2009 Mayıs Anneleri

Canım gıcık olurum bende böyle düşüncesiz insanlara ya klava:

Olsun bacım evden de beceriyorsun sen...

Arada bi kalkıp yürüyorum. Ayaklarım uyuluyor valla. Ama hiç şişlik yok. Dinlenince hiç olmuyormuş gerçekten şişlik :CüvCüv:

Hoşgeldin canım. Nasılsın?

Evet ya nerde bu kızlar acep?

ayy ilgincim bende yıkadım bir kısmını gerçekten ev bebek gibi kokuyor ama ben dalin kullandım:):) inşallah her hafta kısım kısım derken bitecek..

valla marylin canım çok güzel bişey hatta biz biraz daha farklı yapıyoruz ben hamile kalmadan önce günde 2 fincan içerdim ve kış boyu hiç hasta olmazdım.

ay evet canım tarçınıda karanfilide severim hem o zaman defnede çıkacak tatlı yasağı kalkar bana annme gelince bide aşure yaptırcam bayılıyorum aşureye hele anneminki ah ah

sağol canım bakalım lokumda olur aslında lokum gibi kızlarımız olcak inş yerim onları ben

bu arada kızlar sibikoda yok bugün ya ben onu .çok merak ettim hiç görünmedi haberi olan varmı

ekle canım bakalım

oh ne güzle olmuştur onlar canım güle güle giysin annesi

olsun canım yatman lazım sabır az kaldı inş

tülaycım kokusu süper dalinin yaaa :))) ben çok beğendim acil olanları yıkadım ben tatlım hastane için gerekli olanları onları ayırdım ne olur olmaz diye kendime aldığım gecelik takımınıda yıkadım ütüledim bitanem
arkadaşım son ayda yaparım demişti ama dediği gibi olmadı erken doğum yaptı geçen cumartesi bizdeyken bak ben hazırlamadım sonra elim ayağıma dolaştı sen birde çalışıyorsun hazırla bir kenara koy dedi bende hazırladım tatlım Allah zamanında doğurmamızı nasip etsin inşallah

evet ilgincim bende hastane için gerekli olanları yıkadım hafta içi de gecelik olayını halledip onları koyucam bir kenara..

kızlarrrr banaaaa DELİİİİİİİİİİİ diyin yaaa yemek hazırladı annem öğle için ben yaptım hiç ekmeksiz bir buçuk dilim tavuk ızgara yedim 6 bardak su o kadar su içince diğerlerini yiyemedimm tabi,şuan şiştimmmmmmmmmmm 1 saat sonra şekerimi ölçecem yawww ya dengesizleştim çok su içiyorum

bu arada kadın hala buradaaaaaaaa annem kadına oğluşların cicilerini gösteriyorr yaaaa annemde bi alemm.......
annem bide diyorki bu kadar eşya evin içinde nasık kuruyacak ne zaman ütülenecek diyor hanfendiye kalsa şimdi yıkayacak.....

ya önümüzdeki hafta sonu yada sonraki h.sonu mobilya gelecek........annem hazır edelim hurçlayalım dolaba koyalım diyorr...........
bide bebek doğmadan yatağını hazırlamak iyi değil diyolar doğrumu kızlarrr

olsun canım yatman lazım sabır az kaldı inş

İnşallah canım a.s.

Ay ben bu son olaydan sonra acaip tırstım. Hastanedeyken bile aklım ya şimdi doğurursam çocuğun hastane çıkışları bile yıkanmadı diye düşünmekle geçti. Şu cumayı atlatayım hayırlısıyla. Hafta sonu falan gidip pijama ve geceliğimi alacağım. Hafta içi de annem bebişimin en azından ilk 3 ay da giyeceklerini yıkayıp ütüleyecek. Çantamızı hazırlayacağız. Kalan eşyalarını da odası bu hafta sonu geleceği için kokusu çıkana kadar bohçalarız dedik. Odanın kokusu çıkınca da hazır olur hemen yerleştiririz...

canım yemekten en az bir saat sonra su içmek doğru afiyet olsun suyla şişirmissin mideni kaydirigubbakcemile5
ay hala gitmedimi canım o kadın yaaaa
canım inan doğru söylüyor annen evin içinde kuruması zor bebek kıyafetlerinin birde onları ütüleyeceksiniz
canım olacak olduktan sonra doğduktan sonrada olur kötü düşünmemek lazım bitanem bence herşeyin hakkında hayırlısı a.s.:Saruboceq:

Birsoooo takma kafanı böyle şeylere. Olacak olduktan sonra son gün bile olur. Aklınıza getirmeyin ya. Gönlünüzden nasıl geçiyosa yapın gitsin a.s.

Ben azcık uzanayım kızlar. Uykum geldi valla otur otur. Gelirim yine öptümmmm sizleriiiii a.s.

birsencim zaten evin içinde 1 günde çoğu zaman kurumuyor yavaş yavaş başlasın bence.bide aklına öyle şeyler getirme olacağı varsa olur canım..

şincik kızlar yıkasakmı biz annem dışarı asmam soba kokar diyor iki bebek olunca eşyasıda çok oluyor
bide yatak odasına yığdık annem daralıyor iştee
bu kadın gitmedi kıyafetleri incelemeye aldııı

ben bi yerde okudum kkda kızlar yatak mevzusunu yoksa mobilya gelince annemler hazırlayacak odayı

bizimkilerde dalin almış yumuşatıcıyı ama deterjan değişik bişey marketteki kız hacışakirden şikayet var bunu alın demiş anneme annem başka deterjan almış toz

iyi dinlenmeler pınarcığımmm

birsencim bence yavaş yavaş yıkamaya başlayın özellikle ilk giydireceklerini zaten içerde askıda iki günde kuruyor kıyafetler bir de ütüsü var

birde annem neden bu kadar hevesli biliyormusunuz
annem 17 yaşında köyde 7 aylık doğurmuş beni
çok kanaması olmuş babannem hastaneye yollamamış çok çekmiş babası götürmüş hastaneye
annemi benide öldü demişler......rahmetli dedem pamuklara sarmış bakmış beni 20 gün sonra gözümü açmışım ben .......

paraları yokmuş beni hep kuzenimin küçülmüşleri ile büyütmüş yeni kıyafet hiç almamış
şimdi kadın deli oluyorr herşey olsun istiyor.......
ve her kelimede sana alamadım diyorrr

birsencim bence yavaş yavaş yıkamaya başlayın özellikle ilk giydireceklerini zaten içerde askıda iki günde kuruyor kıyafetler bir de ütüsü var

hımmmm başlayak yaniiii yarın medvlüde gidecek annem perşembe kimseler gelmezse yıkamaya başlarız......cuma hastanede olacaz......

birsencim öyle oluyor annemde o kadar çok şey alıyor örüyor yaptırıyorki zamnında bizim hiçbişeyimiz olmadı diye..allah onlara sağlık sıhhat versin canım

merhaba kızlar naıslsınız?
okludan yeni geldim bende
bir bakayım dedim
pınar iyi olmana çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…