[k] {n} [k];5559919 .!.:sagol cnm biz bugün babamızla temizlik falan yaptık gündüz yorulduk iş bitince
annaneye gittik orda benm gibi kızımda şımardıkaydirigubbakcemile3
çok haretliydi maş.bide şu kalça agrıları olmasasenağlama
ya bide benm şu baş agrım geçmedi 3 gün oldu ara ara vuruyo
soldan soldan geliyo valla yrn dr arıcam bakalım ne dicek
oh mis gibi yaptınız heryeri yani canım bi minoset iç dr onu veriyor üşüttünmü başını acep[k] {n} [k];5559919 .!.:sagol cnm biz bugün babamızla temizlik falan yaptık gündüz yorulduk iş bitince
sen daha karnında onu kendine benzettin oh oh:mymeka::mymeka: lennn tutkunnnnnnnnnnnnnnnn şişkooooooooooooooo delikafaduldendelikafadulden kızım akılllı olcak tabi anası ne zaman yatar oda yatacak kalkınca da oda kalkacak delikafaduldendelikafadulden
Amin canım nasılsın sağlığın nasılslm kizlar a.s.
herkes iyi cok sukur gördügüm kadariyla :) diyette olan arkadaslara Allah yardimci olsun..az kaldi sıkın dişinizi kizlar..elbet cok zordur ama sagliginiz herseyden önemli
mayis anneleri cürük ciktik sanirim :)) basta ben olmak üzere :))) yatanlar,iltihaplilar,şekerlilerneyse Rabbim beterinden korusun dimi kizlar :)
Ay o kalça ağrısı bende de var arada topallıyorum yaşlandık diyede espri geçiyorum.Ben magnezyum içmiyorum yarın yazdırcam bakalım dr.lekelenmem geliyor arada bu dr ne dycek bakalım haftaya kendi dr randevum var o net bişey söyler heralde dayanın kızlar az kaldıayy maşAllah kuzucuğuna canımmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kalça ağrısını ben bugun söledim dr a bana ilaç verdi cnm bemiks diye ve bu ileriki yaşlarda kireçlenmeye sebep oluyormuş yani bu kalça ağrıları onun belirtisiymiş fazla kilo alınca ortaya çıkkarmış
[k] {n} [k];5559919 .!.:sagol cnm biz bugün babamızla temizlik falan yaptık gündüz yorulduk iş bitince
:mymeka::mymeka: lennn tutkunnnnnnnnnnnnnnnn şişkooooooooooooooo delikafaduldendelikafadulden kızım akılllı olcak tabi anası ne zaman yatar oda yatacak kalkınca da oda kalkacak delikafaduldendelikafadulden
kızlar bu arada kuzenim var hamile kaldığımdan beri ne arıyor ne soruyordu bugün aradı abla nasılsın falan iyiyim dedim seni rüyamda gördüm ama çok kötü ondan aradım dedi diycektim hayırlı bişey olsa aramazdın zaten neyse ben de sormadım hayır olur inşallah dedim sonra gelicem falan gel dedim anneme dedim annem bile şaşırdı şimdi o komplex yaptı sanırım ondan kendini çekti diyor anlamadım halbuki biz hep olumlu davrandık ona.Biz sülalede 2 kızız ikimizde üniversite okuduk benim eşimde öyle bu gitti bi erkek berberiyle evlendi zengin dedi fos çıktı neyse biz özellikle eşinin yanında dikkat ediyoruz hani yanlış anlaşılmasın bişeyler ki ne olacak önemli olan insanlık kız uzaklaştı bizden hatta ben hastanede yattım bu 5 dk. uğradı eşi gelmedi bile hamileyim dedim tebrik bile etmedi halbuki düğün zamanı ananemler falan tepki gösterdiler ben onu kolladım milletin ağzını kapattım.insanı şu kızdırıyor biz beraber büyüdük yazları bizde kakırdı sahilde oturuyorduk iyi oluyodu sonra benim tayinim istanbula çıktı onlarda kaldım evlendim hep beraberdik taki evlenene kadar şimdi anlamıyorum birbirimizin kıyafetlerini giyerdik düşünün niye böyle en çok ona kırılıyorum benim yanımda olması gerekirdi bu zamanda amayok
oh mis gibi yaptınız heryeri yani canım bi minoset iç dr onu veriyor üşüttünmü başını acep
sen daha karnında onu kendine benzettin oh oh
Amin canım nasılsın sağlığın nasıl
oh mis gibi yaptınız heryeri yani canım bi minoset iç dr onu veriyor üşüttünmü başını acep
sen daha karnında onu kendine benzettin oh oh
Amin canım nasılsın sağlığın nasıl
kızlar bu arada kuzenim var hamile kaldığımdan beri ne arıyor ne soruyordu bugün aradı abla nasılsın falan iyiyim dedim seni rüyamda gördüm ama çok kötü ondan aradım dedi diycektim hayırlı bişey olsa aramazdın zaten neyse ben de sormadım hayır olur inşallah dedim sonra gelicem falan gel dedim anneme dedim annem bile şaşırdı şimdi o komplex yaptı sanırım ondan kendini çekti diyor anlamadım halbuki biz hep olumlu davrandık ona.Biz sülalede 2 kızız ikimizde üniversite okuduk benim eşimde öyle bu gitti bi erkek berberiyle evlendi zengin dedi fos çıktı neyse biz özellikle eşinin yanında dikkat ediyoruz hani yanlış anlaşılmasın bişeyler ki ne olacak önemli olan insanlık kız uzaklaştı bizden hatta ben hastanede yattım bu 5 dk. uğradı eşi gelmedi bile hamileyim dedim tebrik bile etmedi halbuki düğün zamanı ananemler falan tepki gösterdiler ben onu kolladım milletin ağzını kapattım.insanı şu kızdırıyor biz beraber büyüdük yazları bizde kakırdı sahilde oturuyorduk iyi oluyodu sonra benim tayinim istanbula çıktı onlarda kaldım evlendim hep beraberdik taki evlenene kadar şimdi anlamıyorum birbirimizin kıyafetlerini giyerdik düşünün niye böyle en çok ona kırılıyorum benim yanımda olması gerekirdi bu zamanda amayok
ayy maşAllah kuzucuğuna canımmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kalça ağrısını ben bugun söledim dr a bana ilaç verdi cnm bemiks diye ve bu ileriki yaşlarda kireçlenmeye sebep oluyormuş yani bu kalça ağrıları onun belirtisiymiş fazla kilo alınca ortaya çıkkarmış
canım kıyamazsın sen ona kız ağlatılırmı kız onlar sen bana gönder ben sabah 6 da kalkıyorum süt annesi olurum onun sonra uyanınca sen devam edersin bizim kızlada süt kardeş olurlar yerim ben onları.evet bacımm şimdiden anasına ayak uydurmasında fayda var yoksa ben uyurken kuzucumm çok ağlarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[k] {n} [k];5560189 .!.:ay bu kuzenler böle oluo heralde bizde 3 kuzeniz ve beraber büyüdük cokta baglıyızdır
ama bi kuzenle şuan görüşmüyorum hamileligimin ilk başında tel.de benle artıştı ogünden beri aramıyodu gecenlerde diger kuzen araya giri konustuk falan ama hala üste cıkmaya benle tartışmaya calışıo:1no2: çok kafama takıyodum ve cok üzülüyodum ama gercekten degmiyo arayada eşelr girince durum karışıo evlenince dialoglar farklı oluo...
bana deger veren her zaman yanımda olur die düşünüorum
o hamileyken ben bekardım ve adapaz.yaşıo ailemin göndermemesine ragmen yanında olucam die gitmiştim ama herşey unutuluo herkes kendine yani....
BENDE BAYAGI DOLUYMUŞUM TUTKUNCUM İİKİ AÇMIŞIN MEVZUYU...
sagol cnm sen nasılsın?
benimde varya en korktugum şey şu ya bi kadın vardı dogumdan sonra sakat kaldı kalçadan!!! inş. öle bişi olmaz ya bana ilaç falan vermedi.. gerçi bende az kilo almadım yani 18 kilo aldım şimdiye kadar normaldir heralde
MUUTAHHARA NASILSIN CNM
canım kıyamazsın sen ona kız ağlatılırmı kız onlar sen bana gönder ben sabah 6 da kalkıyorum süt annesi olurum onun sonra uyanınca sen devam edersin bizim kızlada süt kardeş olurlar yerim ben onları.
mutahara gittinmi bugünlerde dr a ne diyor gerçi sen 3 u geçtin dimi
valla bu kuzenler hep böyle sorsan kendilerini aklarlar.[k] {n} [k];5560189 .!.:ay bu kuzenler böle oluo heralde bizde 3 kuzeniz ve beraber büyüdük cokta baglıyızdır
ama bi kuzenle şuan görüşmüyorum hamileligimin ilk başında tel.de benle artıştı ogünden beri aramıyodu gecenlerde diger kuzen araya giri konustuk falan ama hala üste cıkmaya benle tartışmaya calışıo:1no2: çok kafama takıyodum ve cok üzülüyodum ama gercekten degmiyo arayada eşelr girince durum karışıo evlenince dialoglar farklı oluo...
bana deger veren her zaman yanımda olur die düşünüorum
o hamileyken ben bekardım ve adapaz.yaşıo ailemin göndermemesine ragmen yanında olucam die gitmiştim ama herşey unutuluo herkes kendine yani....
BENDE BAYAGI DOLUYMUŞUM TUTKUNCUM İİKİ AÇMIŞIN MEVZUYU...
sagol cnm sen nasılsın?
benimde varya en korktugum şey şu ya bi kadın vardı dogumdan sonra sakat kaldı kalçadan!!! inş. öle bişi olmaz ya bana ilaç falan vermedi.. gerçi bende az kilo almadım yani 18 kilo aldım şimdiye kadar normaldir heralde
MUUTAHHARA NASILSIN CNM
canım kıyamazsın sen ona kız ağlatılırmı kız onlar sen bana gönder ben sabah 6 da kalkıyorum süt annesi olurum onun sonra uyanınca sen devam edersin bizim kızlada süt kardeş olurlar yerim ben onları.
mutahara gittinmi bugünlerde dr a ne diyor gerçi sen 3 u geçtin dimi
Süper bak öyle böyle 30 oldun işte biraz daha dikkat et şurda 8 hafta kaldı benimde 10 hafta bu arada bebişine isimde karar verdinmi ne düşünüyorsunevet 30+2 oldum cok sukur :) bugun gidicektim ama doktorumun ameliyatlari varmiş 3 tane..perşembe gidicem inşaAllah canim..
beend iyiym diyelim minoset dün içtim bugün içmeyim dedim hap amnyagı olacam ya..iyiyim canim sen nasilsin??
anladım ben senide aklıma geldi işte kadına cok üzlmüştüm cok gençti halada topallıyo..kızz yokkk ağzını hara açç Allah korusunn onla ilgisi yokk cnm ...ileriki yaşlarda kireçlenme belirtisiymiş sadece hepsi buu :teselli:
evet 30+2 oldum cok sukur :) bugun gidicektim ama doktorumun ameliyatlari varmiş 3 tane..perşembe gidicem inşaAllah canim..
valla teklif var ısrar yok çünkü iznim ağustos 20 de bitiyor sonra ben bırakırım görürsün kaydirigubbakcemileoyy kıyamammm teyzesii ben minikk kızımaaa hiç ağlatırmıyımmm annesinin tek prensesiii :lepi::lepi::lepi:
ben işim oldukça sana bırakırım bacım kızımı ama sabah 6 da değilll :roflol:
Süper bak öyle böyle 30 oldun işte biraz daha dikkat et şurda 8 hafta kaldı benimde 10 hafta bu arada bebişine isimde karar verdinmi ne düşünüyorsun
[k] {n} [k];5560292 .!.:beend iyiym diyelim minoset dün içtim bugün içmeyim dedim hap amnyagı olacam ya..
sabah açken demir, yemekten sonra elevit, gece omega3 bide minost eklersek tedirgin edio beni... yatarken iççerim galiba agrıyo baya...
anladım ben senide aklıma geldi işte kadına cok üzlmüştüm cok gençti halada topallıyo..
hemen kötüsünü düşünücem yaaananiknaniknaniknanik
git bakalım az kalmış.. 30 hafta bana nedense hala çok gelio alışamadım ya..
uhhhh falan oluyorum korkuyorum ondanmı acaba???
hemen dogsun istiyorumda nasıl olacak bilmiommmm:CüvCüv:
valla bu kuzenler hep böyle sorsan kendilerini aklarlar.
kız sen ne takıyon böyle sakatlıkları bunlar biz ağırlaştığımız için oluyor sonra veririz bişey kalmaz.kız 18 kilo mu şimdi kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?