2009 Mayıs Anneleri

Canım onlar farkında bile değillerdir hatta senin aldıklarını onlar da beğendiği için senin minnettar olduğunu düşünüyorlardır bence kırmadan söylemelisin.Yada bından sonra aldıklarını anlatma ve söyleme.Mesela odayı sakla sürpriz de uğursuzluk de imalı bişekilde anlarlar belki.Gerçi senin doğum erken bunu anlatmalısın.Bir-iki şey tamamda sonra gıcık bide sonra seninkine senin çabuk eskidi yok benimki şöyle falan deyip gıcık ederler
Canım internette aynı fiyatlarda bebek beşiği gördüm şimdi olsa onu alırdım dur bulursam göndereyim sana oda çok güzel

Canım sen söyleyince baktım şimdi netten. Bi ara bu pedli olan çamaşırlar olay olmuş ama şu anda göremedim nerde satılır falan. Ama dediğin gibi sadece tek kullanımlık çamaşırlar var satılan...

alllahım gelsin 28 şubat gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gelsin bacım gelsin de gör paşanı a.s.

biz yemeğe gidios tosun paşamla sizede afiyet olsun annişler ve kuzuları...

Afiyet olsun canım a.s.

Son düzenleme:
pınarcım tek kullanımlık iç çamaşırları var ben onlardan alıcam. arkadaşlarım tavsiye etmişlerdi.

Evet canım tek kullanımlık çamaşır yazacağıma ped yazmışım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet canım tek kullanımlık çamaşır yazacağıma ped yazmışım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pınarcım tek kullanımlık iç çamaşırları var ben onlardan alıcam. arkadaşlarım tavsiye etmişlerdi.

Kızlar banada tavsiye ettiler ama nerden alıcaz bu pedli çamaşırları :sm_confused:

kızlar merhaba... moralim bozuldu sabah sabah... şeker testimin sonucunu aldım dr a gösterdim...
140 olması gereken değer 186 çıktı... cumartesiye kadar hamurişi ve tatlıyı yasakladı... cmtsi sabah gidip tekrar şeker testi olcam... bu kes 4 sefer kan lacaz falan dedi... ilki 50likti ama bu daha fazla galiba... napcam yaaa... şimdi diyet falan vercekler bana offfofffff.....
sizler iisiniz inşallah... geçmişi okuyamadım henüz bi bakim geliiim.....

tünaydın kızlar ben gece çişe gitmekten mide yanmasından uyuyamadığım için saat 11 de kalktım
kahvaltı vs.derken ancak gelebildim......herkesler iyi işbaşı yapanlar p.tesi sendromu yaşıyor
incihan ben olsam şaka ile karışık söylerim ne bu üçüzmü olacak bu çocuklar diye hayatımda en nefret ettiğim şeydir bu.....işte benim halam biz ne aldık gelip bakıyor gidip daha iyisini kendi torununa alıyor
bizimkilere ay şöle ay böle diyip duruyor .........benim oğlanların yorganına bile laf söyledi kadın ....
neyse dengesizlerle bir olup morel bozmamak lazım ..........

chrey06 ben devlette doğum yapacağım için bi çok şeyi kendim almalıyım
kendim için
1-3 gecelik bir pijama takımı
2-hamile kilotları
2-ped
3-hasta bezi
4-emzirme atleti (bu atleti alırsak sütyene gerek yok içinde süteyn gibi zaten)
5-tarak,diş fırçası ,kağıt havlu,toka,deodorant,dişmacunu,,kırmızı kurdela,tuvalet kağıdı,pamuk göğüspedi,
6-bardak ,çatal,kaşık, tabak,ketıl,birpaket sallama çay,karbonatlı su,elbezi
7-terlik

kendim için aklıma gelenler bunlar cnm

bebekler için
1-4 tane hastane çıkışını koyacağız
2-biberonları
3-bebek bezi
4-bakım ürünleri
birde kalın battaniye alırız kanguru almayı düşünüyoruz çünki ilk etapda kankurya koyamayız

aklıma gelenler bunlar .....bu arada benim kuzular bugün hiç hareket etmiyolar
bir iki tık yaptılar merak ettim yaww şimdi

cnm üzülmee beee benimde 50 lik 183 çıktı 100 lük yaptık normal çıktı evde değerim sınırda çıktığı için dahiliye doktoruna giedecem diyet verip vermeyeceğine karar verecek ben evde başladım bile diyete 2500 lük listem vardı zaten

HİÇ SIKMA CANINI BEBİŞLERİ KUCAGIMIZA ALANA KADAR DOKTORLAR NE DERSE ONU YAPACAZ MECBUREN DIYET İŞİ BENIMDE HİÇ HOŞUMA GITMIYOR AMA KATLANACAZZZsenağlama

ya kızlar kızkardeşim üniversitede okuyor.. kalbim sıkışıyor falan dedi neyse sevk alıp antalyadaki akdeniz üniversitesinde muayeneye geldi.acil yatış yapmışlar aklım orda şimdi inşallah bişeyi çıkmaz.

Canım sıkma canını. Dikkat edersin biraz normale döner... 10'lük yapacaksa evet 4 kere kan alıyorlar. 3 saat kadar bekliyorsun. Biraz zorlanıyor insan ama yapacak bişey yok bacım. Banada 100'lük yapılmıştı...

Pınarcım bende o siteyi biliyorum ama Türkiyeden bi site değilki nasıl alcaz :sm_confused:

Bilmiyorum valla bacım :uhm:

Hoşgeldin Birso... Aman millet bayılır konuşmaya. Çok biliyosan daha iyisini sen al bize diyip insanın apzını kapatası gelir ama neyse klava:

Hayırdır canım ya? Geçmiş olsun. İnşallah çıkmaz bişey merak etme. Haber alınca bize de söyle hemen a.s.

ilk kez duydum hemen araştırayım bende

Canım ben hamilelik şekeri ve diyet diye topik açmıştım orda 2000 ve 2500 lük diyet liste var ben 1 hafta ona uydum tahlilim normal çoktı istersen birkaç gün uygula yine çay ve sütte az şeker kullan ama haricinde kullanma normale ulaşır çünkü biz abartıyoruz şimdi bana diyet vermediler ama şekeri azalttım moralini bozma.Özellikle o güne kadar öğlen zeytinyağlı ye akşam az etli şeyler ye ve mutlaka salata ye.Yoğurtlada makarna ama 7-8 kaşığı geçmesin ben uydum kurtuldum diyetten sende uyarsan belki düzelir.

tülaycığım bi ara cnm inş.önemli bişey değildir...

hee valla pınarcığımmm doğru deyyonn.........takmıyom artık kuzularımı bekliyorummmm

Canım geçmiş olsun heyecan yapmıştır belki bişeyleri yada zayıf mı normalde inşallah bişey yoktur üniversite hastaneleri araştırmadan göndermez çok akıllıca yapıp hastaneye gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…