gerçi bebeklerimizi hayırlısıyla dünyaya getirelimde veririz dimi ama yoksa eşim takmış durumda benimde sinirlerim bozuluyo yoksa ben halimden memnunum sonuçta bebek bu öyle kolay dünyaya gelmiyo
ayyy çenenizz kopmasınn cadu hatunlarrrklava: klava: oku oku bitmedi yahuuuuu :tomato::tomato:
herkezinn keyfi yerinde maşAllah Allah bozmasınn:Saruboceq:
bizde birazdan kızımla pazara çıkacazz çamaşır torbası bulursam alıcam bebişin elbiselerini yıkamak içinn delikafadulden
birşey daha çatlaklar için kullandığınız birşey var mı?
tabi ayrı yıkıcamm tatlım ama bebişin eldicenler çoraplar falan çok küçük yaa makinanın arasına kaçmasın diye
Marliyncim,bacum ben 1milyoncudan aldırıcam 4 tane düz rakı bardağı en çok 2.5 falandır,kurdele dersen parmak kadar olanı 1tl,fistolusuda tutsun tutsun 7 fln tutar heralde,kumaşı ne kadar tutar bilemiyorum 5 desek onada,lastik birde 1 tl
biblolarıda 50 krs tan olsa 4 tane 2 tl,bibloları yapıştırmak için silikon tabancası ve silikon var zaten,
sürahi almayacağım ben,çok gerek olursa evdeki kesme sürahiye kurdele bağlarım,gümüş görünümlü tepsi var zaten
yaklaşık 20tl tutar gibi geliyor bana kabataslak
burcu canım az değilmi 4 bardak
Canım ben EarthMama Body Butter kullandım.
Yok be canım ne kaçıcak bende yıkadım öyle bi vukuat olmadı sositososito
Hoşgeldin cnm,benim yerimede gez
bakk işte hamarat hatunun hali başka olurrrr :jeyyar::jeyyar:
ama tatlım rakı bardağı yerine şarap bardağı tarzı bişi alsan daha şık durmaz mı??nacizane fikrim
Kızlar ben bi molaya kaçıyorum
anladım attlım çokk güzel bi takımmm ...
acaba böle işlemeli kurdela bulabilirmiyiz ki??
Canım güzel olur gümüş tepside,valla malzemelerin tamamını aldığımda yazarım tatlım maliyet çok yüksek olmaz gibi geliyo 30 liraya biter bu iş sanırım bardak sürahiyle birlikte.
Allah kolaylık versin canım işin zor.
Canım ne olsun gün geçiriyoruz işte.Sıkıcı mirmirmirmir
merhaba arkadaşlar
bana cevap veren arkadaşım çok teşekkür ederim msj yolladım ama yapabildimmi bilmiyorum eh malum acemilik öğreniyom acaba aranızda benim gibi 14 kilo alan varmı?????
ayyy çenenizz kopmasınn cadu hatunlarrrklava: klava: oku oku bitmedi yahuuuuu :tomato::tomato:
herkezinn keyfi yerinde maşAllah Allah bozmasınn:Saruboceq:
bizde birazdan kızımla pazara çıkacazz çamaşır torbası bulursam alıcam bebişin elbiselerini yıkamak içinn delikafadulden
birşey daha çatlaklar için kullandığınız birşey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?