Hoşgeldin cnm,benim yerimede gez
sağol canım iyiymiş o zaman sibelcim yaparız güzel güzel de ikram ederiz valla çok güzel heyecanlar ya allah sağlıkla versin kucağımıza yavruları
aman canım oda kilomu ben 18 kilo aldım dahada alırım herhalde
hoşgeldin civciv git te al bakalım gezin valla ohhh ana kız
esra bengi ikinzide diyet yapıyonuz değilmi kaç çıktı diyetten sonra şekerleriniz
hatta ben yaparsam bardak ve sürahide almam kristal takımım var onları süslerim sadece kurdela örtü ve biblo alırım daha ucuza malolur
len tubişş yine saklambaç mı oynuyorsun heeklava: klava: klava:
cnm bende başta öyle düşündüm ama eğer kesme takımın bardağı düşürülürse yada yıkanırken kırılırsa diye düşündüm sonra çok üzülürüm valla,nasılsa dedim milyoncuda dolu bardak,süste takarızzzza.sa.sa.s
cnm ben 10 kilo aldım henüz bi çatlağım falan yok çok şükür
sadece bebe yağı ve kakao yağı kullanıyorum o da sadece duştan sonra... öle özel bişi yaptığım yok ama benim karnım biraz küçük galiba ondan çatlamadım sanırım...
ohh burcum ne güzel herşeyi planlamışsın bende rakı bardaklarından altı tane var kurdele ve diğer malzemeleride alacağım gümüş tepsimde var bakalım yapabilecek miyim
ilgincim ben ayaklı küçük bardaklar alıcam çünkü biz sıcak veririz şerbeti.
ilgincim ben ayaklı küçük bardaklar alıcam çünkü biz sıcak veririz şerbeti.
Yaparız cnm ya,hazır satılanları yapanların bizden ne fazlası var ama dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Birde malzemeleri tamamladıkmı çok rahat 1 günde biter
hoşgeldin bacumhayirli günler hatun kizlar a.s.
geçmişi okudum..Allah cenenize zeval vermesin :))) öncelikle hastalarimiza pastalarimza cok gecmis olsun :)
cerencim oda cok şıkmış :) güle güle kullanin canim benim :)
bugunku ana konu lohusa serbeti seti demek :)) ben yorum yapmiyim hiç :) cünkü lohusa serbeti yapmayi düşünmüyorum :))) 26 senelik hayatimda ilkkez geçen yaz içtim..kuzenim yapmişti..coooooooooooooooook sekerli bişeydi yaa :))) ama adi üstünde şerbet dimi kaydirigubbakcemile3 velhasil-i kelam içmem ben onu :)) ama bu bardak takimlari felan cok şıkmıs :) çay bardaklarina felan yapsakmi acaba :))))
ay gene mi yakalandim
anacim maşaAllah sendeki gözde kartallarda yok he kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?