2009 Mayıs Anneleri

tesekkür ederim dilekleriniz için ,inş. daha fazla büyüme olmaz,6 litre su tüketiyorum günde ,hersey cok guzel gidiyordu ama ,neyse bakalım kesin bişey yok daha hakkımızda hayırlısı olsun..

cnm gebelik öle bir yolki her sn farkılı işte ben gebeliğimin başından beri hep bişeyler bekledim..allaha şükür çok çokk kötü bişey yaşamadımm kanamam dışında..inş.herşey bundan sonra iyi gider herşey üzülme morelin yüksek olursa ve inanırsak herşey çok iyi olacağına inan olacak

27 hafta yaşındayım;
kalbim çok hızlı atıyor. ( 120-160/dak.), aydınlıkken anneciğimle yürüyoruz, karanlıkta yürüdüğümüz zamanlar babacığım da bizimle oluyor, annem çok su içiyor, onun yüzünden çok kilo alıyorum buraya sığmıyorum. Ben de annemin karnında yukarı doğru tırmanıyorum sürekli, bu nedenle derin nefes alırken zorlanıyormuş, ama bu beni etkilemiyor, hamile olunca bazı hormonlar onun daha sık nefes alıp vermesini sağlıyormuş, böylece bende bol oksijen kullanabiliyorum. Sürekli kilomu konuşuyorlar 950 gr. olmuşum, babacığım gibi çok oburmuşum, çok kilo almışım, demek ki ben ona benziyorum, onu daha çok merak etmeye başladım.

28 hafta yaşındayım ama cildim hala buruşuk ve pembe,yoksa şu vücudumdaki doğal krem işe yaramıyor mu? Bu yüzden karmakarışık düşüncelerim var, sıkıldıkça dönüyorum, annemi tekmeliyorum. Bugün küçük ressamlar geldi saçlarımı uzattılar, kaşlarımı, kirpiklerimi çizmeyi bitirdiler. Annem ile babam bir kitaptan boyumun 37 cm ve kilomun 1 kg. olduğunu söylediler bana. Onları duyduğumu öğrendiklerinden beri benimle konuşuyorlar.

29 hafta yaşındayım
1,3 kg. olduğum için anneciğim ayakta çok duramıyor, çabuk yoruluyor ve tansiyon denen bir şey yine düşürüyor bu nedenle hep dinleniyoruz. Babama dedi ki “ kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum, karnım kaşınıyor, nefes alamayacak kadar şişmanladım, midem yanıyor, bacaklarıma kramp giriyor, her yerim ağrıyor”. Babam onu teselli etti, bunların hepsi geçecek dedi. Sonra yürüyüşe çıktık, çünkü doktor yürümenin annem için en iyi egzersiz olduğunu söyledi. Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim.

30 hafta yaşındayım; bu günlerde anneciğim hep sol tarafına yatıyor böylece organlarına kan gidişi ve kan dönüşünün en az şekilde engellenmesini sağlıyormuş. Bu şekilde uyumakta zorlanınca karnının altına veya bacaklarının altına yastık koyuyor. Mide yanması olmaması içinde vücudunun üst kısmını alt kısmına göre hafifçe yukarıda tutuyor. Lanugo tüylerim kaybolmaya başladı, göz kapaklarımı düzenli olarak açıp kapatabiliyorum tabii 1,5 kilo oldum artık. Biliyor musunuz kemik iliğim kan yapabiliyor artık…

Heralde mayıs annişleri 26- 30 haftalar arsındayız şimdi. Bu "CENİN GÜNCESİ"ni ilk okuduğumda bebeğimiz olmasını istiyorduk,ama olmuyordu. o zaman okuyup okuyup ağlıyordum.senağlama şimdi bilgisayarımda bişey ararken bunu buldum. o günleri hatırladım:çok üzgünüm: Allah'ım kimseyi evlat yokluğu ile sınamasın!:Saruboceq:

senağlamasenağlama ağlattın kız beni offf zaman dursun hepimiz gözlerimizi açalım ve doğum anı gelmiş olsun ........merak ediyorum onları

Amin bitanem,birde Allah kimseye evlat acısı yaşatmasınsenağlamasenağlama

Kızlar bu arada ben bebeğim için günlük tutmaya başladım,her akşam ona o bu haftaya gelene dek yaşadığımız güzel anıları ve ilklerini yazıyorum,kesinlikle tavsiye ederim tam bir terapi gibi,tabi hatırladıkça duygusallaşıp ağlıyo insan ama olsun mutluluktana.sa.s
a.s.a.s.

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bişecik olmaz bebğin vaktinde doğar hem erken doğsa bile merak etme dayanıklıdır bizim mayıs bebişleri dayanır ve annesinin kollarına gelir inşallah dualarım seninle canım
aaa yapma bunu bebişine boşver seninki pire yüzünden yorgan yakmak oluyor eşine kızıp bebişi neden aç bıraktın en üzülmememiz gereken dönemler bu zamanlar takma kafana tatlım

ooooo maşallah tosun kızımıza bakalım bizimki ne kadar oldu salı günü gidicez bizde süprizzzzzsüprizzzzz

pınar
ılgın canlarım maşallah bebişlerinize...allah nazarlardan saklaısn..
hasta olan arkadaslar cook gecmiş olsun..inşallah bundan sonra hersey hepimiz için yolunda gider..
burcu cnm bişey sorucam sana..... benden kültür alınmıstı mantar cıkmıstı 3 hafta önce.o mu rahim yumusaması yapıyor acaba biliyor musun?bana doktorum rahim yumusamasıyla ilgili bişeyden bahsetmedi?merak ettim tatlım yaa?

ayyy pınarcım ya çok sevindim maşşallah kıs prensese1 kilo 672 gr olmuş demek. oh yerim ben onu yaa.allahım darısı bana...bak sıpaya birde yüzünü gösterseymiş zaten seninki hiç tam olarak yüzünü dönmedi size hep yandan durdu neyse annesi kızın çok nazlı olacak anlaşılan...selamını aldık teyzesi. benim paşamda çok selam söylüyor bakk

pınar doğum tarihinde bir değişme oldumu canım? dr birşey dedimi?

Canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah ne zaman doğduğu önemli değil inan sağlıklı olsun yeter erken doğduğunda kötü olacak diye düşünme önümüzde ne kadar fazla örnek var dualarımız seninle :Saruboceq:

Cerencim ağlattın bizi valla senağlamasenağlama

günaydın herkese iyi haftalar mayıs güzelleri nasılsınız

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın güzel annişler ve onların tatlı bebişlerikaydirigubbakcemile2

Günaydınlar herkese iyi haftalar...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…