arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. 3 mayıs 2009 da oğluşum doğacak. daha 2 ayım var zaman biran önce geçsin istiyorum. herkese hayırlı doğumlar inşallah.
arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. 3 mayıs 2009 da oğluşum doğacak. daha 2 ayım var zaman biran önce geçsin istiyorum. herkese hayırlı doğumlar inşallah.
kızlar ben bunu bu ay emiiönüne gdiicem ya havuzlu hana falan orda bakıcam kesin vardır bunlardan ya haber ederim size
valla tutkuncum çok doğru düşünüyorsun sonra içimizde kalmasın boşver
Hoş geldin pınarcım iyiyiz biz muhabbet bugün loğusa şerbeti:)benim çok fikrim yok ama takip ediyorum kızları ne güzel bunları konuşacağımız günlere geldik :)
PINARCIM KALP ÇARPINTISI NORMAL YA BEN NELER ÇEKİYORUM VALLA:)): ama demir hapı atınca düzeliyorum:)
hoş geldin canımarkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. 3 mayıs 2009 da oğluşum doğacak. daha 2 ayım var zaman biran önce geçsin istiyorum. herkese hayırlı doğumlar inşallah.
Vallahi doğrusun inşallah diyorum ya doğumgünlerini sünnetlerinide konuşuruz.Hoş geldin pınarcım iyiyiz biz muhabbet bugün loğusa şerbeti:)benim çok fikrim yok ama takip ediyorum kızları ne güzel bunları konuşacağımız günlere geldik :)
Ay hadi bakalım çok heyecanlıcanım aramıza hoşgeldin... ay bende bu hafta doktorumla konuşcam sezaryan günü için.. çok heyecanlıyım..
PINARCIM KALP ÇARPINTISI NORMAL YA BEN NELER ÇEKİYORUM VALLA:)): ama demir hapı atınca düzeliyorum:)
marylincim gitdee bulursan bizde resimleriyle yetiniriz:):)
okey kızlar bi bakıım bakemGit bakalım bacım haberdar et bizi a.s.
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun oğluşun... Ohhh bi paşa daha geldi hihoyyyt
Bende şimdi baktım canım. Bi irdeleyeceğim bu konuyu yerimseniben
Ay o demir hapını sorma ya hep unutuyorum ben haftanın 3 günü falan :çok üzgünüm:
hoş geldin canım
Vallahi doğrusun inşallah diyorum ya doğumgünlerini sünnetlerinide konuşuruz.
Ay hadi bakalım çok heyecanlı
Pınarcım seviyorum bu işleri napıyım.Eve tıkılmasam neler alır yapardımda tıkıldım böyle.
O kalp çarpıntısı bende deoluyor bende ne yok ki zaten alıştım artık ama yatmaktan sonrada uyuşuyorsun ani hareket ve yemekte yapıyor.
Oy MARLIYN valla o han tam bana görede işte.Şimdi anneme söyledim annem ben giderim istersen dedi bu arada annem İstanbul u bilmez bulurum ben sen tarif et diyor
FULYA CIM iyisin sanırım keyfine bak.özletme kendinide
ayy kızlar konumuzla alakasız ama annemin bir komşusu var kadının kızına çok uyuz oluyorum
durumları çok kötü ...kızıda çok ukalaa herşeyi ben iyi bilirim tarzında biri bendende bir yaş küçük
neyse ben en son çalıştığım yerde annem bunu işe aldırtmıştı ben oraya sonradan gittim benim eski müdürümün işyeri idi adam beni işlerin başına geçirdi ama ben gelene kadar bu orada hakimiyet kurmuş herkesi yönlendiriyor ....tabi bende çark etti sonra bi asabiyet felan baktı patron hata yepıyor etrafı geriyor işten çıkarmıştı neysee............bu kızın annesi zırt pırt bizde kapıyı çalıyor hiç müsayitmisiniz demeden lak diye dalıyor .......bide hep aksam yemöeğimizde geliyor biz sofradayken hiç rahatsız olmadan içeride oturuyor....ama benim annem bi aksam inmiş iki kızıda anneme surat yapış orada ...sonra babası hasta diye inmişlerde yukarıda komşu ile kız çayı vermiş hiç yanlarında oturmamış gitmiş arka odada oturmuş...........
bide ben hamişliğimin başında annemde kalıyordum çok kusuyorum diye .....annemde o dönem çalışıyordu.....kadın birkere kapıyı çalıp kızım bişey istermisin yemek varmı vereyimmi kusuyorsun hamilesin diyip gelmedi....ama annem evdeyse lak lak geliyor
şimdi o kadına o kadar gıcık oluyorumki allahım geldimi cinlerim çıkıyor
geldi kaç saattir oturuyor kendisi sabah 5 de kalkmış işini bitirmiş bize gelmiş lak lak yapıyor
annem daha evi toplamadı kadın ....................
merhaba annişlerr....
geçmişi şöle bi okudum..ilgincim ii yapmışsın bence...içindekileri dökmen ii olmuş...bundan sonra o da ona göre davranır inş..daha fazla üzmez senii....
tümence hoşgeldin cnm aramıza...
lohusa şerbeti hiç içmedim ama fikirler çok güsel...bakalım bakalım....
foto bölümüne bişeyler eklemeye başlıyım bende...
aman birsen takma kafayı Allah aşkına her yerde var böyle insanlar insanı sinir etmekte başka bi işe yaramıyo düşünme seeennnnayy kızlar konumuzla alakasız ama annemin bir komşusu var kadının kızına çok uyuz oluyorum
durumları çok kötü ...kızıda çok ukalaa herşeyi ben iyi bilirim tarzında biri bendende bir yaş küçük
neyse ben en son çalıştığım yerde annem bunu işe aldırtmıştı ben oraya sonradan gittim benim eski müdürümün işyeri idi adam beni işlerin başına geçirdi ama ben gelene kadar bu orada hakimiyet kurmuş herkesi yönlendiriyor ....tabi bende çark etti sonra bi asabiyet felan baktı patron hata yepıyor etrafı geriyor işten çıkarmıştı neysee............bu kızın annesi zırt pırt bizde kapıyı çalıyor hiç müsayitmisiniz demeden lak diye dalıyor .......bide hep aksam yemöeğimizde geliyor biz sofradayken hiç rahatsız olmadan içeride oturuyor....ama benim annem bi aksam inmiş iki kızıda anneme surat yapış orada ...sonra babası hasta diye inmişlerde yukarıda komşu ile kız çayı vermiş hiç yanlarında oturmamış gitmiş arka odada oturmuş...........
bide ben hamişliğimin başında annemde kalıyordum çok kusuyorum diye .....annemde o dönem çalışıyordu.....kadın birkere kapıyı çalıp kızım bişey istermisin yemek varmı vereyimmi kusuyorsun hamilesin diyip gelmedi....ama annem evdeyse lak lak geliyor
geldi kaç saattir oturuyor kendisi sabah 5 de kalkmış işini bitirmiş bize gelmiş lak lak yapıyor
hoş geldin canım
Vallahi doğrusun inşallah diyorum ya doğumgünlerini sünnetlerinide konuşuruz.
Ay hadi bakalım çok heyecanlı
Pınarcım seviyorum bu işleri napıyım.Eve tıkılmasam neler alır yapardımda tıkıldım böyle.
O kalp çarpıntısı bende deoluyor bende ne yok ki zaten alıştım artık ama yatmaktan sonrada uyuşuyorsun ani hareket ve yemekte yapıyor.
Oy MARLIYN valla o han tam bana görede işte.Şimdi anneme söyledim annem ben giderim istersen dedi bu arada annem İstanbul u bilmez bulurum ben sen tarif et diyor
FULYA CIM iyisin sanırım keyfine bak.özletme kendinide
insan sevmedimi iyice gıcık oluyor böyle insanlar menfaatçide oluyor işte oturmuycan ben şu işi bi yapayım diycen ama olmuyor sabır sabırayy kızlar konumuzla alakasız ama annemin bir komşusu var kadının kızına çok uyuz oluyorum
Aney ben 2 gündür içmiyorum hemen içeyim unutmuştum valla.Sağol canımAlıntı:
tumence kullanıcısından alıntı
arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. 3 mayıs 2009 da oğluşum doğacak. daha 2 ayım var zaman biran önce geçsin istiyorum. herkese hayırlı doğumlar inşallah
canım hoşgeldin aramıza sanada hayırlı doğumlar inşallah
kızlar ben demir hapını günde iki defa içiyorum yatağımın yanına koydum unutmayım diye özellikle sezeryan olacak fıstıklar demir ilacınızı ihmal etmeyin ameliyatta çok kan kaybı yaşanıyor ayağa zor kalkarsınız Allah korusun
hoşgeldin canım iyisin sanırım.merhaba annişlerr....
geçmişi şöle bi okudum..ilgincim ii yapmışsın bence...içindekileri dökmen ii olmuş...bundan sonra o da ona göre davranır inş..daha fazla üzmez senii....
tümence hoşgeldin cnm aramıza...
lohusa şerbeti hiç içmedim ama fikirler çok güsel...bakalım bakalım....
foto bölümüne bişeyler eklemeye başlıyım bende...
ayy kızlar konumuzla alakasız ama annemin bir komşusu var kadının kızına çok uyuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?