günaydın ıgıncım günaydın emelcim günaydın marylincim şu fuarın ücretli olması benide sinir etti eniştem türk telekomda çalışıyor bakalım o davetiye bulacakmı ben birde cmt veya pazar gideyim diyorum son günlere doğru fiyatlar daha uygun oluyormuş diye duydum ama banada arkadaşlarım gitti ve ücretli demedikleri için bende çok şaşırdım açıkçası
emelim canım sen neden erken kalktın
cerenim mobilya çok güsel güle güle kullan
Canım ben okulda değil özel bir şirkette eğitmenlik yapıyorum o yüzden yaz tatili yok 15 gün yıllık izinim var onuda iznin sonuna ekliycem :çok üzgünüm:
Canım aynısı benimde kolumda var doktorum bana kalsiyum magnezyum çinko içeren bi hap verdi ama çok etkisini göremedim
Canlarım sıvı deterjan dediler oda baya pahalı sabun tozuda elde yıkanır ise iyi ama çamaşır makinasında kalıntı bırakıp makinayada zararlıymış bende napacağımı şaşırdım.
Ben çok beğendim çok sade ve şık
Napalım be kuzum işi bırakmak mümkün değil şuan ona güvenerekte borcun altına girdik nasıl olsa annem bakacak en azından deneyimli gözüm arkada kalmaz
Bende de sertleşme var korkuyorum bazen acaba yalancı kasılmamı diyorum doktora gidince sorucam
Günaydınlar kızlarrrrr hepinizeeeeee :sm_cool:
zaten bu işteki sorunlar yüzünden bebeklerimizi de kasıyoruz insanların bize daha dikkatli olması gerek ama nerdeee
günaydın kızlar....herkes iyidir umarım.ilgincim geçmiş olsun.belki biraz vakit geçince kramp giren yerinin ağrısı geçer canım...
marlyıncim iyiyim tatlım sen nasılsın defnemiz nasıl dün gece zor uyudum baldırıma kramp girdi yine( eşim hemen magnezyum yaptı içtim birazda masajla geçti ama hala yeri ağrıyor tatlım
Günaydın kızlar,
Benimde dün sabah baldırıma kramp girdi yeri hala ağrıyor.Tedirgin olmuştum.Eşim magnezyum yaptı demişsin doktormu verdi nasıl bişey bu?
aslım sibikom tülaycım sizede günaydın nasılsınız kızlar iş yerinden bir bayanın kızı doğum yaptı prensesi olmuş maşallah bugün ziyarete gideceğim bende:)))
aslım iş stresi bebişlerimizide etkiliyor bende öyle iş yerinde ne zaman yoğun stresli sinirli bir gün geçirsem akşama moralsiz oluyorum defnemde kasılıyor( üzülüyorum sonrada bizim burdan kıdem meraklısıda az önce çaycımıza bak banudan öğren herşeyi sen bakacaksın diyor kız şaşırdı benim kendi müdürüm daha birşey demeden millet kendi kendine birşeyler yapıyor sinir oldum valla
marylin canım saol günaydın.kardeşim bugün beyin emarına girecek bende haber bekliyorum umarım bişeyi çıkmaz...
sibikom diğer bölümede yazdım hepsi birbirinden güzel bebişin hayırlıyla kullansın cicilerini inşallah tatlım
sibiko çok şekerler canım bayıldım valla...
Sibikocum çok beyendim canım bende yaptım oğluşuma kapı süsü felan ama banada örnek oldu sepeti filan elimde bir sepet var şimdi onu süsleyeceğim
Marylin sorma canım biz işyerinde doğuracaz sanırım :roflol: bişeyi bu kadar çok söylersen olurmuş vallla ayyyyy
Hoşgeldin canım sertlik bizde de oluyor merak etme.Bebişlerinin cinsiyeti bellidir heralde isim düşündünüzmü?Bu arada dalinin sıvı bebek deterjanı ve yumuşatıcısını tavsiye ediyorum onlarla yıka bide çok az yetiyor zatenmeraba arkadaslar aylardr net yoktu yenı gırıyorum mayıs 16 beklenen tarıhlı gebelıgım var ıkız 29.haftaya grdım .ama karnım sertlesıyor bazen sık bazen az ama bı haftadr arttı oturrken kalkarken ayakta kalıyorum ısten dolayı ondan.dr edt yazdı.sımdı korkuyorum var mı buna benzer durumda olan yada karnı sertlesen cok merak edıyorum bıde oncekı dayfada yazmıssınız sabun tozu falan ıkızler erken dogasr dıolar almam gerekmı acaba zamanımıdır kızlar
Sağol canım bakıcam sen şimdi heyecan dolusundur ne güzelgunaydın gençlik bebek arabası alacak olanlara travel sıstem onerıyorum oyle 5 noktalı felan ıstıyorsan CHİCCO CT.02 YE BAK DERIM
günaydın canım nasılsınherkese günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize bizde defnemle uyandık işe geldik iştahımız açılmaya başladı :)))
cerencim oda takımı çok hoş almayı düşünüyormusun
bende bebişimin kıyafetlerini yıkamak için sabun tozu ve dalinin yumuşatıcısını aldım
günaydıııııınngünaydın herkese bizde geldik donduk ama istanbul çok soğuk ya
gelsin bahar çıksın bebişler
ılgıncım nasılsın emel yücel sende hoşgeldin topiğimize ne kadar kaldı doğuma
magnezyum ilacının adı ne?Bende de iki gündür kramp girer gibi oluyormarlyıncim iyiyim tatlım sen nasılsın defnemiz nasıl dün gece zor uyudum baldırıma kramp girdi yine( eşim hemen magnezyum yaptı içtim birazda masajla geçti ama hala yeri ağrıyor tatlım
Bende sinir oldum.neden paralı onu da anlamadımgünaydın ıgıncım günaydın emelcim günaydın marylincim şu fuarın ücretli olması benide sinir etti eniştem türk telekomda çalışıyor bakalım o davetiye bulacakmı ben birde cmt veya pazar gideyim diyorum son günlere doğru fiyatlar daha uygun oluyormuş diye duydum ama banada arkadaşlarım gitti ve ücretli demedikleri için bende çok şaşırdım açıkçası
emelim canım sen neden erken kalktın
cerenim mobilya çok güsel güle güle kullan
Kızlar beğenmenize çok sevindim bebek şekerlerimide yapınca koyucam mart ayının ortasında yapmaya başlarım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?