimdiden oğluş hediyeleri kabul etmeye başladı.Bu arada bende göbüşümü koyayım dedim bakın bakalım.
[/URL][/IMG]
slm kızlar
nasılsınzı?
canım çok sıkkın benim ya
eşimle tartıştık sabah sabah yok yere
ne vardı bu kadar uzatacak
hamile ben miyim o mu bilmem
biraz temizli,k yaptım yattım
ben uyurken çekti gitti
not bile yazmamış ben şuraya gidiyorum diye
kalktım yemek yaptım
aradım nerdesin diye
ablasının yanına gitmiş
çağırmadı bile sende gelecekmisin diye
benim için daha iyi oldu yattım bene
orda bir de hizmet edecektim
nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama sinirleirm çok bozuluyor böyle olunca
neyse daha fazal konuşmayayım
şimdi tekrar ağlıycam
sabah kahvaltısıyla duruyorum
yemek bile yemedim
hemen gelir diye düşündüm ama saat kaç oldu....
ayy sibiko yakalayamadım seni cnm o bana sorduğun şeyi eşim aşağadan 2,5 tl alıyormuş
ama parakende satışları yokmuş..........
bu arada yeni ciciler koydum kızlarr
slm kızlar
nasılsınzı?
ben uyurken çekti gitti
kalktım yemek yaptım
aradım nerdesin diye
ablasının yanına gitmiş
şimdi tekrar ağlıycam
yemek bile yemedim
geçmiş olsun canım. inşallah büyüme durur. dualarımız seninle ve sıkıntıda olan tüm anne adaylarıyla.:Saruboceq::Saruboceq: soruunuz bişekilde alrız bebeklerimizi inşallah.iyi aksamlar arkadaslar nasılsınız ,
uzun zamandır yazmıorum arada bi göz atıp cıkıorum
15 gün hastahanede yattım böbregimde büyüme görüldü
kumda döküyormusum ne acılar cektim bir bilseniz
2 gün oldum taburcu olalı şimdi bol bol su içiyorum ,
eger bu rahatsızlıgım tekrar ederse bebegimi 7 ayı dolunca alacaklarını söyledi drsenağlamainş. buna gerek kalmaz ve bu büyüme durur dua edin ne olur :Saruboceq:
iyi akşamlar canıma.s.herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlarrrrrr
slm kızlar
nasılsınzı?
ben uyurken çekti gitti
kalktım yemek yaptım
aradım nerdesin diye
ablasının yanına gitmiş
şimdi tekrar ağlıycam
yemek bile yemedim
beyaz16 üzme canını ne yazık ki oluyor böyle şeyler biraz da hassasız ya ondan bebeğini düşün sen... yeni annecim mutahharacım hoş geldiniz :)
iyi aksamlar arkadaslar nasılsınız ,
eger bu rahatsızlıgım tekrar ederse bebegimi 7 ayı dolunca alacaklarını söyledi drsenağlamainş. buna gerek kalmaz ve bu büyüme durur dua edin ne olur :Saruboceq:
slm kızlar
nasılsınzı?
ben uyurken çekti gitti
kalktım yemek yaptım
aradım nerdesin diye
ablasının yanına gitmiş
şimdi tekrar ağlıycam
yemek bile yemedim
iyi aksamlar arkadaslar nasılsınız ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?