2009 Mayıs Anneleri

benim akıntımın rengi sarı oldu biraz da koku vardı dra telde söyledim bi ilaç adı verdi peki sizi vajinal muayene etmiş miydi

benimde akıntım rengi sarı cnm ama koku yok rahatsız olmadım yani
alla alla bi sorunmuki bu acepp

benim akıntımın rengi sarı oldu biraz da koku vardı dra telde söyledim bi ilaç adı verdi peki sizi vajinal muayene etmiş miydi

bende sarı olduğunu söyledim verdi canım vajınal filan bakmadı merak etme ya son aylarda genellikle olurmuş enfeksiyona kolay olurmuş kullan sen ilaçını benim 3 gün oldu cok azaldı

ay incihancım sağol ya inşallah geçer vajinal baksın istemiyorum bakmaz herhalde
birsencim bu aralar renk sarardı ara ara da koku olmaya başladı bu da enfeksiyonmuş internette okudum erken doğuma falan neden olabilirmiş

Bende hamileligim süresince ara ara kullandim. Hem fitil, hemde krem. Ismi Fungizid'di. Geciriyor ama yine basliyor ve cogunlukla mantar enfeksiyonu görülüyor bengi. Ben ikinci ayimda düsük yaptim. Ikiz gebelik yasiyordum, bebeklerimden tekini kaybettim. Siddetli bir kanama yasadim ve ondan sonra bu akinti belasi olustu. Erken dogumu tetikler diye korkuyorum ama su anda bir sorun yasamiyorum akintiyla ilgili...En son antibiyotik vermisti doktorum...O etkili oldu sanirim...

canım bu bebeğine sağlık versin Allah, geçer di mi ya bebeğim de çok sert hareketler yapıyor bu enfeksiyondan dolayı olabilir mi acaba

canım bu bebeğine sağlık versin Allah, geçer di mi ya bebeğim de çok sert hareketler yapıyor bu enfeksiyondan dolayı olabilir mi acaba

Nasil sert hareketler canim? Sanmam enfeksiyondan dolayi olacagini. Böyle birsey duymadim. O hareketler, bebegin büyüdügünden dolayidir.

oyy ne güzel görmüşsün yaaa ben de görecektim ama doktorum aradı yarın akşama kaldııı
benim akıntım vardı bi merhem söyledi ya cilosin gibi bi şey bilen kullanan var mı yaa

saol cnm görürsün sende yakınn zamanda ..önemli olan sağlık sanada geömiş olsun cnm önemli bişi yoktur mrk etme delikafadulden

dimek sennnnnnnnn tohtordaydınnnnnnnnn dimek bir cadııı geliyorrrrrrrrrrrrrrr ohhh ne güsll
kaç kilo olmuş cnmm

ewet bacımm yaa ama melesef kilosunu öğrenemedimm bacımm :1no2: önümüzdeki hafta çakma dr uma gidicem inş ozaman öğrenecem cnm bende merak ediyorum :asigim:

kıssssssssssssssss caduu karuuuuuuu klava:klava:klava: adımı çıkardınızz leynn uykucu diye :mymeka::mymeka: siz çene yaparkenn ben yollarda sürünüyordumm :mymeka: hem bütün gece uykusuz kalanda benimm bırakında öğlene kadar uyuyayım yahu :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hoşça kal esracım

ya kızlar yok mu iltihap için ilaç kullanan aranızda???

bengicim bende idrar tahlili yaptırdım bendede hafif iltihap var dedi doktor ben de munurol diye bir ilaç kullandım bakalım şimdi gitcem haftaya tekrar yaptırcam geçmişmi diye

kızlar sonunda nee bağlandık türk telekomla çetin bir mücadeleden sonra hadi bakalım

hadi bakalım hayırlı olsun canım net'in hihoyyythihoyyytiltihap içinde geçmiş olsun cnm inş bu sefer sonuçlar temiz çıkar :Saruboceq:

tutkunu görüyorum bizde yatacaz yatakta son bi kez bakem dedim
bu gece belim çok ağrıdı ...birde göğüslerim çok sızlıyor kızlar sütmü oluyor neee

TUTKUUNN dün gece yzamışşın görmemişim cnm şimdide geçmişe bakıyorum

bi merhba diyim dedim keyifler nasıl bakım???

kız nasıl çıktı şekerin o kadına ne gösteriyo annen ya kadın kem gözlüdür belki zaten korkmuşsun kimseye göstermeyin kız.
kız sen gezmeyi mi planlıyorsun bidedelikafaduldendr hayatta izin vermez daha o verse sen çıkma biraz dikkat et bak kızıyorum ha.Defnecim annene benim için bi depik at kızım hiç dikkat etmiyor bak ben bunu yazarken yalnız benim türkiz beni depikliyor kıskandımı onaylıyormu anlamadım:uhm:
kızlar duydunuzmu dün karar qabul edilmiş
doğumdan sonra ücretli 4 ay olmuş izin :sm_cool:
inşallah dediğin gibidir canım yakında duyarız

ay hadi güzel haberler bekliyoruz canım

Amin canım benim lekeler ara ara devam ediyor ah biraz daha dayansam

Maşallah canım hamaratsın kız babannen de ne ketummuş kız bravo valla

Canım bana önce şurup verdi kusturunca ferro sanol hap verdi bu daha iyimiş şimdi iyiyim canım iğneler var ama o iğneler kronik kansız olanların dr düzeltir ilacını benim eşim devamlı kullanıyor haftada 4 kere hatta ben vuruyorum iğnelerini ilaçların prospektüslerini mutlaka okuyun.

nasıl kilosu boyu posu bebşinin sana mı benziyor desene uykucu olacakdelikafadulden

oyy ne güzel görmüşsün yaaa ben de görecektim ama doktorum aradı yarın akşama kaldııı
benim akıntım vardı bi merhem söyledi ya cilosin gibi bi şey bilen kullanan var mı yaa
Canım ben ilk tüpte kullandım mikroplara karşı ama ben çubuklu vajinal olanı çokta iyi geldi seninde vajinalmi

kıssssssssssssssss caduu karuuuuuuu adımı çıkardınızz leynn uykucu diye siz çene yaparkenn ben yollarda sürünüyordumm hem bütün gece uykusuz kalanda benimm bırakında öğlene kadar uyuyayım yahu :
Canım bırakta senide böyle sevelim dimi KIZLAAAAR
SEN niye uykusuz kaldın

iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl

sagol cnm biz bugün babamızla temizlik falan yaptık gündüz yorulduk iş bitince

annaneye gittik orda benm gibi kızımda şımardıkaydirigubbakcemile3

çok haretliydi maş. bide şu kalça agrıları olmasasenağlama

ya bide benm şu baş agrım geçmedi 3 gün oldu ara ara vuruyo

soldan soldan geliyo valla yrn dr arıcam bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…