2009 Mayıs Anneleri

evet ilgin canım bizde kendimiz süsleyelim diyoruz hemde basit bişey. ayy bende bayılırım şerbete:)

ay cnım sorma ya benimki de öyle korkuyorum ben de erken gelecek diye öyle sert ki hareketleri ve hep sağ tarafımda tekme de değil bir vuruyo itiyo itiyo canım acıyo vallahi

aynen canım benimki de öyle
biraz acıyor ama olsun
hoşuma da gidiyor
tep oğlum tep diyorum kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar masrafa gerek yok bu kadeh bardakların altına tüllü fiyonklar var onları bağlarsınız ortasınada yapışan çıkartma nazar boncukları var plastik onları yapıştırırsınız bide küçük mandallar var bardak mandalları onların ucuna fiyonk tüller takıp süslersiniz.Tepsi modelleri de ebruş bebek te var bi bakın çok güzeller.
Ay ne çok yazmışsınız yetişemedim size.
Haftaya kadar yapıcam size örnek gösteririm kızlar
diyet yapanlara sabır diyorum az kaldı kızlar

birsencim öyle valla para su gibi gidiyor bende sebamed ürünleri bebek deterjanı 100 tl verdim.daha o kadar çok alıncak şey varki:)): adam 2.çocuk haytta istemicek bu gidişle:)): allahtan arada bazı şeyleri kendim alıyorum bide onları bilse:):):):

aboowww gördüm çok güsel bişey ama bardak çok az birileri içtimi ötekilere ne verecez alttaki tüller hemen çıkmalıki hemen yıka ikram et

aynen canım onu bende düşündüm veee şimdi ablamla konuştum aynı yerde çalışıyoruz bizim şirket gıda firması artık nerden alıyorlar bilmiyorum plastikten kadeh bardakları varmış ben görmedim aynı cam bardağın plastiğini düşün dedi ablam onu süsleriz dedik kurdaleyle falan sonrada çöpe atarız bakalım işyerinden nerden aldıklarını falan arşatırıcak bende size haber veririm kızlar

kızlar bebek şekeri sepetini hallettinizmi bunları hasteneye götürcekmisiniz yoksa sadece mevlittemi şeker vericeksiniz

canım ben bebek sekerini hazır alcam bitek mevlütte vericem hastaneye götürmüycem

sağol canım a.s.

şimdi netten baktım lohusa setine ayy ne güzelmiş öyle bende yapıcamhihoyyyt alırsak pahalı olur,ayy eşime söylesem bir bu eksikti derkaydirigubbakcemile3

valla adamları çıldırttık biz yaaahihoyyyt

canım benimde öle merak etme hep ittiriyor kendine yer açmaya çalışıyor diyor annem

evet ilgin canım bizde kendimiz süsleyelim diyoruz hemde basit bişey. ayy bende bayılırım şerbete:)

nasıl süslenicek canım

canım bende severim şerbeti:)))))))))))

birsencim nasılsın tatlım prensler nasıl :1hug: valla herşey masraf çarşıya bir çıkıyoruz şu eksik bunuda alalım diye maşallah ne kadar tutuyor ama bu güzel duyguyuda kaç kez yaşayabileceğiz ki bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değila.s.

canım ablam bu konuda çok marifetli kardeşimin kızında yapmışlardı bizim gelinle birlikte.eğer örnek varsa ellerinde resmini koyarım.

ahhh cnm ben daha o ürünleri almadım yani babamın arkadaşı olan eczacıya söledim bikerede sorduk oda erken diye sipariş etmedim dedii bakalım ne zaman ses çıkacak onada verecez yani .......ayy ufak tefek şeyler bitmiyorrrrrrrr yaaa en basiti bir atkı örülcek ipi bitti 5 ytl teki var ama ötekine yetmedi......sonra annem büyük bazen battaniye yaptırmış eeeee bitane daha olsun dedik 10 ytl yani hiç bitmiyor bitmeyecek gibiiiiiii

kız süslü bardaklar çöpemi giderrrr müsrifffffffff garuuuu
alırız bi set süsleriz veririz amannn olmadııı çeyizde alınan kristel takımlar ne işe yarıyoo onları çıkarırız ............

cnm iyiyim prenslerde iyi tekmeliyolar arada bişiler yapıyolar normalde bugündü randevum diabet cumaya randevu verince bebişleri göremedim cuma benim doktor yokmuş..
p.tesiye kaldı ...çok merak ediyom kilolarını ya bu diyette zayıflarlarsa diyeee

marlyn bacım hastanede ben hiçbişey ikram etmeyecem zaten benim devlet olacağından belli saatlerde gelebilecekler evde şeker verecez yeter yawwww

semracım hastane gelenlere ne ikram etsek acaba çikolata falan daha uygun olur sanırım

canım hiç bilmiyorumkii bide ben hep normal doğum istediğim için hani fazla hastanede kalmam gelende eve gelir diye düşünüyorum

sırnaşık şeyyok kız hani süslü tüllü bardakları nasıl yıkıycaz dedikya ondan tahminimce pahalı bişey değildir o plastikler ee olmadı senimi kırcam üstünden tülleri alır öyle atarım çöpehihoyyyt

kızlar yeni fikir bu kurdelelerin altına ince bebe lastiği dikin sonra çıkarırsınız.
Dırımcım doğrusun ama insan oturduğu yerde yeni icatlar buluyor bu bebekler bizim gözümüzü döndürdü belki bi daha çocuğum olmaz tüm merakımı alayım diyorum sonra üzülürüm Allah inşallah 2. yide nasip eder Türkiz ime kardeş verir diyede dua ediyorum.ondan herşeye özeniyorum
Ebruş Bebek - Ebru Şanlı - Bebek şekeri, nişan şekeri, nikâh şekeri, kutlama şekeri, fuar şekeri, ikramlık şeker, logolu şeker, çocuk şekeri, bebek çikolatası, doğum şekeri, doğum hediyeleri, kapı süsleri, doğum odası süsleme, bebek odası süsleme, be

ya işte akıl akıldan üstündür valla çok iyi fikir hihoyyyt

tutkucuğum haklısın tabiki bide biz yatıyoruz yatmasak dışarıda olsak neler yaparız yaw
ben büyük sabırla bekliyorum cicilerimizin yıkanmasını vs...ben iyi olsaydım eşyalar yerleşirken eve giderdim ben tasarım yaparken kayıp balık nemo çeşitli karakterlerin figürlerini fuar için hazırlamıştım duvarları süsleyecektim çalışırken bebişim olursa diye ayırmıştım ama doğumdan sonra yapacam inş....
allah gönülüne göre versin cnmmmmmm olur bi kardeşi inş..

Hadi sevindim canım. İnşallah bu sefer girişimlerininiz sonuçsuz kalmayacak klava:

pınarcım kalp çarpıntısı gibi bendede oluyor özellikle yatınca nefes almakta zorlanıyorum son zamanlarda oluyor böyle şeyler merak etme bebek büyüdükçe baskı yapıyor

Anladım canım. Bende telaş yapıyorum valla. Doğuruyo muyum acaba diye kaydirigubbakcemile3

Selam canım hoşgeldin a.s.

Ay ben o hareketleri hergün izliyorum primanın sitesinden. Çok komiğime gidiyor valla kaydirigubbakcemile3

Sağolasın bitanem. Bende senin iyi olmana çok sevindim. Seni böyle güçlü gördükçe mutlu oluyoruz biz a.s.

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl :)

Selam canım sağolasın sen nasılsın bitanem?

Hiç aklına getirme canım. Benim 7.ayım bitti 8'e girdim. Doktorum Allah izin verirse doğsada hiçbişeycik olmaz merak etme dedi a.s.

şimdi netten baktım lohusa setine ayy ne güzelmiş öyle bende yapıcamhihoyyyt alırsak pahalı olur,ayy eşime söylesem bir bu eksikti derkaydirigubbakcemile3

Valla bende sizden duydum baktım. Çok güzelmiş. Kayınvalideciğimle bi konuşayım bakayım. Kafamızda böyle bir set planı var mı?

kızlar ben pazara gidiyorum birazcık taze sebze alıp geleyim oğlumla kocişim yer akşam.

Al gel canım. Ama yormadan kendini a.s.

kızlar biz geldik defnemle yemek yedik:)))
lohusa şerbetini evde kendim yapmıştım sürahimi kurdele ile süslemiştim bardaklarıda aynı o kadar para vermeyin boşuna kızlar tepsiyede süsleyin

Afiyet şeker olsunnnn...

Pratik karı geldiiii kaydirigubbakcemile3

kızlar bir örnek size internette buldum

Ay ne sade ve güzel...

Ya şimdi Seher'imle konuştum. Nasıl sıkılmış bacım. İşer yığılmış. Tepesinde bir sürü manyak adam. Kimseyi bulmak gibi bi niyetleri de yok. Canım benim ya valla hasta edecek kendini sıkıntıdan :çok üzgünüm:

kızlar ben bunu bu ay emiiönüne gdiicem ya havuzlu hana falan orda bakıcam kesin vardır bunlardan ya haber ederim size
valla tutkuncum çok doğru düşünüyorsun sonra içimizde kalmasın boşver

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. 3 mayıs 2009 da oğluşum doğacak. daha 2 ayım var zaman biran önce geçsin istiyorum. herkese hayırlı doğumlar inşallah.

Hoş geldin pınarcım iyiyiz biz muhabbet bugün loğusa şerbeti:)benim çok fikrim yok ama takip ediyorum kızları ne güzel bunları konuşacağımız günlere geldik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…