kızlaaaaar ben geldim mevlüt malzemelerini aldım geldim şimdi eşimi bekliyorum onunla bardakları alıcam sizler naptınız
Ben geldimmm...
Geçmişi okuyamadım. Çünkü kayınvalidemlerde bilgisayarın bulunduğu oda buzzzzzzhane maşallah. Bilgisayarı açana kadar dondum yahu :)
Neyse ilaçlarımızı yazdırdık ssk'ya. Ama bu ssk'dakiler alem yahu. Onlara göre bebişim 2490 gr'mış. Uleyn daha pazartesi 2159 gr'dı bu totik. Ne ara bu kadar kilo aldı kaydirigubbakcemile3 3 günde 331 gr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Üstelik ssk'ya göre bebişim 37.haftasında gözüküyormuş. Yakında doğurursun dedi kadın bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Zaten ultrason makinaları bi cins. Bebişimi de göremedim. Zaten kendi de gördümü ondan da emin değilim kaydirigubbakcemile3 Neyse ilaçları yazdırmış olduk fırsattan istifade. Böyle işte bacılar...
Şimdi çok acıktık. Kayınvalidemle bişeyler atıştırıcaz. Gelirim yine öptüm siziiii a.s.
evet burcu canım o bardaklara bakayım.ilgincim sen bak malzemelere bulursan bende baktığın yere gider bakar alırım olmassa canım.
kızlar ya bu lohus şerbet malzemeleri için erken diil mi yaaa.... ben mi yanlış düşünüyorum acaba hiç bişi hazırlamadım daha((
Ooooo aşmış onlar aşmış,7.5 aylık bebişi 9 aylık yaptılar he:roflol::roflol:afiyet olsun cnmBen geldimmm...
Geçmişi okuyamadım. Çünkü kayınvalidemlerde bilgisayarın bulunduğu oda buzzzzzzhane maşallah. Bilgisayarı açana kadar dondum yahu :)
Neyse ilaçlarımızı yazdırdık ssk'ya. Ama bu ssk'dakiler alem yahu. Onlara göre bebişim 2490 gr'mış. Uleyn daha pazartesi 2159 gr'dı bu totik. Ne ara bu kadar kilo aldı kaydirigubbakcemile3 3 günde 331 gr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Üstelik ssk'ya göre bebişim 37.haftasında gözüküyormuş. Yakında doğurursun dedi kadın bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Zaten ultrason makinaları bi cins. Bebişimi de göremedim. Zaten kendi de gördümü ondan da emin değilim kaydirigubbakcemile3 Neyse ilaçları yazdırmış olduk fırsattan istifade. Böyle işte bacılar...
Şimdi çok acıktık. Kayınvalidemle bişeyler atıştırıcaz. Gelirim yine öptüm siziiii a.s.
hayirli günler hatun kizlar a.s.
geçmişi okudum..Allah cenenize zeval vermesin :))) öncelikle hastalarimiza pastalarimza cok gecmis olsun :)
cerencim oda cok şıkmış :) güle güle kullanin canim benim :)
bugunku ana konu lohusa serbeti seti demek :)) ben yorum yapmiyim hiç :) cünkü lohusa serbeti yapmayi düşünmüyorum :))) 26 senelik hayatimda ilkkez geçen yaz içtim..kuzenim yapmişti..coooooooooooooooook sekerli bişeydi yaa :))) ama adi üstünde şerbet dimi kaydirigubbakcemile3 velhasil-i kelam içmem ben onu :)) ama bu bardak takimlari felan cok şıkmıs :) çay bardaklarina felan yapsakmi acaba :))))
ay gene mi yakalandim
anacim maşaAllah sendeki gözde kartallarda yok he kaydirigubbakcemile3
ohhh biblolar, süsler, bardaklar, kurdelalar herşeyler hazırlanmış hatunlar...
bitirdiniz valla herşeyi.
kızlaaaaar ben geldim mevlüt malzemelerini aldım geldim şimdi eşimi bekliyorum onunla bardakları alıcam sizler naptınız
Ben geldimmm...
kızlar ya bu lohus şerbet malzemeleri için erken diil mi yaaa.... ben mi yanlış düşünüyorum acaba hiç bişi hazırlamadım daha((
mutahhara tutkun
hoşgeldiniz kızlar a.s.
hoşgeldin bacum
a.s.
mutahhara tutkun hoşgeldiniz nasılsınız fıstıklar bizim duru maşallah vuruyorda vuruyorrrrrr
Ben geldimmm...
kız hülya haftada alırda 3 günde 331 gr çok be yahuu doğuncaya kadar tam tosun olurlar o zaman:):)
kız hülya haftada alırda 3 günde 331 gr çok be yahuu doğuncaya kadar tam tosun olurlar o zaman:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?