babamlar getircek cnm
ya herşeyini ben aynı gün yapmak istiyorum yani sabahtan odaya bi girip akşam son haliyle görmek istiyorum öyle parça parça yapmayı sevmiyorum evi temizlerkende öyleyimdir en büyük temizliklerde bile en gec 2 günde bitecektir mutlaka
o yüzden biraz daha bekliyim herşeyi aynı abda yapam bacımm hihoyyyt
cnm senin durumuna bağlı ama 28 haftadan sonra girilebiliyor eğer sorunun varsaya sizce biz kaçıncı haftada nts ye gircez ben bugün 30 oldum bu cumartesi girermiyim acaba?
Bilen varmı kaçıncı haftada girirldiğinden?
cnm gaviskonu ben her yandığımda içiyorum ama öle tepeleme bir kaşık içmiyorum korkma bi zararı yok arkadşımşarapçı gibi elimde gaviskonla gezerdim diyorduYok bacım sanmam. 34'den sonra falan mıydı acaba?
Bu arada ben şu mide yanması için Gaviscon aldım kızlar. Ama doktora gün de ne kadar içebilirim diye sormayı unuttum?
aman cnm bişey olmaz işyerinde ama açık koma sesi basılırsın öleeCanım 37 haftaya kadar çalışıcam valla kaydirigubbakcemile3 belli olmaz oğluş gelicem falan derse artık buralarda doğururuz:roflol:
Yanımda bi çalışanım vardı feedback veriyodum kızada komik oldu bilgisayarın sesini açık unutmuşum ileti geldikçe öttü siz peşpeşe yazınca panik oldum naniknanik
Kızda demiştir bana ahkam kesiyo bak kendisi msn de diye kaydirigubbakcemile
Canım neyi konuşucam izin durumunumu?
kıss gittt konuşsana ne panikk yaptınnn kaydirigubbakcemile3 hem kovarsada tazminatını alırsın fena mı ??delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
harçlık istemiyosun hoş patronundan hakkını ıstıyosun bı cesaret gıt kapısına konusmak ıstıyorum de.senın cekıngen tavrın onunda işine gelıyor bebegının hakkını yedırme bence
ooo sende he bacımm sadaka istemiyosun ki hakkın olanı istiyorsunn o yüzden rahat ol ve kendinden emin biş şekilde biran önce konuş bence kaydirigubbakcemile5
heee anladım cnm .....valla ben evde olmadığımdan öle bir lüksüm yok önce odayı yerleştirp temizlerler sonra nisan ayında komple evi temizlerler
cnm senin durumuna bağlı ama 28 haftadan sonra girilebiliyor eğer sorunun varsa
yani sen sancım var kasılmam var dersen sokabilirler cnm
cnm gaviskonu ben her yandığımda içiyorum ama öle tepeleme bir kaşık içmiyorum korkma bi zararı yok arkadşımşarapçı gibi elimde gaviskonla gezerdim diyordu
aman cnm bişey olmaz işyerinde ama açık koma sesi basılırsın ölee
gerçekten o vakte kadar çalışacanmı kızz delüüüüüüüüüü
bu fikreee sonuna kadar katılıyorum yawwwdelikafadulden
kızzz gittt konuş paranı bırakma artık patoronlar yamyamYok kız ne kovması :roflol: Haberleri var ama onlar konuşmadıkça geriliyorum. Hem tazminat meselesini konuşmam lazım. Evleneli bir yıl dolmadığı için almaya hakkım var. Ama hiç sevmiyorum para konuşmayı yaaa offfff
Heeee bana 3 hafta sonra randevu verdiğine göre o zaman tam 32 haftam bitmiş oluyor. Belki girerim. Gerçi klinik ya gittiğim yer. Orda var mıdır bilmiyorum da :uhm:
heee kızlar o zaman duruma göre beni bu hafta nst ye alabilir doktor. doktora gittiğimde 30+5 oluyorum. birde benim arada kasıklarım sancıyor sizde de oluyormu. karnımı alttan tutarak geziyorum.doktora diyecem zaten.
Neyse patron kaçtığına göre bende toparlanıp kaçayım. Kısmetse yarın konuşacağım artık. Çok çok öptüm sizi kuzularrrrr a.s.
sibiko ne iş yaparsın sen yawwwww öle çalışıyonnn
pınar güle güle cnm
ojeli kasılman ve sancın varsa sokar özellerde ekstra ücret alınıyor nst den haberin olsun
heee herkes gidiyooo kimseler kalmıyorrr
Canım çağrı merkezi satış projelerinde yöneticilik ve eğitmenlik yapıyorum yani yeni işe giriş eğitimleri satış eğitimleri falan..
Evet bende çıkıcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?