2009 Mayıs Anneleri

HERKESLEREEE SELAMMMMMMMhihoyyyt
İŞLERİMİ YENİ TOPARLAYABİLDİMDE HEMEN GİREYİM DEDİM. GEÇMİŞİ OKUYAMADIM.İNŞALLAH BİR SORUN YOKTUR HERKES İYİDİR....

Geldim geldim ancak fırsat buldum vallahi bacılar a.s.

Herkese günaydınlar? Ne var ne yok bakayım keyifler yerinde mi? Geçmişe şöyle hızlı bir göz attım.

Ceren'cim mobilya takımı çok güzel canım. Fiyatta çok uygun bence...

Dorra hoşgeldin aramıza canım. Hayırlı olsun kuzuların a.s.

Ilgın'cım o kramplar 10 gündür bende de arttı. Yine magnezyuma başladım günde 2 kere...

Bende bebişimin çamaşırları için Dalin'in sıvı deterjanıyla, yumuşatıcısını aldım. Kokuları çok güzel ya. Misss missss

Fuar organizasyonunu yapan firma karşı binamızda. Komşu hatrına bile davetiye vermedi gıcıklar kötükedihüso
Bu arada şu ninni sitesini biri bana da yollasın ya çok merak ediyorum a.s.

Kızım 2 gündür gerilmekten canımı çıkardı valla. Önce içimde bir şişlik hissediyorum. Sonra poposunu mideme bir dayıyor. Resmen dışarıdan tutuyorum. Eğilebilsem ısırıcam ama olmuyor işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Gaviscon mide yanmama çok iyi geldi valla... Tadı pek hoş değil ama idare edicez artık :1no2:

Bugün patronla konuşmam şart. Offf sabahtan sıkıntı bastı valla. Öğlene kadar konuşayım da halledeyim. Ne olacaksa olsun. kafamçokkarıştı

demekki herkez benden ah canımda kızarmış tavuk istedi ilginç etide pek sevmem ama
pınarcım stres yapma tatlım konuş sıkıntı hep bize zarar hem ilk kez söylemiceksinki zaten biliyorlar boşver söyle kurtul
ya kızlar hastaneye nasıl çamaşır götürücezya varmı bilen netten bakıyorum ama pek bişey bulamadım

HERKESLEREEE SELAMMMMMMMhihoyyyt
İŞLERİMİ YENİ TOPARLAYABİLDİMDE HEMEN GİREYİM DEDİM. GEÇMİŞİ OKUYAMADIM.İNŞALLAH BİR SORUN YOKTUR HERKES İYİDİR....
hoş geldin canım yorma kendini

İyiyiz bizde canım bu magnezyum ilacının adı ne verebilirmisin?Dün bizimkide çıkardı eşim resmen eline aldı poposunu bu sefer hoşuna gitti izliyir yakaladığı an yine alacak artık karnımda 2 göz daha var yani
sana bugün için ne desem:uhm:inşallah konuşmanız hayırlı olur sonuçta senin istediğin gibi olur.Bilirim üsttekilerle konuşmak zordur hele konu kendimizsek...:lepi:

aslım nette tek kullanımlık çamaşırlar var ben onlardan alıcam rahat ve hijyen açısından çok iyiymiş kullanan arkadaşlarım tavsiye etti.bir göz at istersen..

ojeli pınar hoşgeldiniz kızlar iyi keyifler yerinde bide şu havalar bir düzelse içimiz açılsa

dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını bende aldım ama daha denemedim ama kokusu çok hoş şu çantayı alayım diğer eksikleride ilk işim hazırlamak olucak inş

pınarcım sen konuş bugün üstünden yük kalksın ama bence haklarını iste çekingenlik sakın yapma onca sene emek vermişsin hatta araştırma yap öle çık karşısına şu kanunda şöle diyor şeklinde hazırlıklı git

klava:klava:klava:HADİ PINARR KALK GİTTE KONUŞ ŞU ADAMLA SIKINTIN BEBİŞEDE VURACAK DARALTMA KENDINI BUKADAR BÖYLE KONULAR ADAMI GERER AMA HAKKINI SAVUNACAKSIN SONUCTA HEM ILK DUYMUCAKLARKI BILIYOLAR SENIN HAMILE OLDUGUNU DEMI AMA klava:klava:KALK CABUK BEN GELICEM YOKSA KONUSMAYAsüprizzzzzsüprizzzzz

valla bende kendim yapmaya karar verdim eminönüne gidicem bu ay malzemeler için sen aldınmı canım malzemesini bide diyorum içine şekermi koysam yoksa lavanta gibi bir şeymi

Ben aldım canım can süs diye bi yerden çok uygun fiyatları bana tanesi 75 kuruşa mal oldu.Bunun gibi iki patik olacak tülü mavi içine lavanta koyup mavi kurdeleyle bağlıycam bağladığım yere bide mavi emzik koycam sonra bu keseyi silikon tabancasıyla patiklere yapıştırcam canım.

[/URL][/IMG]

Canım hepsini cevapladım bakabilirsin hihoyyyt

pınar yok bugün kızlar acaba bişeymi oldu gelmedi halen

Bende merak ettim yaaa msndede yok CADIARZU

tülaycım gördüm onları ama beden felan yok ben normal doğum istiyorum ama sezeryan olurda çamaşır ufak gelip karnımı sıkmasın diyorum

Tamam bacılar söz bugün konuşacağım. Yeni geldi bi işini gücünü halletsin. Ya para konularını konuşmayı hiç sevmiyorum. Şimdi geçicem karşısına biliyosunuz benim bu hafta son dicem. Mal mal suratıma bakacak. alacağım vereceğim nedir, tazminat ne olacak falan diye nasıl sorsam diye düşünüyorum. İŞ arkadaşımda direk sor bunca zaman bi kuruş fazla parası mı geçti boğazından aptal mısın diyor?

Bu arad Tutkun'cum magnezyumun adı Magneısum Diasporal Pastil diye geçiyo...

Canım hoşgeldin merak ettik seni valla bugün bu işi bitir bence ertledikçe üzerine daha çok yük oluyor.Ninni sitesini sanada birsene atıcam birazdan Şeniz

aslım nette tek kullanımlık çamaşırlar var ben onlardan alıcam rahat ve hijyen açısından çok iyiymiş kullanan arkadaşlarım tavsiye etti.bir göz at istersen..

Kızlar bu tek kullanımlık pedli olanları güzelde, bi bulabilsek nerden alacağımız sadece tek kullanımlık nette var ama pedli olanı yok mirmirmirmir

geldimmmm bennnnnnnnnnn kahvaltı yaptım sadece tatlı yedimm sadece tatlı midemi bulandırdı ama
şimdi uzandımmm

pınarr direk gir konuya arkadaşın doğru demişşş
sibiko çok güsel cnm yaaa ben doğumdan sonra halledecem eşim ben aşağıdan uygun bişeyler bakarım dedi...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…