2009 Mayıs Anneleri

off diyet gerçekten zor rahat hissediyorum midemi ama bu diyet beni daha bi duygusal yaptı sanki sinirlerim iyice bozuldu ya

kızlar bebişim çoğu zaman tekme değilde sanki yer yetmiyormuş gibi oluyor ayaklarını dayıyor, sanki yer açmaya çalışıyor
ay bu babası gibi sabırsız olacak herhalde
erken ney çıkmasın da kaydirigubbakcemile3
sizinkiler de böylemi

kızlar ben pazara gidiyorum birazcık taze sebze alıp geleyim oğlumla kocişim yer akşam.

merhaba kızlar evet çok zor diyet olayı yaa ekmek yemesemde fazladan yemek yesem şekerim çıkıyor
çok ilginc 3 saatlik arada şekerim yerlere düşüyor ...yedimmi çok çıkıyor yoğurt ekmek yemekten fenalık geldi içime annmede o çocuklar zayıflayacak diyip duruyor...offf ya nereden çıktı bu şeker
bakalım cuma günü ne diyercekler .......................

şu lohusa şerbet setine bende bi bakem

şimdi netten baktım lohusa setine ayy ne güzelmiş öyle bende yapıcamhihoyyyt alırsak pahalı olur,ayy eşime söylesem bir bu eksikti derkaydirigubbakcemile3
A

aynen canım ya benimkine daha yeni bir liste verdim bugünde şerbet takımı dersem çıldırcek adam ikinciyi istemiyor artık ben hergün bir şey bulup gidiyorum kaydirigubbakcemile2

aboowww gördüm çok güsel bişey ama bardak çok az birileri içtimi ötekilere ne verecez alttaki tüller hemen çıkmalıki hemen yıka ikram et

ay cnım sorma ya benimki de öyle korkuyorum ben de erken gelecek diye öyle sert ki hareketleri ve hep sağ tarafımda tekme de değil bir vuruyo itiyo itiyo canım acıyo vallahi

aynı benim de 3 saat sonunda 46 ya düştü şimdi bilmiyorum sanırım sende evde ölçme zımbırtısından var

kızlar bebek şekeri sepetini hallettinizmi bunları hasteneye götürcekmisiniz yoksa sadece mevlittemi şeker vericeksiniz

kızlar biz geldik defnemle yemek yedik:)))
lohusa şerbetini evde kendim yapmıştım sürahimi kurdele ile süslemiştim bardaklarıda aynı o kadar para vermeyin boşuna kızlar tepsiyede süsleyin

Yarım kilo lohusa şekeri (kırmızı şeker, aktarlarda bulabilirsiniz) yaklaşık 2 kilo kadar su ile tencereye konur. 2 kilo kadar da toz şeker ilave edilir. Biz biraz tatlı yapıp sulandırarak ikram etmeyi düşündüğümüz için şekeri 2 kilo kullandık, daha az tatlı isterseniz, miktarı azaltabilirsiniz. Şeker, kırmızı şeker ve su kaynarken içine biraz da karanfil ve çubuk tarçın atılır. Bir iki taşım daha kaynatıldıktan sonra arzuya göre sıcak veya soğuk olarak servis edilir. Servis sırasında bardaklara kavrulmuş dolmalık fıstık ilave edebilirsiniz.

kızlar burdada tarifi var:)))))))))))

evet cnm var benimde var babamında var ......ölçüyoz zaten olmasaydı aldırıyolardı bana
dengesizleştim işte bu ara

acaba ben de mi alsam ki çok pahalı mıdır acaba
bu arada şerbet olayını ben annemlere bıraktım onlarla hiç ilgilenebileceğimi sanmıyorum

valla kızlar bende kocişe diyemem adam deli olur yeter der yaniii,,

dün hasta bezi bebek deterjanları birde orkit 20 ytl tuttu adam bişeyde demiyor hiç masraf bitmiyor diyor kuzenimin eşi şapka örmüş yollamış oda hamiş
eşime gösterdim bunlarıdamı aldın diyor hahaha adam herşeyi satın aldığımı düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…