kızlar bu oda takımı nasıl? her rengi var. ben yeşilini beğendim ama bir tek beyazın takım resmi var diye bunu koydum. tabiiki bu takımdan çok daha güzelleri var ama bununda fiyatı çok uygun geldi bana yaa. 979 TL. hemde yatak asansörlü ve büyüyor. büyüyünce bir de komodin ve çalışma masası çıkıyor. fikir bekliyorum!
Cerencim takım çok güzel güle güle kullan
Güngörcüm eminim aldıkların güzel ve şirindir.Fotolarını bekliyoruz.
BU ARADA İNANAMIYORUM CNR PARALIMIYMIŞ ARKADAŞLARIM GEÇEN SENE GİTTİ VE PARALI DEMEDİ.HANİ HALKA AÇIK VE ÜCRETSİZDİ.YARIN ARKİDEŞİMİ ARAYIP SORUCAM.ÇOK KIZDIM YAklava: klava:
merhaba canım yetişemedim sana.ben yeni öğrendim giden arkadaşlarım vardı hiç söylemediler paralı olduğunu.şaşırdım.şimdi bende kararsızım çünkü bizde 3 kişi gidicez yemekte yenir en az 60-70 verilir yani valla bilmiyorum eşim ne diycek bakalım.[k] {n} [k];5443137 .!.:cnrdaki hiç bi fuar ücretsiz olmuyo bazıları ücretsiz oluomus ama cok nadir..
Işte davetiyeyle iş çözülecek ama geç kaldık kalmamış
katılımcı firmalarda kalmıstır dedim onlarada baktım ama alış veriş yapanlara veriyolar
çift kişilik..bizde 3kişiyiz çok sogudum bende 30 tlye ben çocuguma neler alırım valla
zaten kriz varklava: Bende kızdım
hoşbulduk bacımmm çok yorgunum yaw senin bu oğlanla benim kıza ev yapacam diye ben yoruluyom:roflol::roflol:ne iyi kaynanayım bak kirada gezmesinler diye neler yapıyommdelikafadulden
kaçıncı haftaya kadar çalışacaksın sen tatlım yaz tatili yok mu kiii
kızlar biraz yattım dinlendim
hiç bişey yapmadım ama sağ kalçam hala çok ağrıyor bıçak
saplanıyor gibi aynı
yürüyüşüm bile değişiyor
sanırım dr.a gitme tarihini biraz öne alıcaz
birkaç günden bişey olmaz
inş bir sorun yoktur
bir de kendimi biraz halsiz hissediyorum
evde bişey de yaptığım yokki yorulayım
kızlar bu konu konuşulmuştu ama bebeklerin çamaşırını şimdi ne ile yıkayacaz bana diyin bakimmm
benim kayınvalide sabun tozu almış canım bide dalinin bebekler için yumuşatıcısını
kızlar bu oda takımı nasıl? her rengi var. ben yeşilini beğendim ama bir tek beyazın takım resmi var diye bunu koydum. tabiiki bu takımdan çok daha güzelleri var ama bununda fiyatı çok uygun geldi bana yaa. 979 TL. hemde yatak asansörlü ve büyüyor. büyüyünce bir de komodin ve çalışma masası çıkıyor. fikir bekliyorum!
valla kızlar bebeleirni bakıcıya anneye bırakacaklar çok zorlanacaksınız benim arkadaşımda öle diyordu
ama bırakamadı çalışmayacam az buldum az yerim dedi............
arakdaşımda öğretmen geçen sene ağustosda doğum yaptı hala işbaşı yapmadı nasıl gidecem diyor yawww.....
allah sabır versin arakdaşlarr zor oluyormuş yaniii
meraba arkadaslar aylardr net yoktu yenı gırıyorum mayıs 16 beklenen tarıhlı gebelıgım var ıkız 29.haftaya grdım .ama karnım sertlesıyor bazen sık bazen az ama bı haftadr arttı oturrken kalkarken ayakta kalıyorum ısten dolayı ondan.dr edt yazdı.sımdı korkuyorum var mı buna benzer durumda olan yada karnı sertlesen cok merak edıyorum bıde oncekı dayfada yazmıssınız sabun tozu falan ıkızler erken dogasr dıolar almam gerekmı acaba zamanımıdır kızlar
herkese günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize bizde defnemle uyandık işe geldik iştahımız açılmaya başladı :)))
cerencim oda takımı çok hoş almayı düşünüyormusun
bende bebişimin kıyafetlerini yıkamak için sabun tozu ve dalinin yumuşatıcısını aldım
günaydın herkese bizde geldik donduk ama istanbul çok soğuk ya
gelsin bahar çıksın bebişler
ılgıncım nasılsın emel yücel sende hoşgeldin topiğimize ne kadar kaldı doğuma
geçmiş olsun canım kramp olayı fena valla ; benim defne iyi valla dün biraz gergindim bende yavrumda kasılıp kaldı işte bir sorun olmuştu biraz sinirlendim sonrada çok üzüldüm tabi kızmı üzüyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?