ayy kızlar konumuzla alakasız ama annemin bir komşusu var kadının kızına çok uyuz oluyorum
durumları çok kötü ...kızıda çok ukalaa herşeyi ben iyi bilirim tarzında biri bendende bir yaş küçük
neyse ben en son çalıştığım yerde annem bunu işe aldırtmıştı ben oraya sonradan gittim benim eski müdürümün işyeri idi adam beni işlerin başına geçirdi ama ben gelene kadar bu orada hakimiyet kurmuş herkesi yönlendiriyor ....tabi bende çark etti sonra bi asabiyet felan baktı patron hata yepıyor etrafı geriyor işten çıkarmıştı neysee............bu kızın annesi zırt pırt bizde kapıyı çalıyor hiç müsayitmisiniz demeden lak diye dalıyor .......bide hep aksam yemöeğimizde geliyor biz sofradayken hiç rahatsız olmadan içeride oturuyor....ama benim annem bi aksam inmiş iki kızıda anneme surat yapış orada ...sonra babası hasta diye inmişlerde yukarıda komşu ile kız çayı vermiş hiç yanlarında oturmamış gitmiş arka odada oturmuş...........
bide ben hamişliğimin başında annemde kalıyordum çok kusuyorum diye .....annemde o dönem çalışıyordu.....kadın birkere kapıyı çalıp kızım bişey istermisin yemek varmı vereyimmi kusuyorsun hamilesin diyip gelmedi....ama annem evdeyse lak lak geliyor
şimdi o kadına o kadar gıcık oluyorumki allahım geldimi cinlerim çıkıyor
geldi kaç saattir oturuyor kendisi sabah 5 de kalkmış işini bitirmiş bize gelmiş lak lak yapıyor
annem daha evi toplamadı kadın ....................
hoş geldin canım
Vallahi doğrusun inşallah diyorum ya doğumgünlerini sünnetlerinide konuşuruz.
Ay hadi bakalım çok heyecanlı
Pınarcım seviyorum bu işleri napıyım.Eve tıkılmasam neler alır yapardımda tıkıldım böyle.
O kalp çarpıntısı bende deoluyor bende ne yok ki zaten alıştım artık ama yatmaktan sonrada uyuşuyorsun ani hareket ve yemekte yapıyor.
Oy MARLIYN valla o han tam bana görede işte.Şimdi anneme söyledim annem ben giderim istersen dedi bu arada annem İstanbul u bilmez bulurum ben sen tarif et diyor
FULYA CIM iyisin sanırım keyfine bak.özletme kendinide
merhaba annişlerr....
geçmişi şöle bi okudum..ilgincim ii yapmışsın bence...içindekileri dökmen ii olmuş...bundan sonra o da ona göre davranır inş..daha fazla üzmez senii....
tümence hoşgeldin cnm aramıza...
lohusa şerbeti hiç içmedim ama fikirler çok güsel...bakalım bakalım....
foto bölümüne bişeyler eklemeye başlıyım bende...
insan sevmedimi iyice gıcık oluyor böyle insanlar menfaatçide oluyor işte oturmuycan ben şu işi bi yapayım diycen ama olmuyor sabır sabır
Aney ben 2 gündür içmiyorum hemen içeyim unutmuştum valla.Sağol canım
hoşgeldin canım iyisin sanırım.
Marlıyn genelde hastanede lokum yada çikolata verilebilir genelde lokum verirler sen bilirsin.
Bu arada bugün civciv uyuyor sanırım yok Mutahara da bir kaç gündür yok.(knk)ile minju gece girip kaçıyorlar.Yeni anneyle cerende yok hey kızlar nerdesiniz
Esen burdamı esen yoklama yapıyorum bak
valla marylin canım çok güzel bişey hatta biz biraz daha farklı yapıyoruz ben hamile kalmadan önce günde 2 fincan içerdim ve kış boyu hiç hasta olmazdım.
insan sevmedimi iyice gıcık oluyor böyle insanlar menfaatçide oluyor işte oturmuycan ben şu işi bi yapayım diycen ama olmuyor sabır sabır
Aney ben 2 gündür içmiyorum hemen içeyim unutmuştum valla.Sağol canım
hoşgeldin canım iyisin sanırım.
Marlıyn genelde hastanede lokum yada çikolata verilebilir genelde lokum verirler sen bilirsin.
Bu arada bugün civciv uyuyor sanırım yok Mutahara da bir kaç gündür yok.(knk)ile minju gece girip kaçıyorlar.Yeni anneyle cerende yok hey kızlar nerdesiniz
Esen burdamı esen yoklama yapıyorum bak
ekleyin kızlar da bakalım biz de ben de bi ara annemin ördüklerini ekleyeceğim ama gönlüme göre düğme bulamadım burası küçük bir yer pek çeşit yok düğmeler takılınca artık ama çok güzeller yaaa:)
kızlar bende akşama ciciler ekleyeceğimmmmkaydirigubbakcemile5 kızlar ben geçen hafta sonu kızımın cicilerinin bir kısmını deneme amaçlı sabun tozu ve dalininin yumşatıcısı ile yıkadım sabun tozu kalıntı yapmadı kısa programda 30 da birde ütüledim ev misler gibi koktu
Canım gıcık olurum bende böyle düşüncesiz insanlara yaklava:
Olsun bacım evden de beceriyorsun sen...
Arada bi kalkıp yürüyorum. Ayaklarım uyuluyor valla. Ama hiç şişlik yok. Dinlenince hiç olmuyormuş gerçekten şişlik :CüvCüv:
Hoşgeldin canım. Nasılsın?
Evet ya nerde bu kızlar acep?
olsun canım yatman lazım sabır az kaldı inş
tülaycım kokusu süper dalinin yaaa :))) ben çok beğendim acil olanları yıkadım ben tatlım hastane için gerekli olanları onları ayırdım ne olur olmaz diye kendime aldığım gecelik takımınıda yıkadım ütüledim bitanem
arkadaşım son ayda yaparım demişti ama dediği gibi olmadı erken doğum yaptı geçen cumartesi bizdeyken bak ben hazırlamadım sonra elim ayağıma dolaştı sen birde çalışıyorsun hazırla bir kenara koy dedi bende hazırladım tatlım Allah zamanında doğurmamızı nasip etsin inşallah
kızlarrrr banaaaa DELİİİİİİİİİİİ diyin yaaa yemek hazırladı annem öğle için ben yaptım hiç ekmeksiz bir buçuk dilim tavuk ızgara yedim 6 bardak su o kadar su içince diğerlerini yiyemedimm tabi,şuan şiştimmmmmmmmmmm 1 saat sonra şekerimi ölçecem yawww ya dengesizleştim çok su içiyorum
bu arada kadın hala buradaaaaaaaa annem kadına oğluşların cicilerini gösteriyorr yaaaa annemde bi alemm.......
annem bide diyorki bu kadar eşya evin içinde nasık kuruyacak ne zaman ütülenecek diyor hanfendiye kalsa şimdi yıkayacak.....
ya önümüzdeki hafta sonu yada sonraki h.sonu mobilya gelecek........annem hazır edelim hurçlayalım dolaba koyalım diyorr...........
bide bebek doğmadan yatağını hazırlamak iyi değil diyolar doğrumu kızlarrr
birsencim bence yavaş yavaş yıkamaya başlayın özellikle ilk giydireceklerini zaten içerde askıda iki günde kuruyor kıyafetler bir de ütüsü var
merhaba kızlar naıslsınız?
okludan yeni geldim bende
bir bakayım dedim
pınar iyi olmana çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?