2009 Mayıs Anneleri

sibikocuğum neden korkuyon bacım nst gir fenamı sancın varmı görülüyor
bizim hissetmediğimiz ama rahimde olan kasılmaları görüyorsun
valla beni bağlasa heççç şikayet etmem zaten alır beni belki gittiğimde ....önceden görüyor herşeyi
hastanede yatarken kız 32 haftalıktı rahimde kasılma var ama kendi hissetmiyor düşün hastanede yatırdı doktor

Belkide yaklaşıyor olması beni böyle heyecanlandırıyo korkutuyo aslında 4 martta gidicem ozaman sorucam bakalım 32 haftayı 37 uzatacak doktorum raporla bakalım hayırlısı.

Kız ben bide işyerinde doğurmıyım ayyyyyykaydirigubbakcemile3
Gerçi doktor ambulans herşey var ama düşünsene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm kim getirecek kız bebeğin eşylarını?

hem sen temizle bacım perdesi en son iş bende perde isityom ama zor gibi olmazsa olmaz artık perdesi kusur olsun ne diyek cnm :jeyyar:

babamlar getircek cnm

ya herşeyini ben aynı gün yapmak istiyorum yani sabahtan odaya bi girip akşam son haliyle görmek istiyorum öyle parça parça yapmayı sevmiyorum evi temizlerkende öyleyimdir en büyük temizliklerde bile en gec 2 günde bitecektir mutlaka
o yüzden biraz daha bekliyim herşeyi aynı abda yapam bacımm hihoyyyt

bacımm ne panik yaptın sen şimdidenn bee ne güsel işte bebişinin kalp atışlarını duyacaksın doya doya rahat ol dert etme Şeniz

ayy bak bu olaya bende cokkkk kızdımm hee kötükedihüsokötükedihüso

gelmediler len msn den
sibiko cnm msn de gördüm seni burada yoksun

kız nst gir sen ne zamana kadar çalışcanda oralarda doğurmayım diyorsun

A yben çok sıkıldım bugün. Saat 6 olsa da gitsem. Bi konuşamadım da patronlaa offfffffff

ya sizce biz kaçıncı haftada nts ye gircez ben bugün 30 oldum bu cumartesi girermiyim acaba?
Bilen varmı kaçıncı haftada girirldiğinden?

ya sizce biz kaçıncı haftada nts ye gircez ben bugün 30 oldum bu cumartesi girermiyim acaba?

Yok bacım sanmam. 34'den sonra falan mıydı acaba?

Bu arada ben şu mide yanması için Gaviscon aldım kızlar. Ama doktora gün de ne kadar içebilirim diye sormayı unuttum?

yok bacım sanmam. 34'den sonra falan mıydı acaba?

Bu arada ben şu mide yanması için gaviscon aldım kızlar. Ama doktora gün de ne kadar içebilirim diye sormayı unuttum?

pınarcım ben o şuruptan 2.şişeye başladım. Günde 4 defaya kadar içebilirsin. Rahatsızlığına göre yandıkça iç...
Ben bazen 3 defa içiyorum bazen 1 defa yanmama bağlı

gelmediler len msn den
sibiko cnm msn de gördüm seni burada yoksun

kız nst gir sen ne zamana kadar çalışcanda oralarda doğurmayım diyorsun

Canım 37 haftaya kadar çalışıcam valla kaydirigubbakcemile3 belli olmaz oğluş gelicem falan derse artık buralarda doğururuz:roflol:

Yanımda bi çalışanım vardı feedback veriyodum kızada komik oldu bilgisayarın sesini açık unutmuşum ileti geldikçe öttü siz peşpeşe yazınca panik oldum naniknanik

Kızda demiştir bana ahkam kesiyo bak kendisi msn de diye kaydirigubbakcemile

A yben çok sıkıldım bugün. Saat 6 olsa da gitsem. Bi konuşamadım da patronlaa offfffffff

Canım neyi konuşucam izin durumunumu?

pınarcım ben o şuruptan 2.şişeye başladım. Günde 4 defaya kadar içebilirsin. Rahatsızlığına göre yandıkça iç...
Ben bazen 3 defa içiyorum bazen 1 defa yanmama bağlı

Heee tamam bacım. Bende hergün içmek zararlı mıdır acaba dicektim. Bayağı hakkımız varmış. Sağolasın a.s.

Evet canım ya bu haftam son. Hepsi farkında ama kimse henüz konuşmaya yanaşmıyor. İşlerine gelmeyince görmemezlikten gelmeye bayılırlar...

canım benim bildiğim son haftalara doğru yada sancın olduğu durumlarda nst ye alıyolar yani erken alınanlar erken doğum riski olanlar diye biliyorum :uhm:

kıss gittt konuşsana ne panikk yaptınnn kaydirigubbakcemile3 hem kovarsada tazminatını alırsın fena mı ??delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Yok kız ne kovması :roflol: Haberleri var ama onlar konuşmadıkça geriliyorum. Hem tazminat meselesini konuşmam lazım. Evleneli bir yıl dolmadığı için almaya hakkım var. Ama hiç sevmiyorum para konuşmayı yaaa offfff

kızlar aranızda muhasebecı veya bu işlerden anlayan varmı bızım ofısın muhasebecısı dısarıda ama adamın kendınden haberı yok bırı benı aydınlatabılırmı acaba? şu izin konusunda doktorum 32+1 de cagırdı rapor ıcın 16martta yanı.ben 37 haftaya kadar degılde nısan basına kadar calısmak ıstıyorum maaşımı işyerınden tam alabılmek ıcın.37 haftaya kadar calısabılır raporuyla daha erken dogum ıznıne cıkabılecekmıyım nasıl oluyor bırı bana akıl versın lutfen

harçlık istemiyosun hoş patronundan hakkını ıstıyosun bı cesaret gıt kapısına konusmak ıstıyorum de.senın cekıngen tavrın onunda işine gelıyor bebegının hakkını yedırme bence

ooo sende he bacımm sadaka istemiyosun ki hakkın olanı istiyorsunn o yüzden rahat ol ve kendinden emin biş şekilde biran önce konuş bence kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…