2009 Mayıs Anneleri

herkese selam,
haftasonu esimle birkac magazada bebek arabasi, park yatak ve koltuk baktik. amma zor islermis yahu. fisfisfis ben evde cok fazla esyadan hoslanmiyorum. mesela ana kucagi almayi dusunmuyordum. ama bi arkadasim bugun hem ana kucagi hem oto koltugu hem de bebek arabasinin ustune monte edilebilen tek parca urunler oldugunu soyledi. ama biz gezerken oto koltuklarinda da 5 noktali emniyet kemeri olanlar daha guvenli dedi. neyse paylasayim istedim.
ama ben park yatak almak konusunda da pek kararli degilim. :uhm: forumda saniyorum birkac yerde tartisilmisti park yataklar da... neyse belli bir sure sonra ister istemez karar vermemiz gerekecek.

cerencim bence de takim cok guzel ve fiyati da oldukca uygunmus.

yarin da doktorumuzla gorusecegiz bakalim...
simdilik bu kadar,

Cerencim takım çok güzel güle güle kullan
Güngörcüm eminim aldıkların güzel ve şirindir.Fotolarını bekliyoruz.
BU ARADA İNANAMIYORUM CNR PARALIMIYMIŞ ARKADAŞLARIM GEÇEN SENE GİTTİ VE PARALI DEMEDİ.HANİ HALKA AÇIK VE ÜCRETSİZDİ.YARIN ARKİDEŞİMİ ARAYIP SORUCAM.ÇOK KIZDIM YAklava:klava:

cnrdaki hiç bi fuar ücretsiz olmuyo bazıları ücretsiz oluomus ama cok nadir..

işte davetiyeyle iş çözülecek ama geç kaldık kalmamış

katılımcı firmalarda kalmıstır dedim onlarada baktım ama alış veriş yapanlara veriyolar

çift kişilik..bizde 3kişiyiz çok sogudum bende 30 tlye ben çocuguma neler alırım valla

zaten kriz varklava: bende kızdım

merhaba canım yetişemedim sana.ben yeni öğrendim giden arkadaşlarım vardı hiç söylemediler paralı olduğunu.şaşırdım.şimdi bende kararsızım çünkü bizde 3 kişi gidicez yemekte yenir en az 60-70 verilir yani valla bilmiyorum eşim ne diycek bakalım.

meraba arkadaslar aylardr net yoktu yenı gırıyorum mayıs 16 beklenen tarıhlı gebelıgım var ıkız 29.haftaya grdım .ama karnım sertlesıyor bazen sık bazen az ama bı haftadr arttı oturrken kalkarken ayakta kalıyorum ısten dolayı ondan.dr edt yazdı.sımdı korkuyorum var mı buna benzer durumda olan yada karnı sertlesen cok merak edıyorum bıde oncekı dayfada yazmıssınız sabun tozu falan ıkızler erken dogasr dıolar almam gerekmı acaba zamanımıdır kızlar

gunaydın gençlik bebek arabası alacak olanlara travel sıstem onerıyorum oyle 5 noktalı felan ıstıyorsan CHİCCO CT.02 YE BAK DERIM

Canım ıkızlerın yerı dar oldugu ıçın erken dogabılır bence sen yavas yavas al herseyını yıka utule yerlesır

herkese günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize bizde defnemle uyandık işe geldik iştahımız açılmaya başladı :)))

cerencim oda takımı çok hoş almayı düşünüyormusun

bende bebişimin kıyafetlerini yıkamak için sabun tozu ve dalinin yumuşatıcısını aldım

günaydın herkese bizde geldik donduk ama istanbul çok soğuk ya

gelsin bahar çıksın bebişler

ılgıncım nasılsın emel yücel sende hoşgeldin topiğimize ne kadar kaldı doğuma

marlyıncim iyiyim tatlım sen nasılsın defnemiz nasıl dün gece zor uyudum baldırıma kramp girdi yine( eşim hemen magnezyum yaptı içtim birazda masajla geçti ama hala yeri ağrıyor tatlım

geçmiş olsun canım kramp olayı fena valla ; benim defne iyi valla dün biraz gergindim bende yavrumda kasılıp kaldı işte bir sorun olmuştu biraz sinirlendim sonrada çok üzüldüm tabi kızmı üzüyorum diye

günaydın ıgıncım günaydın emelcim günaydın marylincim şu fuarın ücretli olması benide sinir etti eniştem türk telekomda çalışıyor bakalım o davetiye bulacakmı ben birde cmt veya pazar gideyim diyorum son günlere doğru fiyatlar daha uygun oluyormuş diye duydum ama banada arkadaşlarım gitti ve ücretli demedikleri için bende çok şaşırdım açıkçası
emelim canım sen neden erken kalktın
cerenim mobilya çok güsel güle güle kullan

Canım ben okulda değil özel bir şirkette eğitmenlik yapıyorum o yüzden yaz tatili yok 15 gün yıllık izinim var onuda iznin sonuna ekliycem :çok üzgünüm:

Canım aynısı benimde kolumda var doktorum bana kalsiyum magnezyum çinko içeren bi hap verdi ama çok etkisini göremedim

kızlar bu konu konuşulmuştu ama bebeklerin çamaşırını şimdi ne ile yıkayacaz bana diyin bakimmm

benim kayınvalide sabun tozu almış canım bide dalinin bebekler için yumuşatıcısını

Canlarım sıvı deterjan dediler oda baya pahalı sabun tozuda elde yıkanır ise iyi ama çamaşır makinasında kalıntı bırakıp makinayada zararlıymış bende napacağımı şaşırdım.

Ben çok beğendim çok sade ve şık

Napalım be kuzum işi bırakmak mümkün değil şuan ona güvenerekte borcun altına girdik nasıl olsa annem bakacak en azından deneyimli gözüm arkada kalmaz

Bende de sertleşme var korkuyorum bazen acaba yalancı kasılmamı diyorum doktora gidince sorucam

günaydın herkese bizde geldik donduk ama istanbul çok soğuk ya

gelsin bahar çıksın bebişler

ılgıncım nasılsın emel yücel sende hoşgeldin topiğimize ne kadar kaldı doğuma

Günaydınlar kızlarrrrr hepinizeeeeee :sm_cool:

zaten bu işteki sorunlar yüzünden bebeklerimizi de kasıyoruz insanların bize daha dikkatli olması gerek ama nerdeee

günaydın kızlar....herkes iyidir umarım.ilgincim geçmiş olsun.belki biraz vakit geçince kramp giren yerinin ağrısı geçer canım...

aslım sibikom tülaycım sizede günaydın nasılsınız kızlar iş yerinden bir bayanın kızı doğum yaptı prensesi olmuş maşallah bugün ziyarete gideceğim bende:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…