2009 Mayıs Anneleri

kızlar sola yatmakta zorlanıyordum yaa rabbim öle bişey verdiki sağ tarafa yatınca midem çok yanıyor uyuyamıyorum soluma yatınca rahatımm.......şimdi hep soluma yatıyorumm

kızlar ben geldim..dün temizlik yaptık yoruldum..gec kalktım anca girebiliyorum.. ben 32.haftamdan sonra almayı düşünüyorum bebek arabasını falan..çantamıda o zaman hazırlarım.
nasılsınız herkes iyi bir haftasonu gecirmiştir umarım canlarım....

kızlar sola yatmakta zorlanıyordum yaa rabbim öle bişey verdiki sağ tarafa yatınca midem çok yanıyor uyuyamıyorum soluma yatınca rahatımm.......şimdi hep soluma yatıyorumm

ay cok sevindim cnm..bende sağıma yatıyorum hatta öyle uyuyp öyle kalkıyorum ve her yanım tutulmus oluyor...soluma yatınca mümkün değil uyuyamıyorum..

tamam pınarcımm..bilmiyorumki ya durduk yerde kalbi sıkışmaya başlamaış((

Sıkma canını bacım. Hastane araştırmak istemiştir o yüzden göndermemişlerdir. Bişey çıkmaz Allah'ın izniyle :Saruboceq:

tülaycığım bi ara cnm inş.önemli bişey değildir...

hee valla pınarcığımmm doğru deyyonn.........takmıyom artık kuzularımı bekliyorummmm

Salla gitsin yerimseniben

Ohhh bak ne güzel bacım yaaaa hihoyyyt

ay cok sevindim cnm..bende sağıma yatıyorum hatta öyle uyuyp öyle kalkıyorum ve her yanım tutulmus oluyor...soluma yatınca mümkün değil uyuyamıyorum..

Hoşgeldin canım. Afferim yor kendini klava: Yavaş yavaş yapar insan. Acelen ne?

Sağ tarafında ana damarlar olduğundan sağa yatınca kan dolaşımın tam olmuyor. O yüzden tutulmalar, kramlar, kas kasılmaları falan oluyor canım. Doktorum öyle dedi...

kızlar biz arabalarını almadık bebeklerin çünki en orta hallisi 500 ytl istedğimiz bişeyin yani...
anakucağınıda amcası alacak ama hala ses yok doğunca alsın hadi
bizde port bebeden vazgeçtik kanguru alacaz önümüz yaz alır çocukları çıkarız diyoruz port bebe ile zor gezeriz arabamızda yok.......

fulyacığım bende sağıma dönmeden yatamaz uyuyamazdım ama mide olayı baskın çıktı
sağ döndüğüm an boğazıma kadar yanıyorum yawww
eklem ağrılarımda gitti kızlarrr

ojeli niredeeeeeeeee koca göbüşşşş çık ortaya çarpuşturak göbüşleriiii

TEŞ.KIZLAR.TUTKUNCUM EVET KARDŞEİM ÇOK ZAYIF NORMALDE.belkide ders stresi olmuştur son senesi çünkü.
Canım bende çok zayıftım onun yaşlarında 2 öneli sınavıma girerken de kalbim sıkıştı ve bayılmıştım hatta bide aç kalıp birden yemek yediğimde oluyordu bünyesi zayıf düşmüştür merak etme o yaşlarda olur hatta şimdiye düzelmiştir

Canım kanguru ilk 5 ay için riskli diyorlar bebeklerin kemikleri gelişmemiş oluyor yan yatmalılar var onlarda araba fiyatı kadar zaten iyi araştır bence bebekleri ilk 6 ay oturtmayın bile diyorlar

bana fikir verin kızlar gerçekten port bebe beni zorlar elimde port bebe kolumda çanta ne bilem zor gibi geldi

valla tutkucuğum arkadaşım 1 aylıkken başladı kullanmaya
offf yaaa bilmiyorum ki hiçç
genelde kemikleri kakılır derler yani çocuk başını tutmaya ve vücudunu kullanmaya başlamadan kullanılmaz derler bi dr sor istersen onlarda ilk aylarda bebeği ayakta tutmak oturtmak yada dike yakın yatırmayı tavsiye etmiyorlar kangurunun yan yatanları var baş destekli fiyatlarıda 120 falan 2 tane alınca 240 ediyor çok pahalı ikinci eller var aslında hiç kullanılmamış onlar uygun ama belki istemezsin tabi bide portbebe çanta gibi omzuna çarpraz taktıkların var 50 falan onlarda biz arkadaşımın ikizlerine arabasını beraber ikinci el bakıp almıştık çok temiz ve güzeldi çokta uygun oldu tabi herkes istemez.Benim görümcemde almıştı hiç kullanmamış şimdi bana vercek bende kullanırmıyım bilmem.İyi düşünmen lazım kullanamayıp boşa masrafta olur.Tabi bu benim dediklerim bi fikir sen durumunu daha iyi bilirsin

Canım telaş yapma sinirsel bişey olabilir.Böyle durumlarda yada miğdesinde sorun yaşarsada kalbe sıkıştırma ve ağrı yaparmış gönlünü ferah tut bizide bilgilendir.

Canım aynen canım bende yatamıyodum ama 2 haftadan beridir solda çok rahat yatıyorum

Fulyacım hoşgeldin temizlikte yapılmış ohh benim gibi bende cumartesi acayip bi temizlik vardı evde 4 kadın :roflol: çantayıda biraz daha bekliycem sanırım 32 haftadan sonra yaparım diyorum bende

Canım kullanışlı ve hoş ama bu 6 aydan sonra kullanma durumunu bilmiyorum bi araştır netten

MİMARESRACIM canım geçmiş olsun yediklerine dikkat edersen düşer kesin. kafanı çok takma diyetle geçen birşey...

BİRSENNNNN HEEEYYYTTTTTTTTT çık ortaya geldim ulen...kim kimi yenermiş şimdi göstericez sana ...

TÜLAYCIM geçmiş olsun kardeşine üzüldüm ya kaç yaşında kardeşin allah iyiliğini versin bize haber et tamammı merakta bırakma...

Tutkuncum anketi oyladım oyum gökçeye kaydirigubbakcemile2

Bu arada mesajını aldım bende mesaj attım sana.Birde şu diyet listelerinin olduğu linki buraya yazarmısın bi arkadaşımla paylaşıcamda şimdiden teşekkürler canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…