2009 Mayıs Anneleri

ayy canım niye bu kadar dert ediyosun atla uçağa gel kapımız herkeze açıkkk ŞenizŞenizben seni misafir ederim evimde delikafaduldendelikafadulden
resimleride tabiki görürsünüz canım bi çok göbiş bir arada :roflol::roflol:

Olmaz valla şöle doğumdan önce yapalım bişeyler kızlar cidden yaaaaa

Ne demek ben çok ciddiyim canım istemen yeterli.Bu arada biz bu hantallıkla bi yere gidemiycez heralde baksana ya kızlar nolur şöyle koca göbeklerle bi hatıramız olsunnnn

Ya cidden bi organizasyon planı yapalım.Yada anketmi yapıp herkese sorsak ne dersiniz

ay evet inşaAllahhhh :) aliriz kangrularimiziiiiiiii :) ay buarada ben hala kangruda almadim he :))))

alırsınn canımm telaşş yapma senin acelen yok nasıl olasaa :roflol::roflol:

bu arada ben hala pazara çıkacamm he komşumu bekliyom karu bi türlü gelemedi yaw kötükedihüso

bu arada ben hala pazara çıkacamm he komşumu bekliyom karu bi türlü gelemedi yaw kötükedihüso

kızım akşamın 6 sında pazarmı kaldı allah aşkına ne pazarıymış bu
otur evinde akşam akşam hıııııııııklava:

anacim ben bu halde buluşmaya gelsem önce eşim öldürür :) okadar eksik var..cikip almaya gitmiyorsun buluşmaya gidiyorsun diye..onun elinden kurtulsam annem var..o da ayni sebepten keser dograr :) onuda atlatsam kuzenlerim var :) bizim 2 hafta bir bulusma günümüz var..orayada gitmiyorum :))) onlarida geçtik..doktorum "suyunu cikarma gezmenin" dedi..o da öldürebilir :))) ay yani her halukarda ben ölürüm olmaz :)))) dogumdan sonra bebişimle gelirim ben inşaAllah sag salim :))

kızım akşamın 6 sında pazarmı kaldı allah aşkına ne pazarıymış bu
otur evinde akşam akşam hıııııııııklava:

sırnaşık şeysırnaşık şey dur kıss hemen oklavayı alma eline hele bi dinle :roflol::roflol: pazar hemen beim arka sokağa kuruluyor hem ben hiç bişi taşımıyorum komşum pazar çantası getiriyoo hem banada akşam yürüyüşü oluyor :roflol:

Selamlar herkese...

Gecmisi okuyayim dedim, mümkün degil. Uykum geldi resmen:) Umarim herkesin sagligi yerinde ve bir sorun yoktur...

kizim otur oturdugun yere yahu..bu saatten sonra pazarami cikilir..hem cürükler kalmiştir bu saatte :))

yok bacım yokkk sen otur oturduğun yerde arada bizde kaynamıyalımm baksana derin devlet gibi hepsiiii :roflol::roflol:

Selamlar herkese...

Gecmisi okuyayim dedim, mümkün degil. Uykum geldi resmen:) Umarim herkesin sagligi yerinde ve bir sorun yoktur...

h.g canım geçmişe düşersen çıkamazsın bacımmm sen burdan devam et herkez iyi şükür mrk etme kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar seherimde hastaneden çıktı evde şükürler olsun az önce msn de konuştuk ama sanırım yine pc si bozuldu

bencede MUTAHHARA haklı sen artık kalan çürükleri toplarsın :roflol: :roflol: :tomato: :tomato:

Günler azaldikca beni fena halde heyecan sariyor. Bebegimde bas asagi dönmüs, bilgisi olan var mi bu pozisyonu degistirir mi bir daha?

Selamlar herkese...

hoşgeldin canim..cok sukur,sen nasilsin?
gece yatmadan önce oku gecmisi :) güzel güzel uykun gelir :))

:roflol: :roflol: yok canim..masumlara el sürmezler :))))))) ay tobe estf :)))))))))))

otelden cikti bizim hatun demek :))) cok sukur canim..

sizin sohbetinize doyum olmaz hatunlar kalmak isterdim ama kaydirigubbakcemile3 mesai bitti çok şükür evime gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi: :lepi: :lepi:
hepinizi öptüm Şeniz
bak çok konuşmayın sonra yarın oku oku bitmiyor delikafadulden

o çıkmazdıda kesin kovdularrr :roflol::roflol::roflol:

kalsaydın şekerim nasıl olsa yarın yine gelecen işe delikafaduldendelikafadulden
hadiş öptükk iyi akşamlar canımmm ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…