2009 Mayıs Anneleri

:roflol: alemsin pınarcım canım benim size afiyet olsun defnemle:)))))a.s.

evet burcu canım o bardaklara bakayım.ilgincim sen bak malzemelere bulursan bende baktığın yere gider bakar alırım olmassa canım.

kızlar ya bu lohus şerbet malzemeleri için erken diil mi yaaa.... ben mi yanlış düşünüyorum acaba hiç bişi hazırlamadım daha ((

ilahi pınar neyse sen zaten ilaç yazdırmaya gitmiştin halletmiş oldun boşver onların ne dediğini...
afiyetler olsun.

kızlar ya bu lohus şerbet malzemeleri için erken diil mi yaaa.... ben mi yanlış düşünüyorum acaba hiç bişi hazırlamadım daha ((

esracımz aten aldık yaptık diyinceye kadar zaman çabuk geçer doğumdan sonrada yapmak zor olur.bide bizde mevlütte önce bebişi görmeye gelenlerede verilir şerbet onun için yavaş yavaş başlamak lazım..

Ooooo aşmış onlar aşmış,7.5 aylık bebişi 9 aylık yaptılar he:roflol::roflol:afiyet olsun cnm

hoşgeldinn canımcımmm nasılsın bakayımmm??ben yakalarım tatlım çok iyi bi gözlemci var karşında delikafaduldendelikafadulden

ya şu bardaklarıda sadece lousa şerbeti olarak düşünmeyiğn canım meyve suyu bile ikram edersek çok şık durur bencee

ohhh biblolar, süsler, bardaklar, kurdelalar herşeyler hazırlanmış hatunlar...
bitirdiniz valla herşeyi.

kızlaaaaar ben geldim mevlüt malzemelerini aldım geldim şimdi eşimi bekliyorum onunla bardakları alıcam sizler naptınız

h.g canımmm..resimleri hemen bekliyozz meraklaa

h.g cnm bebişte belli olmaz cnm çünkü bu haftalarda haftada 300 gr kadar alıyolarmış yani belkide doğrudurr CADIARZUCADIARZU

mutahhara tutkun

hoşgeldiniz kızlar a.s.

hoşgeldin bacum
a.s.

mutahhara tutkun hoşgeldiniz nasılsınız fıstıklar bizim duru maşallah vuruyorda vuruyorrrrrr

hoşbuldum kizlar :) oyy yerim ben duruyuuuuu :) mesai bitimine geldiniz ya heycan yapti velette :)))

hoşgeldin ve güle güle canim :) boşver ilaçlari halletmişsin ya :))

kız hülya haftada alırda 3 günde 331 gr çok be yahuu doğuncaya kadar tam tosun olurlar o zaman:):)

ben sadece kadehlere maviboncuk şeklinde sticker yapıştırcam başka da bişi yapmıyacağım yaa... ama siz bi yapın bakim kesin dayanamayıp yaptırırım anneme bişiler:)))

kız hülya haftada alırda 3 günde 331 gr çok be yahuu doğuncaya kadar tam tosun olurlar o zaman:):)

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden belki diğer makina yanlış hesaplıyodur delikafadulden

ya kızlar zaten normal şartlardad 300 gr aşağı yukarı oynuyor o yuzden pek ultrason kilolarına inanmayınn...benim komşuma 3.250 gr ddeiler kadın 10 gün sonra doğum yaptı 2.750 doğdu

Kızlar be çıkıyorum yine,annem söyleniyo valla kaç saattir bilgisayar karsısındasın radyasyon alcak bebek diye,hadi görüsürüz,tülaycım msn ye atıcam bibloların adresini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…