2009 Mayıs Anneleri

herkese geçerlimi yoksa sözleşmeli memurlar için mi geçerli?özel sektörede oluyormuymuş?
nerde yazıyor kızlar bana bir linkini atarmısınız?

pıstıkım hoşgeldinnnnn çok yorma kendiniii

bu arada sibikoda çok yoğunmuş yaa bu garular işyerinde pırtlatacak

Herkese selamlar,
Gecmisi okuyayim dedim, zor bitirdim arkadaslar...
Su lohusa serbeti olayi benim de cok hosuma gitti ama cok da masraf yapmak istemiyorum. Bakalim sizlerde ornekleri gorursem ben de belki sizlerden kopya cekerim....:jeyyar:
Bu arada su izin olayindaki degisiklik tam olarak nedir?

herkese geçerlimi yoksa sözleşmeli memurlar için mi geçerli?özel sektörede oluyormuymuş?
nerde yazıyor kızlar bana bir linkini atarmısınız?

canım vallaha hamile arkadaşaım dün trtde izlemiş
ben baktım resmi gazeteye falan daha bir şey yok
bu günlerde çıkar inşallah kaydirigubbakcemile2

canım hayır önce 2 ay doğumdan önce 2 ay da doğumdan sonraydı
şimdi de doğumdan sonra 4 aya çıkmış izin :teytey:

ayy canım inşallah:teytey: resmi gazetede yayınlanmışmı acaba şimdi sitesini girdim bakiym die ama bişey bulamadım

Ya dün öyle bir haber vardı ama doğumdan sonra 4 ay ücretli izinden bahsetmemişti..acaba ben kaçırdımmmı o bölümü

kızlar bu haber inşallah doğrudurhihoyyyt Bende birazdan çıkıyorum bayanlar kendinize ve bebiklerime iyi bakın öpüyorumhihoyyyt

sözleşmeliler için mi hadi ya :1no2:
ilgincim hoşça kal canım
kızlar ben de 6,5 ta doktora gideceğim randevum o saate kaydı doktorum doğuma girmiş inşallah iyi haberlerle gelirim inşallah oğluşum güzelce gelişmiştir yaaa

Biz de cikiyoruz,
herkesin iyi haberlerini bekliyoruz....
Bu arada birisi sabah hamileliginiz nasil gecti diye sormustu.
Bizim simdiye kadar doktorumuzu 7. ayda degistirmek disinda pek bir stresimiz olmadi.
Onu da cok dert etmemeye calistim. Bebek icin annenin ruh hali onemli oldugu icin ben olabildigince stressiz yasamaya gayret ettim. Neyse ki cok stres yasamamiza neden olabilecek turde olaylar da yasamadik.
Bir ara lekelenmelerim olmustu ama onun disinda saglikla ilgili de neyse ki pek problem yasamadim.
Umarim bundan sonra hic birimiz ne sagligimizla ilgili ne bebeklerimizle ilgili ne de ilgisiz hic bir stres yasamadan rahat bir sekilde dogumlarimizi gerceklestiririz...

Herkese iyi aksamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…