kizim senin 44-45 kilo olana bizim burda "acliktan ölmek üzere" yada "püf desem ucacak" denir canim :))) 24 kilo aldim..hadi doguma kadar 30a tamamlasam..19 dogumda gider..kaldi 20 :) ben kaç kere 10 kilo verdim hayatimda :) biraz daha dişimi sıkarsam 20yide veririm cicimmm :))) hem emzirmek cok kalori yakiyor,cok daha cabuk kilo verilir :))
ama seni bilemicem işte :)) aldigin 23 kilo kalir gibime geliyor kaydirigubbakcemile3 şerbet merbet derken sen dogumdan sonra 40 kiloya tamamlarsin :))))
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar... öpüyorum hepinizi Şeniz
ohhh biblolar, süsler, bardaklar, kurdelalar herşeyler hazırlanmış hatunlar...
bitirdiniz valla herşeyi.
kızlaaaaar ben geldim mevlüt malzemelerini aldım geldim şimdi eşimi bekliyorum onunla bardakları alıcam sizler naptınız
c.tesi cok kişi için bebek görme günü demekkkk :) inşaAllah hepiniz güzel güzel haberlerle gelirsinizzz a.s.
benim içinde cok güzel bi gün olcak c.tesi Çok üzgünüm çoook dişçiye gidicem
Ben geldimmm...
Geçmişi okuyamadım. Çünkü kayınvalidemlerde bilgisayarın bulunduğu oda buzzzzzzhane maşallah. Bilgisayarı açana kadar dondum yahu :)
Neyse ilaçlarımızı yazdırdık ssk'ya. Ama bu ssk'dakiler alem yahu. Onlara göre bebişim 2490 gr'mış. Uleyn daha pazartesi 2159 gr'dı bu totik. Ne ara bu kadar kilo aldı kaydirigubbakcemile3 3 günde 331 gr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Üstelik ssk'ya göre bebişim 37.haftasında gözüküyormuş. Yakında doğurursun dedi kadın bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Zaten ultrason makinaları bi cins. Bebişimi de göremedim. Zaten kendi de gördümü ondan da emin değilim kaydirigubbakcemile3 Neyse ilaçları yazdırmış olduk fırsattan istifade. Böyle işte bacılar...
Şimdi çok acıktık. Kayınvalidemle bişeyler atıştırıcaz. Gelirim yine öptüm siziiii a.s.
kızlar ya bu lohus şerbet malzemeleri için erken diil mi yaaa.... ben mi yanlış düşünüyorum acaba hiç bişi hazırlamadım daha((
kızlar biz çıkıyoruz iyi akşamlar:)))))) öptüm hepinizi
Kızlar be çıkıyorum yine,annem söyleniyo valla kaç saattir bilgisayar karsısındasın radyasyon alcak bebek diye,hadi görüsürüz,tülaycım msn ye atıcam bibloların adresini
selam aysun4141, birnur84, ilgin0707, mimaresra, mutahhara, ojelifıstık+, pnrhlt+, sibiko+, tlyonl2009, tutkun09, yeni_anne+ ben şimdi uyandım çok acıkmışım bişiler yiyeyim gelirim yine
ay bugün akşam balık yeme günümüzzz çok şişiyorum balık yiyince yaws
çıkan arkadaşlara iyi akşamalr.teyzeleri bizde çıkıyoz eve gidip yemek yapcam dahaöptük hepinizi ve beişleri.burcu canım saoll...
:roflol::roflol::roflol::roflol:ayy çok dokunaklı olduuu :roflol::roflol::roflol:
kızlarr başka kahvaltıya gelmek isteyen yok muuu ???
kıs tubiş sende iyileştin artık şükür sende etla gel :))
buarada yanliş yazmişim kiz :) 10 gider dogumda dicektim :))) 19 gitse süper olurdu tabi :))))
hem üzülme canim..sen şişko olsanda ben seni severim
Nerde olcak bu organizasyon Hülyacım?
sibikocum inşaAllah biter canim :) bende hiç sevmiyorum ama işte :)))
civcivcim canim c.tesi dişçi var..olmasada avcilara gelmem cok zor olur zaten
delikafaduldendelikafadulden bacımm bu halimle herkez seviyor ama doğumdan sonra önemli olan kociş sevsinn hadi şimdi bebişin hatırına katlanıyor bu kilolara sonra ne olur bilmem :roflol:
he sorma vallahi :) zaten bu kiloyla kalirsam hepten baskül ailesi oluruz :)))) güreş tutariz artik :))) eşim 115 ben 90 :)))) Allahimmmm biran önce dogurup zayiflamam lazimmmmmmkaydirigubbakcemile2
canım biz avcılar diye düşünüyoruz ama başka gelmek isteyen olursa mekanı değiştirebiliriz şakkıdışakkıdı mesela bakırköy olabilir
kıss o ozaman idoyla bakırköye gell dişçiden erken çıkarsan
Canım ya karşıdasınız tabi biz uzağız baya mutahhara bildiğim kadarıyla pendik yada kaynarca tarafında bende kartaldayım.Aslında ortak bir yerde olsada tüm kızları toplasak mesela kadıköy
canim randevum 1de..bide aksaminda kuzenlerim gelcek
:roflol::roflol: bacumm tamam işte bakırköyde ortak yer biz feribota bineceğimize siz bineceksinizzz :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhazır sen rejime başlarken kocanıda zayıflat bacımm çocukta size uymasınnn delikafadulden
Canım ya karşıdasınız tabi biz uzağız baya mutahhara bildiğim kadarıyla pendik yada kaynarca tarafında bende kartaldayım.Aslında ortak bir yerde olsada tüm kızları toplasak mesela kadıköy
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar... öpüyorum hepinizi Şeniz
Canım sanada yaparız aşkolsun oğluşumuza feda olsun.
Hadi bakalım bitmiş halini bekliyorum.
Ay canım bu dişçi işinde bi bitsede rahatlasan valla.Bende dişçileri hiç sevmiyorum.
:roflol::roflol: Bu ssk hastaneleride bi acayip bi ara ben bi rçntgen çektirmiştim sırt ağrımdan dolayı bana kalp büyümesi var dediler.Sonra özel hastanede doktorum bunlar nasıl iş yapıyolar bu yaşta kalp büyümesimi olur onların röntgen kalitesine bi bak bide burda çekilene hiçbişey yok demişti.Öldürürler bunlar adamı.İlaçlarını yazdırmışsın ya yeter canım kaydirigubbakcemile3 Afiyet olsun yarasın defnemize
Esracım yavaş yavaş anca bititiriz bide ben 34 oldum valla heran nolcağı belli olmaz hihoyyyt
İyi akşamlar Banucum öptüm Şeniz
Hadi dinlen biraz bakalım benim kocişte öyle cep telefonu ve bilgisayarı hayatımdan çıkaracak nerdeyse naniknanik
Ay ne güzel balık yiyosun ben oldum olası balık yiyemiyorum valla :çok üzgünüm:
İyi Akşamlar tülaycım.
kızlarr başka kahvaltıya gelmek isteyen yok muuu ???
kıs tubiş sende iyileştin artık şükür sende etla gel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?