2009 Mayıs Anneleri

:roflol::roflol::roflol::roflol:ayy çok dokunaklı olduuu :roflol::roflol::roflol:

ohhh biblolar, süsler, bardaklar, kurdelalar herşeyler hazırlanmış hatunlar...
bitirdiniz valla herşeyi.

Canım sanada yaparız aşkolsun oğluşumuza feda olsun.

kızlaaaaar ben geldim mevlüt malzemelerini aldım geldim şimdi eşimi bekliyorum onunla bardakları alıcam sizler naptınız

Hadi bakalım bitmiş halini bekliyorum.

c.tesi cok kişi için bebek görme günü demekkkk :) inşaAllah hepiniz güzel güzel haberlerle gelirsinizzz a.s.

benim içinde cok güzel bi gün olcak c.tesi Çok üzgünüm çoook dişçiye gidicem

Ay canım bu dişçi işinde bi bitsede rahatlasan valla.Bende dişçileri hiç sevmiyorum.

:roflol::roflol: Bu ssk hastaneleride bi acayip bi ara ben bi rçntgen çektirmiştim sırt ağrımdan dolayı bana kalp büyümesi var dediler.Sonra özel hastanede doktorum bunlar nasıl iş yapıyolar bu yaşta kalp büyümesimi olur onların röntgen kalitesine bi bak bide burda çekilene hiçbişey yok demişti.Öldürürler bunlar adamı.İlaçlarını yazdırmışsın ya yeter canım kaydirigubbakcemile3 Afiyet olsun yarasın defnemize

kızlar ya bu lohus şerbet malzemeleri için erken diil mi yaaa.... ben mi yanlış düşünüyorum acaba hiç bişi hazırlamadım daha ((

Esracım yavaş yavaş anca bititiriz bide ben 34 oldum valla heran nolcağı belli olmaz hihoyyyt

kızlar biz çıkıyoruz iyi akşamlar:)))))) öptüm hepinizi

İyi akşamlar Banucum öptüm Şeniz

Kızlar be çıkıyorum yine,annem söyleniyo valla kaç saattir bilgisayar karsısındasın radyasyon alcak bebek diye,hadi görüsürüz,tülaycım msn ye atıcam bibloların adresini

Hadi dinlen biraz bakalım benim kocişte öyle cep telefonu ve bilgisayarı hayatımdan çıkaracak nerdeyse naniknanik

Ay ne güzel balık yiyosun ben oldum olası balık yiyemiyorum valla :çok üzgünüm:

çıkan arkadaşlara iyi akşamalr.teyzeleri bizde çıkıyoz eve gidip yemek yapcam daha öptük hepinizi ve beişleri.burcu canım saoll...

İyi Akşamlar tülaycım.

kızlarr başka kahvaltıya gelmek isteyen yok muuu ???

kıs tubiş sende iyileştin artık şükür sende etla gel :))

buarada yanliş yazmişim kiz :) 10 gider dogumda dicektim :))) 19 gitse süper olurdu tabi :))))

hem üzülme canim..sen şişko olsanda ben seni severim

delikafaduldendelikafadulden bacımm bu halimle herkez seviyor ama doğumdan sonra önemli olan kociş sevsinn hadi şimdi bebişin hatırına katlanıyor bu kilolara sonra ne olur bilmem :roflol:

sibikocum inşaAllah biter canim :) bende hiç sevmiyorum ama işte :)))

civcivcim canim c.tesi dişçi var..olmasada avcilara gelmem cok zor olur zaten

delikafaduldendelikafadulden bacımm bu halimle herkez seviyor ama doğumdan sonra önemli olan kociş sevsinn hadi şimdi bebişin hatırına katlanıyor bu kilolara sonra ne olur bilmem :roflol:

he sorma vallahi :) zaten bu kiloyla kalirsam hepten baskül ailesi oluruz :)))) güreş tutariz artik :))) eşim 115 ben 90 :)))) Allahimmmm biran önce dogurup zayiflamam lazimmmmmm kaydirigubbakcemile2

he sorma vallahi :) zaten bu kiloyla kalirsam hepten baskül ailesi oluruz :)))) güreş tutariz artik :))) eşim 115 ben 90 :)))) Allahimmmm biran önce dogurup zayiflamam lazimmmmmm kaydirigubbakcemile2

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhazır sen rejime başlarken kocanıda zayıflat bacımm çocukta size uymasınnn delikafadulden

canım biz avcılar diye düşünüyoruz ama başka gelmek isteyen olursa mekanı değiştirebiliriz şakkıdışakkıdı mesela bakırköy olabilir

Canım ya karşıdasınız tabi biz uzağız baya mutahhara bildiğim kadarıyla pendik yada kaynarca tarafında bende kartaldayım.Aslında ortak bir yerde olsada tüm kızları toplasak mesela kadıköy

Canım ya karşıdasınız tabi biz uzağız baya mutahhara bildiğim kadarıyla pendik yada kaynarca tarafında bende kartaldayım.Aslında ortak bir yerde olsada tüm kızları toplasak mesela kadıköy

:roflol::roflol: bacumm tamam işte bakırköyde ortak yer biz feribota bineceğimize siz bineceksinizzz :roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhazır sen rejime başlarken kocanıda zayıflat bacımm çocukta size uymasınnn delikafadulden

aaa yok..canim cikti adami o hale getirene kadar :))) evlendigimizde 80 küsürdü :))) ben zayif sevmiyorum :)))) o gram vermesin ben veririm onun yerine :))) şarki gibi oldu :)))

evet kadikoy gibi bi yer olur gercekten..ama dogumdan sonra olsun kizlar ya..ben cok hantallaştim..cok gezemiyorum,oturamiyorum :)))

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar... öpüyorum hepinizi Şeniz

iyi akşamlar canımmmmhihoyyyt

sağol teyzesi demen yeterli.

kızlarr başka kahvaltıya gelmek isteyen yok muuu ???

kıs tubiş sende iyileştin artık şükür sende etla gel :))

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso
bende gelmek istiyorum senağlama senağlama senağlama
bakın eğer buluşursanız kesim resimlerinizi görecem haberiniz olsun yoksa küserim hepinizede hııııııııııııııııklava: klava: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…