2009 Mayıs Anneleri

kızlar bebişler artık mercimeklikten çıktılar anneleri...
Ne diyelim onlara?

biz prensesimiz ablasının tontişi diye seviyoruz yağmurumla babamızda üçüncü mucizei defnem diye seviyor:)))))))))))))

kızlar bebek arabası alan var mı içinizde hangi markanın ürünleri daha iyi olur bebek arabasında dün çarşıda baktım ama beğenemedimm:1rolleyes:

tutkuncum defneler maşallah şimdiden cimcime yerim ben onları yaaa cumartesi doktordada hiç durmadı pek hareketliydi

pınarcım ilgincim iyiyim ben bebişimde iyi.yalnız artık gecelride kıpır kıpır birazz tez canlı hareketli olcak galiba ben gibi..evet pınarcım büyüyorlar benime haftaya cumartesi kendi doktorumuza randevumuz... inşallah yüzünü görürüm bu sefer...ben,m eşimde bana büyük kuzu ona küçççük kuzum diyor:)))))) çok komikya bu erkekler

Günaydın canım hoşgeldinnnn... Ayyy dolmaz mıyım bacım dolmaz mıyım hihoyyyt Bir sonraki randevu da doktorum yurt dışına gideceği için 3 hafta sonra ohhhh ohhhh :dance::dance::dance: Sen nasılsın?

Heee anladım canım sağolasın. Ay kan grubumu hatırlamadım şimdi bi anda kafamçokkarıştı 0'dı ama negatif miydi pozitif miydi? :uhm:

Evet Defne'ler fena. Bu arada Türkiz'in önüne Gökçe yakışıyor bacım. Yazdım anket bölümüne de a.s.

Valla bacım şu odası bi gelsin 15 gün kadar kokusu için bekleyeceğim. Sonra artık fazla ağırlaşmadan yerleştirip beklemeye geçeceğim inşallah :lepi:

QUOTE=tutkun09;5431049]aslimmm, MARYLİN, pnrhlt BOZON, SİBİKO, OJELİ, hepinize günaydın bugün havadan sanırım herkes uyuşuk gibi kimseler yok[/QUOTE]

Günaydın canım gerçi öğlenede yaklaştık sayılır ilk iş günü ya yoğunluk fena :bbo:

Canım cicilerinizi güle güle kullanın bizdede herşey aynı bu haftasonu da su gibi aktı geçti valla hiçbişey anlamadık misafir haftamdı benimde çok yorgunum ve uykum varrrrr :çok üzgünüm:[

Canım tam gibi sanki baya bişey var koyulacak ben çanta diyince bi tuhaf oluyorum ya 30 haftayı devirdik ama ben hala hazırlamaya gönüllü değilim sanki hazırlayınca hemen olcakmış gibi geliyo korkuyorummmm

Ay benimde daha çokkk var 37 haftaya kadar. :1no2:

Ya bende 37 haftayı bekliycem doğru söylüyosun arkadaşının söylediği gibi olabilir ama ya bizim bebiş beklerse naparız sonrası daha zor napıcam ben bi akıl verin Çok üzgünüm çoook

Ne diyelim onlara?

Tontişlerimiz desek maşşallah tombik oldular...:lepi:

Pınarcım sadece kan uyuşmazlığı olanlara yapılıyor tatlım bu test
tutkuncum evet gidicem raporumu alırken yaptırıcam tetstimi inş iyi çıkar gerçi çıkmasada çok önemli değilmiş hemen iğne yapıyorlar ya bende evde kalınca hazırlıcam çantamı

Ben Mothercare'den puset, araba koltuğu olarakta kullanılabilen ana kucağı ve bebeport'u olarak 3'lü set aldım canım. Çok kullanışlı ve çok da sağlam bişey. Tavsiye ederim...

Allah iyilik versin bacım. Büyüdüler valla. Geçen gün bu konuyu ilk açtığımdaki mesajları okudum da. Daha kesesi bile yoktu kuzumun...

Sağolasın canım. Valla kayınvalidem cuma günü tüm işleri bitirmiş sağolsun. Bu hafta arkadaşlarımızda gelmedi. 2 gün boyunca hem aylaklık ettik hemde işlerimizi hallettik kocişle. İyi oluyo arada böyle ya... Sende fazla yorma kendini bacım...

a.s.

Hafta sonu gecelik ve pijama takımı aldım kızlar ikisi toplam 35 tl tutu geceliğimi çok iyi bişey almadım çünkü sancı çeker filan lazımmış çok önemli bişey almadım yani
Valla çok uygun almışsın canım güle güle kullan.
kızlar günaydın iyi haftalar herkese.pınarcım maşşallah prensesine...ilgincim seninkinede maşallahh..
Günaydın Tlylon nasılsın

Ne diyelim onlara?
Valla ben Dünya güzelim diyorum babası prensesim diyor bi ad koyamadık çok depiklediğinde yaramazlık yaptığında pokuşum diyorum.

Sağol canım

çok güldüm kız pınar

Valla bakıyorum bende canım kararsızım.
Bu arada dün akşam yattığım yerde sıcak süt içiyorum benim kız birden çıldırdı Allah Allah dedim bi baktım bardağı karnıma dayamışım sıcak ya bu oraya vuruyor çektim durdu biraz öncede soğuk bardak vardı karnımda yine vuruyo karnımın üstüne ne koysam vuruyor oraya valla bu doğunca üstüne yorgan bile almıycak pek tepkili

Bende hala almadım şu fuarı bekliyorum bide karşıda haşim işican geçidi var oralarda çok uygunmuş yanımda yatırmak için beşikle arabayı alıcam sadece onlar kaldı.

tutkun canım iyiyim saolasın sen nasılsın? bizim kızlar rahatlarına pek düşkün olcaklar.. bu arada h.sonu dr oetker in zencefilli tarçınlı çikolatalı kekini yaptım aklıma sen geldin vallaa... tavsiye derim çok değişik baharatlı bir kek oldu..

sağol tülaycım bir bakayım bende

tutkuncum tepkisini yerim fıstığın:))))))))))))))))))

bende süt içtim şimdi defnem oynamayı hızlandırdı:)))))

maşallah bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…