sibikocuğum neden korkuyon bacım nst gir fenamı sancın varmı görülüyor
bizim hissetmediğimiz ama rahimde olan kasılmaları görüyorsun
valla beni bağlasa heççç şikayet etmem zaten alır beni belki gittiğimde ....önceden görüyor herşeyi
hastanede yatarken kız 32 haftalıktı rahimde kasılma var ama kendi hissetmiyor düşün hastanede yatırdı doktor
cnm kim getirecek kız bebeğin eşylarını?
hem sen temizle bacım perdesi en son iş bende perde isityom ama zor gibi olmazsa olmaz artık perdesi kusur olsun ne diyek cnm :jeyyar:
Belkide yaklaşıyor olması beni böyle heyecanlandırıyo korkutuyo aslında 4 martta gidicem ozaman sorucam bakalım 32 haftayı 37 uzatacak doktorum raporla bakalım hayırlısı.
Kız ben bide işyerinde doğurmıyım ayyyyyykaydirigubbakcemile3
Gerçi doktor ambulans herşey var ama düşünsene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[k] {n} [k];5437823 .!.:kızlar bu sabırsızlıkla bekledigimiz bebek fuarı varya araştırdım biraz,
normalde hersene onlain biletler dagıtılmıs bazı sitelerden yani
ücret ödemeden girilebiliomuş ama bu sne hiç biyerde yokmus
herkesler köpürüo giriş kşi başı 10tl koca anne falan gidersek ettimi 30 lira
bide alışveriş yapıcan yuh dedim valla...
fuarı organize eden firmaya baktım onlar bilet dagıtmıslar ama oda
yogun ilgiye teşekkür edip bilet veremioruz dio!!!!
zaten gecen sene gideneler içerisi cok pahalı falan diolar dışardakilerle aynı fiyatlarmıs
hatta dışarda daha ucuzu var bile diolar...
benm fikrim cok degişti eger bilet bulamazssam gitmicem
ya sizce biz kaçıncı haftada nts ye gircez ben bugün 30 oldum bu cumartesi girermiyim acaba?
Bilen varmı kaçıncı haftada girirldiğinden?
yok bacım sanmam. 34'den sonra falan mıydı acaba?
Bu arada ben şu mide yanması için gaviscon aldım kızlar. Ama doktora gün de ne kadar içebilirim diye sormayı unuttum?
gelmediler len msn den
sibiko cnm msn de gördüm seni burada yoksun
kız nst gir sen ne zamana kadar çalışcanda oralarda doğurmayım diyorsun
A yben çok sıkıldım bugün. Saat 6 olsa da gitsem. Bi konuşamadım da patronlaa offfffffff
pınarcım ben o şuruptan 2.şişeye başladım. Günde 4 defaya kadar içebilirsin. Rahatsızlığına göre yandıkça iç...
Ben bazen 3 defa içiyorum bazen 1 defa yanmama bağlı
Canım 37 haftaya kadar çalışıcam valla kaydirigubbakcemile3 belli olmaz oğluş gelicem falan derse artık buralarda doğururuz:roflol:
Yanımda bi çalışanım vardı feedback veriyodum kızada komik oldu bilgisayarın sesini açık unutmuşum ileti geldikçe öttü siz peşpeşe yazınca panik oldum naniknanik
Kızda demiştir bana ahkam kesiyo bak kendisi msn de diye kaydirigubbakcemile
Canım neyi konuşucam izin durumunumu?
A yben çok sıkıldım bugün. Saat 6 olsa da gitsem. Bi konuşamadım da patronlaa offfffffff
ya sizce biz kaçıncı haftada nts ye gircez ben bugün 30 oldum bu cumartesi girermiyim acaba?
Bilen varmı kaçıncı haftada girirldiğinden?
kıss gittt konuşsana ne panikk yaptınnn kaydirigubbakcemile3 hem kovarsada tazminatını alırsın fena mı ??delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Yok kız ne kovması :roflol: Haberleri var ama onlar konuşmadıkça geriliyorum. Hem tazminat meselesini konuşmam lazım. Evleneli bir yıl dolmadığı için almaya hakkım var. Ama hiç sevmiyorum para konuşmayı yaaa offfff
kızlar netten baktım sanırım 32.haftada giriliyormuş.
Yok kız ne kovması :roflol: Haberleri var ama onlar konuşmadıkça geriliyorum. Hem tazminat meselesini konuşmam lazım. Evleneli bir yıl dolmadığı için almaya hakkım var. Ama hiç sevmiyorum para konuşmayı yaaa offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?