ay cnım sorma ya benimki de öyle korkuyorum ben de erken gelecek diye öyle sert ki hareketleri ve hep sağ tarafımda tekme de değil bir vuruyo itiyo itiyo canım acıyo vallahi
aboowww gördüm çok güsel bişey ama bardak çok az birileri içtimi ötekilere ne verecez alttaki tüller hemen çıkmalıki hemen yıka ikram et
kızlar bebek şekeri sepetini hallettinizmi bunları hasteneye götürcekmisiniz yoksa sadece mevlittemi şeker vericeksiniz
Yarım kilo lohusa şekeri (kırmızı şeker, aktarlarda bulabilirsiniz) yaklaşık 2 kilo kadar su ile tencereye konur. 2 kilo kadar da toz şeker ilave edilir. Biz biraz tatlı yapıp sulandırarak ikram etmeyi düşündüğümüz için şekeri 2 kilo kullandık, daha az tatlı isterseniz, miktarı azaltabilirsiniz. Şeker, kırmızı şeker ve su kaynarken içine biraz da karanfil ve çubuk tarçın atılır. Bir iki taşım daha kaynatıldıktan sonra arzuya göre sıcak veya soğuk olarak servis edilir. Servis sırasında bardaklara kavrulmuş dolmalık fıstık ilave edebilirsiniz.
kızlar burdada tarifi var:)))))))))))
şimdi netten baktım lohusa setine ayy ne güzelmiş öyle bende yapıcamhihoyyyt alırsak pahalı olur,ayy eşime söylesem bir bu eksikti derkaydirigubbakcemile3
kızlar bebişim çoğu zaman tekme değilde sanki yer yetmiyormuş gibi oluyor ayaklarını dayıyor, sanki yer açmaya çalışıyor
ay bu babası gibi sabırsız olacak herhalde
erken ney çıkmasın da kaydirigubbakcemile3
sizinkiler de böylemi
evet ilgin canım bizde kendimiz süsleyelim diyoruz hemde basit bişey. ayy bende bayılırım şerbete:)
evet ilgin canım bizde kendimiz süsleyelim diyoruz hemde basit bişey. ayy bende bayılırım şerbete:)
ahhh cnm ben daha o ürünleri almadım yani babamın arkadaşı olan eczacıya söledim bikerede sorduk oda erken diye sipariş etmedim dedii bakalım ne zaman ses çıkacak onada verecez yani .......ayy ufak tefek şeyler bitmiyorrrrrrrr yaaa en basiti bir atkı örülcek ipi bitti 5 ytl teki var ama ötekine yetmedi......sonra annem büyük bazen battaniye yaptırmış eeeee bitane daha olsun dedik 10 ytl yani hiç bitmiyor bitmeyecek gibiiiiiiibirsencim öyle valla para su gibi gidiyor bende sebamed ürünleri bebek deterjanı 100 tl verdim.daha o kadar çok alıncak şey varki:)): adam 2.çocuk haytta istemicek bu gidişle:)): allahtan arada bazı şeyleri kendim alıyorum bide onları bilse:):):):
kız süslü bardaklar çöpemi giderrrr müsrifffffffff garuuuuaynen canım onu bende düşündüm veee şimdi ablamla konuştum aynı yerde çalışıyoruz bizim şirket gıda firması artık nerden alıyorlar bilmiyorum plastikten kadeh bardakları varmış ben görmedim aynı cam bardağın plastiğini düşün dedi ablam onu süsleriz dedik kurdaleyle falan sonrada çöpe atarız bakalım işyerinden nerden aldıklarını falan arşatırıcak bende size haber veririm kızlar
canım ben bebek sekerini hazır alcam bitek mevlütte vericem hastaneye götürmüycem
sağol canım a.s.
canım bende severim şerbeti:)))))))))))
birsencim nasılsın tatlım prensler nasıl :1hug: valla herşey masraf çarşıya bir çıkıyoruz şu eksik bunuda alalım diye maşallah ne kadar tutuyor ama bu güzel duyguyuda kaç kez yaşayabileceğiz ki bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değila.s.
semracım hastane gelenlere ne ikram etsek acaba çikolata falan daha uygun olur sanırım
ahhh cnm ben daha o ürünleri almadım yani babamın arkadaşı olan eczacıya söledim bikerede sorduk oda erken diye sipariş etmedim dedii bakalım ne zaman ses çıkacak onada verecez yani .......ayy ufak tefek şeyler bitmiyorrrrrrrr yaaa en basiti bir atkı örülcek ipi bitti 5 ytl teki var ama ötekine yetmedi......sonra annem büyük bazen battaniye yaptırmış eeeee bitane daha olsun dedik 10 ytl yani hiç bitmiyor bitmeyecek gibiiiiiii
kız süslü bardaklar çöpemi giderrrr müsrifffffffff garuuuu
alırız bi set süsleriz veririz amannn olmadııı çeyizde alınan kristel takımlar ne işe yarıyoo onları çıkarırız ............
cnm iyiyim prenslerde iyi tekmeliyolar arada bişiler yapıyolar normalde bugündü randevum diabet cumaya randevu verince bebişleri göremedim cuma benim doktor yokmuş..
p.tesiye kaldı ...çok merak ediyom kilolarını ya bu diyette zayıflarlarsa diyeee
kızlar yeni fikir bu kurdelelerin altına ince bebe lastiği dikin sonra çıkarırsınız.
Dırımcım doğrusun ama insan oturduğu yerde yeni icatlar buluyor bu bebekler bizim gözümüzü döndürdü belki bi daha çocuğum olmaz tüm merakımı alayım diyorum sonra üzülürüm Allah inşallah 2. yide nasip eder Türkiz ime kardeş verir diyede dua ediyorum.ondan herşeye özeniyorum
Ebruş Bebek - Ebru Şanlı - Bebek şekeri, nişan şekeri, nikâh şekeri, kutlama şekeri, fuar şekeri, ikramlık şeker, logolu şeker, çocuk şekeri, bebek çikolatası, doğum şekeri, doğum hediyeleri, kapı süsleri, doğum odası süsleme, bebek odası süsleme, be
kızlar eşime söyledim mesaj yazdığımı bana kızmadı iyi yapmışsın dedi:))) sen konuşsaydın ben mesaj yazmazdım zaten oturup konuşamıyoruz kardeşinle bende şimdiden kendini ayarlasın istedim dedim hayatına ona göre yön verir diye şimdiden söylemekte fayda var diyince tamam canım sen izne ayrılınca zaten işi bırakacak sana yardımcı olacak sonrada gidecek dedi moralim biraz düzeldi kızlar
herkese afiyet olsun yarasın benim yiyenlerime:))) bizde birazdan gideceğiz yemeğe
pınarcım kalp çarpıntısı gibi bendede oluyor özellikle yatınca nefes almakta zorlanıyorum son zamanlarda oluyor böyle şeyler merak etme bebek büyüdükçe baskı yapıyor
Günaydınnnn arkadaşlar,
Bizde oturduk pc nin yanına bora beyle keyif yapıyoruz.
İlgincin valla zaten bu aralar saldırmaya yer arıyorum saçını başını yolarım ben o kızın ya ne laftan anlamaz birşey sen de ona inat takma canım benim
Türkiz in annesiiii ben o lohusa şerbet setini burda buldum süper birşey kiralanıyor 50 kişilik şerbette getiriyorlar mevlüt için bende kiralamayı düşünüyorum.
Kızlar sol tarafa yatmak en iyisiymiş ama dr bana yatma şeklinle bebeğe zarar veremezsin dedi cok takmayın kafanıza
Tülay geçmiş olsun canım bol bol liman bal içeceksin artık
Esra bacım cok mu sıkı dietin ya kıyamam
canım ben ölçmüyorum doktor öle bir şey demedi sadece diyet dedi onada eh işte uyamaya çalışıyorum tam yapamıyorum ama yinede ne kadar dikkat edersem kar 3 haftadır kilo almadım aynıyım diyet sayesinde önceden haftada bir kilo kesin alıyordum
birso ayaklarını yukarı doğru kaldır uzat akşamları kız bide tuzlu yeme ha ondan olur turşu yiyen varmı benim eşim evdeki tüm turşuları döktü bugün işyerinde çıktı dayanamadım hepsini yedim tabağın boşa dememişler ye ekişiyi çıkar ayşeyi
canım valla allah biliyor yaşayacağı varsa 5 aylık bile yaşıyor ya
öle canım çok güzel bir mutluluk bu arada şimdi benim bıdığı hıçkırık tuttu
bugün tutkunun dediği siteye baktım ultra prima orada hepsini gösteriyor bebek hareketlerinin ama yavruların yeri giderek daralıyor
iyi canım sevindim inş hadi bakalım bir an önce gider yardıma da gerek yok zaten anacığın yanında ne gerek var ona hemen gitsin valla
günaydın canım senin neden canın sıkkın
cnm cok sağol...iyiyim biraz.girmedim toparlanayım dedim.canınızı sıkmak istemiyorum cok fazla:)) arkadaslarımmm...sonucta hepiniz hamişlesiniz..ama iyiyim gercekten.. midem fena yanıyor bu aralar süt içip duruyorum
cnm takma fazla.hersey düzelir bir an önce gider inşallah k görümcen..
pınarcım cnm cok sevindim iyi olmana.. :)) kuzum benim..
ceren seninki tosun olmus kız:)) maşallahh
alsu marylin semra84.incihan,tülay
esen88,esra birsooo sizlerde iyisiniz umarım kızlar.....
öpücüklerr
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl :)
ayy canım hadi sevindim hihoyyyt inşallah öyle olur
Doğru diyosunuz kızlar Allah bilir ama hanitam yeni bir evreye başlıyormuş falan oyüzden yaşamaz faln diye duydum da neyse aklımıza böle şeyler getirmeyelim Allah bilir
Fulyacım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl hihoyyyt
şimdi netten baktım lohusa setine ayy ne güzelmiş öyle bende yapıcamhihoyyyt alırsak pahalı olur,ayy eşime söylesem bir bu eksikti derkaydirigubbakcemile3
kızlar ben pazara gidiyorum birazcık taze sebze alıp geleyim oğlumla kocişim yer akşam.
kızlar biz geldik defnemle yemek yedik:)))
lohusa şerbetini evde kendim yapmıştım sürahimi kurdele ile süslemiştim bardaklarıda aynı o kadar para vermeyin boşuna kızlar tepsiyede süsleyin
Arkadaşlar masrafa gerek yok bu kadeh bardakların altına tüllü fiyonklar var onları bağlarsınız ortasınada yapışan çıkartma nazar boncukları var plastik onları yapıştırırsınız bide küçük mandallar var bardak mandalları onların ucuna fiyonk tüller takıp süslersiniz.Tepsi modelleri de ebruş bebek te var bi bakın çok güzeller.
Ay ne çok yazmışsınız yetişemedim size.
Haftaya kadar yapıcam size örnek gösteririm kızlar
diyet yapanlara sabır diyorum az kaldı kızlar
kızlar bir örnek size internette buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?