tesekkür ederim dilekleriniz için ,inş. daha fazla büyüme olmaz,6 litre su tüketiyorum günde ,hersey cok guzel gidiyordu ama ,neyse bakalım kesin bişey yok daha hakkımızda hayırlısı olsun..
Heralde mayıs annişleri 26- 30 haftalar arsındayız şimdi. Bu "CENİN GÜNCESİ"ni ilk okuduğumda bebeğimiz olmasını istiyorduk,ama olmuyordu. o zaman okuyup okuyup ağlıyordum.senağlama şimdi bilgisayarımda bişey ararken bunu buldum. o günleri hatırladım:çok üzgünüm: Allah'ım kimseyi evlat yokluğu ile sınamasın!:Saruboceq:
senağlamasenağlama ağlattın kız beni offf zaman dursun hepimiz gözlerimizi açalım ve doğum anı gelmiş olsun ........merak ediyorum onları
Heralde mayıs annişleri 26- 30 haftalar arsındayız şimdi. Bu "CENİN GÜNCESİ"ni ilk okuduğumda bebeğimiz olmasını istiyorduk,ama olmuyordu. o zaman okuyup okuyup ağlıyordum.senağlama şimdi bilgisayarımda bişey ararken bunu buldum. o günleri hatırladım:çok üzgünüm: Allah'ım kimseyi evlat yokluğu ile sınamasın!:Saruboceq:
canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bişecik olmaz bebğin vaktinde doğar hem erken doğsa bile merak etme dayanıklıdır bizim mayıs bebişleri dayanır ve annesinin kollarına gelir inşallah dualarım seninle canımiyi aksamlar arkadaslar nasılsınız ,
uzun zamandır yazmıorum arada bi göz atıp cıkıorum
15 gün hastahanede yattım böbregimde büyüme görüldü
kumda döküyormusum ne acılar cektim bir bilseniz
2 gün oldum taburcu olalı şimdi bol bol su içiyorum ,
eger bu rahatsızlıgım tekrar ederse bebegimi 7 ayı dolunca alacaklarını söyledi drsenağlamainş. buna gerek kalmaz ve bu büyüme durur dua edin ne olur :Saruboceq:
aaa yapma bunu bebişine boşver seninki pire yüzünden yorgan yakmak oluyor eşine kızıp bebişi neden aç bıraktın en üzülmememiz gereken dönemler bu zamanlar takma kafana tatlımslm kızlar
nasılsınzı?
canım çok sıkkın benim ya
eşimle tartıştık sabah sabah yok yere
ne vardı bu kadar uzatacak
hamile ben miyim o mu bilmem
biraz temizli,k yaptım yattım
ben uyurken çekti gitti
not bile yazmamış ben şuraya gidiyorum diye
kalktım yemek yaptım
aradım nerdesin diye
ablasının yanına gitmiş
çağırmadı bile sende gelecekmisin diye
benim için daha iyi oldu yattım bene
orda bir de hizmet edecektim
nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama sinirleirm çok bozuluyor böyle olunca
neyse daha fazal konuşmayayım
şimdi tekrar ağlıycam
sabah kahvaltısıyla duruyorum
yemek bile yemedim
hemen gelir diye düşündüm ama saat kaç oldu....
Kızlar ben geldimmmmm. Bugün 1'de kontrolümüz vardı biliyosunuz. Öncelikle ben bu ay 2 kilo almışım. Çok da sorun değil ama bu şekilde dikkatli git dedi doktorumuz... Toplamda 13 kilo oldu delikafadulden
Kızıma gelince. Tam bir tosun olmuş tosun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 1 kilo 672 gr ve 43 cm olmuş benim tombul prensesimmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende 59 cm doğmuşum. Sanırım bana çekecek bu kız delikafadulden 15 gün önde gidiyor dedi doktor. Bende diyorum bu kız benim içime sığmıyor, sıkıştırıyor diye. Demek ki kocaman olmuş ta sığmıyormuş mercimeğim :dance: Bu sefer bir nazlı oldu ki sormayın. Elleriyle ayaklarını tutmuş, hepsini yüzünün hizasına getirmiş. Bi türlü açmadı bize yüzünü. Yandan minik burnuyla, kulağını gördük ancak kaydirigubbakcemile3 Doktorumuz 19 Mart'ta yurtdışına bi eğitim seminerine gideceği için randevumuzu 3 hafta sonraya verdi hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: Bakalım o zaman yüzünü gösterecek mi benim prensesim CADIARZU Ayrıca saçlı bir bebek olacak dedi doktor. Saçlarını bile gösterdi bize. Böyle giderse sanırım bi tosun doğuracağım delikafadulden
Sizlere de çok selamı var kızımın. Teyzelerimi ve kardeşlerimi öptüm kocaman dedi a.s. a.s. a.s.
Kızlar ben geldimmmmm. Bugün 1'de kontrolümüz vardı biliyosunuz. Öncelikle ben bu ay 2 kilo almışım. Çok da sorun değil ama bu şekilde dikkatli git dedi doktorumuz... Toplamda 13 kilo oldu delikafadulden
Kızıma gelince. Tam bir tosun olmuş tosun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 1 kilo 672 gr ve 43 cm olmuş benim tombul prensesimmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende 59 cm doğmuşum. Sanırım bana çekecek bu kız delikafadulden 15 gün önde gidiyor dedi doktor. Bende diyorum bu kız benim içime sığmıyor, sıkıştırıyor diye. Demek ki kocaman olmuş ta sığmıyormuş mercimeğim :dance: Bu sefer bir nazlı oldu ki sormayın. Elleriyle ayaklarını tutmuş, hepsini yüzünün hizasına getirmiş. Bi türlü açmadı bize yüzünü. Yandan minik burnuyla, kulağını gördük ancak kaydirigubbakcemile3 Doktorumuz 19 Mart'ta yurtdışına bi eğitim seminerine gideceği için randevumuzu 3 hafta sonraya verdi hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: Bakalım o zaman yüzünü gösterecek mi benim prensesim CADIARZU Ayrıca saçlı bir bebek olacak dedi doktor. Saçlarını bile gösterdi bize. Böyle giderse sanırım bi tosun doğuracağım delikafadulden
Sizlere de çok selamı var kızımın. Teyzelerimi ve kardeşlerimi öptüm kocaman dedi a.s. a.s. a.s.
iyi aksamlar arkadaslar nasılsınız ,
uzun zamandır yazmıorum arada bi göz atıp cıkıorum
15 gün hastahanede yattım böbregimde büyüme görüldü
kumda döküyormusum ne acılar cektim bir bilseniz
2 gün oldum taburcu olalı şimdi bol bol su içiyorum ,
eger bu rahatsızlıgım tekrar ederse bebegimi 7 ayı dolunca alacaklarını söyledi drsenağlamainş. buna gerek kalmaz ve bu büyüme durur dua edin ne olur :Saruboceq:
günaydın herkese iyi haftalar mayıs güzelleri nasılsınız
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın güzel annişler ve onların tatlı bebişlerikaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?