2009 Mayıs Anneleri

Birsencim banada 2 haftadır oluyo sanki bir tarafa toplanıyor gibi acayip sertleşiyo kendini sanki dışarıya doğru ittiriyor gibi

valla cnm bende anlamadım yaww sn sürüyor birde çok tuvaletim geliyor
ayağa kalkıyorum çişşşşşş valla hep yatasım geliyor
öle bi yerden çıkacak gibi değilde bir tarafım sertleşiyor

cnm sen doktora söle nst ye bağlanırsın zamnın geldi nstlisin sen

tşk ler kızlar . Darısı bize gerçektende. O kadar tatlı ki anlatamam..daha bir sürü resim çektim.. Onu gördükçe bir an evvel bebişim doğsun istiyorum

Ay bayılıyorum ben bu ikiz arabalarına yaaaa hihoyyyt

Valla bende tam bugün konuşsam mı diye düşünüyodum? Sıkıntı yaptım valla kendime yaaa offff :çok üzgünüm: Sen konuştun mu?

Bu arada tüm Mayis Annelerine selamlar...

Selam canım hoşgeldin...

KIZLAR BU BENİM KUZENİMİN KIZI.BU HAFTADA GÖRMEYE GİTTİMDE RESMİNİ ÇEKTİM

Allah nazardan saklasın bacım. O nasıl yanaklar öyle? Tü tü tü 41 kere maşşallahhhhh

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm... önerilerini dikkate alacağım ve cuöartesiye akdar uygulayacağım... inşallah cumartesi ii çıkar sonuçlarım...

Bu arada tüm Mayis Annelerine selamlar...
canım meraba nasılsın

Birsencim banada 2 haftadır oluyo sanki bir tarafa toplanıyor gibi acayip sertleşiyo kendini sanki dışarıya doğru ittiriyor gibi
Benimde oluyor arada benim oturyomuş o kafasıymış tepedeki keyifçi yani

ojeli cnm maşşallahhhhhhh kızzzzzzzz
aslım doğru diyonnnn hahaaa
ben hala çanta hazırlyacam ikiz anneleir çoktan hazırlar
canım almışsın zaten herşeyi yıkayıp çantaya yerleştircen tabi ama insan bişey unutmayım diyor.Kız Birsen kesin benden ince doğurcan zaten fotolarını koyarsın yumurcakların bizim bu ayda bi sen bide Seherin ikizleri var sanırım başka varmı bilmem.Senin iki oğlan seherin bi kız bi oğlan Allah sağlıkla dünyaya getirsin.Böyle bebeklerden bahsedince kızımın eşyalarını seviyorum ve sabırsızlanıyorum.
OJELİ çok tatlı tombiş yanaklı ısırırım ben o yanakları ama benim garip bir huyum var yeğenlerim ve arkadaşlarım dahil en az 40 ı çıkana kadar ne öperim nede kucağıma alırım korkarım zaten ben bebeklerin öpülmesine karşıyım

slm kızlar
nasılsınız?
okuldan yeni geldim geçtim hemen pc nin başına
sağ kalçam fena ağrıyor
yürüyemiyorum nerdeyse
sizlerde durum nasıl?
dün size eşimle tarıştığımızdan bahsetmiştim
sağolun desteklerirniz için
tam sofrayı koydum eşim geldi
atıştırmış ben yemeyeyeim dedi
kaç gündür canım xxxxxxx çekiyordu hiçbir yerde bulamamıştı
kapıyı açtım elinde xxxxxx ler geldi
çok şaşırdım doğrusu
baya aramış belli
hadi gönlümü aldı yine
bu sabahta babannesi manisadaki torundaydı dün onlarda gelmişler orayada uğramış ondan gecikmiş öyle dedi
açıklama yaptı ben hiç sormadaan
içim rahatladı biraz

geçmiş olsun cnm
inş bir daha aynı şeyleri yaşamazsın.

ayyy tutkucuğum aldık herşeyi ama annem ne acelen var diyor 30 hafta olsun diyor
bebeklerin kıyafetlerinide yıkamıyor kuzenimin nişan telaşı var
benim evden koltuklar çıkacak mobilya gidece işte o zaman annem başlar hala pazara gitmiş yakalık almış yaa........almaya devam ediyor hazırlığa gelince acelesi neymiş diyorr

bebeklerin eşyalerı yatak odasını kapattı şimdi bide hastane vazliizi diyince nereye koyacaz dedi.şimdi listeyi yazacam unutmayım bişey diye .....
ben bide silikon göğüs ucu alacam göğüs kalkanı alacam bide çatlak kremi alacam
çantaya onları koymam lazım..biberonlar tamamda
ped vs.alacaz

ojeli kuşum çok çokk çokkk tatlı maşallahhhhhhhh ama koyma kızz nazar değerr
kötü niyetle bakmıyoz amaa ağırlık çöker minnoşaa

canım aranızın düzelmesine sevindim bak kendini üzdün boşuna

canım anneler erken der bizden önce hazırlar bekle biraz daha bakalım.
bende silkon uc ve kalkan alıcam benim de çok hassas yara olmaz inşallah.

Vallah ben panik yaptıkça eşim bir rahatki sorma ben sadece siteye koyduğum kıyafetleri aldım diğerlerini anne annesi ve babannesi tamamlıcak zaten bebek mevlidi biz 15 günlükken yapacaklar bana başka kıyafet aldırmıyorlar bu arada cmt günü annişkom perdesini ve uyku setini aldı oğluşumun perdemiz kayıp balık nemolu uykusetimizde mavili melekler var üzerinde bizde eşimle cmt günü bordürümüzü alıcaz onuda kayıp balık nemolu alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…