Kızlar ya artık çok az kaldı doğumlarmıza 30 haftaya geldik bir çoğumuz zaman nasılda geçti ve bende bir panik paşladı acaba yetişebilecekmiyim diye
Birsencim banada 2 haftadır oluyo sanki bir tarafa toplanıyor gibi acayip sertleşiyo kendini sanki dışarıya doğru ittiriyor gibi
canım burda 3 diyet listesi var
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/253584-hamilelik-sekeri-ve-diyet.html
Birsencim şu linke bi baksana 1. el hem uygun fiyatlarda
PratikEv - Bebek Arabaları - İkiz Bebek Arabaları
inşallah doğrudur 290 a bebek arabası var
biz geldik pınarcım sen şu iştekilerle konuştunmu benim bu hafta son
mimaresra geçmiş olsun canım diyete uyarsın düzelir üzülme sen benimde 140 sınır ama bende 1 haftada tatlıyı kestim hemen düştü canım üzülme sen
Bu arada tüm Mayis Annelerine selamlar...
KIZLAR BU BENİM KUZENİMİN KIZI.BU HAFTADA GÖRMEYE GİTTİMDE RESMİNİ ÇEKTİM
ilk kez duydum hemen araştırayım bende
Canım ben hamilelik şekeri ve diyet diye topik açmıştım orda 2000 ve 2500 lük diyet liste var ben 1 hafta ona uydum tahlilim normal çoktı istersen birkaç gün uygula yine çay ve sütte az şeker kullan ama haricinde kullanma normale ulaşır çünkü biz abartıyoruz şimdi bana diyet vermediler ama şekeri azalttım moralini bozma.Özellikle o güne kadar öğlen zeytinyağlı ye akşam az etli şeyler ye ve mutlaka salata ye.Yoğurtlada makarna ama 7-8 kaşığı geçmesin ben uydum kurtuldum diyetten sende uyarsan belki düzelir.
canım meraba nasılsınBu arada tüm Mayis Annelerine selamlar...
Benimde oluyor arada benim oturyomuş o kafasıymış tepedeki keyifçi yaniBirsencim banada 2 haftadır oluyo sanki bir tarafa toplanıyor gibi acayip sertleşiyo kendini sanki dışarıya doğru ittiriyor gibi
canım almışsın zaten herşeyi yıkayıp çantaya yerleştircen tabi ama insan bişey unutmayım diyor.Kız Birsen kesin benden ince doğurcan zaten fotolarını koyarsın yumurcakların bizim bu ayda bi sen bide Seherin ikizleri var sanırım başka varmı bilmem.Senin iki oğlan seherin bi kız bi oğlan Allah sağlıkla dünyaya getirsin.Böyle bebeklerden bahsedince kızımın eşyalarını seviyorum ve sabırsızlanıyorum.ojeli cnm maşşallahhhhhhh kızzzzzzzz
aslım doğru diyonnnn hahaaa
ben hala çanta hazırlyacam ikiz anneleir çoktan hazırlar
geçmiş olsun cnmiyi aksamlar arkadaslar nasılsınız ,
uzun zamandır yazmıorum arada bi göz atıp cıkıorum
15 gün hastahanede yattım böbregimde büyüme görüldü
kumda döküyormusum ne acılar cektim bir bilseniz
2 gün oldum taburcu olalı şimdi bol bol su içiyorum ,
eger bu rahatsızlıgım tekrar ederse bebegimi 7 ayı dolunca alacaklarını söyledi drsenağlamainş. buna gerek kalmaz ve bu büyüme durur dua edin ne olur :Saruboceq:
canım aranızın düzelmesine sevindim bak kendini üzdün boşunaslm kızlar
nasılsınız?
okuldan yeni geldim geçtim hemen pc nin başına
sağ kalçam fena ağrıyor
yürüyemiyorum nerdeyse
sizlerde durum nasıl?
dün size eşimle tarıştığımızdan bahsetmiştim
sağolun desteklerirniz için
tam sofrayı koydum eşim geldi
atıştırmış ben yemeyeyeim dedi
kaç gündür canım xxxxxxx çekiyordu hiçbir yerde bulamamıştı
kapıyı açtım elinde xxxxxx ler geldi
çok şaşırdım doğrusu
baya aramış belli
hadi gönlümü aldı yine
bu sabahta babannesi manisadaki torundaydı dün onlarda gelmişler orayada uğramış ondan gecikmiş öyle dedi
açıklama yaptı ben hiç sormadaan
içim rahatladı biraz
geçmiş olsun cnm
inş bir daha aynı şeyleri yaşamazsın.
canım anneler erken der bizden önce hazırlar bekle biraz daha bakalım.ayyy tutkucuğum aldık herşeyi ama annem ne acelen var diyor 30 hafta olsun diyor
bebeklerin kıyafetlerinide yıkamıyor kuzenimin nişan telaşı var
benim evden koltuklar çıkacak mobilya gidece işte o zaman annem başlar hala pazara gitmiş yakalık almış yaa........almaya devam ediyor hazırlığa gelince acelesi neymiş diyorr
bebeklerin eşyalerı yatak odasını kapattı şimdi bide hastane vazliizi diyince nereye koyacaz dedi.şimdi listeyi yazacam unutmayım bişey diye .....
ben bide silikon göğüs ucu alacam göğüs kalkanı alacam bide çatlak kremi alacam
çantaya onları koymam lazım..biberonlar tamamda
ped vs.alacaz
benim öyle değil benimde çok hassas ondan bende almak istiyorumtutkucuğum göğüs ucum yok benim ondan alacam arkadaşım kullandı hemen yarayı önledii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?