2009 Mayıs Anneleri

kızlar çok şükür bende öle çok ağrı olmuyor heleki iyice sola yatmaya başladığımdan beridir
daha iyiyim

Doktoruna bir sor o zaman, ihmale gelmez. Benimki o kadar siddetli degil, beden islevsiz kalinca daha cok oluyor. Ya da cok yoruldugumda...

kızlar bu konu konuşulmuştu ama bebeklerin çamaşırını şimdi ne ile yıkayacaz bana diyin bakimmm

perşembe kontrole gidecektim sanırım o kadar bekleyemiycem
dayanılmaz oldu çünkü artık
yarın okulda dersim erken biterse randevu alırım yada çarşambaya falan
bakalım inş kesecek bişey olur
dırımkızı cnm ya ne tarafa yatsamda olmuyor kesilmiyor bir türlü
hatta yatarken bile aynı noktada ağrım oluyor kıpırdamasamda
geceleri hiç uyuyamıyorum nerdeyse
son 1 haftada 2 kez uyurken ağayıma kramp girdi
bişeyler eksik sanırım ama ne
bakalım görücezartık

kızlar bu konu konuşulmuştu ama bebeklerin çamaşırını şimdi ne ile yıkayacaz bana diyin bakimmm

ben bilmiyorum cnm yaa::sm_confused:
anneme de sormak aklıma gelmemiş hiç
burdaki tavsiyeleri okuyalım CADIARZU
işimize yarar
valla iyiki sizler varsınız ne çok şey öğrendim burdana.s.

senn git cnm baktır bencede bende öle şeyler olmuyorrrr

benim kayınvalide sabun tozu almış canım bide dalinin bebekler için yumuşatıcısını

hımmm evet iyi fikir alayım bendee

kzılar bende çıkıyorum
eşim gelir birazdan o gelene kadar biraz daha yatayım
bebişlerinize ve size iyi akşamlar diliyorum

birsencim bende sabun tozu ve yumoş baby yumuşatıcı aldım. aslında dalinin sıvı deterjanı da var ama çok pahalı geldi bana. 2L.si 17TL idi yanılmıyorsam. sabun tozu da hassas ciltlere uygun. bide bebek için yumuşatıcı,tamam!

sağol cnm ok.öle yaparımmm

kızlar bu oda takımı nasıl? her rengi var. ben yeşilini beğendim ama bir tek beyazın takım resmi var diye bunu koydum. tabiiki bu takımdan çok daha güzelleri var ama bununda fiyatı çok uygun geldi bana yaa. 979 TL. hemde yatak asansörlü ve büyüyor. büyüyünce bir de komodin ve çalışma masası çıkıyor. fikir bekliyorum!

yawww gene oku oku bitiremedim

pınarcım tek kullanımlık iç çamaşırları var ben onlardan alıcam. arkadaşlarım tavsiye etmişlerdi.

ilk defa duydum bende nerden alınacağını öğrenirsen banada msj atarmısın canım

canım çoğu kişide çıktı şeker biraz dikkat edince geçer merak etme sen

canım ben o ağrıyı tam 2 haftadır çekiyor hele geçen gün adım atamıyordum sağdan sola dönmiyorum dr. sordum nettende çok araştırdım normalmiş nasıl geçicek bilmiyorum dr süt yoğurt yemiyormusun diyor ama yiyorum magnezyumuda alıyorum bir paketi bugün bitirdim yarın 2.pakete başlıycam ama hala geçmedi bebek ne taraftaysa orası ağrıyormuş kemikler yer açıyormuş ondanmış ilerleyen zamnlarda bebek büyüdüğünde ne halde olurum bilmiyorum senağlama

tutkucuğum göğüs ucum yok benim ondan alacam arkadaşım kullandı hemen yarayı önledii

canım bir arkadaşımında göğüs ucu yoktu oda yapay göğüs ucu aldı çok memnun kaldı al mutlaka rahat edersin

:1shok::1shok:aa paraylamıymış giriş bizde cümbür cemaat gitmeyi düşünüyoduk
, ne saçmalık yaklava: ya biz izmitten kalkıp gitcez bide pahalıysa boşuna gitmekte var :uhm: gidersekte hafta sonu gidebiliriz daha önce giden arkadaşlardan tüyoları alırım artık ona göre gideriz bizde

ooo herşey hazırlanmış ne güzel,bizde mart ortası gibi hazırlayacağız herşeyi

Valla çalışıcam birsencim napıyım mecbur yoksa sonrasında oğluşu 2 aylık bırakıp gelemem kızzzzz :1no2:

aynen canım bende 37.ci haftaya kadar çalışıcam kızımla ne kadar vakit geçirirsem kardırsenağlama küçücükken bırakıcam bakıcıya nasıl yapıcam hala bilmiyorumsenağlama

canım resimin üzerine tıklayınca açılmıyor biraz daha büyütüp bakıcaktım nasıl yapıcam:uhm: bende büyüyen yataklardan alıcam canım sonradanda kullansın diye

valla kızlar bebeleirni bakıcıya anneye bırakacaklar çok zorlanacaksınız benim arkadaşımda öle diyordu
ama bırakamadı çalışmayacam az buldum az yerim dedi............
arakdaşımda öğretmen geçen sene ağustosda doğum yaptı hala işbaşı yapmadı nasıl gidecem diyor yawww.....

allah sabır versin arakdaşlarr zor oluyormuş yaniii

aminn canım vallahi nasıl yapıcam bilmiyorumsenağlama çok zor olucak daha doğrusu dayanabilecmiyim bende bimiyorumsenağlama

çok güsel cerenciğim güle güle kullanın uygunmuşda fiyatıı
yok kız almadım ben. bi site de buldum. mağaza istanbulda. ama kargoyla gönderiyorlar. fiyat uygun olunca dikkatimi çekti. benim oda almam biraz zor gibi şimdilik ama bakıyorum yine de. içim gidiyor bakarken:çok üzgünüm:
canım resimin üzerine tıklayınca açılmıyor biraz daha büyütüp bakıcaktım nasıl yapıcam:uhm: bende büyüyen yataklardan alıcam canım sonradanda kullansın diye
canım tıklayınca açılıyor ya. bi daha dene istersen.

bende bebişimi tanımadığım kişilere emanet edip okula gitmek zorundayım:a015: nasıl dayanacam bilmiyorum! birde sabah 7buçukta çıkıyorum,3te evdeyim

cerencim çok ciciymiş nerdeymiş bu magaza bende sadece beşik ve dolap

istiorum gidip bi görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…