2009 Mayıs Anneleri

Hoşgeldin cnm,benim yerimede gez

h.b canımmm ŞenizŞeniz gel senide gezdirelimmmmm bacımmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

cnm benim diyetten sonra şekerim normal sınırlar içinde çıktı en son açlık tokluk yaptılar açlık 91 ve tokluk da 78 çıktı...

hatta ben yaparsam bardak ve sürahide almam kristal takımım var onları süslerim sadece kurdela örtü ve biblo alırım daha ucuza malolur

cnm bende başta öyle düşündüm ama eğer kesme takımın bardağı düşürülürse yada yıkanırken kırılırsa diye düşündüm sonra çok üzülürüm valla,nasılsa dedim milyoncuda dolu bardak,süste takarızzzza.sa.sa.s

esracım bendede çatlak yok şimdilik bende bebek yağı bonal krem kullanıyorum ilkindede çatlağım olmadı çok şükür

ohhh mesaim bitecek :))))) birazdan çıkarım kızımı alırım teyzeleri

hayirli günler hatun kizlar a.s.

geçmişi okudum..Allah cenenize zeval vermesin :))) öncelikle hastalarimiza pastalarimza cok gecmis olsun :)

cerencim oda cok şıkmış :) güle güle kullanin canim benim :)

bugunku ana konu lohusa serbeti seti demek :)) ben yorum yapmiyim hiç :) cünkü lohusa serbeti yapmayi düşünmüyorum :))) 26 senelik hayatimda ilkkez geçen yaz içtim..kuzenim yapmişti..coooooooooooooooook sekerli bişeydi yaa :))) ama adi üstünde şerbet dimi kaydirigubbakcemile3 velhasil-i kelam içmem ben onu :)) ama bu bardak takimlari felan cok şıkmıs :) çay bardaklarina felan yapsakmi acaba :))))

len tubişş yine saklambaç mı oynuyorsun hee klava:klava:klava:

ay gene mi yakalandim

anacim maşaAllah sendeki gözde kartallarda yok he kaydirigubbakcemile3

ohhh biblolar, süsler, bardaklar, kurdelalar herşeyler hazırlanmış hatunlar...
bitirdiniz valla herşeyi.

ayyy bide o var dimi bak bu tarafını hiç düşünememiştimmm :uhm::uhm:

evet karnı küçük olanların çatlamıyomuş iç karnı büyük felan diyolar ondan galiba benimkisi çok büyüdü karnımda çatlak yok ama kasıklarım baldırlarım felan harita gibi oldu kakao yağı kullanıyom bende ama sadece karnıma sürüyodum daha yeni sürmeye başladım diğer taraflara sadece karnım çatlar zannediyodum eh malum acemiyim ben daha :CüvCüv:

kızlaaaaar ben geldim mevlüt malzemelerini aldım geldim şimdi eşimi bekliyorum onunla bardakları alıcam sizler naptınız

ohh burcum ne güzel herşeyi planlamışsın bende rakı bardaklarından altı tane var kurdele ve diğer malzemeleride alacağım gümüş tepsimde var bakalım yapabilecek miyim

Yaparız cnm ya,hazır satılanları yapanların bizden ne fazlası var ama dimi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Birde malzemeleri tamamladıkmı çok rahat 1 günde biter

c.tesi cok kişi için bebek görme günü demekkkk :) inşaAllah hepiniz güzel güzel haberlerle gelirsinizzz a.s.

benim içinde cok güzel bi gün olcak c.tesi Çok üzgünüm çoook dişçiye gidicem

Yaparız cnm ya,hazır satılanları yapanların bizden ne fazlası var ama dimi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Birde malzemeleri tamamladıkmı çok rahat 1 günde biter

kaydirigubbakcemile5 aynen canım eşimi akşam kandırayım malzemelere almaya gidelim kaydirigubbakcemile cumartesi yaparım bende doktordan geldikten sonra benim içinde değişiklik olur gerçi o gün görümcede evde ama delikafadulden neyse yok görmedim ben onu der günümü güzel geçirmeye bakarım bende kızımlaŞeniz

hoşgeldin bacum
a.s.

Ben geldimmm...

Geçmişi okuyamadım. Çünkü kayınvalidemlerde bilgisayarın bulunduğu oda buzzzzzzhane maşallah. Bilgisayarı açana kadar dondum yahu :)

Neyse ilaçlarımızı yazdırdık ssk'ya. Ama bu ssk'dakiler alem yahu. Onlara göre bebişim 2490 gr'mış. Uleyn daha pazartesi 2159 gr'dı bu totik. Ne ara bu kadar kilo aldı kaydirigubbakcemile3 3 günde 331 gr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Üstelik ssk'ya göre bebişim 37.haftasında gözüküyormuş. Yakında doğurursun dedi kadın bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Zaten ultrason makinaları bi cins. Bebişimi de göremedim. Zaten kendi de gördümü ondan da emin değilim kaydirigubbakcemile3 Neyse ilaçları yazdırmış olduk fırsattan istifade. Böyle işte bacılar...

Şimdi çok acıktık. Kayınvalidemle bişeyler atıştırıcaz. Gelirim yine öptüm siziiii a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…