Vallah ben panik yaptıkça eşim bir rahatki sorma ben sadece siteye koyduğum kıyafetleri aldım diğerlerini anne annesi ve babannesi tamamlıcak zaten bebek mevlidi biz 15 günlükken yapacaklar bana başka kıyafet aldırmıyorlar bu arada cmt günü annişkom perdesini ve uyku setini aldı oğluşumun perdemiz kayıp balık nemolu uykusetimizde mavili melekler var üzerinde bizde eşimle cmt günü bordürümüzü alıcaz onuda kayıp balık nemolu alıcam
benim öyle değil benimde çok hassas ondan bende almak istiyorum
güle güle beyazcım
ojeli pek tatlı ya
Bende yemek yapıcam hepinizi öpüyorum kızlarrrrrrrr:asigim::asigim::asigim:
civcivkimmmm sesin çıkmıyorrrrr ses ver arada
arkadaşlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar bugün işim vardı takip edemedim sohbet koyu maşallah :)kendinize iyi bakın
ayy canımm hiçç kolumu kaldırcakk halim yok nedense havadan mı bilmemm
öyle okuyorum sizi kendi halimdeee maşşallah sizler hazırlıkları bitiriyosuzz hee :jeyyar:
marylin canım saolasın inşallah öyledir .şimdi konuştumda akrdeşimle daha hiçbir sonuç çıkmadan beyinle ilgili hastalık var demiş doktorlar yarın hayırlısyla emar sonuçlarını alalımda içim rahat edicek..
anlıyorum cnm bendede oluyor o bazen..........sen hazırlığı yapmadınmı cicim odan hazırr yıka yıka koyy bacım mart ortası biz yıkayacaz bohçalayacaz mobilya gidincede annemler hazırlayacak oadayı
valla bacım oda geldi ama geldiğinden beri öylece duruyorr daha içini bile temizlemedimm bide mart ortası gibi bizimkiler bebeişin eşyalarını getirecekler onlarla beraber yıkar yerleştirirm diye düşünüyorum bide daha odanın perdesini yaptırmadım
valla cnm bende anlamadım yaww sn sürüyor birde çok tuvaletim geliyor
ayağa kalkıyorum çişşşşşş valla hep yatasım geliyor
öle bi yerden çıkacak gibi değilde bir tarafım sertleşiyor
cnm sen doktora söle nst ye bağlanırsın zamnın geldi nstlisin sen
ayyy tutkucuğum aldık herşeyi ama annem ne acelen var diyor 30 hafta olsun diyor
bebeklerin kıyafetlerinide yıkamıyor kuzenimin nişan telaşı var
benim evden koltuklar çıkacak mobilya gidece işte o zaman annem başlar hala pazara gitmiş yakalık almış yaa........almaya devam ediyor hazırlığa gelince acelesi neymiş diyorr
bebeklerin eşyalerı yatak odasını kapattı şimdi bide hastane vazliizi diyince nereye koyacaz dedi.şimdi listeyi yazacam unutmayım bişey diye .....
ben bide silikon göğüs ucu alacam göğüs kalkanı alacam bide çatlak kremi alacam
çantaya onları koymam lazım..biberonlar tamamda
ped vs.alacaz
slm kızlar
nasılsınız?
okuldan yeni geldim geçtim hemen pc nin başına
sağ kalçam fena ağrıyor
yürüyemiyorum nerdeyse
sizlerde durum nasıl?
dün size eşimle tarıştığımızdan bahsetmiştim
sağolun desteklerirniz için
tam sofrayı koydum eşim geldi
atıştırmış ben yemeyeyeim dedi
kaç gündür canım xxxxxxx çekiyordu hiçbir yerde bulamamıştı
kapıyı açtım elinde xxxxxx ler geldi
çok şaşırdım doğrusu
baya aramış belli
hadi gönlümü aldı yine
bu sabahta babannesi manisadaki torundaydı dün onlarda gelmişler orayada uğramış ondan gecikmiş öyle dedi
açıklama yaptı ben hiç sormadaan
içim rahatladı biraz
geçmiş olsun cnm
inş bir daha aynı şeyleri yaşamazsın.
Vallah ben panik yaptıkça eşim bir rahatki sorma ben sadece siteye koyduğum kıyafetleri aldım diğerlerini anne annesi ve babannesi tamamlıcak zaten bebek mevlidi biz 15 günlükken yapacaklar bana başka kıyafet aldırmıyorlar bu arada cmt günü annişkom perdesini ve uyku setini aldı oğluşumun perdemiz kayıp balık nemolu uykusetimizde mavili melekler var üzerinde bizde eşimle cmt günü bordürümüzü alıcaz onuda kayıp balık nemolu alıcam
arkadaşlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar bugün işim vardı takip edemedim sohbet koyu maşallah :)kendinize iyi bakın
kızlar bugün hiç yazamadım tam okuyamadımda mesaide bitti bende bittim
ojeli ne kadar tatlı ya maşallah canım ya tülaycım kardeşini okudum çok üzüldüm sınav stresidir inş canım büyük ihtimalle öledir şimdiden çok geçmiş olsun
bugün çok iş vardı gidelim atık kızlar çok yorulduk kızmla şimdide hıçkırık tutu kızımı bu aralar çok oluyor öpüyorum yarın kadar kendinize iyi bakın
marylin canım saolasın inşallah öyledir .şimdi konuştumda akrdeşimle daha hiçbir sonuç çıkmadan beyinle ilgili hastalık var demiş doktorlar yarın hayırlısyla emar sonuçlarını alalımda içim rahat edicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?