Canım onlar farkında bile değillerdir hatta senin aldıklarını onlar da beğendiği için senin minnettar olduğunu düşünüyorlardır bence kırmadan söylemelisin.Yada bından sonra aldıklarını anlatma ve söyleme.Mesela odayı sakla sürpriz de uğursuzluk de imalı bişekilde anlarlar belki.Gerçi senin doğum erken bunu anlatmalısın.Bir-iki şey tamamda sonra gıcık bide sonra seninkine senin çabuk eskidi yok benimki şöyle falan deyip gıcık ederlerKızlar ya size birşey anlatıcam benim 2 tane arkadasım var onlarda haziran ve temmuzda olucak bebişleri ya ben ne alıyorsam aynısını alıyorlar bi de genelde aynı yerlere gidiyoruz ve aynı kişilerle görüşüyoruz 3 üz gibi olucaklar bende cok sevmem aynı aynı gezdirmeyi.
Odamı bekliyorlar görüp öyle kendileri sipariş vericekmiş.Arabayı gördüler bugün ikiside alıcaz diye arıyorlar kıyafet aynı alıyorlar isim bile aynı koyar bunlar ya.
Onları kırmakta istemiyorum ama ne söylüyeyim bilmiyorum valla sinir oldum ya
Canım internette aynı fiyatlarda bebek beşiği gördüm şimdi olsa onu alırdım dur bulursam göndereyim sana oda çok güzelTutkuncum şuan normal gözüküyor ve doktorum 37 hafataya kadar çalışabilir vereyim daha ii olur sonra kullanırsın dedi valla hayırlısı olsun hakkımızda.
Araba ve beşik içinde bi bakıcam bakalım alternatif olsun bide senin dediğin iks'ye bakıcam bakalım hangisi daha uygun olacak.
Canım kolay gelsin afiyet olsun..cokacimcoook
Kızlar hastane çantası için tek kullanımlık içinde ped olan çamaşırlar varmış netten araştırdım ama sadece tek kullanımlıkları buldum pedli şekilde değil hiç araştıran yada alacak olan varmı içinizde..Çok kullanışlı olduğunu söylediler..
alllahım gelsin 28 şubat gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz yemeğe gidios tosun paşamla sizede afiyet olsun annişler ve kuzuları...
pınarcım tek kullanımlık iç çamaşırları var ben onlardan alıcam. arkadaşlarım tavsiye etmişlerdi.
Evet canım tek kullanımlık çamaşır yazacağıma ped yazmışım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pınarcım tek kullanımlık iç çamaşırları var ben onlardan alıcam. arkadaşlarım tavsiye etmişlerdi.
Kızlar banada tavsiye ettiler ama nerden alıcaz bu pedli çamaşırları :sm_confused:
Canım Tülay bulmuş bi site ama yabancı :çok üzgünüm:
kızlar merhaba... moralim bozuldu sabah sabah... şeker testimin sonucunu aldım dr a gösterdim...
140 olması gereken değer 186 çıktı... cumartesiye kadar hamurişi ve tatlıyı yasakladı... cmtsi sabah gidip tekrar şeker testi olcam... bu kes 4 sefer kan lacaz falan dedi... ilki 50likti ama bu daha fazla galiba... napcam yaaa... şimdi diyet falan vercekler bana offfofffff.....
sizler iisiniz inşallah... geçmişi okuyamadım henüz bi bakim geliiim.....
kızlar merhaba... moralim bozuldu sabah sabah... şeker testimin sonucunu aldım dr a gösterdim...
140 olması gereken değer 186 çıktı... cumartesiye kadar hamurişi ve tatlıyı yasakladı... cmtsi sabah gidip tekrar şeker testi olcam... bu kes 4 sefer kan lacaz falan dedi... ilki 50likti ama bu daha fazla galiba... napcam yaaa... şimdi diyet falan vercekler bana offfofffff.....
Pınarcım bende o siteyi biliyorum ama Türkiyeden bi site değilki nasıl alcaz :sm_confused:
tünaydın kızlar ben gece çişe gitmekten mide yanmasından uyuyamadığım için saat 11 de kalktım
kahvaltı vs.derken ancak gelebildim......herkesler iyi işbaşı yapanlar p.tesi sendromu yaşıyor
incihan ben olsam şaka ile karışık söylerim ne bu üçüzmü olacak bu çocuklar diye hayatımda en nefret ettiğim şeydir bu.....işte benim halam biz ne aldık gelip bakıyor gidip daha iyisini kendi torununa alıyor
bizimkilere ay şöle ay böle diyip duruyor .........benim oğlanların yorganına bile laf söyledi kadın ....
neyse dengesizlerle bir olup morel bozmamak lazım ..........
aklıma gelenler bunlar .....bu arada benim kuzular bugün hiç hareket etmiyolar
bir iki tık yaptılar merak ettim yaww şimdi
ya kızlar kızkardeşim üniversitede okuyor.. kalbim sıkışıyor falan dedi neyse sevk alıp antalyadaki akdeniz üniversitesinde muayeneye geldi.acil yatış yapmışlar aklım orda şimdi inşallah bişeyi çıkmaz.
ilk kez duydum hemen araştırayım bendepınarcım tek kullanımlık iç çamaşırları var ben onlardan alıcam. arkadaşlarım tavsiye etmişlerdi.
Canım ben hamilelik şekeri ve diyet diye topik açmıştım orda 2000 ve 2500 lük diyet liste var ben 1 hafta ona uydum tahlilim normal çoktı istersen birkaç gün uygula yine çay ve sütte az şeker kullan ama haricinde kullanma normale ulaşır çünkü biz abartıyoruz şimdi bana diyet vermediler ama şekeri azalttım moralini bozma.Özellikle o güne kadar öğlen zeytinyağlı ye akşam az etli şeyler ye ve mutlaka salata ye.Yoğurtlada makarna ama 7-8 kaşığı geçmesin ben uydum kurtuldum diyetten sende uyarsan belki düzelir.kızlar merhaba... moralim bozuldu sabah sabah... şeker testimin sonucunu aldım dr a gösterdim...
Canım geçmiş olsun heyecan yapmıştır belki bişeyleri yada zayıf mı normalde inşallah bişey yoktur üniversite hastaneleri araştırmadan göndermez çok akıllıca yapıp hastaneye gelmiş.ya kızlar kızkardeşim üniversitede okuyor.. kalbim sıkışıyor falan dedi neyse sevk alıp antalyadaki akdeniz üniversitesinde muayeneye geldi.acil yatış yapmışlar aklım orda şimdi inşallah bişeyi çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?