2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar... iyi pazarlar herkese çok sık giremiyorum nete bu aralar dün şeker yüklemem vardı 100lük iyi çıkmadı... ilk ikisi çok yüksek sonuncu saatte yapılan da aşırı düşük... doktorum burada değil ben de kardeşime gösterdim diyetisyen o zaten dr diyetisyene yönlendirebiliriz demişti şimdi diyet hazırlıyor bebeğim gelişecek ben de kilo verecek ve şekerimi dengeleyeceğim. bigudi sanırım sendin diyetisyene gitmek istemeyen çok faydalı oluyor ben kendimi çok rahat hissediyorum çünkü bebeğime yararlı şeyler yediğimi biliyorum...
bu arada pınarcım maşallah kızına yerim onu ben:) birsencim hepimizden önce mi alacaksın oğluşlarını kucağına ona mı niyetlendin:) günler geçtikçe heyecan artıyor :)

ilgincim iyi gezmeler canım benim de bebeğim 600 grdan az fazlaydı 900 olmuş mudur acaba? 3 martta randevum var. hepinizi öpüyorum

hayırlı pazarlar kıslaaarrrr.....

Pınarcım tombiş kızına maşşalah yane...yanaklarından ii fıstık alınır onun yandıŞeniz

İlgincim mayısın sonuna doğru hı senin...maaşşalah kızına size ii gezmelerr..

bizde akşama misafir bekliyoruz ama tlefonla ulaşamıyoruz...netleşmesi için..bakalım bakalım...

bu hafta cumartesi bizimde randevumuz var çok merak edyorum meleğimi...nasıl geçecek bilmiyorum..ösledim yane...:1hug:

bengi cnm benimde 100 lükde ilk biri sınırda çıkt dığerleri normal çıktı buna rağmen dahiliye gideceğim

bu arada 1 mayıs benim 36 + geçiyorum doktorada alırız dedi böle gelişirse dedi

bengii bendım dıyetısyene gönderılenama nedense dıyetısyen dıyınce bana cok koydu 13 kılo almısım toplam kafamı nutellanın ıcınden alamıyorum nasıl yemeden duracam bu halımle bılmem persembe bakalım ne olcakkk

şaka maka derken dogum tarıhlerı yaklastı dırım kızı mayıs annelerı senınle acılıs yapacak sanırım hayırlısı artıkk
canım hiçbişey yapmak ıstemıyo havada soguk dısarı cıksam.dunden berı yatagın ıcınden cıkamadım off yaa bunalım oldum ıyıceee

merhaba arkadaşlar!
bebişler çok iyi maşallah. benim kızda tam bir tosun olmuş.
cuma günü başlayan kuyruk sokumu ağrım dün son sınıra dayandı. akşam sol ayağımı kıpırdatamaz oldum ve acısından ağladım. drda yapabilecek bişey yok, bol bol dinleneceksin dedi. sanırım sonlara doğru taşımakta zorlanacağım. dışarda hava çok güzel ama ben yatıyorum offf umarım geçer bugün.

Canım benim doktorum eleviti bıraktırdı demir ilacını sürekli kullan dedi.Elevit çok iştahını açar gereksiz kilo alırsın demişti.

kızlar kızımın şekerllerini yapıyorumm:)))

Canım kolay gelsin bayıldım valla çok cici olmuş

Bendeeeeeee oğlumada dinletiyorum bi sakinleşiyo a.s

kızlar hergün çok oynardı oluşum bugün çok hareketsiz... keyfi yok sanırım... sizde de oluyor mu böle...

Canım benim hiç durduğu olmuyo sürekli pırpır maşşallah hiç yorulmuyo heralde

Evet esracım uygulama 1 şubatta başlamış eczacılar zor durumda kalıyomuş güya :roflol:

Maşşallah tombik prensesimize yerim ben onu Şeniz

Canlarım merhaba,

Dün evde temizlikçi annem,kayınvalidem bir elden giriştiler temizlenmedik yer kalmadı acayip yoruldum çok bişey yapmama rağmen ayakta kalmak bile yaramıyo artık.
Belim hala çok fena senağlama

Bugün sabahta kahvaltıya misafirimiz vardı.Eşimin arkadaşı askere gidicek 3 güne kadar nişanlısıyla göremezler diye şimdiden oğluşumun hediyesini altın getirdiler şimdiden oğluş hediyeleri kabul etmeye başladı.Bu arada bende göbüşümü koyayım dedim bakın bakalım.

[/URL][/IMG]

bengi cnm benimde 100 lükde ilk biri sınırda çıkt dığerleri normal çıktı buna rağmen dahiliye gideceğim

bu arada 1 mayıs benim 36 + geçiyorum doktorada alırız dedi böle gelişirse dedi
inşallah canım sağlıkla alırsın kucağına paşalarını gelişimlerini tamamlasınlar da varsın erken gelsinler :)

canım gerçekten daha iyi olacak rahatladığını hissedeceksin ama çikolatadan uzak duracaksın ne yapalım her şey meleklerimiz için

cANIM minik kuzun tosuncuk olmuş iyi iyi ama sevindim şöyle 3 kilo olduklarını da görelim tamam artık derim.kız sen hemen toka falan al belki kısa zamanda takar bende bida gittiğime sorayım saçı varmı diye

normalde ben de o tarihteydim kız sen 19 Mayısta iste daha güzel olur.Bugün Defneleden güzel haberler geldi ne mutlu

Canım diyet önemli iyi yapmışsın hadi hayırlısı bakalım
Bu arada selam kızlar sibiko yorma kız kendini seher naber

Selam kızlar,
Ağrı dünden beri yok çok şükür,yaklaşık 2 gün sürdü korktuk vallaa.s.

Canım, seni üzmek istemem ama bunları bilmen gerek diye düşünüyorum,senin olayınla benim olayım aynı gibi geldi bana,önce iltihap oluşuyo,sonra o iltihap rahmi yumuşatıyor ve bu yumuşamanın geri dönüşü yok maalesef,eğer sürekli yatılmazsa bi süre sonra rahim dahada yumuşayıp kanama ile birlikte doğum başlıyormuş Allah korusun,doktor bana 3 dkdan fazla ayakta kalma dedi,hep yatıyorum ben,nasıl olduda sana yat demedi şok oldum,çünkü çok tehlikeli bişi bu,ben yatakta oturmuyorum bile düşün,hatta sırf bu sebepten bana düşük önleyici nidilat verdi ,valla ben çok şaşırdım,bence baska bi doktora daha görün canım,inş. kötü bişi değildir seninki,ama sen daha avantajlısın benden çünkü bebek 30. haftayı geçmiş,doğsa bile kuvözde yaşatırlar bu yüzden üzülme,bence bi doktora daha görün inşallah sendeki durum bu değildir,güzel haberlerini bekliyorum

Maşallah tosunumaaaa,pınar aldıklarını çok küçük alma bence canım,prenses azcık tombik olursa giyilmeden kalır giysileri

Gözün aydın canım, sezaryen tarihi bile belli olmuş ne güzel,Rabbim analı babalı büyütsün inş:Saruboceq::Saruboceq:

Tatlım geçmiş olsun,listelerine uyarsan sorun olmaz canım,diyetisyenler hazırladığı için bebeğede sanada iyi gelir merak etme,Allahım kucağımıza almayıda nasip etsin inş:Saruboceq:

ayy sibiko yakalayamadım seni cnm o bana sorduğun şeyi eşim aşağadan 2,5 tl alıyormuş
ama parakende satışları yokmuş..........

bu arada yeni ciciler koydum kızlarr

ya ben bazen magnezyumu almıyorum, ama hemen farkediyorum,diğer gün oturduğum yerden kalkamıyorum. dik duramıyorum resmen yaa!! demir ilacıyla beraber alınmaması lazımmış,prospektüste yazıyordu. bende geç saate kalınca sadece demiri içiyorum,magnezyumu önemsemiyorum. sonra da acıları sızıları çekiyorum!

ilgin cnm maşşallah kızına hadi bakalım 20 mayıs hee azcık sık 19 mayısda doğur kızzzz

bizde 1 mayısda kısmetse istiyoruz

hepimizi sollaaycan görüyonmu sennaniknanik
ilgincim sende benimle aynı güne geldin:1rolleyes: ama yaaa ben 20 mayısta doğuramam gibi geliyor nedense:roflol: ben kesin haziran annesi olucam-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…