2009 Mayıs Anneleri

Kızlar ben geldimmmmm. Bugün 1'de kontrolümüz vardı biliyosunuz. Öncelikle ben bu ay 2 kilo almışım. Çok da sorun değil ama bu şekilde dikkatli git dedi doktorumuz... Toplamda 13 kilo oldu delikafadulden

Kızıma gelince. Tam bir tosun olmuş tosun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 1 kilo 672 gr ve 43 cm olmuş benim tombul prensesimmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende 59 cm doğmuşum. Sanırım bana çekecek bu kız delikafadulden 15 gün önde gidiyor dedi doktor. Bende diyorum bu kız benim içime sığmıyor, sıkıştırıyor diye. Demek ki kocaman olmuş ta sığmıyormuş mercimeğim :dance: Bu sefer bir nazlı oldu ki sormayın. Elleriyle ayaklarını tutmuş, hepsini yüzünün hizasına getirmiş. Bi türlü açmadı bize yüzünü. Yandan minik burnuyla, kulağını gördük ancak kaydirigubbakcemile3 Doktorumuz 19 Mart'ta yurtdışına bi eğitim seminerine gideceği için randevumuzu 3 hafta sonraya verdi hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: Bakalım o zaman yüzünü gösterecek mi benim prensesim CADIARZU Ayrıca saçlı bir bebek olacak dedi doktor. Saçlarını bile gösterdi bize. Böyle giderse sanırım bi tosun doğuracağım delikafadulden

Sizlere de çok selamı var kızımın. Teyzelerimi ve kardeşlerimi öptüm kocaman dedi a.s. a.s. a.s.

Canım gözün aydın a.s.
maşallah kızına, bizim oğluş gibi 15 gün önde ha kaydirigubbakcemile2
sevindim canım iyi olmasına
bak sen eliyle minik ayaklarını tutuyor, yerim ben onu :CüvCüv:
canım bu arada sen 4 boyutlu resmini koymuşsun, bugünkü resmin mi o
her gidişinde öyle mi bakıyorlar
ben maalesef normal siyah beyazdan görüyorum bebişimi

Sağolasın canım. Ayyyy kız bunların acelesi ne önden önden gidiyorlar kaydirigubbakcemile3 Seninkine de maşşallah canım. Cadı naz yaptı göstermedi yüzünü valla. 3 hafta sonra bakalım ne yapacak inşallah o zaman şöyle güzel bi poz verir kaydirigubbakcemile3 Avatarımdaki geçen ay gittiğimde çekilen resim. Mesajdaki de bugün çektiği cd görüntüsünden kopyaladım ben. Resimlik bi poz vermediği için resim alamadık bu sefer... Evet canım her gittiğimde önce ölçümlerini siyah beyaz olarak bakıyor doktorumuz. Sonra şov zamanı diyip 4 boyutluya geçiyor. Son iki seferdir de cd'ye çekip veriyor görüntülerini...

Ne güzel canım
ben eski 4 boyutluyu izliyorum duruyorum hala
keşke öyle olsa benim de
aynen canım ben de hatırladım doktor maratona başladık demişti bize de hihoyyyt
P.S. pınarcım özel mesaj attım sana

Pınarcım iyi akşamlar sana ve bebişine a.s.
erken yatacağız oğlumla yarın istanbula gidiyoruz sabahtan :CüvCüv:
şöyle bir kafa dağıtalım dedik kocişle kaydirigubbakcemile2

Ne güzel canım
ben eski 4 boyutluyu izliyorum duruyorum hala
keşke öyle olsa benim de
aynen canım ben de hatırladım doktor maratona başladık demişti bize de hihoyyyt
P.S. pınarcım özel mesaj attım sana

Pınarcım iyi akşamlar sana ve bebişine a.s.
erken yatacağız oğlumla yarın istanbula gidiyoruz sabahtan :CüvCüv:
şöyle bir kafa dağıtalım dedik kocişle kaydirigubbakcemile2

Niye artık 4 boyutlu değil canım? Sadece ayrıntılıda falan mı baktı boyutlu?

Oooo yarın gezmeler var he hihoyyyt İyi yolculuklar canım. Bende uzanayım biraz. Öptüm seni ve kuzunu kocaman a.s.

kız pınar maşallah bebişine! tosun olmuş! ben oğluşumu son gördüğümde 770gr. filandı 2 hafta önce. benimki de 1 kilo olmuşmudur acep??
alsucum bence demir hapını bırakma. dediğim gibi bebeğin ilk 3 aylık demir depoları şimdiden doluyormuş.

iyi geceler hanımlar
nasılsınız ben anca girebildim yine
midem felaket
ne kadar ilaç içsemde geçmiyor
sürekli bir yanma var
aranızda benim gibi olan var mı?
rennie duo kullanıyordum
iyi geliyordu
ama şu 2 gün hiç içmemişim gibi valla
sizler nasıslınız?umarım herşey yolundadır
maşallah bebeişlerinize
anlattığınıza göre kiloları gayet iyi
inş benim kızımında iyidir bu hafta kontrolüm var
bakalım
kendim o kadar kilo alıpta avuçiçi kadar bebek doğurmam garip olur dimi ya?kaydirigubbakcemile3

oyy maşşallahhh pınarcımm prensesinnee tam ısırmalık doğacak yanii neyle besledinn bacımm tosuncuğuu delikafaduldenAllahım nazarlardan korusun canımm :Saruboceq:

Sağolasın bacım. Olmuştur olmuştur merak etme. Bizimkide 4 hafta önde 987 gr'dı. 4 haftada atağa geçmiş mercimeğim kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. İyiyiz çok şükür. Mide yanması fenaymış ya. Gaviskon iyi geliyomuş bilgin olsun tatlım...

oyy maşşallahhh pınarcımm prensesinnee tam ısırmalık doğacak yanii neyle besledinn bacımm tosuncuğuu delikafaduldenAllahım nazarlardan korusun canımm :Saruboceq:

Sağolasın bitanem. Valla tam ısırmalık olmuş dimi prensesim benim hihoyyyt

Bugün odasını da gördük kuzumun. Bitmiş sadece boyanması kalmış. Bende şimdi netten uyku seti bakıyorum yatağımız için. Yarında bebek mağazalarına gidip bakacağız. Gönlümüze göre buluruz inşallah ya çünkü mobilyası 10 gün içinde gelecek kısmetse...

Ay gözlerim yoruldu valla bilgisayara bakmaktan. Ben yatıyorum artık kızlar. Herkese iyi uykularrrr a.s.

herkese merhaba kızlar,bugün adapazarına gittik eşimle oradaki mobilyacılar çarşısına bakmaya ama hiç bişey bulamadık alt açma minderi aldık geldikkaydirigubbakcemile3 inşallah haftaya fuara gidebilirim çok istiyorum ama ancak haftasonu gidebiliriz tabi eşim çalışmazsa,kalçam çok ağrıyorsenağlama sağdan sola dönemiyorum otururken bile kemikler resmen batıyor dr. arıycam normaldir diycek off nasıl geçicek bilmiyorum sıcak su torbasının üstüne oturup duruyorum ama hiç bişey fayda etmiyorsenağlama herkesi öptüm iyi akşamlar kızlar:a015:

canım benim olacağımda o, buay zaten aldım başımı gidiyorum tartılmadımda korkuyorum valla senağlama bebişinde iyimiş gözün aydın canım

[
kızlar hergün çok oynardı oluşum bugün çok hareketsiz... keyfi yok sanırım... sizde de oluyor mu böle...

canım2 gündür benim kızda öyle önceden çok hareketlydi şimdi 2 gündür fazla hareketli değil bende napıyım hep kendimi dinler oldum ister istemez insan endişeleniyor

ImageShack - Image Hosting :: img0016a.jpg kızımın şekerii bakalım beğenecekmisiniz

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık becerikli hatun

cnm gönderdim sitenin adresini ama açılınca solda diil sağda bulacaksın ninniyi... yanlışlıkla sol yazdım:))

canım buldumsenağlama benide ağlattı çok güzelmiş:a015:

bende hala elevit kullanıyorum bana devam et dedi dr. canım ama çok kilo aldırıyor iştah açıyor hep oyüzden 1 gün alıyorsam diğer gün almıyorum

SEMRACIMM AYNI DERTTEN 3 GÜNDÜR BENDE MUZDARİBİM.....GECE UYKULARI HARAM OLDU SÜREKLİ KOCİŞE MASAJ YAPTIRIYORUM YİNE GECMİYORR DEDİĞİN GİBİ DR U ARAMAKTA ÇARE DEĞİL BELKİDE HAVADAN KAYNAKLANIYORDUR ÇÜNKÜ BENDE ESKİYE DAYANAN ROMATİZMA VAR UMARIM GECER EN KISA ZAMANDA YAA OFFF senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
pınarcığım allah bağışlasınallah nazarlardan korusun kırkbinkere maşşallahhhhhhhhhhkızına ....ohhh tombul tombull mayıs çocukları süperr

günaydın kızlarrrrr uyuyamadım uyandım sabahın köründee öff yaaa kımsecıklerde yok
pınar maşallah bebeşine

semra84 bızım memleketteymıssın demek dun cok uygun o mobılyacılar carsısı hem eve kadar getırıyolar ben ıstanbulda oturuyorum evın tum esyalarını adapazarından aldık cokta uygun almıstık ılk evlendııgımızde secenekte cok
kemık agrısı ıcınde bol bol yogurt süt ıc

maşallah yiyenime yerim ben onu pınaarcımmmmmma.s. bizde gittik doktora biraz tereddütlüydüm doktorumla ilk görüşmemize rğmen çok sıcak bilgili bir kadındı bebişim 800 gram olmuş gelimi iyi dedi kan testimi yaptırdı düşük çıktı demir ilacımı ikiye çıkartmamı istedi nasipse 20 mayısta bebişi alırız dedi kızlar:)))))))
zaman azalıyor heyecanlar çoğalıyor Allah hepimize bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin herkese iyi pazarlar kızlarrrrrrr öptümmmmm biz gezmeye gidiyoruza.s.

ilgin cnm maşşallah kızına hadi bakalım 20 mayıs hee azcık sık 19 mayısda doğur kızzzz

bizde 1 mayısda kısmetse istiyoruz

sorma canım artık eşim her akşam masaj yapmaktan bıktı ama masaj bitiyor eski haline dönüyorsenağlama

kızlar kalça ve eklem ağrıları için magnezyum diyorum başka bişi demiyorum! ben gezmeye gidiyorumkaydirigubbakcemile2

canım magnezyumu hep alıyorum acaba yeterli gelmiyormuki:uhm: iyi gezmeler canım

pınarcım maşallah kızına canım gözün aydınhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…