Biz de cikiyoruz,
herkesin iyi haberlerini bekliyoruz....
Bu arada birisi sabah hamileliginiz nasil gecti diye sormustu.
Bizim simdiye kadar doktorumuzu 7. ayda degistirmek disinda pek bir stresimiz olmadi.
Onu da cok dert etmemeye calistim. Bebek icin annenin ruh hali onemli oldugu icin ben olabildigince stressiz yasamaya gayret ettim. Neyse ki cok stres yasamamiza neden olabilecek turde olaylar da yasamadik.
Bir ara lekelenmelerim olmustu ama onun disinda saglikla ilgili de neyse ki pek problem yasamadim.
Umarim bundan sonra hic birimiz ne sagligimizla ilgili ne bebeklerimizle ilgili ne de ilgisiz hic bir stres yasamadan rahat bir sekilde dogumlarimizi gerceklestiririz...
Herkese iyi aksamlar....
Biz de cikiyoruz,
herkesin iyi haberlerini bekliyoruz....
Bu arada birisi sabah hamileliginiz nasil gecti diye sormustu.
Bizim simdiye kadar doktorumuzu 7. ayda degistirmek disinda pek bir stresimiz olmadi.
Onu da cok dert etmemeye calistim. Bebek icin annenin ruh hali onemli oldugu icin ben olabildigince stressiz yasamaya gayret ettim. Neyse ki cok stres yasamamiza neden olabilecek turde olaylar da yasamadik.
Bir ara lekelenmelerim olmustu ama onun disinda saglikla ilgili de neyse ki pek problem yasamadim.
Umarim bundan sonra hic birimiz ne sagligimizla ilgili ne bebeklerimizle ilgili ne de ilgisiz hic bir stres yasamadan rahat bir sekilde dogumlarimizi gerceklestiririz...
Herkese iyi aksamlar....
Kızlar ben pazardan geldim yemek yaptım duş aldım ayyy cok hamaratım ben ya
Birsen cok hemde cok şanslıyız biz
Kızlar benim babannemde babama hamileyken evde kayınpederinin arkadaşları gelmiş onlara kahve yapmış o arada sancıları başlamış ve mutfakta babam olmuş ayıp diye babannem sesini bile cıkaramamış ve gidip boş kahve fincanlarını toplamış dedem eve gelince öğrenmiş babamın olduğunu.
Düşünebiliyormusunuz kızlar şaka gibi ama rahmetli babannemi tanıyan herkes anlatırdı
kızlar acil cevap verin bana lütfeeen...
şimdi dr bana demir ilacı vermişti ama bende bulantı ve kusma yaptığı için kullanamadım... cmtsi kullanıyomusun dedi hayır dedim ii başka bişi vereyim dedi o zaman sabahları kullan dedi ok dedim...
az önce gittim eczaneye almaya ferimax diye bişi... ben şurup beklerken iğne çıktı karşıma... doğuma kadar hergün nasıl olayım ben o iğneyi yaaa... almadım tabiki geri geldim dr u yarın arayıp sorcam da aranızda bu iğneyi kullanan var mı ???
geldimm bacılar geldimmm valla geçmişte kayboldum he amma çene yapıyonuz leynnnklava: klava: hihoyyythihoyyyt
bebişimi gördüm diyemicem çünkü şansıma karşımdaki ekran bozuktuu :1no2::1no2:
ama allaha şükür herşey normal bebişim iyi çokk bilmiş ve cadının tekii delikafadulden burnu tıpkı ben delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?