2009 Mayıs Anneleri

tutkuncum defneler maşallah şimdiden cimcime yerim ben onları yaaa cumartesi doktordada hiç durmadı pek hareketliydi

delikafaduldendelikafaduldenkız valla neler diyorum çocuklara büyüdüğünde de desek mesela ,,,,

Canım yukarda pozitif yazıyor zaten negatif olsa dr söyler uyarırdı.Anket için sağol canım

QUOTE=tutkun09;5431049]aslimmm, MARYLİN, pnrhlt BOZON, SİBİKO, OJELİ, hepinize günaydın bugün havadan sanırım herkes uyuşuk gibi kimseler yok

Günaydın canım gerçi öğlenede yaklaştık sayılır ilk iş günü ya yoğunluk fena :bbo:
Canım cicilerinizi güle güle kullanın bizdede herşey aynı bu haftasonu da su gibi aktı geçti valla hiçbişey anlamadık misafir haftamdı benimde çok yorgunum ve uykum varrrrr :çok üzgünüm:[
Canım tam gibi sanki baya bişey var koyulacak ben çanta diyince bi tuhaf oluyorum ya 30 haftayı devirdik ama ben hala hazırlamaya gönüllü değilim sanki hazırlayınca hemen olcakmış gibi geliyo korkuyorummmm
Ay benimde daha çokkk var 37 haftaya kadar. :1no2:
Ya bende 37 haftayı bekliycem doğru söylüyosun arkadaşının söylediği gibi olabilir ama ya bizim bebiş beklerse naparız sonrası daha zor napıcam ben bi akıl verin Çok üzgünüm çoook
Tontişlerimiz desek maşşallah tombik oldular...:lepi:[/QUOTE]Canım son haftalarda riskli ama dr un ne diyor normalmi sezeryanmı normalse belki beklersin ama sezeryanda 38. haftada alıyorlar bebeği yada şekerin varsa 37-38. haftaya kadar alıyorlar dr konuş ona göre iznini ayarla.

hadi bakalım canım hayırlı haberlerle

Bende hala almadım şu fuarı bekliyorum bide karşıda haşim işican geçidi var oralarda çok uygunmuş yanımda yatırmak için beşikle arabayı alıcam sadece onlar kaldı.
Canım orası o kadar ucuz değil bide orda gece gündüz dışarda sergilendiği için üst üste falan sergi sırasında eskiyor.Beşik bakmıştım aynı beşiğe orda eskimişti bide 200 dedi ben mağazadan 135 e aldım düşün internet bile daha ucuz

oy oy oy tam benlik bide bi ara onu deneyim.Sanada afiyet olsun oy oy.bizde iyiyiz sen kesin iyisindir almışsın dopingi baksana

Son düzenleme:
kızlar valla yazamıyorum işler birikmiş yine pazartesi sendromu yemek saatide gelmiş bizim hepinize afiyet olsun öptüm bebişlerden

Bende hala almadım şu fuarı bekliyorum bide karşıda haşim işican geçidi var oralarda çok uygunmuş yanımda yatırmak için beşikle arabayı alıcam sadece onlar kaldı.

en iyi marka maclaren
ondan sonra maxi cosi
bunlar titanyumdan yapılmış, bebişler çocuk olana kadar taşıyo, çok sağlam ama bi o kadar da hafif arabalar..ama fiyatlar biraz yüksek.. 900 ytl civarı set olarak..

biz chicco düşünüyoruz.. 500 ytl civarı..

normal doğum olursa sancıçekerken lazımmış

Neymiş o canım ya hiç bilmiyorum nasıl bişey?

Acıktım yaaaaaaaaaaaaaa hemde çok acıktımmmmmmmmmmmmmmmmm

Yesene bacım ne diye aç duruyosun klava:

Canım son haftalarda riskli ama dr un ne diyor normalmi sezeryanmı normalse belki beklersin ama sezeryanda 38. haftada alıyorlar bebeği yada şekerin varsa 37-38. haftaya kadar alıyorlar dr konuş ona göre iznini ayarla.

hadi bakalım canım hayırlı haberlerle

Canım orası o kadar ucuz değil bide orda gece gündüz dışarda sergilendiği için üst üste falan sergi sırasında eskiyor.Beşik bakmıştım aynı beşiğe orda eskimişti bide 200 dedi ben mağazadan 135 e aldım düşün internet bile daha ucuz

oy oy oy tam benlik bide bi ara onu deneyim.Sanada afiyet olsun oy oy.bizde iyiyiz sen kesin iyisindir almışsın dopingi baksana[/QUOTE]

Sağolasın canım. Demek ki sorun yok heralde ki istemedi test falan... a.s.

kızlar valla yazamıyorum işler birikmiş yine pazartesi sendromu yemek saatide gelmiş bizim hepinize afiyet olsun öptüm bebişlerden

Ayyy sorma bacım. Pazartesiler hiç bitmezzzzz

Afiyet olsun sanada a.s.

ben yemeğe gidiyorum herkeze afiyet olsunnnnnnnnnnnnnn

Afiyet olsunnnn cokacimcoook

Ben Mothercare'den aldım 3'lü set olarak. 870.-TL. Çok kullanışlı bence...

Günaydın Kızlar

Makinada çamaşırlar bekliyor daha yatağım açık ama ben size bakayım dedim canım hiç iş yapmak istemedi valla.Benimde bebek arabam geldi kızlar cok güzelmiş ya bayıldım maclaren marka.

Pınarcım tosun mu diyelim ne diyelim senin sıpaya 41 kere maşallah.

ilgincim bebek arabası bize hediye gelecek o yüzden benim seçme şansım yok. ama hep diyorlarki baston alın hafif ve kullanışlı olsun gösterişe aldanmayın diyorlar...

evet cerencim baston daha iyi diyorlar.pier cardinde benim kuzenim almış çok rahat diyor hele yaz günleri falan çok ideall

Kızlar ya size birşey anlatıcam benim 2 tane arkadasım var onlarda haziran ve temmuzda olucak bebişleri ya ben ne alıyorsam aynısını alıyorlar bi de genelde aynı yerlere gidiyoruz ve aynı kişilerle görüşüyoruz 3 üz gibi olucaklar bende cok sevmem aynı aynı gezdirmeyi.

Odamı bekliyorlar görüp öyle kendileri sipariş vericekmiş.Arabayı gördüler bugün ikiside alıcaz diye arıyorlar kıyafet aynı alıyorlar isim bile aynı koyar bunlar ya.

Onları kırmakta istemiyorum ama ne söylüyeyim bilmiyorum valla sinir oldum ya

Hoşgeldin canım. Evdesin nasılsa yaparsın boşver kaydirigubbakcemile3
Güle güle güzel günlerde kullan canım arabanı a.s.

Valla bilmiyorum teyzesi sıpam kocaman olmuş. Allah hepimizinkileri nazarlardan saklasın inşallahhhh a.s.

ilgincim bebek arabası bize hediye gelecek o yüzden benim seçme şansım yok. ama hep diyorlarki baston alın hafif ve kullanışlı olsun gösterişe aldanmayın diyorlar...

evet cerencim baston daha iyi diyorlar.pier cardinde benim kuzenim almış çok rahat diyor hele yaz günleri falan çok ideall

Ama kızlar baston olanlar bildiğim kadarıyla 6-7 aylıktan sonra falan kullanılıyor. Yanılıyor muyum?

incihan canım zor bir durum ama şimdi söylesende yanlış anlarlar kıskandığını düşünürler en iyisi aldıklarını gösterme:)): odayıda daha gelmedi de..

evet pınarcım 6.aydan sonra kullanılıyormuşş. ben zaten şu an için almıyorum listemde en son sırada.))

Tutkuncum şuan normal gözüküyor ve doktorum 37 hafataya kadar çalışabilir vereyim daha ii olur sonra kullanırsın dedi valla hayırlısı olsun hakkımızda.

Araba ve beşik içinde bi bakıcam bakalım alternatif olsun bide senin dediğin iks'ye bakıcam bakalım hangisi daha uygun olacak.

Canım kolay gelsin afiyet olsun..cokacimcoook

Valla zor bi durum bacım. Hani insan birinde bişeyi görür beğenir alır tabi ama herşeyin de aynısı hoş değil yani. Bence bi şekilde belli et bacım. Neticede üçüz değil ki bunlar? Yada aldıklarını bi süre gösterme. Off zor ya klava:

evet pınarcım 6.aydan sonra kullanılıyormuşş. ben zaten şu an için almıyorum listemde en son sırada.))

Anladım canım okiş...

Kızlar bende küçükken kullanması çok zor diye düşünmüştüm.Baston arabalardan sanki küçük bebekler düşecek gibi geliyo daha hafif ama sağlam bişey almak lazım neticede 3 yaşına kadar kullanır.

Bence söleme incihancım neticede onlarda hamile alınabilirler gösterme her aldığını anlatma böylece sıkıntıyı ortadan kaldırmış olursun

Evet kızlar ya abartmıyorum demi ama bir iki parça beğenirsin alırsında herşeyi de aynı olunca sinir olurum tabi neyapalım artık belli etmeye çalıştım ama anlamıyorlar bunlar.

Amann onlar için oğlumu üzmeyeyim ben napalım kendi tercihleri artık anlayan anlar.

Bende cumartesi gidicem dr canlarım cok heyecanlıyım bitsin hemen bu hafta.

Ben azıcık toplanayım kızlar gelirim yine

Kızlar hastane çantası için tek kullanımlık içinde ped olan çamaşırlar varmış netten araştırdım ama sadece tek kullanımlıkları buldum pedli şekilde değil hiç araştıran yada alacak olan varmı içinizde..Çok kullanışlı olduğunu söylediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…