2009 Mayıs Anneleri

ben bu hafta işini kavrayamadım 26+6 27 haftayı doldurduğumuzumu gösteriyor
27 hafta 28 haftamı oluyor

bugün 26hafta 6 günlüğüz,yarın gece 27 bitmiş olacak,yani ikimizin haftaları pazartesiden pazartesiye doluyor,mesela bu salı 27+1 olunca 28. haftanın içinde olucaz ama 28 dolmamış olacak:1hug:

bugün 26hafta 6 günlüğüz,yarın gece 27 bitmiş olacak,yani ikimizin haftaları pazartesiden pazartesiye doluyor,mesela bu salı 27+1 olunca 28. haftanın içinde olucaz ama 28 dolmamış olacak:1hug:

anladım cnm o zaman hafta hafta gebeliğe bakarken 28 haftaya bakacaz

slm kızlar
nasılsınzı?
canım çok sıkkın benim ya
eşimle tartıştık sabah sabah yok yere
ne vardı bu kadar uzatacak
hamile ben miyim o mu bilmem
biraz temizli,k yaptım yattım
ben uyurken çekti gitti
not bile yazmamış ben şuraya gidiyorum diye
kalktım yemek yaptım
aradım nerdesin diye
ablasının yanına gitmiş
çağırmadı bile sende gelecekmisin diye
benim için daha iyi oldu yattım bene
orda bir de hizmet edecektim
nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama sinirleirm çok bozuluyor böyle olunca
neyse daha fazal konuşmayayım
şimdi tekrar ağlıycam
sabah kahvaltısıyla duruyorum
yemek bile yemedim
hemen gelir diye düşündüm ama saat kaç oldu....

oyyyy annesinin kuzuusuna maşaAllahhhh :) herşeyin yolunda olmasia cok sevindim canim Şeniz

maşaAllahhh boncugaaa :) canim cok sevindim herşeyin iyi olmasina ve doktorunu sevmene..inşaAllah dahada sevip isinirsin demiride arttirman iyi olmuş..3 ay kaldi he,hadi hayirli olsunnn :))

canim az kaldi zaten..dikkatlice beslenirsen sorun olmaz inşaAllah merak etme..

geçmiş olsun canim ya..az kaldi biraz daha sabir canimm..

ohh mis gibi olmustur evin :) belin içinde gecmiş olsun canim..dinlen bolbol

canim benim ya..takma kafana..bu adamlar anlamiyor hamile kadinin halinden..cocuk dogunca degisirler insaAllah ne diyelim..ama takmamaya calis..bebeginide kendinide üzme bos yere..bu saate kadar yemek yemeden durman cok kötü amaa..hemen bişeyler ye boncuk sevindin biraz..sen ve bebek önemlisin..sen kendine önem vermessen kimse vermez canim..boşver sen kocayida herkeside..keyfine bak

mutahhara çok teşekkür edeim cnm
ama ne bileyim işte
üzerimden atamadım bir türlü
az daha bekliyorum yada birazdan yemek yemeğe gidiyorum
doğru söylyorsun kızımın ne suçu var
aç kalmasın..

hoşgeldin mutahharacım, evet az kaldı diyerek kendimize moral veriyoruz.
sen nasılsın canım? keyifler yerindedir umarım.

beyazcım sakın eşine kızıp bebeğini aç bırakma. çünkü bebeklerimize sormadan onları dünyaya getiriyoruz. en azından onlar için elimizden gelenin en güzelini yapmalıyız. hemen mutfağa gidip kızın için bişeyler yiyorsun canım. onun bi suçu yokki annesi.

beyaz16 üzme canını ne yazık ki oluyor böyle şeyler biraz da hassasız ya ondan bebeğini düşün sen... yeni annecim mutahharacım hoş geldiniz :)

ayy sibiko yakalayamadım seni cnm o bana sorduğun şeyi eşim aşağadan 2,5 tl alıyormuş
ama parakende satışları yokmuş..........

bu arada yeni ciciler koydum kızlarr

Canım saol öğrendiğin için işte perakende olmayın öbürleride ne tutturursa satıyolar neyse bakalım başka yerlerede bakarım artık.Ay dur bakıcam cicilerede

Canım erkeklerden bizim kadar hassas olmalarını beklemek hata olur hepsi aynı bi anda farklı tepkiler verebiliyolar.Sakın bebişini aç bırakma bu yüzden onada yazık ayyyy.
Belkide biz hamilelikte çok alınganlıkta yapıyor olabiliriz.Sen yinede sakın ağlama olurmu :teselli:

iyi aksamlar arkadaslar nasılsınız ,
uzun zamandır yazmıorum arada bi göz atıp cıkıorum
15 gün hastahanede yattım böbregimde büyüme görüldü
kumda döküyormusum ne acılar cektim bir bilseniz
2 gün oldum taburcu olalı şimdi bol bol su içiyorum ,
eger bu rahatsızlıgım tekrar ederse bebegimi 7 ayı dolunca alacaklarını söyledi drsenağlamainş. buna gerek kalmaz ve bu büyüme durur dua edin ne olur :Saruboceq:

geçmiş olsun canım. inşallah büyüme durur. dualarımız seninle ve sıkıntıda olan tüm anne adaylarıyla.:Saruboceq::Saruboceq: soruunuz bişekilde alrız bebeklerimizi inşallah.

herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlarrrrrr
iyi akşamlar canıma.s.
eşim ing. çalışıyor ve bilg. bana kaldı bu haftadelikafadulden bende işte fırsatım olmuyor bari kk'da gezineyim biraz dedim. kuyruk sokumu ağrısı hariç iyi sayılırım. senin keyifler nasıl

beyazcım kocana çok kızdım! madem gelmeyeceksin bu saate kadar,haber ver! sende aç acına beklemezdin bu saate kadar.

ilgincim hoşgeldin canım.

Ilgıncım sanada iyi akşamlar canıma.s.

Tatlım bu erkek milleti böyle yapabiliyo bazen maalesef,ama sen sakın eşine kızıp bebişini aç bırakma,tartışma ortamı biraz soğusun boşver kavga edipte sinirden doğurmakta var Allah korusun..mesela ben sinirimi hiç kontrol edemem maalesef ama sen benim gibi olmaa.s.a.s.

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun,7 aylık bebekler yaşıyor canım endişhelenme sen kendini düşün bitanem,sen ne kadar iyi olursan o da o kadar iyi olura.s.a.s.

cnm ne desemki hiç böyle diyologlarımız olmuyor allaha bin şükür ama sen hamişsin böle davranmaması gerekiyor...Çok üzgünüm çoooksinir bozucu yani hatalı kendisi ona kızıp kendini aç koyma bebeğini düşün cnm

çok çok çok geçmiş olsun cnm inş. olmaz inş. vakitlice doğurursun cnm
ama olmazsa bile üzülme 7 aylık olsada senle olacak allah beterinden sakınsın sizi

tesekkür ederim dilekleriniz için ,inş. daha fazla büyüme olmaz,6 litre su tüketiyorum günde ,hersey cok guzel gidiyordu ama ,neyse bakalım kesin bişey yok daha hakkımızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…