kızlar sola yatmakta zorlanıyordum yaa rabbim öle bişey verdiki sağ tarafa yatınca midem çok yanıyor uyuyamıyorum soluma yatınca rahatımm.......şimdi hep soluma yatıyorumm
tamam pınarcımm..bilmiyorumki ya durduk yerde kalbi sıkışmaya başlamaış((
tülaycığım bi ara cnm inş.önemli bişey değildir...
hee valla pınarcığımmm doğru deyyonn.........takmıyom artık kuzularımı bekliyorummmm
kızlar sola yatmakta zorlanıyordum yaa rabbim öle bişey verdiki sağ tarafa yatınca midem çok yanıyor uyuyamıyorum soluma yatınca rahatımm.......şimdi hep soluma yatıyorumm
kızlar ben geldim..dün temizlik yaptık yoruldum..gec kalktım anca girebiliyorum.. ben 32.haftamdan sonra almayı düşünüyorum bebek arabasını falan..çantamıda o zaman hazırlarım.
nasılsınız herkes iyi bir haftasonu gecirmiştir umarım canlarım....
ay cok sevindim cnm..bende sağıma yatıyorum hatta öyle uyuyp öyle kalkıyorum ve her yanım tutulmus oluyor...soluma yatınca mümkün değil uyuyamıyorum..
Canım bende çok zayıftım onun yaşlarında 2 öneli sınavıma girerken de kalbim sıkıştı ve bayılmıştım hatta bide aç kalıp birden yemek yediğimde oluyordu bünyesi zayıf düşmüştür merak etme o yaşlarda olur hatta şimdiye düzelmiştirTEŞ.KIZLAR.TUTKUNCUM EVET KARDŞEİM ÇOK ZAYIF NORMALDE.belkide ders stresi olmuştur son senesi çünkü.
Canım kanguru ilk 5 ay için riskli diyorlar bebeklerin kemikleri gelişmemiş oluyor yan yatmalılar var onlarda araba fiyatı kadar zaten iyi araştır bence bebekleri ilk 6 ay oturtmayın bile diyorlarkızlar biz arabalarını almadık bebeklerin çünki en orta hallisi 500 ytl istedğimiz bişeyin yani...
anakucağınıda amcası alacak ama hala ses yok doğunca alsın hadi
bizde port bebeden vazgeçtik kanguru alacaz önümüz yaz alır çocukları çıkarız diyoruz port bebe ile zor gezeriz arabamızda yok.......
genelde kemikleri kakılır derler yani çocuk başını tutmaya ve vücudunu kullanmaya başlamadan kullanılmaz derler bi dr sor istersen onlarda ilk aylarda bebeği ayakta tutmak oturtmak yada dike yakın yatırmayı tavsiye etmiyorlar kangurunun yan yatanları var baş destekli fiyatlarıda 120 falan 2 tane alınca 240 ediyor çok pahalı ikinci eller var aslında hiç kullanılmamış onlar uygun ama belki istemezsin tabi bide portbebe çanta gibi omzuna çarpraz taktıkların var 50 falan onlarda biz arkadaşımın ikizlerine arabasını beraber ikinci el bakıp almıştık çok temiz ve güzeldi çokta uygun oldu tabi herkes istemez.Benim görümcemde almıştı hiç kullanmamış şimdi bana vercek bende kullanırmıyım bilmem.İyi düşünmen lazım kullanamayıp boşa masrafta olur.Tabi bu benim dediklerim bi fikir sen durumunu daha iyi bilirsinvalla tutkucuğum arkadaşım 1 aylıkken başladı kullanmaya
offf yaaa bilmiyorum ki hiçç
ya kızlar kızkardeşim üniversitede okuyor.. kalbim sıkışıyor falan dedi neyse sevk alıp antalyadaki akdeniz üniversitesinde muayeneye geldi.acil yatış yapmışlar aklım orda şimdi inşallah bişeyi çıkmaz.
kızlar ben geldim..dün temizlik yaptık yoruldum..gec kalktım anca girebiliyorum.. ben 32.haftamdan sonra almayı düşünüyorum bebek arabasını falan..çantamıda o zaman hazırlarım.
nasılsınız herkes iyi bir haftasonu gecirmiştir umarım canlarım....
kızlar biz arabalarını almadık bebeklerin çünki en orta hallisi 500 ytl istedğimiz bişeyin yani...
anakucağınıda amcası alacak ama hala ses yok doğunca alsın hadi
bizde port bebeden vazgeçtik kanguru alacaz önümüz yaz alır çocukları çıkarız diyoruz port bebe ile zor gezeriz arabamızda yok.......
Kiraz Bebe*>>*Ana Kucağı*>>*Kanguru
şunlara bi bakarmısınız kızlar
şunlara bi bakarmısınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?