2009 Mayıs Anneleri

PINARCIM KALP ÇARPINTISI NORMAL YA BEN NELER ÇEKİYORUM VALLA:)): ama demir hapı atınca düzeliyorum:)

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. 3 mayıs 2009 da oğluşum doğacak. daha 2 ayım var zaman biran önce geçsin istiyorum. herkese hayırlı doğumlar inşallah.

hoş geldin aramıza bir oğlan daha ekleniyor tablomuza oğlanlar arttı galiba:)

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. 3 mayıs 2009 da oğluşum doğacak. daha 2 ayım var zaman biran önce geçsin istiyorum. herkese hayırlı doğumlar inşallah.

canım aramıza hoşgeldin... ay bende bu hafta doktorumla konuşcam sezaryan günü için.. çok heyecanlıyım..

kızlar ben bunu bu ay emiiönüne gdiicem ya havuzlu hana falan orda bakıcam kesin vardır bunlardan ya haber ederim size
valla tutkuncum çok doğru düşünüyorsun sonra içimizde kalmasın boşver

Git bakalım bacım haberdar et bizi a.s.

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun oğluşun... Ohhh bi paşa daha geldi hihoyyyt

Hoş geldin pınarcım iyiyiz biz muhabbet bugün loğusa şerbeti:)benim çok fikrim yok ama takip ediyorum kızları ne güzel bunları konuşacağımız günlere geldik :)

Bende şimdi baktım canım. Bi irdeleyeceğim bu konuyu yerimseniben

PINARCIM KALP ÇARPINTISI NORMAL YA BEN NELER ÇEKİYORUM VALLA:)): ama demir hapı atınca düzeliyorum:)

Ay o demir hapını sorma ya hep unutuyorum ben haftanın 3 günü falan :çok üzgünüm:

Alıntı:
tumence kullanıcısından alıntı
arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. 3 mayıs 2009 da oğluşum doğacak. daha 2 ayım var zaman biran önce geçsin istiyorum. herkese hayırlı doğumlar inşallah

canım hoşgeldin aramıza sanada hayırlı doğumlar inşallah

kızlar ben demir hapını günde iki defa içiyorum yatağımın yanına koydum unutmayım diye özellikle sezeryan olacak fıstıklar demir ilacınızı ihmal etmeyin ameliyatta çok kan kaybı yaşanıyor ayağa zor kalkarsınız Allah korusun

ayy kızlar konumuzla alakasız ama annemin bir komşusu var kadının kızına çok uyuz oluyorum
durumları çok kötü ...kızıda çok ukalaa herşeyi ben iyi bilirim tarzında biri bendende bir yaş küçük
neyse ben en son çalıştığım yerde annem bunu işe aldırtmıştı ben oraya sonradan gittim benim eski müdürümün işyeri idi adam beni işlerin başına geçirdi ama ben gelene kadar bu orada hakimiyet kurmuş herkesi yönlendiriyor ....tabi bende çark etti sonra bi asabiyet felan baktı patron hata yepıyor etrafı geriyor işten çıkarmıştı neysee............bu kızın annesi zırt pırt bizde kapıyı çalıyor hiç müsayitmisiniz demeden lak diye dalıyor .......bide hep aksam yemöeğimizde geliyor biz sofradayken hiç rahatsız olmadan içeride oturuyor....ama benim annem bi aksam inmiş iki kızıda anneme surat yapış orada ...sonra babası hasta diye inmişlerde yukarıda komşu ile kız çayı vermiş hiç yanlarında oturmamış gitmiş arka odada oturmuş...........

bide ben hamişliğimin başında annemde kalıyordum çok kusuyorum diye .....annemde o dönem çalışıyordu.....kadın birkere kapıyı çalıp kızım bişey istermisin yemek varmı vereyimmi kusuyorsun hamilesin diyip gelmedi....ama annem evdeyse lak lak geliyor
şimdi o kadına o kadar gıcık oluyorumki allahım geldimi cinlerim çıkıyor
geldi kaç saattir oturuyor kendisi sabah 5 de kalkmış işini bitirmiş bize gelmiş lak lak yapıyor
annem daha evi toplamadı kadın ....................

hoş geldin canım

Hoş geldin pınarcım iyiyiz biz muhabbet bugün loğusa şerbeti:)benim çok fikrim yok ama takip ediyorum kızları ne güzel bunları konuşacağımız günlere geldik :)
Vallahi doğrusun inşallah diyorum ya doğumgünlerini sünnetlerinide konuşuruz.

canım aramıza hoşgeldin... ay bende bu hafta doktorumla konuşcam sezaryan günü için.. çok heyecanlıyım..
Ay hadi bakalım çok heyecanlı
Pınarcım seviyorum bu işleri napıyım.Eve tıkılmasam neler alır yapardımda tıkıldım böyle.
O kalp çarpıntısı bende deoluyor bende ne yok ki zaten alıştım artık ama yatmaktan sonrada uyuşuyorsun ani hareket ve yemekte yapıyor.
Oy MARLIYN valla o han tam bana görede işte.Şimdi anneme söyledim annem ben giderim istersen dedi bu arada annem İstanbul u bilmez bulurum ben sen tarif et diyor
FULYA CIM iyisin sanırım keyfine bak.özletme kendinide

merhaba annişlerr....
geçmişi şöle bi okudum..ilgincim ii yapmışsın bence...içindekileri dökmen ii olmuş...bundan sonra o da ona göre davranır inş..daha fazla üzmez senii....

tümence hoşgeldin cnm aramıza...

lohusa şerbeti hiç içmedim ama fikirler çok güsel...bakalım bakalım....

foto bölümüne bişeyler eklemeye başlıyım bende...

hoşgeldin canım

valla iyi hatırlattın tatlım ben alayım hemen demir hapımı kızlar ihmal etmeyin bebişin demir depoları bu haplar sayesinde doluyor muş sonra kansızlık çekmesin kuzularımız

marylincim gitdee bulursan bizde resimleriyle yetiniriz:):)

okey kızlar bi bakıım bakem

dur bakalım canım ben haftaya gidicem bir aksilik olmazsa varmı yokmu ona göre hatta gelsin ben götütürüm onu

ayy ne aacyipler ya resmen kullanıyor gibi

hoşgeldin canım valla bende içmedim tarife baktım netten tarçın ve karanfil gibi şeyler var içinde bakalım yapınca içicez artık hihoyyyt

aman birsen takma kafayı Allah aşkına her yerde var böyle insanlar insanı sinir etmekte başka bi işe yaramıyo düşünme seeennnn

inşallah ya neler yaptıklarını fotolarını falan yaa ne güzel :) :teytey: :dance: :sm_cool:

insan sevmedimi iyice gıcık oluyor böyle insanlar menfaatçide oluyor işte oturmuycan ben şu işi bi yapayım diycen ama olmuyor sabır sabır

Aney ben 2 gündür içmiyorum hemen içeyim unutmuştum valla.Sağol canım

hoşgeldin canım iyisin sanırım.
Marlıyn genelde hastanede lokum yada çikolata verilebilir genelde lokum verirler sen bilirsin.
Bu arada bugün civciv uyuyor sanırım yok Mutahara da bir kaç gündür yok.(knk)ile minju gece girip kaçıyorlar.Yeni anneyle cerende yok hey kızlar nerdesiniz
Esen burdamı esen yoklama yapıyorum bak

valla marylin canım çok güzel bişey hatta biz biraz daha farklı yapıyoruz ben hamile kalmadan önce günde 2 fincan içerdim ve kış boyu hiç hasta olmazdım.

canım ne uyuz yaaaa sıkma canının bitanem :1hug:

melincim hoşgeldin canım nasılsın valla çok dolmuştum bir yılın sıkıntısını bugün döktüm kaydirigubbakcemile3 biraz rahatladım canım yaaaaa

ekleyin kızlar da bakalım biz de ben de bi ara annemin ördüklerini ekleyeceğim ama gönlüme göre düğme bulamadım burası küçük bir yer pek çeşit yok düğmeler takılınca artık ama çok güzeller yaaa:)

kızlar bende akşama ciciler ekleyeceğimmmmkaydirigubbakcemile5 kızlar ben geçen hafta sonu kızımın cicilerinin bir kısmını deneme amaçlı sabun tozu ve dalininin yumşatıcısı ile yıkadım sabun tozu kalıntı yapmadı kısa programda 30 da birde ütüledim ev misler gibi koktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…