2009 Mayıs Anneleri

gerçi bebeklerimizi hayırlısıyla dünyaya getirelimde veririz dimi ama yoksa eşim takmış durumda benimde sinirlerim bozuluyo yoksa ben halimden memnunum sonuçta bebek bu öyle kolay dünyaya gelmiyo

öyle tabiki tatlım isteyince yapılmayacak bişi yok topiğin en çıtır hatunu bendimm 44 ile başladım şimdi 65 lere çıktım en şişko hatunu oldummm delikafaduldendelikafadulden bazen aynaya bile bakmak istemiyorum ama minik prensesim için herşeye değerrr hihoyyythihoyyyt

Hoşgeldin cnm,benim yerimede gez

bakk işte hamarat hatunun hali başka olurrrr :jeyyar::jeyyar:

ama tatlım rakı bardağı yerine şarap bardağı tarzı bişi alsan daha şık durmaz mı??nacizane fikrim

bakk işte hamarat hatunun hali başka olurrrr :jeyyar::jeyyar:

ama tatlım rakı bardağı yerine şarap bardağı tarzı bişi alsan daha şık durmaz mı??nacizane fikrim

Hülyacım teşekkürler şekeriiiim,bu takımı yapıcam ben,kadehler gündüz için biraz ağır kaçar bence:1rolleyes::1rolleyes:

Son düzenleme:
anladım tatlım çokk güzel bi takımmm ...

acaba böle işlemeli kurdela bulabilirmiyiz ki??

Son düzenleme:
Hmm sibelcm,doğru aslında 4 yerine 6 bardak daha iyi olur yavs:uhm::uhm:

anladım attlım çokk güzel bi takımmm ...

acaba böle işlemeli kurdela bulabilirmiyiz ki??

Ewet cnm işte asıl sorun burda,ben cep telefonuna kurdelanın ayrıntısını çekip vericem anneme,aynısından bulur inş:sm_confused::sm_confused:

hatta ben yaparsam bardak ve sürahide almam kristal takımım var onları süslerim sadece kurdela örtü ve biblo alırım daha ucuza malolur

sağol canım iyiymiş o zaman sibelcim yaparız güzel güzel de ikram ederiz valla çok güzel heyecanlar ya allah sağlıkla versin kucağımıza yavruları

merhaba arkadaşlar

bana cevap veren arkadaşım çok teşekkür ederim msj yolladım ama yapabildimmi bilmiyorum eh malum acemilik öğreniyom acaba aranızda benim gibi 14 kilo alan varmı?????

aman canım oda kilomu ben 18 kilo aldım dahada alırım herhalde

hoşgeldin civciv git te al bakalım gezin valla ohhh ana kız

esra bengi ikinzide diyet yapıyonuz değilmi kaç çıktı diyetten sonra şekerleriniz

ohh burcum ne güzel herşeyi planlamışsın bende rakı bardaklarından altı tane var kurdele ve diğer malzemeleride alacağım gümüş tepsimde var bakalım yapabilecek miyim

birşey daha çatlaklar için kullandığınız birşey var mı?

cnm ben 10 kilo aldım henüz bi çatlağım falan yok çok şükür
sadece bebe yağı ve kakao yağı kullanıyorum o da sadece duştan sonra... öle özel bişi yaptığım yok ama benim karnım biraz küçük galiba ondan çatlamadım sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…