2009 Mayıs Anneleri

cnm alacaklarsa sorun yok ama alacaz deyipde almazlarsa sorun var demek hayırlısı
eşler rahatlar ama benimki değil çünki ben biraz bahtsız bedevi olduğumdan adam hazırlıklı olalım der durur

benim öyle değil benimde çok hassas ondan bende almak istiyorum
güle güle beyazcım
ojeli pek tatlı ya
Bende yemek yapıcam hepinizi öpüyorum kızlarrrrrrrr:asigim::asigim::asigim:

valla benim yok ucu hasaslık bakımını heç bilmiyom kıııı
hadi güle gülee bakalımm

arkadaşlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar bugün işim vardı takip edemedim sohbet koyu maşallah :)kendinize iyi bakın

ayy canımm hiçç kolumu kaldırcakk halim yok nedense havadan mı bilmemm

öyle okuyorum sizi kendi halimdeee maşşallah sizler hazırlıkları bitiriyosuzz hee :jeyyar:

anlıyorum cnm bendede oluyor o bazen..........sen hazırlığı yapmadınmı cicim odan hazırr yıka yıka koyy bacım mart ortası biz yıkayacaz bohçalayacaz mobilya gidincede annemler hazırlayacak oadayı

kızlar bugün hiç yazamadım tam okuyamadımda mesaide bitti bende bittim

ojeli ne kadar tatlı ya maşallah canım ya tülaycım kardeşini okudum çok üzüldüm sınav stresidir inş canım büyük ihtimalle öledir şimdiden çok geçmiş olsun

bugün çok iş vardı gidelim atık kızlar çok yorulduk kızmla şimdide hıçkırık tutu kızımı bu aralar çok oluyor öpüyorum yarın kadar kendinize iyi bakın

marylin canım saolasın inşallah öyledir .şimdi konuştumda akrdeşimle daha hiçbir sonuç çıkmadan beyinle ilgili hastalık var demiş doktorlar yarın hayırlısyla emar sonuçlarını alalımda içim rahat edicek..

MARYLİN CİM SANA DA İYİ AKŞAMLAR...KENDİNE İYİ BAK..kaydirigubbakcemile2

TÜLAYCIM GÖRÜYORMUSUN YAA HAYIRLISIYLA TEMİZ ÇIKAR İNŞALLAH..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..

cnm inş. onlar temiz çıkar sorunsuzdur inş.sınav stresidir cnm dikkat etsin

anlıyorum cnm bendede oluyor o bazen..........sen hazırlığı yapmadınmı cicim odan hazırr yıka yıka koyy bacım mart ortası biz yıkayacaz bohçalayacaz mobilya gidincede annemler hazırlayacak oadayı

valla bacım oda geldi ama geldiğinden beri öylece duruyorr daha içini bile temizlemedimm bide mart ortası gibi bizimkiler bebeişin eşyalarını getirecekler onlarla beraber yıkar yerleştirirm diye düşünüyorum bide daha odanın perdesini yaptırmadım

cnm kim getirecek kız bebeğin eşylarını?

hem sen temizle bacım perdesi en son iş bende perde isityom ama zor gibi olmazsa olmaz artık perdesi kusur olsun ne diyek cnm :jeyyar:

Ay birsencim benim oğluşta öle bi ittiriyoki sanki oracığa yapıvericem gibi koşa koşa gidiyorum tuvalete :roflol: korkutma kız beni ne nst'si allah aşkına ayyyyy :1shok:

Ben 32 haftadan sonra haızırlıycam çantamı bu arada göğüs kremini önceden kullanmaya başlayınca göğüs kalkanına gerek yok dediler ama bilmiyoruk :roflol:

BUDA BAŞKA BİR RESMİ TOSUNUMUN...

[/URL]

Allahım nazarlardan saklasın bu ne güzellik

Canım aranızın düzelmesine sevindim ne güzel anlamıştır hatasını allah bozmasın aman :Saruboceq:

Güle güle kullansın canım iyi günlerde

arkadaşlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar bugün işim vardı takip edemedim sohbet koyu maşallah :)kendinize iyi bakın

Kızlar iyi akşamlar Şeniz

Çok şükür tülaycım beyin için ne demişler acaba habersiz bırakma bizi inşallah bişey çıkmaz :Saruboceq:

kızlar bu sabırsızlıkla bekledigimiz bebek fuarı varya araştırdım biraz,

normalde hersene onlain biletler dagıtılmıs bazı sitelerden yani

ücret ödemeden girilebiliomuş ama bu sne hiç biyerde yokmus

herkesler köpürüo giriş kşi başı 10tl koca anne falan gidersek ettimi 30 lira

bide alışveriş yapıcan yuh dedim valla...

fuarı organize eden firmaya baktım onlar bilet dagıtmıslar ama oda

yogun ilgiye teşekkür edip bilet veremioruz dio!!!!

zaten gecen sene gideneler içerisi cok pahalı falan diolar dışardakilerle aynı fiyatlarmıs

hatta dışarda daha ucuzu var bile diolar...

benm fikrim cok degişti eger bilet bulamazssam gitmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…