Kızlar ben geldimmmmm. Bugün 1'de kontrolümüz vardı biliyosunuz. Öncelikle ben bu ay 2 kilo almışım. Çok da sorun değil ama bu şekilde dikkatli git dedi doktorumuz... Toplamda 13 kilo oldu delikafadulden
Kızıma gelince. Tam bir tosun olmuş tosun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 1 kilo 672 gr ve 43 cm olmuş benim tombul prensesimmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende 59 cm doğmuşum. Sanırım bana çekecek bu kız delikafadulden 15 gün önde gidiyor dedi doktor. Bende diyorum bu kız benim içime sığmıyor, sıkıştırıyor diye. Demek ki kocaman olmuş ta sığmıyormuş mercimeğim :dance: Bu sefer bir nazlı oldu ki sormayın. Elleriyle ayaklarını tutmuş, hepsini yüzünün hizasına getirmiş. Bi türlü açmadı bize yüzünü. Yandan minik burnuyla, kulağını gördük ancak kaydirigubbakcemile3 Doktorumuz 19 Mart'ta yurtdışına bi eğitim seminerine gideceği için randevumuzu 3 hafta sonraya verdi hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: Bakalım o zaman yüzünü gösterecek mi benim prensesim CADIARZU Ayrıca saçlı bir bebek olacak dedi doktor. Saçlarını bile gösterdi bize. Böyle giderse sanırım bi tosun doğuracağım delikafadulden
Sizlere de çok selamı var kızımın. Teyzelerimi ve kardeşlerimi öptüm kocaman dedi a.s. a.s. a.s.
Canım gözün aydın a.s.
maşallah kızına, bizim oğluş gibi 15 gün önde ha kaydirigubbakcemile2
sevindim canım iyi olmasına
bak sen eliyle minik ayaklarını tutuyor, yerim ben onu :CüvCüv:
canım bu arada sen 4 boyutlu resmini koymuşsun, bugünkü resmin mi o
her gidişinde öyle mi bakıyorlar
ben maalesef normal siyah beyazdan görüyorum bebişimi
Sağolasın canım. Ayyyy kız bunların acelesi ne önden önden gidiyorlar kaydirigubbakcemile3 Seninkine de maşşallah canım. Cadı naz yaptı göstermedi yüzünü valla. 3 hafta sonra bakalım ne yapacak inşallah o zaman şöyle güzel bi poz verir kaydirigubbakcemile3 Avatarımdaki geçen ay gittiğimde çekilen resim. Mesajdaki de bugün çektiği cd görüntüsünden kopyaladım ben. Resimlik bi poz vermediği için resim alamadık bu sefer... Evet canım her gittiğimde önce ölçümlerini siyah beyaz olarak bakıyor doktorumuz. Sonra şov zamanı diyip 4 boyutluya geçiyor. Son iki seferdir de cd'ye çekip veriyor görüntülerini...
Ne güzel canım
ben eski 4 boyutluyu izliyorum duruyorum hala
keşke öyle olsa benim de
aynen canım ben de hatırladım doktor maratona başladık demişti bize de hihoyyyt
P.S. pınarcım özel mesaj attım sana
Pınarcım iyi akşamlar sana ve bebişine a.s.
erken yatacağız oğlumla yarın istanbula gidiyoruz sabahtan :CüvCüv:
şöyle bir kafa dağıtalım dedik kocişle kaydirigubbakcemile2
kız pınar maşallah bebişine! tosun olmuş! ben oğluşumu son gördüğümde 770gr. filandı 2 hafta önce. benimki de 1 kilo olmuşmudur acep??
alsucum bence demir hapını bırakma. dediğim gibi bebeğin ilk 3 aylık demir depoları şimdiden doluyormuş.
iyi geceler hanımlar
nasılsınız ben anca girebildim yine
midem felaket
ne kadar ilaç içsemde geçmiyor
sürekli bir yanma var
aranızda benim gibi olan var mı?
rennie duo kullanıyordum
iyi geliyordu
ama şu 2 gün hiç içmemişim gibi valla
sizler nasıslınız?umarım herşey yolundadır
maşallah bebeişlerinize
anlattığınıza göre kiloları gayet iyi
inş benim kızımında iyidir bu hafta kontrolüm var
bakalım
kendim o kadar kilo alıpta avuçiçi kadar bebek doğurmam garip olur dimi ya?kaydirigubbakcemile3
oyy maşşallahhh pınarcımm prensesinnee tam ısırmalık doğacak yanii neyle besledinn bacımm tosuncuğuu delikafaduldenAllahım nazarlardan korusun canımm :Saruboceq:
kızlar doktordan geldım dıyetısyene gonderdı benı çok morelım bozuldu senağlama1ayda 5 kılo almısım cok dedı neyapalım persembe dıyetısyenden randevu aldık.idrar kulturu verdık bakalım hayırlısı artık
bebiş artık 1300 gr olmus masallahı var bebegımın agrılar sızılar normal bebek buyuyor bunun bı ılacı yok dedı doktor dogurana kadar boyle gıder dedı 36 haftaya kadar ilişkiye giriliyomuş ayaklardakı şişmelerde oluşan varıslerdenmiş benden bukadar bıraz canım sıkılsada bebegım cok şükür ıyı teyzelerı...kaydirigubbakcemile2
kızlar hergün çok oynardı oluşum bugün çok hareketsiz... keyfi yok sanırım... sizde de oluyor mu böle...
ImageShack - Image Hosting :: img0016a.jpg kızımın şekerii bakalım beğenecekmisiniz
cnm gönderdim sitenin adresini ama açılınca solda diil sağda bulacaksın ninniyi... yanlışlıkla sol yazdım:))
Kızlar günaydın a.s.
kimsecikler yok valla
kızlar aranızda hala elevit kullanan varmı? benim doktor doğuma kadar elevit dedi, demir ilacını artık kullanma dedi, kaçamak yapıp eski doktoruma gittim o da tam tersini söyledi demir ilacı sadece doğuma 10 gün kala bırak dedi
kafam karıştı valla kafamçokkarıştı
Kızlar ben geldimmmmm. Bugün 1'de kontrolümüz vardı biliyosunuz. Öncelikle ben bu ay 2 kilo almışım. Çok da sorun değil ama bu şekilde dikkatli git dedi doktorumuz... Toplamda 13 kilo oldu delikafadulden
Kızıma gelince. Tam bir tosun olmuş tosun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 1 kilo 672 gr ve 43 cm olmuş benim tombul prensesimmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende 59 cm doğmuşum. Sanırım bana çekecek bu kız delikafadulden 15 gün önde gidiyor dedi doktor. Bende diyorum bu kız benim içime sığmıyor, sıkıştırıyor diye. Demek ki kocaman olmuş ta sığmıyormuş mercimeğim :dance: Bu sefer bir nazlı oldu ki sormayın. Elleriyle ayaklarını tutmuş, hepsini yüzünün hizasına getirmiş. Bi türlü açmadı bize yüzünü. Yandan minik burnuyla, kulağını gördük ancak kaydirigubbakcemile3 Doktorumuz 19 Mart'ta yurtdışına bi eğitim seminerine gideceği için randevumuzu 3 hafta sonraya verdi hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: Bakalım o zaman yüzünü gösterecek mi benim prensesim CADIARZU Ayrıca saçlı bir bebek olacak dedi doktor. Saçlarını bile gösterdi bize. Böyle giderse sanırım bi tosun doğuracağım delikafadulden
Sizlere de çok selamı var kızımın. Teyzelerimi ve kardeşlerimi öptüm kocaman dedi a.s. a.s. a.s.
SEMRACIMM AYNI DERTTEN 3 GÜNDÜR BENDE MUZDARİBİM.....GECE UYKULARI HARAM OLDU SÜREKLİ KOCİŞE MASAJ YAPTIRIYORUM YİNE GECMİYORR DEDİĞİN GİBİ DR U ARAMAKTA ÇARE DEĞİL BELKİDE HAVADAN KAYNAKLANIYORDUR ÇÜNKÜ BENDE ESKİYE DAYANAN ROMATİZMA VAR UMARIM GECER EN KISA ZAMANDA YAA OFFF senağlanım amasenağlamasenağlama
kızlar kalça ve eklem ağrıları için magnezyum diyorum başka bişi demiyorum! ben gezmeye gidiyorumkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?