2009 Mayıs Anneleri

günaydın canım inş bulursun neler alıcan bakalım eksik kaldımı çok ben dün yine bir liste yaptım bitmiyor eksik sürekli aklıma bir şeyle rgeliyor

günaydın sibiko az izinin varmış canım sende ben gibisin benimde 20 gün onuda annemlerin yanında geçircem inş kızımla iyisin inş keyifler nasıl bir senle ben 37 e kadar çalışcaz herhalde tabi bizimkiler işyerin de doğmaz sa:roflol:

zaten bu işteki sorunlar yüzünden bebeklerimizi de kasıyoruz insanların bize daha dikkatli olması gerek ama nerdeee

valla sorma aslıcım of of çok bunalıyorum bazen aslında iş değil insanlar yoruyor

günaydın kızlar....herkes iyidir umarım.ilgincim geçmiş olsun.belki biraz vakit geçince kramp giren yerinin ağrısı geçer canım...

günaydın tülaycım kardeşin nasıl oldu bir haber varmı

aslım iş stresi bebişlerimizide etkiliyor bende öyle iş yerinde ne zaman yoğun stresli sinirli bir gün geçirsem akşama moralsiz oluyorum defnemde kasılıyor ( üzülüyorum sonrada bizim burdan kıdem meraklısıda az önce çaycımıza bak banudan öğren herşeyi sen bakacaksın diyor kız şaşırdı benim kendi müdürüm daha birşey demeden millet kendi kendine birşeyler yapıyor sinir oldum valla

marlyıncim iyiyim tatlım sen nasılsın defnemiz nasıl dün gece zor uyudum baldırıma kramp girdi yine( eşim hemen magnezyum yaptı içtim birazda masajla geçti ama hala yeri ağrıyor tatlım

Günaydın kızlar,
Benimde dün sabah baldırıma kramp girdi yeri hala ağrıyor.Tedirgin olmuştum.Eşim magnezyum yaptı demişsin doktormu verdi nasıl bişey bu?

marylin canım saol günaydın.kardeşim bugün beyin emarına girecek bende haber bekliyorum umarım bişeyi çıkmaz...

ılgıncım boşver milleti ağzı olan konuşuyor malesef bende son günlerimi yaşıyorum oh ne güsel
marylin ben pek bişey almıcam arabaların fiyatlarına bakıcam gerçi eşim arabaların yapıldığı fab bulmuş uygunmuşta ama bir piyasa araştırması yapıyoruz sonra havlu alıcam anneannesi bornoz almış zaten diğer kıyafetlerini anneanne ve babanne alıyor bizde mevlitte veriyorlar hepsini ben sadece yeni doğduğunda giydireceklerimi aldım gerisini onlar haledecekler sağolsunlar

Marylin sorma canım biz işyerinde doğuracaz sanırım :roflol: bişeyi bu kadar çok söylersen olurmuş vallla ayyyyy

Günaydın kızlar,
Benimde dün sabah baldırıma kramp girdi yeri hala ağrıyor.Tedirgin olmuştum.Eşim magnezyum yaptı demişsin doktormu verdi nasıl bişey bu?

canım toz şeklinde yarım bardak suyla karıştırıp içiyorsun kasılmalara ve kramplara çok iyi geliyor

tülaycım inşallah iyi sonuçlar çıkar kardeşinle ilgili tatlım

aslım takmamaya çalışıyorum bende iznimize az kaldı hepimizina.s.

sibikom diğer bölümede yazdım hepsi birbirinden güzel bebişin hayırlıyla kullansın cicilerini inşallah tatlım

aslım sibikom tülaycım sizede günaydın nasılsınız kızlar iş yerinden bir bayanın kızı doğum yaptı prensesi olmuş maşallah bugün ziyarete gideceğim bende:)))

allah analı babalı büyütsün canım

öyle canım maalesef bir doğum iznine çıksaydık

marylin canım saol günaydın.kardeşim bugün beyin emarına girecek bende haber bekliyorum umarım bişeyi çıkmaz...

inş güzel haberlerini alıcaz canım

Günaydın arkadaşlar cnr daki anne bebek fuarı için ben katılımcı bir iki firmayı aradım ürünlerinizi görmek istiyorum fuarda dedim onlarda bana ücretsiz olarak davetiye yolladılar. Siz de isteyebilirsiniz. Mesela 0 800 211 61 42 nolu numaradan isteyebilirsiniz sizede yollarlar böylelikle boşuna para vermemiş olursunuz.

Sibikocum çok beyendim canım bende yaptım oğluşuma kapı süsü felan ama banada örnek oldu sepeti filan elimde bir sepet var şimdi onu süsleyeceğim

sibikom diğer bölümede yazdım hepsi birbirinden güzel bebişin hayırlıyla kullansın cicilerini inşallah tatlım

sibiko çok şekerler canım bayıldım valla...

Sibikocum çok beyendim canım bende yaptım oğluşuma kapı süsü felan ama banada örnek oldu sepeti filan elimde bir sepet var şimdi onu süsleyeceğim

Kızlar beğenmenize çok sevindim bebek şekerlerimide yapınca koyucam mart ayının ortasında yapmaya başlarım heralde

günaydın kızlar nasılsınız bakimmmm herkesde kramp var bende yok eklem ağrılarımda geçti gibi yavaş yavaş ..........ben anormalleşiyormuyum acep.........dün oğluşlarım çok hareketli değildi hiç tatlı yemedim...bugünde sabha bir iiki deppük o kadar çok canım sıkıldı bugün yiyecem tatlı bişeyler valla küstü çocuklarım bana ....karnımı açıp takip ediyorumhiç hareket görmeseydim hemen sağlıkocağına gidip dinletecektim onları......neyse ses verdiler .................

ben şu nini sitesinin adresini isityorum kızlarrrrr banada özelden msj atarmısınız

birde üçüncü ikiz annemiz geldi dorra 29 haftalıkmış hoşgelmiş ...bence önce çantanı hazırla
sonra kıyafetleri ütülemeye geç.....

ben 30 haftamda hazılayacam çantamı mart ortasıda yıkama işlemi yaparız.....

sabun tozunun makina için olanı var kızlar onu kullanacağım bir arkdaşım ikizleri var
normal deterjan kullandım hiç değiştirmedim diyor sadece ayrı yıkıyorum dedi

Hoşgeldin canım sertlik bizde de oluyor merak etme.Bebişlerinin cinsiyeti bellidir heralde isim düşündünüzmü?Bu arada dalinin sıvı bebek deterjanı ve yumuşatıcısını tavsiye ediyorum onlarla yıka bide çok az yetiyor zaten

gunaydın gençlik bebek arabası alacak olanlara travel sıstem onerıyorum oyle 5 noktalı felan ıstıyorsan CHİCCO CT.02 YE BAK DERIM
Sağol canım bakıcam sen şimdi heyecan dolusundur ne güzel

günaydın canım nasılsın

günaydın herkese bizde geldik donduk ama istanbul çok soğuk ya

gelsin bahar çıksın bebişler

ılgıncım nasılsın emel yücel sende hoşgeldin topiğimize ne kadar kaldı doğuma
günaydıııııınn

marlyıncim iyiyim tatlım sen nasılsın defnemiz nasıl dün gece zor uyudum baldırıma kramp girdi yine( eşim hemen magnezyum yaptı içtim birazda masajla geçti ama hala yeri ağrıyor tatlım
magnezyum ilacının adı ne?Bende de iki gündür kramp girer gibi oluyor

Bende sinir oldum.neden paralı onu da anlamadım
günaydın kızlar nasılsınız

Kızlar beğenmenize çok sevindim bebek şekerlerimide yapınca koyucam mart ayının ortasında yapmaya başlarım heralde

valla bende kendim yapmaya karar verdim eminönüne gidicem bu ay malzemeler için sen aldınmı canım malzemesini bide diyorum içine şekermi koysam yoksa lavanta gibi bir şeymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…