Canım binmek mesele değil ben toplu bir organizasyon olur diye dedim sanki anadolu yakası çok gibi geldide bana.
iyi akşamlar canımmmmhihoyyyt
sağol teyzesi demen yeterli.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso
bende gelmek istiyorum senağlama senağlama senağlama
bakın eğer buluşursanız kesim resimlerinizi görecem haberiniz olsun yoksa küserim hepinizede hııııııııııııııııklava: klava: klava:
sağlık olsun canımm belki doğumdan sonra yazda geliyor Allah kısmet ederse bebişlerle çıkarız artıkkk:dance::dance:
aaa yok..canim cikti adami o hale getirene kadar :))) evlendigimizde 80 küsürdü :))) ben zayif sevmiyorum :)))) o gram vermesin ben veririm onun yerine :))) şarki gibi oldu :)))
evet kadikoy gibi bi yer olur gercekten..ama dogumdan sonra olsun kizlar ya..ben cok hantallaştim..cok gezemiyorum,oturamiyorum :)))
iyi akşamlar canımmmmhihoyyyt
sağol teyzesi demen yeterli.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso
bende gelmek istiyorum senağlama senağlama senağlama
bakın eğer buluşursanız kesim resimlerinizi görecem haberiniz olsun yoksa küserim hepinizede hııııııııııııııııklava: klava: klava:
ay evet inşaAllahhhh :) aliriz kangrularimiziiiiiiii :) ay buarada ben hala kangruda almadim he :))))
alırsınn canımm telaşş yapma senin acelen yok nasıl olasaa :roflol::roflol:
bu arada ben hala pazara çıkacamm he komşumu bekliyom karu bi türlü gelemedi yaw kötükedihüso
kızım akşamın 6 sında pazarmı kaldı allah aşkına ne pazarıymış bu
otur evinde akşam akşam hıııııııııklava:
alırsınn canımm telaşş yapma senin acelen yok nasıl olasaa :roflol::roflol:
bu arada ben hala pazara çıkacamm he komşumu bekliyom karu bi türlü gelemedi yaw kötükedihüso
anacim ben bu halde buluşmaya gelsem önce eşim öldürür :) okadar eksik var..cikip almaya gitmiyorsun buluşmaya gidiyorsun diye..onun elinden kurtulsam annem var..o da ayni sebepten keser dograr :) onuda atlatsam kuzenlerim var :) bizim 2 hafta bir bulusma günümüz var..orayada gitmiyorum :))) onlarida geçtik..doktorum "suyunu cikarma gezmenin" dedi..o da öldürebilir :))) ay yani her halukarda ben ölürüm olmaz :)))) dogumdan sonra bebişimle gelirim ben inşaAllah sag salim :))
Selamlar herkese...
Gecmisi okuyayim dedim, mümkün degil. Uykum geldi resmen:) Umarim herkesin sagligi yerinde ve bir sorun yoktur...
kizim otur oturdugun yere yahu..bu saatten sonra pazarami cikilir..hem cürükler kalmiştir bu saatte :))
sırnaşık şeysırnaşık şey dur kıss hemen oklavayı alma eline hele bi dinle :roflol::roflol: pazar hemen beim arka sokağa kuruluyor hem ben hiç bişi taşımıyorum komşum pazar çantası getiriyoo hem banada akşam yürüyüşü oluyor :roflol:
bencede MUTAHHARA haklı sen artık kalan çürükleri toplarsın :roflol: :roflol: :tomato: :tomato:
Selamlar herkese...
Gecmisi okuyayim dedim, mümkün degil. Uykum geldi resmen:) Umarim herkesin sagligi yerinde ve bir sorun yoktur...
yok bacım yokkk sen otur oturduğun yerde arada bizde kaynamıyalımm baksana derin devlet gibi hepsiiii :roflol::roflol:
h.g canım geçmişe düşersen çıkamazsın bacımmm sen burdan devam et herkez iyi şükür mrk etme kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar seherimde hastaneden çıktı evde şükürler olsun az önce msn de konuştuk ama sanırım yine pc si bozuldu
Günler azaldikca beni fena halde heyecan sariyor. Bebegimde bas asagi dönmüs, bilgisi olan var mi bu pozisyonu degistirir mi bir daha?
hoşgeldin canim..cok sukur,sen nasilsin?
gece yatmadan önce oku gecmisi :) güzel güzel uykun gelir :))
:roflol: :roflol: yok canim..masumlara el sürmezler :))))))) ay tobe estf :)))))))))))
otelden cikti bizim hatun demek :))) cok sukur canim..
sizin sohbetinize doyum olmaz hatunlar kalmak isterdim ama kaydirigubbakcemile3 mesai bitti çok şükür evime gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi: :lepi: :lepi:
hepinizi öptüm Şeniz
bak çok konuşmayın sonra yarın oku oku bitmiyor delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?