hoşça kal esracım
ya kızlar yok mu iltihap için ilaç kullanan aranızda???
hoşça kal esracım
hoşça kal esracım
benim akıntımın rengi sarı oldu biraz da koku vardı dra telde söyledim bi ilaç adı verdi peki sizi vajinal muayene etmiş miydi
Bende hamileligim süresince ara ara kullandim. Hem fitil, hemde krem. Ismi Fungizid'di. Geciriyor ama yine basliyor ve cogunlukla mantar enfeksiyonu görülüyor bengi. Ben ikinci ayimda düsük yaptim. Ikiz gebelik yasiyordum, bebeklerimden tekini kaybettim. Siddetli bir kanama yasadim ve ondan sonra bu akinti belasi olustu. Erken dogumu tetikler diye korkuyorum ama su anda bir sorun yasamiyorum akintiyla ilgili...En son antibiyotik vermisti doktorum...O etkili oldu sanirim...
canım bu bebeğine sağlık versin Allah, geçer di mi ya bebeğim de çok sert hareketler yapıyor bu enfeksiyondan dolayı olabilir mi acaba
oyy ne güzel görmüşsün yaaa ben de görecektim ama doktorum aradı yarın akşama kaldııı
benim akıntım vardı bi merhem söyledi ya cilosin gibi bi şey bilen kullanan var mı yaa
dimek sennnnnnnnn tohtordaydınnnnnnnnn dimek bir cadııı geliyorrrrrrrrrrrrrrr ohhh ne güsll
kaç kilo olmuş cnmm
insan sevmedimi iyice gıcık oluyor böyle insanlar menfaatçide oluyor işte oturmuycan ben şu işi bi yapayım diycen ama olmuyor sabır sabır
Aney ben 2 gündür içmiyorum hemen içeyim unutmuştum valla.Sağol canım
hoşgeldin canım iyisin sanırım.
Marlıyn genelde hastanede lokum yada çikolata verilebilir genelde lokum verirler sen bilirsin.
Bu arada bugün civciv uyuyor sanırım yok Mutahara da bir kaç gündür yok.(knk)ile minju gece girip kaçıyorlar.Yeni anneyle cerende yok hey kızlar nerdesiniz
Esen burdamı esen yoklama yapıyorum bak
hoşça kal esracım
bengicim bende idrar tahlili yaptırdım bendede hafif iltihap var dedi doktor ben de munurol diye bir ilaç kullandım bakalım şimdi gitcem haftaya tekrar yaptırcam geçmişmi diye
kızlar sonunda nee bağlandık türk telekomla çetin bir mücadeleden sonra hadi bakalım
kız nasıl çıktı şekerin o kadına ne gösteriyo annen ya kadın kem gözlüdür belki zaten korkmuşsun kimseye göstermeyin kız.kızlarrrr banaaaa DELİİİİİİİİİİİ diyin yaaa yemek hazırladı annem öğle için ben yaptım hiç ekmeksiz bir buçuk dilim tavuk ızgara yedim 6 bardak su o kadar su içince diğerlerini yiyemedimm tabi,şuan şiştimmmmmmmmmmm 1 saat sonra şekerimi ölçecem yawww ya dengesizleştim çok su içiyorum
bu arada kadın hala buradaaaaaaaa annem kadına oğluşların cicilerini gösteriyorr yaaaa annemde bi alemm.......
annem bide diyorki bu kadar eşya evin içinde nasık kuruyacak ne zaman ütülenecek diyor hanfendiye kalsa şimdi yıkayacak.....
ya önümüzdeki hafta sonu yada sonraki h.sonu mobilya gelecek........annem hazır edelim hurçlayalım dolaba koyalım diyorr...........
bide bebek doğmadan yatağını hazırlamak iyi değil diyolar doğrumu kızlarrr
kız sen gezmeyi mi planlıyorsun bidedelikafaduldendr hayatta izin vermez daha o verse sen çıkma biraz dikkat et bak kızıyorum ha.Defnecim annene benim için bi depik at kızım hiç dikkat etmiyor bak ben bunu yazarken yalnız benim türkiz beni depikliyor kıskandımı onaylıyormu anlamadım:uhm:İnşallah canım a.s.
Ay ben bu son olaydan sonra acaip tırstım. Hastanedeyken bile aklım ya şimdi doğurursam çocuğun hastane çıkışları bile yıkanmadı diye düşünmekle geçti. Şu cumayı atlatayım hayırlısıyla. Hafta sonu falan gidip pijama ve geceliğimi alacağım. Hafta içi de annem bebişimin en azından ilk 3 ay da giyeceklerini yıkayıp ütüleyecek. Çantamızı hazırlayacağız. Kalan eşyalarını da odası bu hafta sonu geleceği için kokusu çıkana kadar bohçalarız dedik. Odanın kokusu çıkınca da hazır olur hemen yerleştiririz...
inşallah dediğin gibidir canım yakında duyarızkızlar duydunuzmu dün karar qabul edilmiş
doğumdan sonra ücretli 4 ay olmuş izin :sm_cool:
ay hadi güzel haberler bekliyoruz canımsözleşmeliler için mi hadi ya :1no2:
ilgincim hoşça kal canım
kızlar ben de 6,5 ta doktora gideceğim randevum o saate kaydı doktorum doğuma girmiş inşallah iyi haberlerle gelirim inşallah oğluşum güzelce gelişmiştir yaaa
Amin canım benim lekeler ara ara devam ediyor ah biraz daha dayansamBiz de cikiyoruz,
herkesin iyi haberlerini bekliyoruz....
Bu arada birisi sabah hamileliginiz nasil gecti diye sormustu.
Bizim simdiye kadar doktorumuzu 7. ayda degistirmek disinda pek bir stresimiz olmadi.
Onu da cok dert etmemeye calistim. Bebek icin annenin ruh hali onemli oldugu icin ben olabildigince stressiz yasamaya gayret ettim. Neyse ki cok stres yasamamiza neden olabilecek turde olaylar da yasamadik.
Bir ara lekelenmelerim olmustu ama onun disinda saglikla ilgili de neyse ki pek problem yasamadim.
Umarim bundan sonra hic birimiz ne sagligimizla ilgili ne bebeklerimizle ilgili ne de ilgisiz hic bir stres yasamadan rahat bir sekilde dogumlarimizi gerceklestiririz...
Herkese iyi aksamlar....
Maşallah canım hamaratsın kız babannen de ne ketummuş kız bravo vallaKızlar ben pazardan geldim yemek yaptım duş aldım ayyy cok hamaratım ben ya
Birsen cok hemde cok şanslıyız biz
Kızlar benim babannemde babama hamileyken evde kayınpederinin arkadaşları gelmiş onlara kahve yapmış o arada sancıları başlamış ve mutfakta babam olmuş ayıp diye babannem sesini bile cıkaramamış ve gidip boş kahve fincanlarını toplamış dedem eve gelince öğrenmiş babamın olduğunu.
Düşünebiliyormusunuz kızlar şaka gibi ama rahmetli babannemi tanıyan herkes anlatırdı
Canım bana önce şurup verdi kusturunca ferro sanol hap verdi bu daha iyimiş şimdi iyiyim canım iğneler var ama o iğneler kronik kansız olanların dr düzeltir ilacını benim eşim devamlı kullanıyor haftada 4 kere hatta ben vuruyorum iğnelerini ilaçların prospektüslerini mutlaka okuyun.kızlar acil cevap verin bana lütfeeen...
şimdi dr bana demir ilacı vermişti ama bende bulantı ve kusma yaptığı için kullanamadım... cmtsi kullanıyomusun dedi hayır dedim ii başka bişi vereyim dedi o zaman sabahları kullan dedi ok dedim...
az önce gittim eczaneye almaya ferimax diye bişi... ben şurup beklerken iğne çıktı karşıma... doğuma kadar hergün nasıl olayım ben o iğneyi yaaa... almadım tabiki geri geldim dr u yarın arayıp sorcam da aranızda bu iğneyi kullanan var mı ???
nasıl kilosu boyu posu bebşinin sana mı benziyor desene uykucu olacakdelikafaduldengeldimm bacılar geldimmm valla geçmişte kayboldum he amma çene yapıyonuz leynnn
bebişimi gördüm diyemicem çünkü şansıma karşımdaki ekran bozuktuu :1no2::1no2:
ama allaha şükür herşey normal bebişim iyi çokk bilmiş ve cadının tekii delikafadulden burnu tıpkı ben
Canım ben ilk tüpte kullandım mikroplara karşı ama ben çubuklu vajinal olanı çokta iyi geldi seninde vajinalmioyy ne güzel görmüşsün yaaa ben de görecektim ama doktorum aradı yarın akşama kaldııı
benim akıntım vardı bi merhem söyledi ya cilosin gibi bi şey bilen kullanan var mı yaa
Canım bırakta senide böyle sevelim dimi KIZLAAAARkıssssssssssssssss caduu karuuuuuuu adımı çıkardınızz leynn uykucu diye siz çene yaparkenn ben yollarda sürünüyordumm hem bütün gece uykusuz kalanda benimm bırakında öğlene kadar uyuyayım yahu :
iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl[k] {n} [k];5559700 .!.:TUTKUUNN dün gece yzamışşın görmemişim cnm şimdide geçmişe bakıyorum
bi merhba diyim dedim keyifler nasıl bakım???
iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?